4
nov
Seneste opdatering: 4/11-22 kl. 2229
24 kommentarer - Tryk for at kommentere!

 Folketing og EU Kommission bÞr drages til ansvar for dÞd og invaliditet.

Peter GĂžtsche: Deres prĂŠparater er den tredje stĂžrste drĂŠber efter hjerte- og cancersygdomme. I USA dĂžr 200.000 alene af dem hvert Ă„r. I det to seneste Ă„r turde tallet vĂŠre betydeligt hĂžjere. De fĂžrende Covid-vaccine fremstillere, som vores politikere har beriget helt sindssygt og til ingen nytte for nogen patient, bĂžr lukkes og retsforfĂžlges.

Ligesom politikerne, der i Ăžjeblikket lurepasser, er helt tavse og hĂ„ber, vi alle glemmer, hvad de har gjort. Ingen daglig Frederiksen/Heunicke pĂ„ TV mere. De ved udmĂŠrket, hvad der foregĂ„r, men hĂ„ber pĂ„ en eller anden magisk mĂ„de, at kunne tĂžrre deres kriminalitet af pĂ„ EU/WHO, hvis/nĂ„r  hele Covid-lĂžgnen ramler, og lĂžgnepressen er nĂždt til at skrive om deres aktive medvirken i massemord.  Engelsk med svenske undertekster. – Se ogsĂ„ Big Pharma Has Been Killing Us For DECADES and Guess Who is Funding Them – you are og Dags för NĂŒrnbergrĂ€ttegĂ„ngar. Inte lĂ€ge för amnesti.

Alle Covid-19 vacciner indeholder grafenoxid og nanoteknologi

Grafenoxid er voldsomt giftigt. Nanoteknologien opretter- som ogsÄ vist i dokumentaren The Big ResetMAC adresser (Media Access Controll Adress), sÄ personer bliver sÞgbare ved hjÊlp af en mobiltelefons bluetooth.

Scientists have published an urgent review of the Covid-19 injections in which they claim to have discovered nanotechnology and Graphene Oxide in both the Pfizer and Moderna mRNA injections, and both the AstraZeneca and Janssen viral vector injections. The new review backs up the findings of numerous other scientists from around the world.

Nanoscience and nanotechnology involve the ability to see and control individual atoms and molecules. Everything on Earth is made up of atoms—the food we eat, the clothes we wear, the buildings and houses we live in, and our own bodies.

But something as small as an atom is impossible to see with the naked eye. In fact, it’s impossible to see with the microscopes typically used in high school science classes. The microscopes needed to see things at the nanoscale were invented in the early 1980s.

Once scientists had the right tools, such as the scanning tunnelling microscope (STM) and the atomic force microscope (AFM), the age of nanotechnology was born.

And now scientists from Spain, have declared that nanotechnology, which has the ability to control atoms in your body, has been found in all of the Covid-19 injections alongside Graphene Oxide. Scientists worldwide claim all Covid-19 Vaccines contain Nanotechnology & Graphene Oxide.  (Se mikroskopbilleder af vacciner og blod. Det er klart, at dette betyder noget for blodtransfusioner, der foretages hver dag. Raske, uvaccinerede smittes helt unÞdvendigt af vaccineret blod, selvom lÊgerne endnu ikke vil anerkende det.)

Find  MAC Address

Catherine Austin Fitts om transhumanisme og slavegĂžrelsen af mennesket

Pfizer-vaccine mikroskoperet

4.2 5 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

24 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Benny Smed
Benny Smed
1 year ago

“Medicinalindustrien er organiseret kriminalitet”

Det er der bevis for og derfor kan medicinalindustrien politianmeldes. F.eks. af Ă©n af dette steds kommentatorer…

Jenen
Jenen
1 year ago

Der bliver lavet en del videoer for, at bagvaske vaccinemodstandere (eller blot mennesker med sund fornuft), disse videoer er betalt og orkestereret af medicinalindustrien.

Kynisk og ulĂŠkkert, men det er der vi er.

I kender videoerne, sÄdan noget med at man kan udlÊse IP-adresser fra vaccinerede og man bliver magnetisk og selvlysende.

