2
nov
Seneste opdatering: 2/11-22 kl. 0718
32 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Den engelske kirke St. Alban’s og Gefionspringvandet,  foto © Snaphanen.dk, klik f. helskærm

Af Lars Hedegaard

Blandt de glædelige resultater af folketingsvalget kan nævnes, at vi nu slipper for at skulle se på Sikandar Siddiques kødfulde åsyn. Hans forsøg på at mobilisere moskegængerne som kernen i et islamisk parti er foreløbigt slået fejl. Det er heller ikke gået så godt for det andet mest pro-muhamedanske parti, nemlig De Radikale. Man husker, hvordan de ved forrige valg drog omkring i ghettoerne for at gøre hoserne grønne. Det har åbenbart ikke været nogen langtidsholdbar strategi.

Nye Borgerlige fik en pæn, men ikke prangende fremgang, hvilket utvivlsomt skyldes Inger Støjbergs nye parti, som folk tydeligvis har store forventninger til. Om de har haft grund til det, vil vise sig.

Hvis man er liberal, vil man begejstres over Liberal Alliances glimrende resultat. Hvis man derimod er borgerlig og samtidig dansksindet, savner man unægtelig, at Alex Vanopslaghs flok forholder sig til folkeudskiftningen, men den slags detaljer bekymrer ikke de unge og smarte.

Valget ramte en pil gennem påstanden om, at Nye Borgerlige er et parti for de velaflagte langs den nordsjællandske kystbare. Faktisk har NB sine stærkeste bastioner blandt almindelige mennesker i provinsen – ja helt ovre i Jylland.

Nå jo, og så kom Dansk Folkeparti heldigvis ind. Så må vi se, om der er en niche for et parti med en socialdemokratisk økonomisk profil kombineret med fædrelandskærlighed – en sjælden fugl i vore dage.

Resten er den sædvanlige grød af floskelpartier, der jamrer om klima, velfærd og den frygtelige ulighed i et af verdens mindst ulige lande.

4.5 8 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

32 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Margrethe
Margrethe
1 year ago

Det er åbenbart med politik og historiens gang, som med klimaet. Der er ikke intet man kan gøre for at ændre på det. Det eneste man kan gøre, er at forsøge at gøre hvad man kan for at sikre sig og sine gennem de dødelige politiske orkaner og tyfoner, som historien lader feje ind over menneskeheden fra tid til anden, fordi dem med magten vil det, og dem uden magten, lader dem gøre det. Nu har tilpas mange vist deres tillid til den store leder og hendes støttepartier, som tak for, at hun har smadret vores økonomi med virkningsløse nedlukninger,… Read more »

Olsen
Olsen
1 year ago

Jeg er jo en af de “uvaccinerede” og mange af mine landsmænd hader, afskyr og hetzer STADIG mod mennesker som mig, fordi jeg modstod samfundets pres og juntalederens og hendes tilhængeres løgne! Jeg må indrømme at min afsky for mine landsmænd efterhånden også har nået et niveau, hvor jeg ville være ligeglad, hvis de dør som fluer pga sprøjterne. Det var jo det, de ønskede for mig. Jeg ser det bare som karma til coronastatsnazisterne! Til gengæld har jeg særdeles ondt af dem, der følte sig truet ind i vaccinationshelvedet og fik skader eller døde. Hvil i fred- jeg håber… Read more »

Olsen
Olsen
1 year ago
Reply to  steen

Lige netop, Steen. Og vi kan bare sidde her og vente på rædslerne, forøvrigt til øredøvende til jubel fra den øvrige befolkning, når de kommer og fikserer os og fører sprøjten ind. Så kan alle andre føle sig “sikre” og tror at NU får de deres frihed igen..

jdm
jdm
1 year ago
Reply to  Olsen

Jamen, det tegner sig godt med det danske landshold. Kom så, Danmark!

