12
jan
Seneste opdatering: 13/1-23 kl. 1326
29 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Den politiske magts ødelæggelse af journalistikken

Jeg har længe efterlyst stemmer inde fra dansk presse, der ville fortælle om, hvordan det rent praktisk gennemføres, at den nu mere og mere er gået fra at være journalitistik til propaganda på de emner, der er af særlig interesse for (Vestens) stater, oligarker og globalister: F.eks. klima, Trump, Ukraine og covid-vaccinerne. Emner kan komme og gå. Universalnøglen til hele den politiske revolution, vi ser, “klimaet,” hører til de mere permanente.

Medierne interesserer mig lige så meget som folketingsdebatter, politikere og partier interesserer mig lidt.

Jeg har aldrig været medlem af et parti, tak og lov. Når man som dem forærer sin (og vælgernes, vel at mærke) magt bort til internationale, ikke-valgte magtinteresser, aftager den interesse, man kan påberåbe sig hos vælgerne selvfølgelig tilsvarende. At nogle stadig synes, de er interessante og vigtige, har mange andre grunde. En hel del har deres pekuniære udkomme af det, så enkelt er det. De er forpligtet af noget ganske andet end sandheder.

På visse områder er alt hvad de skriver stort set løgn, også i Danmark. Det bør man gå ud fra som tommelfingerregel.

Ingen whistleblower har forventligt nok meldt sig, men en gammel ven gjorde mig opmærksom på journalisten og redaktøren Tommy Hansen, der desværre døde i Østrig i sommeren 2018, og således ikke har det klareste udtryk for propaganda med, vaccinerne. Jeg kendte ham mærkeligt nok ikke i forvejen.

Han arbejdede på talrige danske medier, men blev udelukket fra arbejde efter at han skrev en bog om 9/11 for tyve år siden. Det var da, at han flyttede til Berlin og begyndte at researche det større billede af vestlige medier, og det er der kommet nogle høreværdige foredrag og artikler ud af. Dette  øverst er et af de bedste, man må bære over med, han starter lidt svagt. Hold bare ud med introduktionen!

“De prøver at demontere hele den judæo-kristne kultur i verden”

Det var selvfølgelig ikke bare Hitler, Goebbels og Stalin, der var opmærksomme på betydningen af at kontrollere informationerne. Det er nu udviklet til perfektion i dag med IT teknikken, og det begyndte i USA. Det seneste – IT passet/vaccineringerne – viser os kun, at overvågningen og kontrollen vil bevæge sig endnu  længere end vi troede – nemlig under huden på os og ind i vore hjerner.

Det er projektet bag de grønne ord og den politistat, der nu vokser frem under ideelle paroler: De har ikke længere brug for mennesker til at skabe værdier, og dem der skal være tilbage, skal være lett kontrollerbare. WEF s chefideolog Youval Harari lægger ikke skjul på det offentligt.

Overvågede og indlåste i 15 minutters byer. Aldrig har det været lettere for dem, at få opfyldt deres ønsker. Ikke siden nazismen og kommunismen har vi set SÅ totalitære bestræbelser, der alligevel får stort baghjul af World Economic Forum og planetens pengedrenge og forvildede politikere.

I alle verdens største Main Stream Medier (MSM) sidder kontrollerende medlemmer i bestyrelserne fra The Trilateral Commission, Bilderberg og navnlig Counsil of Foreign Relations, og de sidder der ikke af journalist-faglige grunde. Du ved det ikke, for Infomedia kunne fortælle dig, at dansk journalistik ikke skriver om den slags.

Efterhånden er den støvsuget for granskning af den egentlige magt i verden. Selv amerikansk og brasiliansk valgsvindel understøtter disse medier. “De prøver at demontere hele den judæo-kristne kultur i verden,” siger Rustad her. Løgnene om “stormen på Kongressen” og om Russia Collusion. Intet er for langt ude for denne presse nu.

Fartblinde medier: Uden en fri presse, intet demokrati

Der er ingen grund til at tro, at dette ikke gentager sig i Europa, som afdøde Udo Ulfkotte dokumenterede i bøgerne Købte Journalister og Sådan lyver Journalisterne. Tyve år på Frankfurter Allgemeine skulle borge for den eventuelle sandhed i hans udsagn.

Nogle af hans artikler i FAZ var direkte skrevet af CIA, han skulle bare sætte sit navn under.  Ulfkotte: Jeg blev uddannet til at lyve, forråde og ikke til at fortælle offentligheden sandheden.) Man behøver dog bare se disse medier og sammenligne med, hvad globalismens politikere ønsker, så ved man, det er sket. Ja, man kan nøjes med artikelrubrikkerne, man behøver ikke betale for dem, lad endelig være med det.

