4
nov
Seneste opdatering: 4/11-22 kl. 2229
24 kommentarer - Tryk for at kommentere!

 Folketing og EU Kommission bør drages til ansvar for død og invaliditet.

Peter Gøtsche: Deres præparater er den tredje største dræber efter hjerte- og cancersygdomme. I USA dør 200.000 alene af dem hvert år. I det to seneste år turde tallet være betydeligt højere. De førende Covid-vaccine fremstillere, som vores politikere har beriget helt sindssygt og til ingen nytte for nogen patient, bør lukkes og retsforfølges.

Ligesom politikerne, der i øjeblikket lurepasser, er helt tavse og håber, vi alle glemmer, hvad de har gjort. Ingen daglig Frederiksen/Heunicke på TV mere. De ved udmærket, hvad der foregår, men håber på en eller anden magisk måde, at kunne tørre deres kriminalitet af på EU/WHO, hvis/når  hele Covid-løgnen ramler, og løgnepressen er nødt til at skrive om deres aktive medvirken i massemord.  Engelsk med svenske undertekster. – Se også Big Pharma Has Been Killing Us For DECADES and Guess Who is Funding Them – you are og Dags för Nürnbergrättegångar. Inte läge för amnesti.

Alle Covid-19 vacciner indeholder grafenoxid og nanoteknologi

Grafenoxid er voldsomt giftigt. Nanoteknologien opretter- som også vist i dokumentaren The Big ResetMAC adresser (Media Access Controll Adress), så personer bliver søgbare ved hjælp af en mobiltelefons bluetooth.

Scientists have published an urgent review of the Covid-19 injections in which they claim to have discovered nanotechnology and Graphene Oxide in both the Pfizer and Moderna mRNA injections, and both the AstraZeneca and Janssen viral vector injections. The new review backs up the findings of numerous other scientists from around the world.

Nanoscience and nanotechnology involve the ability to see and control individual atoms and molecules. Everything on Earth is made up of atoms—the food we eat, the clothes we wear, the buildings and houses we live in, and our own bodies.

But something as small as an atom is impossible to see with the naked eye. In fact, it’s impossible to see with the microscopes typically used in high school science classes. The microscopes needed to see things at the nanoscale were invented in the early 1980s.

Once scientists had the right tools, such as the scanning tunnelling microscope (STM) and the atomic force microscope (AFM), the age of nanotechnology was born.

And now scientists from Spain, have declared that nanotechnology, which has the ability to control atoms in your body, has been found in all of the Covid-19 injections alongside Graphene Oxide. Scientists worldwide claim all Covid-19 Vaccines contain Nanotechnology & Graphene Oxide.  (Se mikroskopbilleder af vacciner og blod. Det er klart, at dette betyder noget for blodtransfusioner, der foretages hver dag. Raske, uvaccinerede smittes helt unødvendigt af vaccineret blod, selvom lægerne endnu ikke vil anerkende det.)

Find  MAC Address

Catherine Austin Fitts om transhumanisme og slavegørelsen af mennesket

Pfizer-vaccine mikroskoperet

4.2 5 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

24 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Benny Smed
Benny Smed
1 year ago

“Medicinalindustrien er organiseret kriminalitet”

Det er der bevis for og derfor kan medicinalindustrien politianmeldes. F.eks. af én af dette steds kommentatorer…

Jenen
Jenen
1 year ago

Der bliver lavet en del videoer for, at bagvaske vaccinemodstandere (eller blot mennesker med sund fornuft), disse videoer er betalt og orkestereret af medicinalindustrien.

Kynisk og ulækkert, men det er der vi er.

I kender videoerne, sådan noget med at man kan udlæse IP-adresser fra vaccinerede og man bliver magnetisk og selvlysende.

Dermed bliver vi ganske almindelige skeptiske borgere slået i hardkorn med i bund og grund falske påstande skabt af industrien.

Klammere bliver det næppe.

Poul
Poul
1 year ago

Dit tweet med overskriften “det kommende kaos” har fået en kæmpe advarsel på fra twitter, og klikker man på det får man en hel side om hvor farlig du er, screenshot herunder. Bare til info hvis du ikke kan se det selv.

D4A9DF12-00BC-488A-9246-9B8CBCA30042.jpeg
Poul
Poul
1 year ago
Reply to  steen

Nej men det er vist også lidt op og ned med ham, der går rygter om at han vil lade regeringens “faktacheckere” stå for noget af modereringen på twitter, og så er vi jo lige vidt. Men vi får se hvad der sker.

Bemærk iøvrigt punktet på det screenshot med at det er forbudt at “forstyrre folks oplevelse” på twitter, det siger alligevel en del. Det er kognitiv dissonans sat i system.

Last edited 1 year ago by Poul
Lennie
Lennie
1 year ago
Reply to  steen

Elon musk er total satanist, bare tjek hans outfit fra Halloween for nogle dage siden. Der er en del debat om ham på visse kanaler, og kristne amerikanere stoler ikke på den fyr. Han kommer i denne måned ud med et eller andet om det med Neuralink. . . Hans ex, Grines, var også okkult. Han er da bare ‘paid opposition’, der skal sørge for at høste mest mulig info om ‘farlige’ konservative, kristne, antivaxxere, abortmodstandere, anti-LGBTQP osv. Stol ikke på ham! Tjek Candace Owens YouTube kanal, hvor hun for 2 uger siden advarede mod PayPal, som åbenlyst erklærede, at… Read more »

