21
nov
Seneste opdatering: 21/11-22 kl. 1821
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Der var langt mellem larver og græshopper

Det to netop afholdte møder for ‘verdensledere’ blander vi nok alle sammen, men de hedder henholdsvis G 20 for de største økonomier, det beskæftiger sig også med at “afværge klimaforandringer.” Det andet er The 2022 United Nations Climate Change Conference, Egypt.

Fælles for dem er, at ufattelige resourcer bruges på dem, og at man spiser ret godt. Der er langt mellem larver og græshopper på tallerkenen. Alle vil gerne være direktører for FN’s penge, ingen vil være kulier. På G 20 så menuen således ud:

The host served various foods from various regions: Bali, Java, North Sulawesi, Lampung, West Sumatra, North Sumatra, and Aceh. As an appetizer, the G20 leaders enjoyed the “Aneka Ratna Mutumanikam” (diversity in one) dish consisting of mangoes, seaweed, salad with Balinese hot sauce seasoning, and Manado crab meat corn cakes.

Meanwhile, for the main course, the invitees were served with, among others, Wagyu beef tenderloin typical of Lampung, rendang—a Padang specialty, cassava, and potato mousseline, asparagus in Balinese turmeric sauce, and balado eggplant puree. As for the dessert menu, the invitees enjoyed Acehnese chocolate mousse, tuille rice, black glutinous rice with grated coconut, and mango coulis.

Flatulerende køer og digitale pas

Japansk Wagyu bøf koster godt 2000 kroner kiloet. På klimakonferencen i Egypten væltede man sig i animalske proteiner: bøf, kylling, fisk og æg og ost om morgenen. “Klimaktivister” var forargede, jeg hæfter mig bare ved hykleriet, men klimaet er universalnøglen hvorom alting drejer. Der er ikke den politiske absurditet, som “klimaet” ikke kan begrunde: Vacciner, smarte byer, afskaffelse af flyrejser, bilisme og flatulerende køer, overvågning, digitale pas og i sidste ende – indførelsen af totalitarisme i de tidligere demokratier. Det er nemlig den hemmelige hensigt med det hele.

SD har gjort noget smart i Sverige: De har fået indvalgt Elsa Widding, en energispecialist fra det praktiske liv, der også har forsket og skrevet bøger om klima i årtier. Når hun møder andre politikere i debat, ser man det  interessante, at de er spejlblanke på emnet, men at det heller ikke betyder noget for dem, da spørgsmålet er religiøst/politisk for dem. Fakta er uvelkomne.

Den klimapositive affodring

Derfor hedder den seneste video med hende fra igår også Elsa Widding: Klimatreligionen hotar miljarder människoliv. Det er dette tynde grundlag hyklerne bestemmer verdens skæbne på i Egypten og på Bali. Det er dette fata morgana, SVT laver klimapropaganda på hver aften.

Det hele handler selvfølgelig om, at globalister og pengedrenge vil lave en verdensregering uden nationer, som Macron taler om i dette indlæg fra forleden. Han tror i ramme alvor, at fordi Vesten er så dekadent at den vil kaste al arv overbord, at han kan få ældgamle lande og civillisationer som Japan og Kina til den samme. Eller Rusland. Eller få Frankrig til at forlade sine frølår og 600 forskellige oste? God fornøjelse!

De og vi – pøblen – skal spise “klimapositive menuer”alt imens det korrupte WHO skal sprøjte os med 500 nye “vacciner” de næste ti år. God fornøjelse!

Fury as food menu for VIPs jetting to Cop27 features beef, chicken, fish and dairy products – along with bottomless cocktails for $125 – amid calls from eco-activists to cut down on meat to save the planet.

Læs også Asger Aamund:  COP 27, en narresut til udviklingslandene  (tænk, engang hed det “de underudviklede lande.” Det var før vi fik så tynd hud på sjælen.

4 4 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

10 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Allan G larsen
Allan G larsen
1 year ago

Hvornår indser menneskerne at uanset hvad vi gør, så gør klimaet som det passer det.
Om vi spiser kød ,insekter, grøntsager eller hopper på tungen, så er klimaet revnende ligeglad med os. Lad klimaet være, og koncentrer os om de problemer, vi kan løse, f.eks. overbefolkning s problemerne, da de er yderst relevante.

Jensen
Jensen
1 year ago
Reply to  Allan G larsen

Helt enig, så længe vi ikke kan dreje på solen så er der intet at gøre. Selv bruger jeg tiden på at nyde det, spise noget Chateaubriand, køre rundt i mine nye Volvo V60 (diesel naturligvis) og glæde mig over at jeg ikke er vaccineret. Faktisk synes jeg det går godt når man ikke læser MSM.

Poul
Poul
1 year ago

En interessant “detalje” i al den klimasnak som ingen politikere eller medier nogensinde nævner, er at planter lever af Co2.

Hende i det klip fra tv2 nyhederne her sagde det perfekt: https://www.snaphanen.dk/2022/10/30/tv2-vi-stopper-her-det-havde-vi-ikke-lige-aftalt/

Del det klip på sociale medier overalt og hele tiden, så er der måske 2-3 danskere mere der begynder at tænke over det. Ihvertfald indtil den store bagedyst begynder.

Jan Sørensen
Jan Sørensen
1 year ago

Det er da godt, at jeg snart skal på plejehjem!

Nielsen
Nielsen
1 year ago
Reply to  Jan Sørensen

Det skal du sgu passe på med. Du bliver plejet i graven ved først givne lejlighed.

Jensen
Jensen
1 year ago

Beef er oksekød ikke bøf selvom det godt kan blive til en. Jeg har i øvrigt hørt at der er blevet føjet ikke mindre end 2.500 prostituerede ind fra østen, men det er muligvis en and (bøf)

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago

Klimakonferencer er en konspirationsteori

FACT CHECK: THE NEW WORLD ORDER IS A CONSPIRACY THEORY
https://www.bitchute.com/video/fROC2IVdTHrk/

Poul
Poul
1 year ago

Jeg så lige en reklame på youtube fra en dansk larve producent og googlede deres firma: https://enormbiofactory.com/da/enorm-i-relation-til-fns-verdensml

Larverne opdrættes pt mest til dyrefoder hvor det nu giver fin mening, men de arbejder også på at lave menneskefoder af dem direkte. Bare til info hvis der skulle sidde nogle og tro at det med larverne bare er en konspirationsteori som aldrig bliver til virkelighed.

Velbekomme..

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago

(kopieret følgende link til flere tråde, hvor det er relevant, da Computing Forever berører hovedformålet for alle disse sammenhængende kriser, som står foran os)
HOW IS THIS A THING? 22ND OF NOVEMBER 2022

https://www.bitchute.com/video/zxFwBTZNzqzl/

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x