Jeg har brugt medier i over 60 år, lige fra de blot var aviser og radio (og blev forresten optaget på den nye journalistshøjkole i 1973,) og det er mennesker på min alder, der for alvor ser, hvilken skræmmende ændring der er sket med dem på de år. Især siden 9/11. Det er et andet USA, vi ser, og det er helt andre medier end i årtierne efter anden verdenskrig.

Hvis du tror, du lever i demokrati og fri presse, er du enten født i går, har slået hovedet hårdt, eller er  hjernevasket/senil.

Bevares, man kan da stadig stole på tipsresultaterne, vejret og andre nyheder uden betydning for magthavere, men bare  jeg ser på omnibusavisernes forsider (tv har jeg ikke udholdt i tyve år), tænker jeg, at det er utroligt, at de ikke selv kan se, at propagandaen nu er så tyk, at det afslører dem overfor den mere observante del af befolkningen, der endnu findes, skønt i et knusende mindretal.

Hvis du tror, du lever under demokrati og fri presse, er du enten født i går, har slået hovedet hårdt eller er blevet hjernevasket/senil. Det er selvfølgeligt selektivt, noget er helt frit, men det lader til, at særlig vigtige emner er helt udenfor folkelig rækkevidde. Pt. er det især “democide” – vaccinedrabene, de sidste et særligt tydeligt  bevis på, at nogle helt skrupelløse kræfter ‘mener business.’ Med disse drab har vi passeret en grænse for, hvad magthavere kan tillade sig. Også at tie om, som Folketinget.

Medieansatte må være blevet fartblinde, de hælder mere og mere mod propaganda bort fra journalistik, og de kan tilsyneladende ikke se det selv. Det kunne virkelig være interessant at høre fra dagens ansatte, hvordan de selv ser på ødelæggelsen af journalistikken, men man må gå ud fra, at de, der er tilbage, allerede har valgt villa, vovse og Volvo frem for samvittighed eller faglig stolthed. De er dog stadig velkomne til at fortælle her, jeg fornyer gerne invitationen.

Ingen oppostion mod nedmontering af demokrati og medier at høre i Folketinget

Uden frie informationer, intet demokrati, og vores medier og deres ansatte er nu antidemokratiske. De skriver på instruktioner fra ikke- valgte, ikke- demokratiske globalister, deres foreninger og og deres interesser. Lige fra Folketinget til CIA og WEF.

Der er ingen opposition at høre mod dette i Folketinget. Bandt andet derfor stemte jeg ikke i 2022, og jeg stemmer ikke igen, før der dukker en modstand mod dette op – hvilket formodentlig ikke bliver i min levetid. Senest er NB- vælgere gjort til grin af formanden – det alternativ til sofaen og Snaphanen, jeg blev anbefalet af venner inden valget.

Godkendelse af ‘demokratiernes’ toppolitikere?

Tommy Hansen påviser også i foredraget, hvad politiske topledere i Vesten skal igennem af godkendelser fra disse globalistorganisationer, inden de kommer til tops. Er dette sandt, har vi altså et parrallelt skyggeregime, der gør mit ord fra 2011 “Teaterdemokratiet”, til en mere rammende beskrivelse, end jeg vidste dengang. I dag har mange, om ikke andet intuitivt, forstået, at ‘demokrati’ skal i citationstegn.

Vi får derfor marionetter som Trudeau, Biden, Mark Rutte, Jacinda Adern, Lars Løkke osv., og de er ved at indføre politistater i det førhen demokratiske Vesten. Det var egentlig det, vi havde en fri presse til at undersøge, men den er nu opkøbt ligesom dem.

Vil de antidemokratiske kræfter vinde? Kan man rejse en folkelig protest? Det bliver gætterier. Måske vaccinedrabene trods alt kan blive afgørende.

Tommy Hansen slog sig ned i Berlin og i Østrig og startede Free 21 dk. Man kan starte sin efterforskning af ham der. Han var, ligesom jeg, især interesseret i, hvad der skete med journalistikken, hans eget fag og en af garanterne for, at der overhovedet kan findes en fri verden. Hvor truet den er, har de færreste forstået fordi netop medierne var så vigtige for, at de kunne gøre det.

De skulle takke for, at internettet og stadig frie medier findes, hvis de en dag vågner op til virkeligheden uanset udfaldet af den pågående kamp for demokratiets overlevelse. Eller “retablering” skulle jeg måske skrive.

Forbindelsen fra den dybe stat til de største verdensmedier

Swiss Policy Research via Tommy Hansen

Prominent Members of the Council on Foreign Relations

 

4.4 7 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

29 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Benny Smed
Benny Smed
1 year ago

“Den politiske magts ødelæggelse af journalistikken”
Kan koges ned til et ord: Mediestøtte!