Last edited 1 year ago by Lennie
Poul
Poul
1 year ago
Reply to  Lennie

Når kristne galninge hader nogen på det niveau er det som regel en blåstempling for normale mennesker, især i usa. Men du har ret omkring paypal og tech firmaerne, så måske burde du istedet for at angribe budbringeren for idiotiske småting sætte pris på at der endelig er nogen der udfordrer deres totalitære monopol? Du ved, ligesom menneskeheden gjorde da kristendommens dogmer endelig blev udfordret, og vi slap for deres konstante forfølgelser og hekseafbrændinger af uskyldige mennesker osv osv osv. Det er faktisk den moderne digitale version af det vi ser nu, så måske skulle du spørge dig selv hvis… Read more »

Dragen
Dragen
1 year ago
Reply to  Poul

Det som er advarsler for twitter censur mm. Er ofte for andre signal om , at her skal man lytte. Meget tidligt i hele “covid-tingen” , hvor jeg selv søgte indsigt og info , var jeg heldig som det allerførste , at få Dolores Cahills navn op. Jeg lyttede særligt til et interview med hende. Det var ca. 1.5 time langt. Derfor kom hun meget i dybden. Jeg fandt andre fordrag og interview med hende også , og regnede med at sætte tid af, til senere at lytte hende og andre godt igennem. Da jeg vendte tilbage få dage senere… Read more »

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago

Herunder hoax-videnskaben; psykiatrien. Diagnosekataloget formuleret af WHO (Rockefeller) og understøttet i Skandinavien af socialdemokratierne siden 1920erne

Nielsen
Nielsen
1 year ago

Tak for oversættelsen af Peteer Götzsche, hvem som end lavede den.

Tvl
Tvl
1 year ago

Forhåbentlig bliver det snart almenviden, nu da den viden også har eksisteret mere end et år. Hvad er ligeså interessant og “vanvittigt” er disse påstande om remdesivir infusioner som behandling mod corona

https://naturalnews.com/2022-04-12-dr-bryan-ardis-releases-huge-allegations-the-covid-19-virus-vaccines-derived-snake-venom.html

Felix Krull
Felix Krull
1 year ago

Jeg må nok indrømme at jeg er mere end skeptisk hvad angår selv-byggende nanorobotter der ringer til din telefon og giver den dit cpr-nummer, for nu at karrikere det lidt.

Der er utroligt meget misinformation om vaccinen, spredt for at få vaccineskeptikere til at ligne sølvpapirshatte. Jeg er ret overbevist om at det er tilfældet her.

Felix Krull
Felix Krull
1 year ago
Reply to  steen

At bygge en Bluetooth-sender der kan gå gennem en kanyle ligger bare så langt fra hvad vi teknisk set er i stand til i dag – plus at Bluetooth kræver et batteri for at virke. Er det også inkluderet i vaccinen?

Selv RFID-chips (som ikke kræver en strømforsyning) er omkring tusind gange større end hvad der her påstås.

Felix Krull
Felix Krull
1 year ago
Reply to  steen

Den mindste struktur vi i dag kan bygge er omkring 5-7 nm og kræver en maskine som kun een virksomhed i verden er i stand til at fremstille. En Bt-chip kræver tusindvis (hvis ikke titusindvis) af den slags byggeklodser.

https://www.youtube.com/watch?v=CFsn1CUyXWs

Felix Krull
Felix Krull
1 year ago
Reply to  steen

Jeg mindes kun svagt at have set dem. Det lignede nogle aflange krystaller svjh, ikke noget nær en mikrochip eller bare en ordnet mekanisme.

For at teorien skulle holde vand, måtte et hemmeligt konsortium være 50 år foran verdens ledende producent af chip fabs og samtidig have en produktionskapacitet på størrelse med Sydkoreas.

At der skulle være tale om en selvbyggende radiosender er endnu mere science fiction.

Det er efter min bedste overbevisning (bare) en thalidomid-sag – med den forskel at politikere og medier i dag er farmaindustriens luderkarle.

Felix Krull
Felix Krull
1 year ago
Reply to  steen

De chips er omkring dobbelt så store som et riskorn.

https://youtu.be/dl_gemn9a9E

Screenshot 2022-11-04 113241.png
Cat Girl
Cat Girl
1 year ago
Reply to  Felix Krull

Tak for den kilde, ekstrem interessant kanal

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago
Reply to  steen

Det er sikkert rigtigt hvad Felix siger, virker ret sandsynligt. Raseriet over den misinformation som blev udspredt igennem 2020-2022 og deres følgevirkninger af død og lemlæstelse af befolkningerne kunne føre til selve statens fald, og jeg går som Felix også ud fra, at der for længst er kørt opposition i stilling til at samle oprørets følelser op af den etablerede del af magten

Last edited 1 year ago by Cat Girl
Cat Girl
Cat Girl
1 year ago
Reply to  steen

F.eks. Catherine Austin Fitts og lægerne omkring Trump/Infowars, muligvis Infowars selv. Virker sandsynligt at Alex Jones er CIA, selvom jeg elsker manden og har fulgt ham og været hans mest trofast støtte igennem snart 10 år, så er der mange tegn på at han er CIA. Jeg er f.eks. ret overbevist om at Andrew Kaufmann har ret i at vira ikke eksisterer, men uden egentlig dyb faglig ekspertise er det svært at afgøre definitivt, hvad der er sandt og hvad der ikke er Jeg er også ret overbevist om, at hele WHOs katalog over “psykiske sygdomme” er et magtinstrument for… Read more »

Last edited 1 year ago by Cat Girl
24
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x