31
dec
Seneste opdatering: 31/12-22 kl. 2221
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!

The Epidemic of Sudden Deaths in 2021 & 2022

Ed Dowd er en af dem, der kan fremstille en sag klarest. Her fĂ„r han igen Danmark med, og med hvilket neewspeak regeringen retirerer fra farlige vacciner ved kun at anbefale dem til mennesker over 50. FĂ„ ogsĂ„ med de opmuntrende ord han har til vaccinerede, hvoraf mange gĂ„r rundt for tiden og helt forstĂ„eligt frygter for deres liv og helbred. De fleste reagerer – som Baron Boddisey skriver nedenunder – mere eller mindre irrationelt, nogle nĂŠrmest psykotisk. Dette har den sĂ„kaldte pandemi fremkaldt, og det har antagelig vĂŠret meningen med den.

“Men politikerne komer aldrig til at indrĂžmme noget som helst, nĂ„r vi alle stĂ„r med facit af dette.” Nej, det tror jeg heller ikke. Ti procents chance for, at de havner i den retssal, de fortjener. De dĂžde og invaliderede bliver til en gift, der kommer til at ĂŠde af vores sammenhold og tillid i mange generationer, og for en eneste grund: At “eliten” skal redde rĂžv.

Det bliver ikke det, der kommer til at ske, den kommer til at mĂŠrke ĂŠgte foragt imod sig for fĂžrste gang i mange Ă„r, og hvordan det nĂŠrmere vil arte sig, bliver rigtig interessant. Ed Dowd rĂ„der eliten til at forstĂŠrke sin ‘security.’ betydeligt, i al fald i USA hvor der er mange skydevĂ„ben. Folk kommer til at tage dĂžde familiemedlemmer mere og mere ilde op.


Shabana Rehman begraves pÄ statens bekostning

Av: NTB 31. desember 2022, 15:25

Komiker og samfunnsdebattant Shabana Rehman fÄr som fÞrste person med innvandrerbakgrunn begravelse pÄ statens bekostning.

Det bekrefter kultur- og likestillingsminister Anette Trettebergstuen (Ap) overfor NTB. Det var Subjekt som fÞrst brakte nyheten om at Rehman blir hedret med begravelse pÄ statens bekostning.

– Shabana Rehman var en sterk og uredd stemme. Ved Ă„ bryte tabuer banet hun vei for en ny generasjon kvinner med innvandrerbakgrunn. Shabana sto opp for ytringsfriheten og bidro til det norske mangfoldet. Hun forlot oss altfor tidlig, sier statsminister Jonas Gahr StĂžre (Ap).

Rehman gikk bort, 46 Är gammel, torsdag denne uka. Hun fikk pÄvist kreft i januar og var innlagt pÄ sykehus de siste dagene. Den profilerte og tidvis omdiskuterte samfunnsaktÞren delte Äpent om sitt sykdomsforlÞp pÄ Instagram.

Unik innsats

Statsministerens framhever at Rehman har gjort «en unik, synlig og betydningsfull innsats» for Ă„ lĂžfte fram blant annet temaer om hvordan negativ sosial kontroll er blitt brukt – og brukes – for Ă„ ramme og begrense den personlige friheten til individer, sĂŠrlig jenter og kvinner, i ulike minoritetsmiljĂž i Norge.

Shabana Rehman blir den fÞrste norske innvandreren som blir hyllet med begravelse pÄ statens regning, blant annet for arbeidet hun gjorde for ytringsfriheten og mot sosial kontroll, skriver Subjekt.

– Turte der andre tiet

Begravelse pÄ statens bekostning er en utmerkelse som tildeles av regjeringen. Rehmans etterlatte har takket ja til dette. Om lag 100 personer har blitt begravet pÄ statens bekostning siden ordningen ble innfÞrt i 1881.

– Shabana var den som fĂžrst turte der andre tiet, hun tok tak i betente spĂžrsmĂ„l som negativ sosial kontroll og ĂŠresrelatert vold, og tok kampen og sto i stormen for at andre skulle fĂ„ leve frie liv. Vi Ăžnsker Ă„ hedre henne med begravelse pĂ„ statens bekostning, for alt hun har betydd og bidratt med i likestillingskampen, sier Trettebergstuen.

Les ogsÄ: Shabana Rehman er dÞd 46 Är gammel

3 2 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

7 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Anders
Anders
1 year ago

Christiansborgs morderiske vaccine-forbrydere er pÄ meget tynd is.
Gid de mÄ blive blive indhentet af den iskolde retfÊrdighed.

Godt nytÄr.

Anders Bo
Anders Bo
1 year ago
Reply to  Anders

De Ăžverste 3-4 lag af dansk vaccine-elite skal vende sig, til at kigge sig over skulderen efter “ensomme ulve”! 😇
NĂ„r handlekraftige hĂ„ndvĂŠrkere – med mRNA “i klemme” – tilfĂŠldigt mĂžder dem pĂ„ strĂŠde og vej, kan – vil? – der spontant opstĂ„ đŸ„ł!
NĂ„r dette blive lige sĂ„ dagligt som muhamedaner-knive, vil det vand der forlader min krop vĂŠre ren krokodille! 😇

Margrethe
Margrethe
1 year ago

Jeg har lige fĂ„et mail fra mit arbejde om, at fra nu af, bliver “Covid” betragtet pĂ„ niveau med influenza, hvorfor det fremadrettet ikke vil blive betragtet som samfundskritisk, og derfor vil der ikke mere blive ivĂŠrksat sĂŠrlige tiltag med test, isolation osv. I sĂ„ fald er tilbagetrĂŠkningen, i gang med museskridt og gĂ„ende baglĂŠns for ikke at vĂŠkke den snorksovende Grand Danois. Hvis magtklassen fĂ„r lov at slippe af sted med den transformation, uden danskerne lader det fĂ„ fĂžlger for dem, ja sĂ„ kan jeg selvfĂžlgelig ikke pĂ„stĂ„, at min i forvejen fordampede respekt for dem, kan fordampe endnu… Read more »

Nielsen
Nielsen
1 year ago

Er det virkelig en hÊder, at blive begraavet pÄ statens bekostning? Ud fra min tese at staten er din vÊrste fjende, er jeg ikke sÄ sikker pÄ det.
Ja og godt nyt Ă„r og alt det der pis.

Hvis dansk mand, almindelig ej binĂŠr eller LGBTQ++
Hvis dansk mand, almindelig ej binĂŠr eller LGBTQ++
1 year ago
Reply to  Nielsen

Kunne ikke siges bedre. Alt fra stat, region og kommune er fejlbehÊftet og vÊrdilÞst. En statsbegravelse er en hÄn mod den afdÞde.

Anders Bo
Anders Bo
1 year ago

Kender vi Shabana Rehmans pfi☠💉-status?
TurbokrĂŠft er jo et – af mange – symptom pĂ„ pfizersk Pharmageddon!

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x