Knud Madsen
Knud Madsen
1 year ago
Reply to  Benny Smed

Der er slet ingen tvivl om, at mediestøtten er et onde af rang. Det er såre let for politikerne at true med at nedsætte eller fratage medietøtten. Det er så åbenlyst et nærmest grundlovsstridigt værktøj politikerne har givet sig selv. Forbandede møgdyr!

Danskerne er færdige hvis de lader stå til
Danskerne er færdige hvis de lader stå til
1 year ago

Først svigtede hukommelsen vælgerne, så de valgte
gammelkendte vælgerbedragere ind i Borgen. Derpå
svigtede politikerne som de plejede. For at undgå
kritik købte og betalte de så redaktørerne og journa-
listerne med skatteborgernes penge. Derefter
svigtede medierne også og blev til propaganda-fabrikker.
Så tidsånden nu er blevet åndsformørket og altødelæggende.

Staten er en god tjener, men en ond herre
Staten er en god tjener, men en ond herre
1 year ago

Har lige hørt P1 debat om sundhedsvæsnet. Det er som bekendt i en miserabel tilstand. Men nu lovede Mette, Jacob og Lars at alt snart vil blive meget bedre. Men hvad er snart? Først skal der gå 2-3 måneder, så får en kommission et år til at finde på forslag, derefter skal regeringen beslutte hvad den vil og finde pengene til det, og sidenhen skal forslagene omsættes til praksis. F. M. Mortensen fra S brugte store ord om alt det gode regeringen vil gøre for patienterne. Men er det andet end ord? Er der vilje til noget? Det ser ikke… Read more »

Bitten-Kirsti
Bitten-Kirsti
1 year ago

Vi er også en smule ekstra presset her i DK, hvad angår information pga. vores sprog – som selvfølgelig ikke fejler noget. Men de ganske få netaviser, vi kan ty til, forslår som en skrædder i helvede. Og det giver følelsen af at være i tøjr.. Det er næppe en trøste, at andre europæere lever i samme desperation, men vi er i det mindste ikke alene. Seneste og vigtige informationer findes på nettet, og mange af dem er engelsksprogede. Find dem. Jeg synes, det letter lidt på den indestængte følelse, man som dansker kan få. Se på Frankrig med galningen… Read more »

Klodshans
Klodshans
1 year ago
Reply to  steen

Document er et udmærket medie ligesom Snaphanen.
Men læg mærke til hvor få mennesker på Document som kommenterer og giver likes på kommentarer.
Det er sgu ikke mange Steen.

Knud Madsen
Knud Madsen
1 year ago
Reply to  Klodshans

Det er meget svært at få lov til at kommentere eller give likes. Jeg har mange gange forsøgt at logge på, men det går næsten altid galt. Nu har jeg stort set opgivet.

Klodshans
Klodshans
1 year ago
Reply to  Knud Madsen

Document tillader ikke længere, at jeg kommenterer.
Min oprigtighed har ofte gjort, at de ikke har tilladt min kommentar, og nu er jeg helt udelukket .

Jørgen Pølleå
Jørgen Pølleå
1 year ago
Reply to  steen

De ligger parat til at slå ned.” er det myndighederne på hentyder til?

Jørgen Pølleå
Jørgen Pølleå
1 year ago
Reply to  Klodshans

Censuren på document er styg.

Her er et eksempel på censuren og moderators svar til denne artikel så sent som igår:
https://www.document.no/2023/01/12/ukraina-russland-bygger-opp-styrker-kampene-raser-i-soledar/

“Fjernet
Nej, disse tal er omtrent lige så pålidelige, som vores myndigheders dækning af corona-pandemien og vaccinernes effektivitet.”

og

Fjernet
(Moderator: Vil gjerne at du belegger disse påstandene. De er dessuten veldig generelle. Fint hvis de kan konkretiseres noe.)
Nej, disse tal er er ikke pålidelige
Derefter har moderator slettet resten af mit indlæg?
Hvorfor må jeg ikke skrive at vores myndigheders dækning af coronapandemien og vaccinerne er upålidelige?

Jørgen Pølleå
Jørgen Pølleå
1 year ago
Reply to  Knud Madsen

Lav en konto på disqus.com. – det er nemmere at være anonym på disqus end fb og google.
Det er snarere censuren, der er svær at komme igennem på document.

