16
dec
Seneste opdatering: 16/12-22 kl. 1154
18 kommentarer - Tryk for at kommentere!

1-Nordvest, 03.09.2014 116

Ved Højbanen, Nørrebro © Snaphanen.dk, klik f. helskærm

Af Lars Hedegaard

Man fornemmer en vis modvilje mod historiens hovedperson i Politiken-journalisten Michael Seidelins referat (13.12.) af nogle udtalelser, som den franske forfatter Michel Houllebecq har fremsat under et interview med tidsskriftet Front Populaire.

Allerede rubrikken antyder, at her har vi at gøre med en farlig mand af den slags, som man helst ikke vil have til middag i pænere hjem på Østerbro:

”Houllebecq optræder som total islam-hader og frygter den store ”udskiftning” af hvide”. Houllebecq støtter nemlig ”det yderste højres tese” – som Politikens journalist kalder den – om den store udskiftning af Europas hvide befolkning som følge af massiv muslimsk indvandring. Men i modsætning til Politiken og de andre danske mainstream-medier, fastholder Houllebecq, at der hverken er tale om en tese eller en teori, men om en kendsgerning. Og hvad bliver konsekvensen?

”Når hele kvarterer er under islamisk kontrol, mener jeg, at vi vil se eksempler på modstand. Der vil blive attentater og skyderier i moskeerne”, siger Houllebecq. Det kan man imidlertid med rette betegne som en teori, for indtil videre har Europas befolkninger stort set ikke sat sig til modværge mod eliternes islam-import, som har medført bølger af vold og undertrykkelse. Vi har oplevet stribevis af islamiske terrorhandlinger, voldtægter, mord, afbrændinger af skoler og kirker og en fremadskridende udradering af vestlige kulturnormer, men få eksempler på europæiske modforholdsregler. Europa går afmægtigt og lydigt sin udslettelse i møde.

Årsagen er utvivlsomt, at de herskende klasser har haft held til at dæmonisere enhver opposition mod folkeudskiftningen. Hvis man ikke bifalder projektet, bliver man rubriceret som fanatiker eller rundt på gulvet, for ethvert rettænkende menneske bør kunne indse, at islams udbredelse er en velkommen berigelse. Det mener Michael Seidelin vistnok også. I hvert fald omtaler han ubekymret islam-modstandere som ”højreradikale” og ”højrepopulister”. Og her har vi selve definitionen på, hvad det vil sige at ligge til højre. Højreorienteret er den, der ikke synes om kvindeundertrykkelse, sharia-vælde, afskaffelse af ytringsfriheden, rå vold som regeringsprincip og elimineringen af europæisk kultur og historie.

De venstreorienterede er dem, der byder denne udvikling velkommen.

Seidelins artikel får mig til at tænke på et langt brev, som jeg for en del år siden modtog fra en tidligere Politiken-journalist. Jeg havde kun et perifert kendskab til hende, men nu udøste hun hele sit hjerte.

Sagen var, at hun var gået på pension og i den forbindelse havde købt en lejlighed på Nørrebro, hvor hun havde tænkt sig at udleve sit otium i trygge og berigende multikulturelle omgivelser. Men ak, virkeligheden svarede slet ikke til hendes antagelser om Nørrebros lyksaligheder. Faktisk var det ikke til at holde ud at skulle leve midt i denne jungle af islamisk magtudøvelse, men nu kunne hun ikke komme væk, for ingen ville købe hendes bolig til den pris, hun havde betalt.

Jeg valgte ikke at besvare brevet, for hvad skulle jeg skrive? At hun skulle have lyttet til, hvad jeg og andre havde fortalt, i stedet for at tro på sin egen avis’s propaganda?

Det nænnede jeg ikke, for hun havde det skidt nok i forvejen.

Politiken: Houellebecq springer helt ud som islam-hader og frygter den store ‘udskiftning’ af hvide med farvede og muslimer.

Éloges, critiques, injures : le dialogue Houellebecq – Onfray vu par la presse

4.6 9 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

18 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Limewood
Limewood
11 months ago

Først og fremmest er det jo interessant, at “de andre” er nogen man taler om og ikke med i organet for den højeste afvikling. Et system-medie der er så populært, at, det er nødt til at blive begavet med en gevaldig pose skatte-kroner for at udkomme. J/P Politikens Hus får i omegnen af 55 000 000 kr. årligt i statsstøtte. Heraf går 17 500 000 direkte til Politiken. Det kan læses på Medienævnents hjemmeside. Her kan man i øvrigt også læse, at den betonkommunistiske avis “Arbejderen” får små 300 000 kr i årlig støtte, at det socialistiske Mediehuset “Solidaritet” får… Read more »

Limewood
Limewood
11 months ago
Reply to  Limewood

I forlængelse af ovenstående kan man læse Danmarks Radios prioriteringer på hjemmesiden – stadig intet – absolut intet om FBIs og (u-)demokraternes samarbejde med Big Tech om lukke ned ned for Hunter Biden-gate, Russia-Gate, FISA-Gate…Covid-gate og censurering af emner, personer, osv. osv. Der imod finder Danmarks Radio det nødvendigt, at berette om at et stort akvarium i Berlin sørme lækker saltvand… Åh, jo og så har Elon Musk 2 journalister (ja, journalister…seriøst) fra Twitter….hulk..hulk – fra New York Times og Washington Post…. og man har rigtigt haft gang i udelukkelserne, hedder det…..fordi skriver New York Times- de har “overskredet det… Read more »

Dragen
Dragen
11 months ago
Reply to  Limewood

Det er jo enorme beløb de holder sig kørende på(!!!!!). Det minder om stærkt svækkede og syge mennesker der holder sig oppe på kokain eller lign. Og så tænkte – het ærligt , ikke engang på Biden , mens jeg skrev. Men det er da enorme skatteyder-pengebeløb de er holdt igang af…? Det kommer bag på mig . Uwe Max har jævnligt nævnt det. Men så må der også være mennesker , rundt omkring i systemet, der er bange. Og er klare over, at det er med god grund. Så mange penge til en en-sidigt fortalt virkelighed-gengivelse og alligevel har… Read more »

Limewood
Limewood
11 months ago
Reply to  Dragen

I 2021 blev der delt 390 400 000 kroner ud i mediestøtte.

