14
jan
Seneste opdatering: 14/1-23 kl. 0851
20 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Af Lars Hedegaard

Mit opslag om ”Christiansborg-farcens næste akt” har fremkaldt en del raseri hos kommentatorer, der finder min karakteristik af Pernille Vermunds bebudede afsked med dansk politik forkastelig.

Jeg kender ikke hendes motiver til at meddele sin afgang, kort tid efter at hun havde opfordret vælgerne til at stemme på hendes parti, for jeg har ingen indsigt i hendes beslutningsproces. Men Asger Aamund ved muligvis mere og kan på sin blog fortælle, at Vermunds afgang skyldes skuffelse over Nye Borgerliges mildt sagt beskedne valgresultat.

Det viste nemlig, at der ikke er plads til et parti, som både er nationalt og liberalt. Adskillige står i kø for at bilde vælgerne ind, at de står for en ”fast og fair” udlændingepolitik, uden at mene noget med det. Og det tror vælgerne på ved valg efter valg – eller også lader de, som om de tror på det. Sammen med Dansk Folkeparti er Nye Borgerlige ene om faktisk at ville gøre noget ved problemet, men denne holdning synes ikke at gøre noget stort indtryk på vælgerne, der er langt mere optaget af fordelingspolitik – altså hvor store økonomiske fordele kan jeg få ved at stemme sådan eller sådan?

Følgeligt appellerer NB’s liberalisme kun til et beskedent vælgersegment, og det er mĂĄske det, Pernille Vermund har indset.

Her på falderebet benytter flere chancen for at beskylde Pernille Vermund for at have begået fejl, men hvilken politiker har ikke det? Sammenlignet med de fleste andre har hun begået meget få. Tvært imod er hun fremstået som både principfast, kompetent og tillidsvækkende. Derfor er hendes udtog fra dansk politik des mere sørgelig. Det viser nemlig, at løbet er kørt. Drømmen om, at der kan gøres noget ved Danmarks deroute til en islamiseret og evigt socialdemokratisk formynderstat, er bristet.

Pernille Vermund manglede ikke viljen, men danskerne ville noget andet.

4.3 6 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

20 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Felix Krull
Felix Krull
16 days ago

Sammen med Dansk Folkeparti er Nye Borgerlige ene om faktisk at ville gøre noget ved problemet. Har du drukket af natpotten, Lars? DF viste hvor man havde dem to uger efter valget i 2015, da omvandrende flokke af velfærdsturister trængte ind over grænsen og begyndte at vandre op af motorvejene , som blev afspærret for skatteydere sĂĄ politiet kunne lege klappe-kage med de bedĂĄrende smĂĄ jihadibørn. Og som Asger Aamund skriver i dagens epistel, har “national”liberalisme intet med stram udlændingepolitik at gøre – “nationalisme” og “liberalisme” er antonymer. Vores skinhellige hovedmedier beskrev NB som et intolerant, fremmedfjendsk parti for islamofober… Read more »

flygt3.jpg
Dragen
Dragen
15 days ago
Reply to  Felix Krull

…smĂĄtossede , hjemmefødninge , fremmedhadende …mener Aamund ,- OS . Der her pĂĄ kommentarsporet kommenterer og debattere…. Ja , det har du jo ret i . Det er værd at tænke over. Det er som om der pĂĄ borgerlighedens side , stadig er et ønske om, at stĂĄ frem som lidt finere eller rettere renere end andre pĂĄ højrefløjen . At ekkoet mht “racisme/ nazisme/osv” stadigt er den absolut mest bestemmende factor . Istedet for bare at stĂĄ ved den erkendelse , at vi bliver erobret af islam og globalistiske kræfter. At vore politiske eliter har støttet og villet den… Read more »

Realisten
Realisten
16 days ago

Lad os nu ikke glemme at det var over 20% af befolkningen der steme pĂĄ DF i 2015. SĂĄ viljen ligger der. Men højrefløjen har sjoflet chancen ved at nægte at rykke reelt til højre pĂĄ udlændingepolitikken, hvormed hr. og fru danmark, som ikke følger synderligt med i hvad der reelt sker, nu tror at socialdemokraterne er ligesĂĄ stramme pĂĄ udlændingepolitikken som DF; hvilket til en vis grad jo sørgeligt nok ogsĂĄ er rigtigt. Derudover er det formentlig korrekt at den liberale profil begrænser NBs potentiale.. Ellers har jeg sgu ikke meget til overs for NB. De tror det eneste… Read more »