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago
Reply to  steen

Steen, du har i mine øjne allerede skabt et fundament for et afgørende medie. Du skal da bare bygge videre på det der allerede spirer her Prøv at finde flere associerede og se om du kan bygge en egentlig platform ved at tilknytte flere mennesker og få tilført ressourcer gennem de sædvanlige metoder: Sælg merchandise, opbyg et selvstændigt website med egen server, tilknyt faste skribenter med større bredde i de områder der dækkes, lav egne videoer, publicer på tilgængelige platforme, samarbejd med f.eks. NewSpeek, opbyg økonomisk støtte gennem frivillige bidrag, stil mod at have et selvstændigt website, som ikke kan… Read more »

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago
Reply to  steen

Du er da hjertelig velkommen og det er mig som takker, de skulle være der nu 🙂

Hvis du har nogle ideer til hvordan jeg kunne hjælpe dig har du jo min mailadresse

Ser det. Tusind tak! *Steen

Last edited 1 year ago by Cat Girl
Dragen
Dragen
1 year ago
Reply to  steen

Det er godt med alm. Konto nr , som du giver her. Tak . Kan konto nr stå et fast sted på din side, så man altid ved, hvor man kan finde det?

Klodshans
Klodshans
1 year ago

Har sagt det før, og gør det gerne igen. Den magt globalisterne har over medierne og befolkningen er uigenkaldelig.
Jeg råber gerne op, og giver min mening til kende, men man skal være frygtelig naiv, hvis man ikke forstår at slaget er tabt.
Det ville være en lille chance for at ændre dette scenarie, hvis ikke befolkningen var som hjernevaskede får, som frivilligt lader sig føre til slagtning.
God dag alle sammen 😀

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago
Reply to  steen

Bitchute er frit og man kan nå de videoer som censureres igennem Tor. Al censur på digitale medier er algoritme-kontrolleret og kan let omgås. Verdens befolkning er helt anderledes oplyst nu og den bliver stadig mere oplyst dag for dag. Globalisternes censur er godt nok der for at indføre diktatur og nedbryde al retfærdighed og myrde befolkningerne, men de kæmper med tiden og den er ikke på deres side. Den store vækkelse er allerede en realitet, hvis man ser bort fra enkelte små socialistiske diktaturstater, men de har jo altid været idioter. Verden står overfor en række store omvæltninger, globalisterne… Read more »

Last edited 1 year ago by Cat Girl
Cat Girl
Cat Girl
1 year ago
Reply to  steen

TV er opfundet til at hypnotisere seerne. Der findes patenter på denne teknologi, som sætter seerne i hypnotisk alpha-tilstand. Før eller siden går det vel også op for de idiotiske socialister, de 98,2% af de stemmeberettigede ifølge Paludan-valget Os der var så fornuftige at lukke helt for signalet er selvfølgelig langt foran resten af den indskrænkede danske befolkning, men Danmark er jo blot en lille socialistisk plet som er helt afhængig af hvad der sker i resten af verden Store dele af befolkningen er NPCer og kan ikke vækkes, da de ikke indeholder en selvstændig tanke og ikke kan bringes… Read more »

Felix Krull
Felix Krull
1 year ago
Reply to  Klodshans

 slaget er tabt

Krigen er ikke engang begyndt.

Staten er en god tjener, men en ond herre
Staten er en god tjener, men en ond herre
1 year ago

PS: Presset på hospitalet i Gødstrup (og flere andre
sygehuse) er nu så stort at patienter risikerer at dø
mens de sidder i venteværelset. Og så er der alle
dem som dør pga. ventelisterne eller pga. dårlig
tlf. betjening hos 1813 mv. Se Hodja under flaget.

Benny Smed
Benny Smed
1 year ago

Hvad jeg ikke forstår er, hvorfor der ikke uophørligt kæftes op, nu da der er fundet hemmelige dokumenter i Bidens varetægt. Det burde da ellers interessere visse typer.

Dan Christensen
Dan Christensen
1 year ago

Før IT æraen var der masser af tid til at komponere og skrive (efter)tænksomme artikler til de trykte medier. Efter IT er blevet udbredt overalt, kan nyheder serveres og konsumeres øjeblikkeligt. Det har konsekvenser: Den trykte presse vil forsvinde langsomt og det bliver langt nemmere teknisk at centralisere opsamlingen, redigeringen og udbredelsen af nyheder. Oven i købet kan der skabes øjeblikkelig udspredelse af svar på og kommentarer til nyhederne. Med alt dette skulle man tro, at diversiteten og den demokratiske meningsudveksling bliver fremmet, da mulighederne tilbyder sig selv. Den store gåde er den, at nyhedsformidlingen nærmest monopoliseres og styres hårdt… Read more »

Dragen
Dragen
1 year ago

OT. Elvis datter , – Marie Presley er død 54 år.

29
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x