/sarc

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago
Reply to  steen

REFLECTIONS & WARNINGS – AN INTERVIEW WITH AARON RUSSO In a historic final interview, filmmaker Aaron Russo goes in depth on the insider-knowledge given to him by a member of the Rockefeller family Aaron Russo is one of the more famous American film producers and directors. He was best known for his work on movies like Wise Guys and Trading Places. This interview was filmed before his death in 2007, and in it, Russo reflects on another aspect of his career, which is political activism. Russo was very active in the world of politics, and used his name and fame… Read more »

Olsen
Olsen
1 year ago
Reply to  Cat Girl

America – From Freedom to Fascism var også fremragende. Æret være hans minde.

Margrethe
Margrethe
1 year ago
Reply to  Olsen

Som en kommentar til dit gode indlæg bringer jeg her et klip fra det sidste nyhedsbrev fra “Frihedsbevægelsens Fælleråd” . I denne forenings regi har vi uddelt 100-tusindvis af foldere, både på gadeplan og i folks postkasser. Blandt andet en folder, der gør reklame for FBF eget medie “Dissensmedia”. Når man får svar tilbage som denne, er deres kommende, for tidlige død dem vel undt. Sorry, men man bli’r nemt smittet af kynismen, omgivet af så mange med så lidt respekt for det liv og de goder i livet, andre har sikret dem, og som de ikke agter at røre… Read more »

Brev til FBF.JPG
Olsen
Olsen
1 year ago
Reply to  Margrethe

Så godt det omtalte nyhedsbrev på Fællesrådets side. Og jeg må desværre erkende at jeg på dette område har det nøjagtig ligesom dig, Margrethe. Jeg har INTET til overs for de mennesker. De ansvarlige menneskers svinske opførsel SKAL simpelthen have en konsekvens, ellers gentager de deres forbrydelser. Og deres tilhængere og medløbere kan fortsætte med deres støtte. Det skal ALDRIG glemmes og ALDRIG tilgives! Min påstand er at jeg personligt, i de sidste to år, har fået et lille indblik i hvordan det må have været at være jøde i 1930ernes Tyskland. Og det ser ud til at visse jøder… Read more »

Olsen
Olsen
1 year ago
Reply to  steen

Og i den forbindelse vil jeg gerne rette en personlig tak til dig, Steen, for dit store arbejde med at få de oplysninger, som de coronastats-medskyldige massemedier bevidst udelader og censurerer, frem i lyset her på siden. Plus for dit arbejde i det hele taget. Vera Sharav er en utrolig vigtig stemme, som simpelthen burde være i overskrifterne overalt og skolepensum for ethvert barn i den vestlige verden. Jeg kan ikke sætte ord på hvor svinsk jeg synes det er at mainstream medierne udelader og censurerer hendes udtalelser- nøjagtig som dengang, jøder var udeladt fra og ikke havde en stemme… Read more »

Lennie
Lennie
1 year ago
Reply to  Olsen

Der står om de sidste tider i Johannes Åbenbaring kap 8 og 9 og i Daniels Bog. Over halvdelen af jordens befolkning vil blive udryddet. “By these three plagues a third of mankind was killed—by the fire and the smoke and the brimstone which came out of their mouths.”
Det, der er på vej, er profeteret i Bibelen, og det er Den Store Trængsel og antikrist. Så der er meget kort tid tilbage for menneskeheden, og intet kan ændre det.

Olsen
Olsen
1 year ago
Reply to  Lennie

Det har jeg også tænkt lidt over, Lennie. Jeg håber virkelig ikke at det er det punkt, vi er nået til i forhold til Bibelens forudsigelse.. 😬

Realisten
Realisten
1 year ago

Dansk Folkeparti = Et karriereparti der har spildt 27 år i Folketinget, under hvilken ca. 4-500.000 ekstra indvandrere er kommet til DK. Hip Hurra.. Danmarksdemokraterne = Endnu et karriere/establishment-parti, ledt af Inger “jeg-ved-ikke-hvad-jeg-skal-lave-andet-end-politik” Støjberg; som helt åbent melder ud at hun ikke vil gøre op med EU eller FN. Hip-hip hurra.. Godddag til flere familiesammenførsler, flygtninge og EU-indvandrere.. Nye Borgerlige = Måske det bedste alternativ, men har intet fokus på fødselsrater, og er fægod overfor “veluddannede” indvandrere, så længe de bare ikke er muslimer.. Suk. Næ, jeg stemte personligt på Rasmus Paludan. Men ærligt talt, demokratiet duer ikke til den… Read more »

