18
nov
Seneste opdatering: 19/11-22 kl. 0926
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Edward Dowd: 20 mio er blevet dræbt af dem på verdensplan. ‘Vaccine holocaust’ har nu kostet tre gange så mange liv, som det historiske holocaust.

Der vercerer mange tal, men desværre må Ed Dowds (Black Rock/Wall Street) anses som temmelig pålidelige. Her kommer han hele skiven rundt i meget høreværdigt interview med Mika Adams. Dowd mener, at store folkelige opstande er den eneste måde, menneskeheden kan sætte sig op imod denne skruppelløse, massemorderiske totalitarisme.

Det bliver ikke demokratisk sindede politikere, der vil eller standse dem, som man ser nedenfor hvor verdenslederne på G 20 og EU Kommissionen stiller sig på totalitarismens og ‘det fjerde riges’ side. De er medløbere for pengenes overmagt. (Se også G20 Declaration: Vaccine Passports Will Be Adopted To “Facilitate” All International Travel og Excess deaths hit record levels, i USA taler ingen om det, enkelte gør i Europa. Tallene for ‘excess deaths’ er nogenlunde ens.)

Er der nogen større, journalistisk historie?

Hvis tallet 20 mio. dræbte står til troende, er der vel næppe nogen større historie i dagens journalistik. Se derefter ikke-dækningen af den – der er så den næststørste historie om dagens journalistik og dens forvandling til magtens klakører. Ikke bare snævert, at eliten myrder løs på sine befolkninger, men at dette har lange fangarme ud til en revolutionær magtovertagelse fra demokratierne. Er der en større historie?

Den tredje største bliver, når fribyttere som undertegnede og mange andre bliver lukket for ikke at forstyrre magtens selvbillede og teaterdemokratiets nøgne ansigt. Det kommer nemlig til at ske hvis ikke befolkningerne rejser sig. Så klapper fælden helt om den tidligere frie verden, og vi vil intet have at bebrejde kinesere eller andre diktaturer, vi endnu føler os så højt hævet over moralsk. Snart vil det være aldeles uden grund. Se på USA, der allerede viser vejen:

Today Dowd joins me in an interview to discuss his findings, warning that sooner or later, the medical and scientific community will be unable to ignore the fact that over 2,400 Americans are dying each day — almost certainly from vaccines — which comes to about 900,000 Americans killed in a year.

Across the population, Ed Dowd explains in the interview, excess mortality is running about 32%. Around 7,700 Americans routinely die each day, and 32% of that comes to 2,400+ deaths per day. That’s only counting America. Global deaths are, of course, far higher.

Credible estimates of global deaths from covid-19 vaccines have been compiled by other analysts and experts, and they claim that at least 20 million people have already been killed worldwide from covid-19 vaccines, making the scale of this “vaccine holocaust” more than triple the size of the historical Holocaust atrocity.Edward Dowd: Over 2400 Americans Are DYING Each Day Following Vaccine Mandates.

Når vigtige informationer om virkninger og bivirkninger nu hober sig op, skyldes det først og fremmest at den videnskabelige dokumentation er så meget større, end den var for bare et år siden. Modstanden mod den forbrydelse der foregår, er  mere organiseret og omfattende.

Det er også grunden til, at flere ting må dokumenteres her end tidligere. Det er også et større arbejde at sætte sig ind i strømmen og at skille det væsentlige fra det mindre væsentlige. Jeg prøver, så godt jeg kan:

Dr. Roger Hodkinson: No forgiveness, put those bastards in jail!

Epoch Times: Israeli Authorities Are Actively Hiding Critical Info About Side Effects of Vaccines

COVID Vaccine Injury Data: 143,233 Percent Increase in Cancer

4.3 6 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

9 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Cat Girl
Cat Girl
6 months ago

Pfizers direktør Bourla på wikipedia:

Bourla was born and raised in Thessaloniki, Greece.[5] His parents, who were Sephardi Jews, were among the 2,000 of 50,000 Jews in Thessaloniki to survive the Holocaust; According to Bourla, his mother was allegedly minutes away from execution by firing squad when she was spared via a ransom paid to a Nazi Party official by her non-Jewish brother-in-law, while his father happened to be out of the Jewish ghetto when the residents were taken to the Auschwitz concentration camp and went into hiding, never to see his parents again.[6][7]

Cat Girl
Cat Girl
6 months ago
Reply to  Cat Girl

Hvad?

THE WORLD STAGE FULL OF ACTORS PUSHING AGENDA
https://www.bitchute.com/video/u0igZI7Yn4rf/

Cat Girl
Cat Girl
6 months ago
Reply to  Cat Girl

@sten Denne tråd er del af en samtale jeg havde med steen tidligere vedrørende hvem er kontrolleret (og af hvem følger heraf) som resulterede i at min kommentar henvisende til Gemma er forsvundet?

DAVID ICKE PETITION PSYOP? / HUGO TALKS

https://www.bitchute.com/video/6DcVgBwslGP2/

Last edited 6 months ago by Cat Girl
Cat Girl
Cat Girl
6 months ago
Reply to  Cat Girl

YE IS EXPOSING A WHOLE LOT MORE THAN WHAT THE MEDIA WON’T GO NEAR (EXPLOSIVE!)
https://www.bitchute.com/video/mRsibXHJkRNj/

Cat Girl
Cat Girl
6 months ago

(kopieret følgende link til flere tråde, hvor det er relevant, da Computing Forever berører hovedformålet for alle disse sammenhængende kriser, som står foran os)
HOW IS THIS A THING? 22ND OF NOVEMBER 2022

https://www.bitchute.com/video/zxFwBTZNzqzl/

Poul
Poul
6 months ago

Jeg så lige at du havde delt denne video på din twitter steen, den burde da have sin egen artikel: https://swebbtube.se/w/vyiogHw5znwHcwNXsaKnqs

Hvis man ikke troede på valgsvindel i usa før, så gør man det da efter at have set den!

Poul
Poul
6 months ago
Reply to  steen

Ja tilykke til ham, håber det giver ham mod på at vende tilbage da vi i den grad mangler en vagthund der fokuserer på de danske medier samt den yderste venstrefløj som pt har frit spil. Især hvis man snart kan dele artiklerne på twitter uden at blive sat i det digitale gulag, og tagge alle de ansvarlige som er omtalt i dem. “Må de leve i interessante tider” som det gamle kinesiske udtryk lyder, og må de tider komme snart. Men indtil videre deklererer twitter stadig de kattevideoer du deler fra islamicat som “ømtåeligt indhold” så det bliver nok… Read more »

Poul
Poul
6 months ago
Reply to  steen

Det jeg skrev før med at tro på at twitter ville være løsningen må nok modereres lidt: https://www.infowars.com/posts/no-elon-musk-denies-request-to-bring-alex-jones-back-to-twitter-developing/

Man bliver måske ikke banned for “hate speech” længere, men man bliver stadig shadowbanned hvis elon musk ikke kan lide hvad man skriver, eller ens person.

Det er jo håbløst.

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x