Viktor Børge
Viktor Børge
11 months ago
Reply to  Limewood

Tak for et brandgodt indlæg! Dertil skal det siges, at det statsbetalte ekkorum, som du beskriver på jp-politikenshus går igen i de såkaldte højreorienterede medier FX. i de berlingske medier. De bruger nemlig det samme nyhedsbureau Ritzau og dertil er journalisterne vokset ud af samme indspiste sump. Nyhedsbureauerne internationalt har købe og bytte aftaler med hinanden. DVS. når vi hører en “historie” fra fx USA er det netop en “historie” som det Amerikanske nyhedsbureau AP. har brygget sammen og byttet eller solgt til Ritzau. AP. er de “demokratiske” mediers nyhedsbureau og AP er ligesom BBC og alle andre store internationale… Read more »

Cat Girl
Cat Girl
11 months ago
Reply to  Limewood
Sundhedspolitik eller folkemorderisk politik?
Sundhedspolitik eller folkemorderisk politik?
11 months ago
Reply to  Limewood

Det som man virkelig må undre sig over, er at det vrimler med
negre og arabere i gaderne, butikkerne, skolerne og alle mulige
steder. Men tilsyneladende uden at danskerne lægger mærke
til det. Eller de har allerede vænnet sig til det. Men hvordan kan
man være så tankeløs, at man slet ikke tænker over hvad det
kan få af konsekvenser for landet og en selv på blot lidt længere
sigt? Er 70-80% af danskerne snotdumme, eller er de så
indoktrinerede af MSM at de intet fatter?

Preben M Jacobsen
Preben M Jacobsen
11 months ago

“Er 70-80% af danskerne snotdumme, eller er de så
indoktrinerede af MSM at de intet fatter?”
Ja, i høj grad dog ikke 70-80% men >90% iflg. FT-valget 2019 og 2022 samt egne oplevelser bl.a. på højskolerne. Fordummelsens indtogsmarch indledes i børneinstitutioner og folkeskolen 1968/70érne og al øvrige undervisning gymnasiet, universitet m.fl. fulgte hurtigt samme spor, hvert år med øget intensitet og udskiftning af undervisningsmaterialer – med socialistisk/marxistisk grundsyn.

H. nielsen
H. nielsen
11 months ago

De røde har importeret vælgere i 50 år

De hader os og de hader vesten og den tidligere frihed og de tidligere demokratiet . Alt er tabt og jeg demonterer hvor jeg kan

Dragen
Dragen
11 months ago

Mht journalisten Hedegaard omtaler ,- der havde købt en lejlighed midt i multikulturens herligheder. Det kommer bag på mig at de tror på egen propaganda. Jeg spekulerer på om det stadig gør sig gældende idag ? Vi bor idag , tror jeg – mere segregerede og jeg tvivler på , at en journalist fra politikken idag ville begå en så eklatant bommert? Hvilket jo kun gør journalisternes kyniske og bevidste agenda tydeligere. Og værrer.

Jensen, Danmark
Jensen, Danmark
11 months ago

Hvem er de to aber på fotoet?

Dragen
Dragen
11 months ago
Reply to  steen

Steen. HøjreNYT har et nyt upload på Youtube. Der beskriver “teaterdemokratiet” ganske godt. Uploaded er 5-6dage gammelt og hedder noget med ” ….fjenden og liberalismen…”.ca 40 min.

Preben M Jacobsen
Preben M Jacobsen
11 months ago

Ikke aber, men skadedyr.- kommunes skadedyrbekæmpelse er orienteret og en passende giftblanding er under udvikling og affaldsforbrændingen under klargøring til modtagelsen..

Mads kering
Mads kering
11 months ago

Ved det ikke..

Men isis og dens milliardstore fanskare, ynder at hælde benzin på mennesker og dyr indespærret i små bure, og derefter at sætte ild til.

Ja, og homoseksuelle og lign. Bliver kastet ud med strips om håndleddene, og bind for øjnene ud fra høje bygninger.

Ja. For ikke at glemme alt terroren, voldtægterne, narkokriminaliteten, forråelsen, vanvidsbilisme, daglige knivstikkerier, skyderier, overfald og dominansvold.

Babybrude der koldt og kynisk bliver brutalt voldtaget, og så med regeringens og statens velsignelse.

Men de to på billedet ved j ikke hvem er..

Kun hvad de symbolisere og er tilhængere af.

Benny Smed
Benny Smed
11 months ago

Jeg vil heller ikke have Michel Houllebecq til middag, for dels smager han måske ikke godt, og hvis det skal forstås anderledes, taler jeg ikke fransk.

Og jallaerne får ikke engang lov til at komme indenfor!

Cat Girl
Cat Girl
11 months ago

Farlige sexslaver huserer i housespeaker Nancy Pelosis hus

PAUL PELOSI’S ATTACKER WAS MORE LIKELY A SEX SLAVE BREAKING FREE
https://www.bitchute.com/video/Kg9zSj2mEtxs/

The Salty Cracker
Salty Cracker
 124014 subscribers

18
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x