10
feb
Seneste opdatering: 10/2-23 kl. 1111
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“They will be lucky to last 5 years. To be honest, anyone who still accepts one of these jabs should be considered suicidal or certified insane. Distrust the government, avoid the mass media and fight the lies.”

The Exposé: Most of the Jabbed Will Die Early. En kommentator her på bloggen skriver om ubekymretheden:

Ja , det gĂĄr stærkt nu . Men gør det indtryk pĂĄ nogen? Begynder samtalerne i familierne? Er samtalerne i venne og bekendtskabskredsene nĂĄr man mødes? Eller tales der bare ikke om de ting , fordi alle sidder for dybt i suppedasen selv? Jeg har oplevet enkelte samtaler med folk der har fĂĄet “cancer out of the blue”/ (turbo-kræft?). Erkendelsen af at noget ER galt , er ikke stor. Med en har jeg kunnet tale forholdsvist ĂĄbent . Dvs gøre overvejelser om sammenhænge fra sprøjterne mm. De fleste andre hører det under kategorien “det er bare sĂĄdan noget der kan ske”. Ofte konstateret i en forbløffende optimistisk tone , – fordi: canceren der pludseligt og voldsomt er brudt frem , kan jo ogsĂĄ lige fixes af videnskaben og lægerne. Den videnskab , der jo har fĂĄet os i problemer med de fantastiske(og unødvendige) sprøjter. Og de læger der ikke virker sĂĄ vældigt tynget af lægeløftet heller. (Og en opfølgende kommentar her.)

Inger Støjberg vil give dansk statsborgerskab til flere hundrede muslimer

Af Lars Hedegaard

Hvert halve år tildeler Folketinget dansk statsborgerskab til et stort antal udlændinge, og for første gang har Danmarksdemokraterne mulighed for at stemme om sagen.

Denne gang omfatter listen 1.216 personer, hvoraf flere hundrede har muslimske navne. Det skulle man måske tro ville få Inger Støjbergs parti til at stemme nej, men af dagens debat i Folketinget fremgår, at det i stedet bliver et ja.

Danmarksdemokraternes ordfører, Kristian Bøgsted, forklarede, at der ganske vist var personer på listen, som hans parti helst havde været foruden, men de stemmer alligevel ja, fordi der er tale om en samlet pakke. Man kan altså ikke skelne mellem personer, der formentlig nemt vil kunne glide ind i dansk kultur, og personer, hvoraf flertallet uden tvivl vil afskaffe Grundloven til fordel for Koranen, for det vil 77 pct. af de muslimer, der befinder sig i Danmark. Danmarksdemokraterne kunne have markeret deres modstand mod dette bunkebryllup ved højlydt at protestere og derfor stemme nej. Det har Dansk Folkeparti og Nye Borgerlige besluttet at gøre.

Inger Støjberg har derimod ønsket at markere, at hendes parti er præcis lige så lidt ”indvandringskritisk” som alle de andre minus to. Det vil sige, at hendes løfter under valgkampen om en stram udlændingepolitik ikke var andet end valgflæsk og skuespil.

For Inger Støjberg drejer det sig ikke om, hvad der er bedst for Danmark, men hvad der er bedst for Inger Støjberg – og det er at være lige så ministerliderlig som de andre såkaldt borgerlige partier.

KSHDA: Inger Støjberg og hendes parti vil stemme ja til at give dansk statsborgerskab til flere hundrede muslimske personer.

Snaphanen: Hvorfor Sverige heller ikke bliver reddet dennegang

EU besøgte Kristersson for at sikre sig, at masseindvandringen til Sverige ville fortsætte og ikke blive ødelagt af Sverigedemokraterne. Det vælter stadig ind med indvandrere, og ud med statsborgerskaber. AfS: Tidöpartiernas migrationssvek

3.7 3 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

11 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Løgnens, ondskabens og dødens partier er tilbage
Løgnens, ondskabens og dødens partier er tilbage
1 year ago

Det er ved at være tyverne og trediverne om igen. I tyverne huserede de røde socialister i Rusland, med blodbade til følge. I trediverne var det de brune socialister som hærgede i Tyskland. Det kom der en verdenskrig ud af. Mange millioner mennesker fik en frygtelig og sørgelig skæbne. Nu er det sorte fanatikere som rykker frem i Europa, godt hjulpet af EU. Og der er nu en krig i gang som kan ende som atomkrig. Det synes vores nye regering er fint nok. Krigen skal helst optrappes til den løber løbsk. Overdæng Ukraine med krigsmateriel. Pres verdens største magt… Read more »

Løgnens, ondskabens og dødens partier er tilbage
Løgnens, ondskabens og dødens partier er tilbage
1 year ago

PS: Hvad angĂĄr afsløringerne af Vernon Coleman og mange andre læger og virologer, kalder de jo ogsĂĄ pĂĄ folkelige protester. Vi danskere og EU-landenes befolkninger gĂĄr en grufuld fremtid i møde hvis den politiske kurs mod død og undergang ikke ændres. Vi bliver ikke hængt, dræbt i gaskamre eller med maskingeværer, nu gĂĄr man mere smart og diskret til værks, men resultatet er det samme: massedød. MĂĄske pĂĄ tide at lægge naiviteten og passiviteten til side? Men hjælper det at skrive om det, nĂĄr netaviserne er sĂĄ smĂĄ og nĂĄr de er oppe imod MSM som DR, TV2, papiraviserne og… Read more »

Løgnens, ondskabens og dødens partier er tilbage
Løgnens, ondskabens og dødens partier er tilbage
1 year ago
Reply to  steen

Det er skandaløst at man har udsat Snaphanen og Jeppe Juhl mfl.
for politisk forfølgelse, ved at beordre politiet til at hente dem kl.
6 om morgenen. Skal DK ikke stadig forestille at være et frit og
demokratisk land?? Skete det under Pind eller Pape eller? Hvis
Steen skriver hvilken konto man skal bruge, er der sikkert danskere
som gerne sender et støttebeløb.

Benny Smed
Benny Smed
1 year ago

“Inger Støjberg vil give dansk statsborgerskab til flere hundrede muslimer”
Igen et bevis på, at kvinder først og fremmest er forskellige på grund af graden af sindssyge.

Carl Friis-Hansen
Carl Friis-Hansen
1 year ago

Jeg havde fuldstændig glemt denne læge.
Han er vældig god.

Allan G larsen
Allan G larsen
1 year ago

Jeg har tidligere haft stor respekt for Inger Støjberg, men med hendes sidste udspil er respekten blegnet noget.

dunk
dunk
1 year ago

Undrer mig paa om hvilke faggrupper de ny pasholdere befinder sig i , er de i arbejde ,ja og som naevnt tidligere hvormange af muslimer i Danmark er vaccinerede

jdm
jdm
1 year ago

Ti øren faldte på en måde medens jeg læste dette post. Pludselig tænkte jeg, hvordan har muslimerne i DK (eller Europa, om i ved det) det med vaccinerne? Har de indordnet sig med de forskellige niveauer af nødvendige skud for at begå sig i samfundet?

11
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x