9
feb
Seneste opdatering: 10/2-23 kl. 1150
31 kommentarer - Tryk for at kommentere!

10 minutters skjult kamera, der kunne have lukket hele vaccinesagen, Pfizer og vor tids eugenik. Mediecensur forhindrede det.

Fordi jeg frygter, at ikke alle satte sig ind i, hvad Pfizer-medarbejderen Jordon Triston Walker i virkeligheden sagde til skjult kamera og mikrofon, – og derfor ikke helt har forstår, hvor kriminelt og farligt dette foretagende er, og hvor foragteligt det er af big tech og vestlige medier at fortie og censurere denne historie – bringer jeg den igen forkortet og kommenteret af Epoch Times.

Politikere og medier, der tier med noget så vigtigt som dette – mens folk kommer til skade og dør – de har allerede karakteriseret sig selv på den mest ubarmhjertige måde. Det er ondskab, og de er vore fjender. Derfor er det er vigtigt, så mange som muligt ser disse få minutter og forstår dem. Hvad Walker beskriver, er gain of function, og det er forbudt i USA fordi, det er farligt for hvert menneske på jorden.

Hver bemærkelsesværdig passage introduceres og forklares lige, f.eks. også Walkers ikke ubetydelige position i Pfizers hieraki, det kan være en stor hjælp for mange. Var sandheden om dette sluppet ud til hele verdens befolkning, ville hele vaccinesagen være afgjort, og Pfizers skæbne ligeså. En folkelig viden om dette, ville have betydet skakmat for de allermest magtfulde i verden. Ingen propaganda havde kunnet vende deres skude. Man kan se den korte Rumble-video ovenfor eller hele udsendelsen online på Epoch Times.(32 min.)

Irlands overdødelighed er nu på 42 procent (!)

“Noget meget, meget alvorligt er ved at ske hos os”

“Eksperterne” beskylder mRNA vaccinerne for den irske overdødelighed.” Kan dette tvinge de skyldige ud af busken? Nej, intet kan, men en dag kan alle de dødes pårørende tvinges til at agere mod de skyldige. Det er formentlig det, der vil ske, og der er ingen tvivl om, at det kommer til at ske alt, alt for sent.

The number of deaths occurring in Ireland is now significantly higher than the number the country experienced both before and during the spread of COVID-19, prompting opposition politicians to call for a full investigation into the cause.

Figures obtained on RIP.ie and analyzed by the mainstream Irish Examiner show deaths were 42% higher from 1 December 2022 to 25 January 2023 (9,718 deaths) compared to the 8 weeks to 25 January 2019 (6,802 deaths).

Deaths have risen 20% compared to the same period a year ago, while they are 19% higher than figures from that period two years ago when Ireland was entering another lockdown before Christmas 2020 and rolling out its vaccination program in early 2021.

The leader of opposition party Aontú told Newstalk Breakfast the figures indicate “something very, very serious that is happening”.Ireland sees 42% more deaths in past two months compared to pre-COVID levels.

4.6 9 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

31 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Margrethe
Margrethe
1 year ago

Det kvabsede, ødematøse udseende, flere injicerede har fået, kan illustreres med det vedhæftede billede. Det stammer fra YT kanal “PBS Eons”. Jeg har sporadisk fulgt kanalen nogle år. Derfor har jeg bemærket en markant forandring i den kvindelige værts fremtoning, især inden for det seneste år. Flere har afslået med, hun bare er blevet “amerikanerfed”. Det kan jeg selvfølgelig ikke afvise. Men de mange tilfælde ligner hinanden lidt for meget. Det er ikke almindelig fedme, det er væskeophobninger, som jeg gætter på er et resultat af de hormonforstyrrende injektioner. Hvor ville jeg gerne vide, hvor de kvinder er henne og… Read more »

Kvabset vaccinelook.JPG
Anders
Anders
1 year ago
Reply to  Margrethe

Mange slanke skuder, forvandles til svære flodpramme over tid.
Fast føde og fysisk inaktivitet, spiller muligvis en rolle, selv om det er fristende at søge andre forklaringer. Især for den korpulente.
Men bevares. Farmakologiske bivirkninger er en mulighed.
Hormonbehandlet kvæg/kød, kan også spille ind. Især i USA.

Margrethe
Margrethe
1 year ago
Reply to  Anders

Det er desværre ikke et specielt amerikansk fænomen. Jeg synes mere det ligner et “vaccine” fænomen. Kig dig omkring i din omgangskreds. Hvem er det, der pludselig har fået dét her kvabsede udseende? Der er selvfølgelig altid den mulighed, at en statistiker kan dokumentere en direkte korrelation mellem den type, der har haft en særlig tendens til at lade sig påvirke til vaccination og samtidig har nemt ved at gribe til trøstespisning i svære tider. Det kan ikke afvises på nuværende tidspunkt. Men det er ikke typiske fedtophobninger, men væskeophobninger, jeg ser, og de sidder også “forkert” i forhold til,… Read more »

Anders
Anders
1 year ago
Reply to  Margrethe

Jeg afviser ikke hypotesen.
Men hormonbehandlet kvæg, er et amerikansk fænomen. “Bøfferne” kan ikke blive store nok – hurtigt nok.
Min omgangskreds er vist ikke mere kvabset end normalt.
Jeg har dog bemærket at de vaccinerede fremstår blege, svækkede og viljesvage.
Men det er måske den logiske konsekvens af, at lade sin sundhed styre af korrupte folketingspolitikere.

