9
feb
Seneste opdatering: 10/2-23 kl. 1150
30 kommentarer - Tryk for at kommentere!

10 minutters skjult kamera, der kunne have lukket hele vaccinesagen, Pfizer og vor tids eugenik. Mediecensur forhindrede det.

Fordi jeg frygter, at ikke alle satte sig ind i, hvad Pfizer-medarbejderen Jordon Triston Walker i virkeligheden sagde til skjult kamera og mikrofon, Рog derfor ikke helt har forstår, hvor kriminelt og farligt dette foretagende er, og hvor foragteligt det er af big tech og vestlige medier at fortie og censurere denne historie Рbringer jeg den igen forkortet og kommenteret af Epoch Times.

Politikere og medier, der tier med noget s√• vigtigt som dette – mens folk kommer til skade og d√łr – de har allerede karakteriseret sig selv p√• den mest ubarmhjertige m√•de. Det er ondskab, og de er vore fjender. Derfor er det er vigtigt, s√• mange som muligt ser disse f√• minutter og forst√•r dem. Hvad Walker beskriver, er gain of function, og det er forbudt i USA fordi, det er farligt for hvert menneske p√• jorden.

Hver bemærkelsesværdig passage introduceres og forklares lige, f.eks. også Walkers ikke ubetydelige position i Pfizers hieraki, det kan være en stor hjælp for mange. Var sandheden om dette sluppet ud til hele verdens befolkning, ville hele vaccinesagen være afgjort, og Pfizers skæbne ligeså. En folkelig viden om dette, ville have betydet skakmat for de allermest magtfulde i verden. Ingen propaganda havde kunnet vende deres skude. Man kan se den korte Rumble-video ovenfor eller hele udsendelsen online på Epoch Times.(32 min.)

Irlands overd√łdelighed er nu p√• 42 procent (!)

“Noget meget, meget alvorligt er ved at ske hos os”

“Eksperterne” beskylder mRNA vaccinerne for den irske overd√łdelighed.” Kan dette tvinge de skyldige ud af busken? Nej, intet kan, men en dag kan alle de d√łdes p√•r√łrende tvinges til at agere mod de skyldige. Det er formentlig det, der vil ske, og der er ingen tvivl om, at det kommer til at ske alt, alt for sent.

The number of deaths occurring in Ireland is now significantly higher than the number the country experienced both before and during the spread of COVID-19, prompting opposition politicians to call for a full investigation into the cause.

Figures obtained on RIP.ie and analyzed by the mainstream Irish Examiner show deaths were 42% higher from 1 December 2022 to 25 January 2023 (9,718 deaths) compared to the 8 weeks to 25 January 2019 (6,802 deaths).

Deaths have risen 20% compared to the same period a year ago, while they are 19% higher than figures from that period two years ago when Ireland was entering another lockdown before Christmas 2020 and rolling out its vaccination program in early 2021.

The leader of opposition party Aont√ļ told Newstalk Breakfast the figures indicate ‚Äúsomething very, very serious that is happening‚ÄĚ.Ireland sees 42% more deaths in past two months compared to pre-COVID levels.

4.6 9 votes
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

30 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Margrethe
Margrethe
9 months ago

Det kvabsede, √łdemat√łse udseende, flere injicerede har f√•et, kan illustreres med det vedh√¶ftede billede. Det stammer fra YT kanal “PBS Eons”. Jeg har sporadisk fulgt kanalen nogle √•r. Derfor har jeg bem√¶rket en markant forandring i den kvindelige v√¶rts fremtoning, is√¶r inden for det seneste √•r. Flere har afsl√•et med, hun bare er blevet “amerikanerfed”. Det kan jeg selvf√łlgelig ikke afvise. Men de mange tilf√¶lde ligner hinanden lidt for meget. Det er ikke almindelig fedme, det er v√¶skeophobninger, som jeg g√¶tter p√• er et resultat af de hormonforstyrrende injektioner. Hvor ville jeg gerne vide, hvor de kvinder er henne og… Read more »

Kvabset vaccinelook.JPG
Anders
Anders
9 months ago
Reply to  Margrethe

Mange slanke skuder, forvandles til svære flodpramme over tid.
Fast f√łde og fysisk inaktivitet, spiller muligvis en rolle, selv om det er fristende at s√łge andre forklaringer. Is√¶r for den korpulente.
Men bevares. Farmakologiske bivirkninger er en mulighed.
Hormonbehandlet kv√¶g/k√łd, kan ogs√• spille ind. Is√¶r i USA.