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
16 days ago
Reply to  Realisten

Jeg syntes alligevel vi snarest skal fjerne islam alle muhamedanerne fra Danmark, hver og en uden undtagelse, allerbedste sted at starte, sĂĄ tager vi den derfra. NĂĄr islam er borte kan vi igen se klart om ogsĂĄ globalisterne skal samme vej, alt andet som er skyld i danskernes ulykke, elendighed og fornedring. I forvejen ved vi med 100% sikkerhed at de der stemmer pĂĄ Socialdemokratiet gĂĄr det ikke at stole pĂĄ, kun løgn og latin, men den dag islam er borte og moskeerne er nedbrænde til grunden har vi uanede muligheder, et overskud af friboliger til boligløse danske et overskud… Read more »

Klodshans
Klodshans
16 days ago

Jeg kunne ikke have skrevet det bedre selv Jan!!!

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
16 days ago
Reply to  Klodshans

Det tror jeg nu sagtens du kunne Klodshans, jeg kender dine indlæg, pĂĄ gode dage er du helt suveræn, kun at vi danske ikke længere har ret mange sĂĄdanne rigtigt gode dage tilbage, vores fjender er langt i overtal, se evt. nyt link fra Cat Girl viser hvordan EU landene oversvømmes. Nu Danmark skal komme op i gear, nu eller aldrig, intet ondt i at fjerne islam og muhamedanerne fra Danmark, kaste dem ad Helvede til, allerbedste løsning for alle parter at kaste muhamedanerne ud af landet, bestemt intet ondt i det, det onde først i det øjeblik muhamedanerne fĂĄr… Read more »

Cat Girl
Cat Girl
16 days ago

THE TROJAN HORSE CONQUERING TECHNIQUE
https://www.bitchute.com/video/Liyl7TrEgkxe

Dragen
Dragen
15 days ago
Reply to  Cat Girl

Jeg har set vidoen igennem . Det er præcis den virkelighed en del danskere faktisk kender til og forstĂĄr . Men samtidgt lever som om “noget vil komme og redde os” , ogsĂĄ. Det leder ikke til en opvĂĄgnen . Eller erkendese af , at der skal stemmes anderledes , og i dagligdagen opretholdes og fastholdes normer og standarder mm, for ikke at erobringen gĂĄr i skred .Helst ville jeg gerne have ADSKILTE boligomrĂĄder , sĂĄ ALLE danskere kunne finde fred i dagligdagen . At vore politiske eliter reelt har haft viljen til det , der foregĂĄr og ønsker det… Read more »

Jørgen Pølleå
Jørgen Pølleå
16 days ago

fremstĂĄet som bĂĄde principfast, kompetent og tillidsvækkende”

Jeg synes nu ikke, at hun var sĂĄ “kompetent”, at det gjorde noget. Hun mangler gennemslagskraft og spiller lidt for meget pĂĄ hendes seksualitet. Til tider virker hun lidt fjollet og useriøs – charme og lækkert hĂĄr er ikke nok.
NB. har brug for en benhĂĄrd formand, der kan vende hele Danmark pĂĄ hovedet og sætte dagsorden – det synes jeg ikke rigtigt, at hun har formĂĄet.

Margrethe
Margrethe
16 days ago

Uden en hær i ryggen er sådan en hærfører, du efterlyser, ikke meget værd.
NB var det eneste parti, der op til valget, vovede at pippe om WEFs rolle i den globale politik. Det blev tydeligvis ingen vindersag. Inden vi ser os om, sidder vi i Smart Cities med el- og madkuponer, der rækker til intet andet end sult og elendighed.