Danmark, fra retsstat til intifada på en generatio
Danmark, fra retsstat til intifada på en generatio
1 year ago
Reply to  Margrethe

Det er sjovt du også har den hypotese. Har observeret det igennem et års tid. Muligvis er det væske, som bindes i kroppen.

S Jakobsen
S Jakobsen
1 year ago

Dødsstraf eller livsvarigt fængsel.
Der må ikke være eftergivelse for de skyldige ( politikere, msm, FN, WHO, WEF, Big tech, EU, Pharma, osv ).

S Jakobsen
S Jakobsen
1 year ago
Reply to  S Jakobsen

Ukrudt skal rykkes op med rode, ellers kommer det igen!

Poul
Poul
1 year ago

Det er jo efterhånden ligemeget, for selv når medierne rent faktisk skriver om vaccineskader og eksperterne anderkender at de eksisterer, og endda tilføjer at antallet sandsynligvis er højere end registreret og erstatningerne for lave, så siver det åbenbart ind af det ene øre og ud af det andet på alle mennesker i det her land. Så vi tager den lige igen: https://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/afvist-paa-stribe-det-skaber-vaccinemodstand/9615839 Man kunne citere mange ting fra den artikel, her er et kort uddrag: “Kronisk nældefeber, betændelse i hjertesækken, betændelse i hjertemusklen og ansigtslammelse er nogle af de bivirkninger, som Patienterstatningen har udbetalt erstatning for som følge af coronavaccinen.… Read more »

Poul
Poul
1 year ago
Reply to  Poul

HALLO? FORSTÅR I HVAD DER STOD?? FORSTÅR I HVAD DET BETYDER???

ALT – HVAD – POLITIKERNE – SAGDE – VAR – LØGN, OG IKKE EN KÆFT REAGERER!!!

Det her land og dets befolkning, det er fandeme som at bo i en zombiefilm.

Løgnens, ondskabens og dødens partier er tilbage
Løgnens, ondskabens og dødens partier er tilbage
1 year ago

De høje dødstal stemmer jo fint overens med
afslørende udtalelser fra WEF og WHO, om at
landenes befolkninger burde “reduceres” mest
muligt. Alt lader til at gå efter planerne. Ind til
videre i det mindste.

De tusinder af omkomne svarer også til de
fotos man med elektron-mikroskoper har optaget
af yderst mystiske bestanddele i “vaccinerne”,
som kan give betændelse eller få blodet til at
danne “klumper” i et vist omfang.

Margrethe
Margrethe
1 year ago

Tysklands overdødelighed er oppe på 40 procent. Det går stærkt nu. Sakset fra Twitter:

Tysklands overdødelighed oppe på 40 procent.JPG
Fordrukken Taber
Fordrukken Taber
1 year ago
Reply to  Margrethe

Jeg gætter på at politikerjuntaen, inklusive den danske, iværksætter en langvarig kampagne, der ved hjælp af juntaleder Frederiksens velfungerende frygt/panik-taktik, indarbejder en indstilling i befolkningen om at overdødeligheden skyldes- you guessed it- “covid-19”. Det bliver en langvarig og særdeles ihærdig kampagne, som kommer til at inkludere et hav af betalte eksperter, statsledere, sundhedsmyndigheder og kendisser, der alle sammen samstemmende og med anvendelse af den velkendte panikinducerende frygtpropaganda igen får overbevist befolkningerne om at vi skal tilbage til nedlukninger, mundble og “coronapas” og at nu SKAL alle simpelthen tvangsvaccineres, for ellers går verden under. Når kampagnen er slut, er det globale… Read more »

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago

RON PAUL ASKS EDWARD SNOWDEN WHAT/WHO ARE THE DEEP STATE? THE MOST SINISTER QUALITY OF THE DEEP STA
https://www.bitchute.com/video/oxeeMGavzYWz/

Fordrukken Taber
Fordrukken Taber
1 year ago
Reply to  Cat Girl

Det er efter min mening en forbrydelse at Edward Snowden skal sidde ovre i Moskva. Ikke engang Donald Trump, mange frihedsorienteredes store helt, ville have noget med ham at gøre og for at det ikke skulle være løgn så fyrede han desuden nogle kæmpesvinere af mod en mand, der har kæmpet for amerikanernes ret til et privatliv og for at forhindre de konstante lovbrud fra den ikke-valgte “skyggeregering” , som han også definerer ganske fint i dette klip. Det næste bliver vel at Ron Paul arresteres med anklager om landsforræderi, fordi han på et tidpunkt hat talt med Snowden. Det… Read more »

Danmark, fra retsstat til intifada på en generatio
Danmark, fra retsstat til intifada på en generatio
1 year ago
Reply to  Margrethe

Tak for info. Det er jo fuldstændigt sindsygt. Det burde medføre medicinsk undtagelsestilstand.