Poul
Poul
1 year ago

Angående sikandar siddique så blev han endda tilbudt at komme med i alternativet før valget, og ville dermed have kunnet fortsætte. Han sagde heldigvis nej:) Og så læste jeg lige at der på et valgsted er sket en “fejl” så 900 stemmer på danmarksdemokraterne er blevet lagt over på enhedslisten, så dem mister sidstnævnte nu igen oveni alle de andre efter fintællingen. Sjovt som den slags “fejl” altid kun rammer højrefløjen ikke? Det var det samme med stram kurs sidste gang. Paludan fik iøvrigt kun 379 personlige stemmer hvis nogen skulle være interesserede, måske et par af dem som jeg… Read more »

61FB7638-77EF-49D3-8A0B-4A55670052F5.jpeg
Last edited 1 year ago by Poul
Benny Smed
Benny Smed
1 year ago
Reply to  Poul

Det kort har jeg også undret mig en del over.

Margrethe
Margrethe
1 year ago
Reply to  Poul

Kortet virker også for iscenesat. De “blå” er selvfølgelig de rige svin i Nordsjælland og så lige bøverne, de der bor så langt ude, de selv må holde hankat. Er et hélt blodrødt Nordjylland virkelig muligt? Det stinker, som et iscenesat forsikringsindbrud, hvor de væltede møbler er overdramatiseret.

Olsen
Olsen
1 year ago
Reply to  Poul

Så vidt jeg ved, så har Danmark samme softwarepakke til valgoptællinger som USA og Venezuela. Så jeg undrer mig ikke så meget over de her sidste-øjebliks voldsomme udviklinger, som er sket i USAs og Danmarks valg de seneste gange..

Poul
Poul
1 year ago
Reply to  Olsen

Tjae, det virker ihvertfald som om det er ret nemt at påvirke resultatet: https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/mystisk-valgresultat-kristian-troede-ikke-sine-egne-oejne/9496265 Hvad nu hvis dem der sad og talte de stemmer op er medlemmer af enhedslisten, som ikke ligefrem er kendt som det parti der har de mest lovlydige medlemmer? Eller “bedsteforældre for asyl” typerne hvis de er ældre? Så kan de jo bare bytte rundt på parti bogstaverne med vilje, og så kan de altid kalde det en fejl senere hvis det bliver opdaget.. Og naturligvis falder det slet ikke ekstra bladet ind at undersøge det, de godtager bare forklaringen. Det ville sikkert også bare blive… Read more »

Poul
Poul
1 year ago
Reply to  Poul

Så er der vist ingen tvivl om at der er blevet snydt længere: https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/s-overrasker-i-nordjysk-minklandsby/9497470 Vi taler om et erhverv hvor flere har begået selvmord på grund af regeringens handlinger, samt mange andre store konsekvenser. Og så skal vi tro på at en lille minkavler landsby stiller sig i kø for at stemme på gerningsmændene?? Jeg tror de er gået for langt denne gang, præcist som i usa. INGEN med mere end 2 hjerneceller kan tro på det der, så del den artikel overalt hvor der er danskere der trænger til et reality check og spørg dem om de syntes at… Read more »

Olsen
Olsen
1 year ago
Reply to  Poul

Så vidt jeg har forstået på det, jeg har læst om det, så er det ikke så vigtigt, hvordan der bliver stemt eller hvem, der tæller stemmerne, eftersom det jo er selve softwaren (det elektroniske optællingsystem og et system indeni softwaren), der indrapporterer stemmernes fordeling. Manipulationen foregår via softwaren, EFTER den manuelle stemmeoptælling, enten forudprogrammeret eller via live “flytning” af stemmer i programmet, som vi så adskillige eksempler på ved det amerikanske valg i 2020- altså udover den i forvejen afslørede åbenlyse valgsvindel, der blev dokumenteret i Dinesh d´Souza´s “2000 Mules”- dokumentar, som Wikipedia naturligvis allerede har “afsløret” som falsk… Read more »

