12
nov
Seneste opdatering: 12/11-22 kl. 1611
27 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Af Lars Hedegaard

For det første: Som reaktion på min omtale af USA’s besynderlige valg benytter nogle lejligheden til at skrive, at der jo også bliver snydt ved danske valg. Sådan vil man forklare, at de røde står stærkt, at Rasmus Paludans Stram Kurs ikke kom ind, og at afstemningen om forsvarsforbeholdet faldt uheldigt ud. Det var svindel det hele, for skurkagtige valgtilforordnede snød ved optællingen, må vi forstå. Bagmanden er George Soros, som kontrollerer nogle maskiner, der frembringer falske resultater.

Må jeg være fri! Der er ikke ringeste belæg for påstanden om, at det overhovedet er muligt at snyde ved danske valg. Man kan mene, at vælgerne har stemt forkert, at medierne er i lommen på venstrefløjen, at politikerne er fulde af løgn osv., men det er noget andet end valgsnyd. Jeg skal derfor anmode folk om at afstå fra at plastre min væg til med løse påstande, som kun tjener til at forplumre den egentlige, interessante diskussion, nemlig den om det amerikanske valg, der bliver afgørende for hele Vestens skæbne.

Hvad det sidste angår, er der al mulig grund til at betvivle, at proceduren lever op til demokratiske normer. Donald Trump har allerede været ude at sige, at der er blevet svindlet i den vigtige svingstat, Arizona, og alt tyder på, at han har ret.

Den ene procent af amerikanerne, der sidder på magten og pengene, fik et chok, da Trump blev valgt til præsident i 2016. Den herskende klasse havde ikke forestillet sig, at noget sådant kunne ske og glemte derfor at træffe de nødvendige forholdsregler for at forhindre det. Den fejl begår de ikke igen, og det er således tvivlsomt, om republikanerne, der er blevet partiet for den jævne amerikaner, nogen sinde igen vil kunne mønstre et flertal i Kongressen. Stemmerne i 25 valgdistrikter mangler at blive optalt, og hver gang, der foreligger et resultat, har demokraterne vundet, mens republikanernes mandattal ikke rokker sig.

USA er ikke længere en retsstat

Det er således tvivlsomt, om republikanerne får det flertal i Repræsentanternes Hus, som de fleste antog for givet. Hvis det ender med, at demokraterne beholder magten, vil der gå rystelser gennem store dele af vælgerhavet, som vil miste tilliden til, at man kan ændre noget ad demokratisk vej. Demokraterne kan være ligeglade, for hvem kan antaste deres magt, hvis de sidder på såvel Kongressen som præsidentposten?

Demokraterne har allerede politiseret statens vigtigste magtinstrumenter, Justitsministeriet, FBI, Department of Homeland Security og forsøger sig nu også med Skattevæsenet, som de skamløst bruger til at holde modstandere og kritikere nede. USA er således ikke længere en retsstat. I realiteten gælder der én lov for regimets støtter og en anden for regimets modstandere.

Konsekvensen bliver formentligt, at nogle stater med republikansk styre, som bl.a. Texas og Florida, vil begynde at distancere sig fra den føderale regering og dens magtapparat. I den sidste ende kan det føre til en de facto opløsning af Unionen, men hvad skal folk gøre, når de har mistet troen på, at de kan ændre noget ved at stemme? Troen på medierne er for længst forduftet.

Når borgerne mister tilliden til demokratiet, er der ikke andet end den rå magt tilbage.

4.3 11 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

27 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
POLITIK BEGYNDER AT LIGNE ONDSKAB
POLITIK BEGYNDER AT LIGNE ONDSKAB
1 year ago

Hedegaard plejer at have ret i det han skriver,
men hvordan kan han vide hvad der foregår
ved den endelige optælling og fordeling af
stemmerne? Foregår den ikke skjult bag
et ministeriums mure? Hvad MSM angår,
er de løgnagtige og manipulerende, men
deres indflydelse er vist stadig enorm. 70-
80% af enhver europæisk befolkning lader
MSM styre en stor del af deres tænkning og
meninger, i hvert fald når det drejer sig om
co2, kommunisme, indvandring, feminisme,
“vacciner”, partierne og samfundets tilstand.