Dermed bliver vi ganske almindelige skeptiske borgere slÄet i hardkorn med i bund og grund falske pÄstande skabt af industrien.

Klammere bliver det nĂŠppe.

Poul
Poul
1 year ago

Dit tweet med overskriften “det kommende kaos” har fĂ„et en kĂŠmpe advarsel pĂ„ fra twitter, og klikker man pĂ„ det fĂ„r man en hel side om hvor farlig du er, screenshot herunder. Bare til info hvis du ikke kan se det selv.

D4A9DF12-00BC-488A-9246-9B8CBCA30042.jpeg
Poul
Poul
1 year ago
Reply to  steen

Nej men det er vist ogsĂ„ lidt op og ned med ham, der gĂ„r rygter om at han vil lade regeringens “faktacheckere” stĂ„ for noget af modereringen pĂ„ twitter, og sĂ„ er vi jo lige vidt. Men vi fĂ„r se hvad der sker.

BemĂŠrk iĂžvrigt punktet pĂ„ det screenshot med at det er forbudt at “forstyrre folks oplevelse” pĂ„ twitter, det siger alligevel en del. Det er kognitiv dissonans sat i system.

Last edited 1 year ago by Poul
Lennie
Lennie
1 year ago
Reply to  steen

Elon musk er total satanist, bare tjek hans outfit fra Halloween for nogle dage siden. Der er en del debat om ham pĂ„ visse kanaler, og kristne amerikanere stoler ikke pĂ„ den fyr. Han kommer i denne mĂ„ned ud med et eller andet om det med Neuralink. . . Hans ex, Grines, var ogsĂ„ okkult. Han er da bare ‘paid opposition’, der skal sĂžrge for at hĂžste mest mulig info om ‘farlige’ konservative, kristne, antivaxxere, abortmodstandere, anti-LGBTQP osv. Stol ikke pĂ„ ham! Tjek Candace Owens YouTube kanal, hvor hun for 2 uger siden advarede mod PayPal, som Ă„benlyst erklĂŠrede, at… Read more »

Last edited 1 year ago by Lennie
Poul
Poul
1 year ago
Reply to  Lennie

NĂ„r kristne galninge hader nogen pĂ„ det niveau er det som regel en blĂ„stempling for normale mennesker, isĂŠr i usa. Men du har ret omkring paypal og tech firmaerne, sĂ„ mĂ„ske burde du istedet for at angribe budbringeren for idiotiske smĂ„ting sĂŠtte pris pĂ„ at der endelig er nogen der udfordrer deres totalitĂŠre monopol? Du ved, ligesom menneskeheden gjorde da kristendommens dogmer endelig blev udfordret, og vi slap for deres konstante forfĂžlgelser og hekseafbrĂŠndinger af uskyldige mennesker osv osv osv. Det er faktisk den moderne digitale version af det vi ser nu, sĂ„ mĂ„ske skulle du spĂžrge dig selv hvis… Read more »

Dragen
Dragen
1 year ago
Reply to  Poul

Det som er advarsler for twitter censur mm. Er ofte for andre signal om , at her skal man lytte. Meget tidligt i hele “covid-tingen” , hvor jeg selv sĂžgte indsigt og info , var jeg heldig som det allerfĂžrste , at fĂ„ Dolores Cahills navn op. Jeg lyttede sĂŠrligt til et interview med hende. Det var ca. 1.5 time langt. Derfor kom hun meget i dybden. Jeg fandt andre fordrag og interview med hende ogsĂ„ , og regnede med at sĂŠtte tid af, til senere at lytte hende og andre godt igennem. Da jeg vendte tilbage fĂ„ dage senere… Read more »

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago

Herunder hoax-videnskaben; psykiatrien. Diagnosekataloget formuleret af WHO (Rockefeller) og understĂžttet i Skandinavien af socialdemokratierne siden 1920erne

Nielsen
Nielsen
1 year ago

Tak for oversÊttelsen af Peteer Götzsche, hvem som end lavede den.