Margrethe
Margrethe
9 months ago
Reply to  Anders

Det er desv√¶rre ikke et specielt amerikansk f√¶nomen. Jeg synes mere det ligner et “vaccine” f√¶nomen. Kig dig omkring i din omgangskreds. Hvem er det, der pludselig har f√•et d√©t her kvabsede udseende? Der er selvf√łlgelig altid den mulighed, at en statistiker kan dokumentere en direkte korrelation mellem den type, der har haft en s√¶rlig tendens til at lade sig p√•virke til vaccination og samtidig har nemt ved at gribe til tr√łstespisning i sv√¶re tider. Det kan ikke afvises p√• nuv√¶rende tidspunkt. Men det er ikke typiske fedtophobninger, men v√¶skeophobninger, jeg ser, og de sidder ogs√• “forkert” i forhold til,… Read more »

Anders
Anders
9 months ago
Reply to  Margrethe

Jeg afviser ikke hypotesen.
Men hormonbehandlet kv√¶g, er et amerikansk f√¶nomen. “B√łfferne” kan ikke blive store nok – hurtigt nok.
Min omgangskreds er vist ikke mere kvabset end normalt.
Jeg har dog bemærket at de vaccinerede fremstår blege, svækkede og viljesvage.
Men det er måske den logiske konsekvens af, at lade sin sundhed styre af korrupte folketingspolitikere.

Danmark, fra retsstat til intifada på en generatio
Danmark, fra retsstat til intifada på en generatio
9 months ago
Reply to  Margrethe

Det er sjovt du også har den hypotese. Har observeret det igennem et års tid. Muligvis er det væske, som bindes i kroppen.

S Jakobsen
S Jakobsen
9 months ago

D√łdsstraf eller livsvarigt f√¶ngsel.
Der må ikke være eftergivelse for de skyldige ( politikere, msm, FN, WHO, WEF, Big tech, EU, Pharma, osv ).

S Jakobsen
S Jakobsen
9 months ago
Reply to  S Jakobsen

Ukrudt skal rykkes op med rode, ellers kommer det igen!

Poul
Poul
9 months ago

Det er jo efterh√•nden ligemeget, for selv n√•r medierne rent faktisk skriver om vaccineskader og eksperterne anderkender at de eksisterer, og endda tilf√łjer at antallet sandsynligvis er h√łjere end registreret og erstatningerne for lave, s√• siver det √•benbart ind af det ene √łre og ud af det andet p√• alle mennesker i det her land. S√• vi tager den lige igen: https://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/afvist-paa-stribe-det-skaber-vaccinemodstand/9615839 Man kunne citere mange ting fra den artikel, her er et kort uddrag: ‚ÄúKronisk n√¶ldefeber, bet√¶ndelse i hjertes√¶kken, bet√¶ndelse i hjertemusklen og ansigtslammelse er nogle af de bivirkninger, som Patienterstatningen har udbetalt erstatning for som f√łlge af coronavaccinen.… Read more »

Poul
Poul
9 months ago
Reply to  Poul

HALLO? FORST√ÖR I HVAD DER STOD?? FORST√ÖR I HVAD DET BETYDER???

ALT – HVAD – POLITIKERNE – SAGDE – VAR – L√ėGN, OG IKKE EN K√ÜFT REAGERER!!!

Det her land og dets befolkning, det er fandeme som at bo i en zombiefilm.

L√łgnens, ondskabens og d√łdens partier er tilbage
L√łgnens, ondskabens og d√łdens partier er tilbage
9 months ago

De h√łje d√łdstal stemmer jo fint overens med
afsl√łrende udtalelser fra WEF og WHO, om at
landenes befolkninger burde “reduceres” mest
muligt. Alt lader til at gå efter planerne. Ind til
videre i det mindste.