Poul
Poul
1 year ago

Først benægter hedegaard aggresssivt at det overhovedet skulle være muligt at manipulere med resultatet ved danske valg på trods af flere rapporter om fejl, fejl som altid går ud over højrefløjens antal stemmer og aldrig nogensinde den anden vej, hvorefter han skriver at trump har ret i at der blev svindlet i USA, som har ca det samme valgsystem som os.. Sjovt nok har de også præcist de samme valgforløb og resultater derovre: Totalitære og uduelige ledere, altid fra venstrefløjen, bliver ikke straffet af vælgerne for alt hvad de har gjort, men efter et tæt løb og en langtrukken fintælling… Read more »

Last edited 1 year ago by Poul
Margrethe
Margrethe
1 year ago
Reply to  Poul

For mere end to valg siden, ville jeg heller ikke have tænkt tanken, valgsvindel i Danmark. Ved forrige valg, hvor SK ikke kom ind, trods den megen omtale og virak, blev min mistanke vakt. Ved dette valg er min indre seismograf ikke længere i tvivl. Nu har jeg ganske vist fået en forklaring på det blodrøde Danmarkskort som MSM underholdte os med. Det var de valgkredse i landet, hvor S var det største parti, ikke rødt flertal. MSM’s manipulerende, løgnagtige lort har for længst nået nordkoreanske højder. Socialdemokratisme er kommunisme i slow motion, har jeg desværre opdaget for sent. Det… Read more »

Poul
Poul
1 year ago
Reply to  steen

Det ved jeg godt steen, hele mit indlæg er henvendt til hedegaard. Hans navn står jo også som afsender i toppen. Paludan kan iøvrigt give dig endnu flere eksempler på bevidste manipulationer med afstemningen i danmark, for han og hans parti er om nogen blevet udsat for det. Et eksempel (som hedegaard jo også lige kan læse med på) var da stram kurs blev forhindret i at stille op fordi de mente at partiet havde svindlet ved at indsende vælgererklæringer 2 gange for de samme personer. Det handlede som nogle måske husker i virkeligheden om at statens eget system var… Read more »

Margrethe
Margrethe
1 year ago
Reply to  Poul

Dén med SK’s vælgererklæringer, havde jeg helt glemt. Utroligt, når jeg tænker på, hvor sort af vrede jeg blev, da pædagokmedhjælperen(- hende der siden skiftede til posten som Ældremordsminister) frejdigt erklærede, at med dette forsøg på snyd med vælgererklæringer var partiet dømt ude. Jeg var én af dem, der så mig nødsaget til at sende en erklæring ind mere end én gang, fordi der ikke kom nogen tilbagemelding eller kvittering. Alt snak om forsøg på snyd i den sammenhæng er BS og intet andet end BS: for det første kan det slet ikke lade sig gøre at snyde, på lige… Read more »

Last edited 1 year ago by Margrethe
Nielsen
Nielsen
1 year ago
Reply to  Margrethe

Vel talt Poul. Og jeg tror godt Hedegaard er klar over, at SK er en skarp konkurrent til hans og Aia Figs Trykkefrihedsselskabet.

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago
Reply to  Poul

Se i et Tor-vindue grundet fælleseuropæisk censur:

WHY THE CIA COINED THE TERM ‘CONSPIRACY THEORIST’ (IMPORTANT INFO TO UNDERSTAND & SHARE)
https://www.bitchute.com/video/U04hTUjctnos/

Limewood
Limewood
1 year ago

Problemet er snarere et andet end selve valgprocessen – der ligger et større problem i uddannelsessystemet. Venstrefløjens strategi om at overtage samfundets institutioner indefra – den lange march gennem institutionerne – begynder at gøre sig gældende allerede i grundskolen og resten af uddannelsessystemet. Formentlig kan de fleste, der har været i systemet fortælle historier om systematisk venstreorienteret indoktrinering. Den grundlæggende tankegang er at “borgerlig” tankegang støtter kapitalen og derfor er det i orden at indoktrinere børn og unge med, hvad der nu er den venstre-orienterede partilinie. Det er ikke tilfældigt at Danmarks lærerforening knuselsker den aktivistiske kommunist og nu til… Read more »