Margrethe
Margrethe
16 days ago
Reply to  steen

Det helt store problem her i landet er, at den knusende( i bogstavelig forstand) majoritet er lysĂĄr fra at forstĂĄ, at vi stĂĄr pĂĄ randen af en afgrund og endnu mindre forstĂĄr de, hvorfor vi gør det. Men der er nok ikke andet at gøre end at forsøge at fortsætte oplysningsarbejdet med foldere mm, selvom det ligner en skønsom blanding af Sisyfos’ dont og Kasandras forbandelse. Udgangspunktet kan dĂĄrligt blive værre. Men jeg hæftede mig ved, at Ed Snowden sagde at kun 10 procent har forstĂĄet problemet. Jeg gĂĄr ud fra, han udtaler sig om USA. Det kunne tyde pĂĄ,… Read more »

Dragen
Dragen
15 days ago
Reply to  steen

Mht medierne. Jeg har lignende erfaringer . De fleste har en forestilling om , at MSM præsenterer de saglige , dokumenterede og relevante oplysninger mht sprøjterne . De har ingen anelse om , at mediernes “journalistik” er købt og betalt , og derfor ligesĂĄ værdifuld som reklamer er det for forskellige produkter . En værdi reklamerne ikke nødvendigvis har for brugeren . Pravda pĂĄ dansk ,- mao. Men jeg har nu oplevet , at det at kunne oplyse , om andre “nyheder” mht til sprøjterne , ogsĂĄ til meget helbredsmæssigt ramte , faktisk har vakt de pĂĄgældendes interresse. Hvor de… Read more »

Jørgen Pølleå
Jørgen Pølleå
16 days ago
Reply to  Margrethe

Man kan være enig med ham eller ej, men Paludan formĂĄede, at sætte dagsordenen – uden en hær i ryggen

Multikulti Bjarne
Multikulti Bjarne
15 days ago

“Sammen med Dansk Folkeparti er Nye Borgerlige ene om faktisk at ville gøre noget ved problemet,..” DF? Arrhh-ja, rolig nu Lars! Jeg synes nok det en lovlig flot anmeldelse du giver der. Af begge partier i øvrigt. DF ville ikke ret meget set i bakspejlet. Og det burde de have været noget mere ærlige omkring. De var en hel del mere enige med Venstre end de gav udtryk for, sĂĄ det var ikke sĂĄ pænt at skrĂĄle op om masseindvandringen nĂĄr de ikke rigtig gad pille ved den. Havde DFerne været bilforhandlere havde de haft Mercedes-Benz stĂĄende pĂĄ skiltet, men… Read more »

Danmark, med kurs direkte mod afgrunden
Danmark, med kurs direkte mod afgrunden
16 days ago

EU har i nogen tid planlagt et slags EU politi, som skal kunne sættes ind forskellige steder i unionen hvis der er uro og de lokale myndigheder har brug for “hjælp”. Ideen bag ved er naturligvis, at kunne slĂĄ hĂĄrdt ned pĂĄ folkelige protester mod diverse tiltag fra unionens side. Da man ikke regner med at dansk politi vil slĂĄ hĂĄrdt nok ned pĂĄ danskerne og det samme hvad angĂĄr nationalt politi i de andre stater, sĂĄ er ideen den at man kan tage folk fra den italienske del af styrken og sætte ind her nord pĂĄ og omvendt. Herved… Read more »

Piotr
Piotr
15 days ago

Hvad tror du en EU-hær skal bruges til? Krig mod Putin?
Næ du, den skal sættes ind mod de opsætsige befolkningsgrupper, der ikke marker ret som Ursula befaler..

Jan U.F. har fine forslag. Personlig glæder jeg mig til dette opgør. Det kommer før vi aner!

Direkte Demokrati NU! SIAD! P.

Limewood
Limewood
16 days ago

Off Topic: #1 The CEO of the OneAmerica insurance company publicly disclosed that during the 3rd and 4th quarters of 2021, death in people of working age (18–64) was 40% higher than it was before the pandemic.

MUST SEE – Historic Increase in Working Class Disabilities and Deaths after COVID Vaccine Mandates – Athletes and Media Personalities Are Dropping Before Our Very Eyes (VIDEOS) (thegatewaypundit.com)

20
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x