De tusinder af omkomne svarer også til de
fotos man med elektron-mikroskoper har optaget
af yderst mystiske bestanddele i “vaccinerne”,
som kan give betændelse eller få blodet til at
danne “klumper” i et vist omfang.

Margrethe
Margrethe
9 months ago

Tysklands overd√łdelighed er oppe p√• 40 procent. Det g√•r st√¶rkt nu. Sakset fra Twitter:

Tysklands overd√łdelighed oppe p√• 40 procent.JPG
Fordrukken Taber
Fordrukken Taber
9 months ago
Reply to  Margrethe

Jeg g√¶tter p√• at politikerjuntaen, inklusive den danske, iv√¶rks√¶tter en langvarig kampagne, der ved hj√¶lp af juntaleder Frederiksens velfungerende frygt/panik-taktik, indarbejder en indstilling i befolkningen om at overd√łdeligheden skyldes- you guessed it- “covid-19”. Det bliver en langvarig og s√¶rdeles ih√¶rdig kampagne, som kommer til at inkludere et hav af betalte eksperter, statsledere, sundhedsmyndigheder og kendisser, der alle sammen samstemmende og med anvendelse af den velkendte panikinducerende frygtpropaganda igen f√•r overbevist befolkningerne om at vi skal tilbage til nedlukninger, mundble og “coronapas” og at nu SKAL alle simpelthen tvangsvaccineres, for ellers g√•r verden under. N√•r kampagnen er slut, er det globale… Read more »

Cat Girl
Cat Girl
9 months ago

RON PAUL ASKS EDWARD SNOWDEN WHAT/WHO ARE THE DEEP STATE? THE MOST SINISTER QUALITY OF THE DEEP STA
https://www.bitchute.com/video/oxeeMGavzYWz/

Fordrukken Taber
Fordrukken Taber
9 months ago
Reply to  Cat Girl

Det er efter min mening en forbrydelse at Edward Snowden skal sidde ovre i Moskva. Ikke engang Donald Trump, mange frihedsorienteredes store helt, ville have noget med ham at g√łre og for at det ikke skulle v√¶re l√łgn s√• fyrede han desuden nogle k√¶mpesvinere af mod en mand, der har k√¶mpet for amerikanernes ret til et privatliv og for at forhindre de konstante lovbrud fra den ikke-valgte ‚Äúskyggeregering‚ÄĚ , som han ogs√• definerer ganske fint i dette klip. Det n√¶ste bliver vel at Ron Paul arresteres med anklager om landsforr√¶deri, fordi han p√• et tidpunkt hat talt med Snowden. Det… Read more »

Danmark, fra retsstat til intifada på en generatio
Danmark, fra retsstat til intifada på en generatio
9 months ago
Reply to  Margrethe

Tak for info. Det er jo fuldst√¶ndigt sindsygt. Det burde medf√łre medicinsk undtagelsestilstand.

Dragen
Dragen
9 months ago
Reply to  Margrethe

Ja , det g√•r st√¶rkt nu . Men g√łr det indtryk p√• nogen? Begynder samtalerne i familierne . Er samtalerne i venne og bekendtskabskredsene n√•r man m√łdes? Eller tales der bare ikke om de ting , fordi alle sidder for dybt i suppedasen selv? Jeg har oplevet enkelte samtaler med folk der har f√•et “cancer out of the blue”/ (turbo-kr√¶ft?). Erkendelsen af at noget ER galt , er ikke stor. Med en har jeg kunnet tale forholdsvist √•bent . Dvs g√łre overvejelser om sammenh√¶nge fra spr√łjterne mm. De fleste andre h√łrer det under kategorien “det er bare s√•dan noget der… Read more »