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago

Ingen ville længere undre sig om vores egne folkevalgte sad med, skyldige til døden eller på livstid ved en ny Nürnberg proces, men virkeligheden overhaler dem længe inden da. Her må vi huske at USA er et ondt imperium vi sagtens kan leve helt uden, ingen vil begræde at USA forsvinder og jo før jo bedre, også medløbere ligesom Danmark gik end ikke at redde, Danmark går ned og sammen med USA. Sandsynligvis var dette allersidste valg for USA også for Danmarks vedkommende nogensinde, det danske folk fik end ikke chancen da valget var rigget på forhånd, det danske folk… Read more »

Nielsen
Nielsen
1 year ago

Hej Lars Jeg kunne aldrig drømme om at benytte mig af Mark Zuckerbergs faecesbook, så du skal ikke bekymre dig om at jeg plastrer din væg til. Min bedre halvdel oplyste mig kort tid efter det valg, som manden der ytrede: “We have the best voter fraud system” vandt, at Danmark brugte de samme slags stemmetæller komputersystemer, som USA. Dengang var firmaet bag dem italiensk og hed Dominion. Men det synes at det flytter rundt på sig, samt at det skifter navn. Jeg tror ikke de store rystelser vil komme fra “vælgerhavet, de vil komme fra citizen’s når de indser… Read more »

Bitten
Bitten
1 year ago

Jeg tror, det var ved kommunalvalget i Frankrig, at kun list over halvdelen stemte, og det fik den små Macron til at gå i panik. Og ved det seneste præsidentvalg fik denne åndsamøbe kun 12% at stemmerne. Og alligevel sidder stodderen som præsident. Ja der er bestemt noget meget, meget galt i den vestlige verden. Men nu kommer Great Reset fra European Economic Forum og klarer ærterne. Klaus Schwab melder, at Den store nulstilling vil være gennemført i 2030.

Poul
Poul
1 year ago
Reply to  steen

Simpelt: Hvis de indrømmer at det kan ske der, så indrømmer de samtidig at det kan ske her. Du kan sikkert let forestille dig hvilken flodbølge af spørgsmål det ville rejse omkring mediernes troværdighed hvis folk pludselig begyndte at få de tanker, og det samme kan de. Ligesom med bivirkningerne af vaccinerne som de heller ikke nævner med et eneste ord, for de ved præcist hvad der ville ske med deres job hvis de gjorde. “Hvorfor sagde i ikke noget før?” er det spørgsmål disse mennesker frygter mest, som de burde. Din tiltro til at der stadig eksisterer borgerlige medier… Read more »

Jensen, brand, Denmark
Jensen, brand, Denmark
1 year ago

Nu ved vi jo rent faktisk ikke hvordan optællingerne er foregået, men at det skal tage dage og uger er jo vanvid. Det er der jo så ingen på msm som overhovedet gider beskæftige sig med

POLITIK BEGYNDER AT LIGNE ONDSKAB
POLITIK BEGYNDER AT LIGNE ONDSKAB
1 year ago

Svar til Limewood
Enig i det du skriver om MSM. De er ved at
være på niveau med Pravda i Sovjet-tiden. Der lyves,
forties og fordrejes uafbrudt. Men når du henviser
til at omfattende regler for valgs afholdelse
sikrer at valgets resultater er korrekte, er du nok for
optimistisk. I Sovjet-unionen havde de mange fine
regler, en grundlov spækket med menneske-
rettigheder og et “folketing” havde man også. Det
forhindrede ikke statslig terror mod befolkningen,
KZ-lejre og millioner af mord på uskyldige.