Dragen
Dragen
1 year ago
Reply to  Margrethe

Ja , det går stærkt nu . Men gør det indtryk på nogen? Begynder samtalerne i familierne . Er samtalerne i venne og bekendtskabskredsene når man mødes? Eller tales der bare ikke om de ting , fordi alle sidder for dybt i suppedasen selv? Jeg har oplevet enkelte samtaler med folk der har fået “cancer out of the blue”/ (turbo-kræft?). Erkendelsen af at noget ER galt , er ikke stor. Med en har jeg kunnet tale forholdsvist åbent . Dvs gøre overvejelser om sammenhænge fra sprøjterne mm. De fleste andre hører det under kategorien “det er bare sådan noget der… Read more »

Dragen
Dragen
1 year ago
Reply to  steen

Vernon Coleman taler om 5 år. Meget tidligt fandt jeg Dolores Cahill på nettet. Det er hende , der afdækkede spike-proteinets “opståen” i cellerne der var Dna/mRNA injiceret. Hun skrev Phd om det. Hun er den første jeg hørte tale om , at de vaxx’ed har ca. 5 års levetid. Jeg forestiller mig at V. Colemans tale om “de 5 år” – kommer derfra. Om det kan forudsiges eller ej , er svært at sige . Og om det er klogt at lægge så “determinerende” kasser ned over tingene er nok endnu sværere. Men det har senere undret mig ,… Read more »

Dragen
Dragen
1 year ago
Reply to  steen

Hov , har du sat mig på Snaphanen? Jeg er meget beæret.

Margrethe
Margrethe
1 year ago
Reply to  Dragen

Du gør skarpe iagttagelser og stiller gode spørgsmål til det hele. Jeg vil klart svare, nej, der tales ikke om det. Jeg aner heller ikke selv, hvordan man gør. Jeg har forsøgt at sige det direkte, hvilket har udløst raserianfald, som jeg aldrig i mit liv troede, jeg skulle overvære. Ret chokerende. Så har jeg forsøgt med antydningens kunst. Men de kan eller vil ikke fange den. For et par måneder siden, fik jeg en ny kollega, der var tilbage på arbejdsmarkedet efter længere sygemelding. Hun havde, på en gang, fået en blodprop i hver lunge og en i benet.… Read more »

Dragen
Dragen
1 year ago
Reply to  Margrethe

Jeg læste for nogle år siden om de selvmords-epidimier der brød ud i Tyskland i dagene og timerne før russerne kom ind over grænserne til de østligste dele af det daværende Tyskland. Der herskede en overraskende praktisk indstilling og atmosfære blandt folk. “Lov mig at du skyder dig selv” fx- ,udtalt af en far til sin voksne datter . ( en bogtitel , iøvrigt). Hannah Arendt skrev/talte/iagttog et lignende fænomen , hvor hun beskriver tyskere der færdes og opholder sig i ruinerne af deres civilisation , bygget op gennem mange århundreder , med det Arendt beskriver , som meget overfladiske… Read more »

ino
ino
1 year ago

Jeg har prøvet at regne på de danske tal til sammenligning (med RIP.ie ovenfor): Antal dødsfald pr. uge i ugerne 49-52 i 2022 samt 01-04 i 2023 i procent af de tilsvarende dødsfald i de samme uger 2019/2020. Det giver en gennemsnitlig overdødelighed pr. uge på knap 24% (det beregnede tal er 123,79% hvorfra der naturligvis skal fratrækkes de 100%).

Limewood
Limewood
1 year ago

James O`Keefe fra Project Veritas er sendt på tvungen, men betalt orlov.

Danmark, landet for de rigtigt tunge
Danmark, landet for de rigtigt tunge
1 year ago

IKEA overvejer at sælge ligkister, da efterspørgslen er tårnhøj og da de umiddelbart vil kunne sættes i produktion i det eksisterende anlæg.

Der er tale om samlesæt som vi kender det

De mangler blot nogle gode navne til produkterne.

Der arbejdes foreløbigt med “Folkedrab”, “Nurnberg II” , “Mengele 2.0” osv.

Fås i de typiske IKEA farver og med livsvarig garanti.

Danmark, landet for de rigtigt tunge
Danmark, landet for de rigtigt tunge
1 year ago

Ligene hober sig op i garager og stalde, krematorierne kører 24/7, bedemændene går ned med stress.

MSM er helt tavse.

https://fyens.dk/odense/rekordhoejt-doedstal-og-alt-for-faa-koelepladser-faar-bedemaend-til-at-grue-for-sommeren-det-er-uvaerdigt-for-de-doede-og-de-paaroerende

trackback

[…] jeg kun har set denne nedenfor af Justin Leslie, manden bag Project Veritas undercoverinterview med Pfizermedarbejderen Jordan Tristan fra februar 2023. Det var de sidste fire års mest sensationelle interview, der ikke fik nogen […]

31
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x