Dragen
Dragen
9 months ago
Reply to  steen

Vernon Coleman taler om 5 √•r. Meget tidligt fandt jeg Dolores Cahill p√• nettet. Det er hende , der afd√¶kkede spike-proteinets “opst√•en” i cellerne der var Dna/mRNA injiceret. Hun skrev Phd om det. Hun er den f√łrste jeg h√łrte tale om , at de vaxx’ed har ca. 5 √•rs levetid. Jeg forestiller mig at V. Colemans tale om “de 5 √•r” – kommer derfra. Om det kan forudsiges eller ej , er sv√¶rt at sige . Og om det er klogt at l√¶gge s√• “determinerende” kasser ned over tingene er nok endnu sv√¶rere. Men det har senere undret mig ,… Read more »

Dragen
Dragen
9 months ago
Reply to  steen

Hov , har du sat mig på Snaphanen? Jeg er meget beæret.

Margrethe
Margrethe
9 months ago
Reply to  Dragen

Du g√łr skarpe iagttagelser og stiller gode sp√łrgsm√•l til det hele. Jeg vil klart svare, nej, der tales ikke om det. Jeg aner heller ikke selv, hvordan man g√łr. Jeg har fors√łgt at sige det direkte, hvilket har udl√łst raserianfald, som jeg aldrig i mit liv troede, jeg skulle overv√¶re. Ret chokerende. S√• har jeg fors√łgt med antydningens kunst. Men de kan eller vil ikke fange den. For et par m√•neder siden, fik jeg en ny kollega, der var tilbage p√• arbejdsmarkedet efter l√¶ngere sygemelding. Hun havde, p√• en gang, f√•et en blodprop i hver lunge og en i benet.… Read more »

Dragen
Dragen
9 months ago
Reply to  Margrethe

Jeg l√¶ste for nogle √•r siden om de selvmords-epidimier der br√łd ud i Tyskland i dagene og timerne f√łr russerne kom ind over gr√¶nserne til de √łstligste dele af det dav√¶rende Tyskland. Der herskede en overraskende praktisk indstilling og atmosf√¶re blandt folk. “Lov mig at du skyder dig selv” fx- ,udtalt af en far til sin voksne datter . ( en bogtitel , i√łvrigt). Hannah Arendt skrev/talte/iagttog et lignende f√¶nomen , hvor hun beskriver tyskere der f√¶rdes og opholder sig i ruinerne af deres civilisation , bygget op gennem mange √•rhundreder , med det Arendt beskriver , som meget overfladiske… Read more »

ino
ino
9 months ago

Jeg har pr√łvet at regne p√• de danske tal til sammenligning (med RIP.ie ovenfor): Antal d√łdsfald pr. uge i ugerne 49-52 i 2022 samt 01-04 i 2023 i procent af de tilsvarende d√łdsfald i de samme uger 2019/2020. Det giver en gennemsnitlig overd√łdelighed pr. uge p√• knap 24% (det beregnede tal er 123,79% hvorfra der naturligvis skal fratr√¶kkes de 100%).

Limewood
Limewood
9 months ago

James O`Keefe fra Project Veritas er sendt på tvungen, men betalt orlov.

Danmark, landet for de rigtigt tunge
Danmark, landet for de rigtigt tunge
9 months ago

IKEA overvejer at s√¶lge ligkister, da eftersp√łrgslen er t√•rnh√łj og da de umiddelbart vil kunne s√¶ttes i produktion i det eksisterende anl√¶g.

Der er tale om samlesæt som vi kender det

De mangler blot nogle gode navne til produkterne.

Der arbejdes forel√łbigt med “Folkedrab”, “Nurnberg II” , “Mengele 2.0” osv.

Fås i de typiske IKEA farver og med livsvarig garanti.

Danmark, landet for de rigtigt tunge
Danmark, landet for de rigtigt tunge
9 months ago

Ligene hober sig op i garager og stalde, krematorierne k√łrer 24/7, bedem√¶ndene g√•r ned med stress.

MSM er helt tavse.

https://fyens.dk/odense/rekordhoejt-doedstal-og-alt-for-faa-koelepladser-faar-bedemaend-til-at-grue-for-sommeren-det-er-uvaerdigt-for-de-doede-og-de-paaroerende

30
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x