Limewood
Limewood
1 year ago

Man skal huske på, at i Sovjet Unionen var kommunistpartiet pr. definition den “ledende kraft” i dets opfattelse af “demokratiet” og derfor kunne intet foretages, der gik mod “arbejderklassens” objektive interesser”. I Danmark har vi trods alt stadig partier de i yderste konsekvens vil to forskellig samfundsmodeller. Førhen har disse to poler kunnet supplere og korrigere hinanden. Den tid er tilsyneladende forbi da den ene part ifølge sin egen ideologi bruger statskassen til at føre ideologisk krig mod den anden part. For eksempel gennem finansiering af uddannelsessystemet og kultur-politikken – helt i Frankfurter-skolens ånd. Se blot på finansiering af ideologiske… Read more »

Allan G larsen
Allan G larsen
1 year ago

1)Hvis vælgerflertallet ikke havde været så forgabt i Mette Frederiksen
2) Hvis de borgerlige partier ikke var så klovn agtige at skvatte over hinandens ben, så havde vi allerede haft en borgerlig regering allerede nu.
3)Spørgsmålet er også om der ikke er for mange overflødige???!!! småpartier.
Hvad med at sætte spærregrænsen op til mindst 5%?!.

Skåning
Skåning
1 year ago

Det sista demokratiska valet i USA var 2016. Högern kommer aldrig att vinna igen om de inte sänker sig till samma nivå. De har bara inte finansiärer till det. Hvordan går det, Steen?

Skåning
Skåning
1 year ago
Reply to  steen

Jovisst. Å ena sidan är det bättre än någonsin. Å andra sidan har något av det värsta man kan tänka sig hänt. Det är så illa att jag säger att jag kommer att lämna detta landet snarast möjligt, och inte komma tillbaka. Men det var en artighetsfras, och jag borde inte gå igång på det.

Ha det godt, Steen.

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago

Danmark har altså kun eet parti, kære Lars. Utroligt, at du af alle mennesker ikke kan se og ved dette. Der eksisterer kun et stort socialdemokratisk socialistisk pamperparti i Danmark, som kalder sig alle mulige og umulige udgaver af de marxisthomoglobalister de alle er Deres såkaldte “partier” er alle blot sjove navnefordrejninger der skal dække over at de alle har samme fællesideologi som udspringer fra charlatanen Karl Marx og hans Wall-Street ven Friedrich Engels’ kommunistiske manifest, som går ud på at genindføre romerriget med millardærerne, som de nye kejsere i deres etparti kommunistiske diktatur, som vi allerede har haft i… Read more »

Limewood
Limewood
1 year ago

Det er ok at være kritisk overfor valgprocessen – også i Danmark. Men de der mener, at der ligefrem bliver snydt – kan læse om valgtilforordnede og proceduren her: Vejledning om afholdelse af folketingsvalg: 5.2. Valgstyrere: Reglerne om valg af valgstyrere og valgstyrernes opgavevaretagelse findes i lovens §§ 29 og 31. Man kan se at loven nøje regulerer valgene, og hvem der kontrollerer og overvåger stemmeoptællingen. Så måske kan der opstå fejl eller nogen kan forsøge at snyde – men sådanne vil hurtigt blive opdaget. Og hvis man opdager fejl og uhensigtsmæssigheder i den demokratiske proces – kan man stille op… Read more »

Margrethe
Margrethe
1 year ago
Reply to  Limewood

Både Sundhedsloven og Oviedo Konventionen, en dobbeltsikring oven i købet, beskytter dig mod at blive misbrugt til medicinske forsøg her i landet. Lige som valgfusk sker den slags heldigvis også kun i mere skumle, korrupte lande. Eller også beskytter de for tiden gældende love, hverken os selv eller vores rettigheder et hak mere eller mindre, end hvad de for tiden siddende magthavere finder passende. Hvem sidder vagt omkring den, der nedfælder det endelige offentliggjorte stemmetal?

Limewood
Limewood
1 year ago
Reply to  Margrethe

You can fool some of the people some of the time – but you can`t fool all the people all the time…

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago
Reply to  Limewood

Det er altså ikke så svært at lave et sikkert system. Man sætter et løbenummer på stemmesedlen og laver en offentlig tilgængelig liste over alle stemmesedlers registrerede afgivne stemme, som man så kan ændre, hvis man opdager at ens stemmeseddel er blevet fejlregistreret Med vores grundlov er det selvfølgelig helt omsonst at gå op i hvilken kandidat af staten, som er blevet ansat til hvilken post inde i “folke”tinget, da grundloven sikrer at der ingen “repræsentation” er af vælgerne unset hvad resultatet bliver. Resultatet er givet på forhånd: mere diktatur, mere kontrol, flere regler og bureaukrati og højere skat end… Read more »

27
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x