Tvl
Tvl
1 year ago

ForhĂ„bentlig bliver det snart almenviden, nu da den viden ogsĂ„ har eksisteret mere end et Ă„r. Hvad er ligesĂ„ interessant og “vanvittigt” er disse pĂ„stande om remdesivir infusioner som behandling mod corona

https://naturalnews.com/2022-04-12-dr-bryan-ardis-releases-huge-allegations-the-covid-19-virus-vaccines-derived-snake-venom.html

Felix Krull
Felix Krull
1 year ago

Jeg mÄ nok indrÞmme at jeg er mere end skeptisk hvad angÄr selv-byggende nanorobotter der ringer til din telefon og giver den dit cpr-nummer, for nu at karrikere det lidt.

Der er utroligt meget misinformation om vaccinen, spredt for at fÄ vaccineskeptikere til at ligne sÞlvpapirshatte. Jeg er ret overbevist om at det er tilfÊldet her.

Felix Krull
Felix Krull
1 year ago
Reply to  steen

At bygge en Bluetooth-sender der kan gĂ„ gennem en kanyle ligger bare sĂ„ langt fra hvad vi teknisk set er i stand til i dag – plus at Bluetooth krĂŠver et batteri for at virke. Er det ogsĂ„ inkluderet i vaccinen?

Selv RFID-chips (som ikke krÊver en strÞmforsyning) er omkring tusind gange stÞrre end hvad der her pÄstÄs.

Felix Krull
Felix Krull
1 year ago
Reply to  steen

Den mindste struktur vi i dag kan bygge er omkring 5-7 nm og krĂŠver en maskine som kun een virksomhed i verden er i stand til at fremstille. En Bt-chip krĂŠver tusindvis (hvis ikke titusindvis) af den slags byggeklodser.

https://www.youtube.com/watch?v=CFsn1CUyXWs

Felix Krull
Felix Krull
1 year ago
Reply to  steen

Jeg mindes kun svagt at have set dem. Det lignede nogle aflange krystaller svjh, ikke noget nĂŠr en mikrochip eller bare en ordnet mekanisme.

For at teorien skulle holde vand, mÄtte et hemmeligt konsortium vÊre 50 Är foran verdens ledende producent af chip fabs og samtidig have en produktionskapacitet pÄ stÞrrelse med Sydkoreas.

At der skulle vĂŠre tale om en selvbyggende radiosender er endnu mere science fiction.

Det er efter min bedste overbevisning (bare) en thalidomid-sag – med den forskel at politikere og medier i dag er farmaindustriens luderkarle.

Felix Krull
Felix Krull
1 year ago
Reply to  steen

De chips er omkring dobbelt sÄ store som et riskorn.

https://youtu.be/dl_gemn9a9E

Screenshot 2022-11-04 113241.png
Cat Girl
Cat Girl
1 year ago
Reply to  Felix Krull

Tak for den kilde, ekstrem interessant kanal

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago
Reply to  steen

Det er sikkert rigtigt hvad Felix siger, virker ret sandsynligt. Raseriet over den misinformation som blev udspredt igennem 2020-2022 og deres fÞlgevirkninger af dÞd og lemlÊstelse af befolkningerne kunne fÞre til selve statens fald, og jeg gÄr som Felix ogsÄ ud fra, at der for lÊngst er kÞrt opposition i stilling til at samle oprÞrets fÞlelser op af den etablerede del af magten

Last edited 1 year ago by Cat Girl
Cat Girl
Cat Girl
1 year ago
Reply to  steen

F.eks. Catherine Austin Fitts og lĂŠgerne omkring Trump/Infowars, muligvis Infowars selv. Virker sandsynligt at Alex Jones er CIA, selvom jeg elsker manden og har fulgt ham og vĂŠret hans mest trofast stĂžtte igennem snart 10 Ă„r, sĂ„ er der mange tegn pĂ„ at han er CIA. Jeg er f.eks. ret overbevist om at Andrew Kaufmann har ret i at vira ikke eksisterer, men uden egentlig dyb faglig ekspertise er det svĂŠrt at afgĂžre definitivt, hvad der er sandt og hvad der ikke er Jeg er ogsĂ„ ret overbevist om, at hele WHOs katalog over “psykiske sygdomme” er et magtinstrument for… Read more »

Last edited 1 year ago by Cat Girl
24
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x