Poul
Poul
1 year ago
Reply to  Olsen

Ja det var jo grundlæggende også hvad den første artikel beskrev, men hvor de kaldte det en “fejl” at de lige fik byttet rundt på partibogstaverne til sidst efter den manuelle optælling, så de 900 stemmer der var talt op til danmarksdemokraterne havnede hos enhedslisten istedet. Ups… Lad os bare lade som om at det var en fejl der skete, (selvom jeg stadig tror at fejlen kun bestod i at de blev opdaget) så rejser det unægteligt stadig spørgsmålet: Hvis det kan ske så nemt ved en fejl, hvor nemt ville det så være at svindle med det system hvis… Read more »

Johan JP
Johan JP
1 year ago
Reply to  Poul

Det var det samme da der var afstemning om forsvarsforbeholdet, stort set alle valgkredse havde lige omkring 66,6% stemmer for at afskaffe det… I øvrigt en voldsom ændring siden afstemningen om et andet forbehold i 2015, hvis jeg husker rigtigt.

Benny Smed
Benny Smed
1 year ago

Ja, der er noget at glæde sig over:

Minus Sikandar og ikke meget tilbage af RV.(Nu må vi stå sammen)

Knud Madsen
Knud Madsen
1 year ago

Der er virkelig ikke meget at juble særlig meget over, ud over at vi nu burde kunne blive fri for at skulle se og høre på sekundaen i tide og især utide. Selvfølgelig er det en inderlig glæde, at radigalerne er savet ca. midt over.
Den store hæslige smatso fortsætter som hidtil, og vi der ikke vil have giftsprøjterne, må vel se frem til enten at blive internerede og blive tvangsvaccinerede. Er der i øvrigt ikke noget i menneskerettighederne, der forbyder tvangsvaccinering?
ØV

Poul
Poul
1 year ago
Reply to  Knud Madsen

Den lidt mindre hæslige smatso røg da i det mindste ud: https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/valg22/sofie-carsten-nielsen-er-faerdig/9496689

Samuel af Ugglas
Samuel af Ugglas
1 year ago

Med all den “skit “Slette Mette har samlat på sig med mink, Findsen och korrupta ämbetsmän plus massor annat fattar jag inte hur danskarna tänker längre.
Eller är det den socialistiskt uppbyggda parasitism som gjort henne till någon slags vinnare? Jisses Maria! ! !
Och i all “fairness” och gamla försyndelser borde Lars Lökke Rasmussen aldrig visat sig mer i dansk politik. Nu kommer “folketinget” bli än ännu större plats för knivstick och dolkstötar. Muslimer blir dvärgar i sammanhanget.

Margrethe
Margrethe
1 year ago

Ang. Valgfusk:

Valgfusk.JPG
Allan G larsen
Allan G larsen
1 year ago

Ja, det er rart ikke længere at skulle se Sikandar Siddiques selvfede fjæs på tinge, men tro mig, han skal nok finde nogle idioter som vil optage ham, så han kommer såmænd nok i Folketinget alligevel.
De Radikale tabte stort, jo hovmod står som bekendt for fald. Sådan er det, når man graver en grav for andre, så falder man tit selv i den. DF , der forestår et større benarbejde, hvis partiet skal gøre sig håb om genrejsning. Det samme for De Konservative.
Summa summarum, så tager vi den herfra.

Benny Smed
Benny Smed
1 year ago

Det bliver bare bedre og bedre, for nu slipper vi åbenbart også af med Sofie Carsten Nielsen, og Enhedslisten har måttet sige farvel til en hel del folketingsmedlemmer, hvorefter ledersmatsoen hænger i en tynd tråd.

Nu erdet altså lige før champagnen skal på køl!

32
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x