25
feb
Seneste opdatering: 27/2-23 kl. 0750
48 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Mark Steyn er tilbage på skærmen efter hjertetilfælde og efter at han måtte holde op på GB News på grund af sine programmer om vaccinerne og Ofcom’s mulige bøder for dem. Man ser i udsendelsen blandt andre dr. Aseem Malhotra og det konservative parlamentsmedlem Andrew Bridgen.  UPDATE: Alle 51 minutter er desværre forsvundet, så indtil videre kun disse to.

Af Lars Hedegaard

Det er på tide at gå til bekendelse: Jeg har ikke skrevet om covid-vaccinationerne, nedlukningerne og mundbindene, fordi jeg ikke havde fantasi til at forestille mig, at myndighederne og den officielle medicinske ekspertise ville lyve så groft, som det nu er blevet afsløret.

Det står nu klart, at håndteringen af covid har forårsaget den største skade på folkesundheden i mands minde. Det er også klart, at de ansvarlige myndigheder har kendt sandheden om den eksperimentelle, såkaldte ”vaccine” i længere tid, uden at de har indstillet deres vaccinationskampagne – og uden at de er ophørt med at forfølge enhver, der såede tvivl om deres gode hensigter.

Talløse læger og medicinske eksperter vover nu at sige sandheden, og som det fremgår af bl.a. Mark Steyns nylige program, er katten ude af sækken og kan næppe puttes tilbage. Det betyder, at offentligheden på et tidspunkt vil forlange en forklaring på myndighedernes ageren, og det kan ende med, at de ansvarlige, der vidste bedre, bliver stillet til ansvar.

Men der står endnu mere på spil: Hvor meget skal vi stole på regeringer, der ikke har tøvet med at suspendere demokratiet og folks bevægelsesfrihed, skabt en offentlig gældsætning uden sidestykke i fredstid og i flere lande har nægtet børn skolegang og tvunget mindre virksomheder til at dreje nøglen om – og til ingen verdens nytte? Hvorfor skulle vi stole på den slags regeringer næste gang, de vil binde os en historie på ærmet for at fremme deres totalitære program?

Naomi Wolf: Autopsies Revealed Catastrophic Lesions On Many Organs

En barsk omgang der blandt andet viser billeder af de øjeblikkelige skader næsten alle kroppens organer udsættes for ved Covid-vaccinering, og som er afsløret af tyske lægers obduktioner af afdøde vaccinerede. Mange bagatelliserer vaccineskader, fordi “de kender mange, der ikke har taget skade.” Det er fordi de samme fabrikater har  vidt forskelligt udfald, så store at det ikke skyldes variationer i fabrikationen. “Et forsøg i forsøget,” kaldte Michael Yeadon (ex.Pfizer) variationerne. Se evt skaderne på Died Suddenly eller COVID-19 Vaccine Injuries From Around The World – Graphic! De er der, og de er frygtelige.

4.6 11 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

48 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Bitten-Kirsti Nielsen
Bitten-Kirsti Nielsen
1 year ago

Nå, så Mette mener, at vi skal stoppe med at nævne USA ifm. sabotagen på Nordstream… Jøsses, hvor dum kan man være – eller måske snarere hvor korrupt? Måske skulle hun begynde at bekymre sig om sin egen situation. Hvem siger, at du, Mette, vil stå som vinderen?

Poul
Poul
1 year ago

Jeg indsætter lige et lnk til dem som ikke har læst det: https://www.bt.dk/politik/mette-f-advarer-mod-konspirationsteorier-efter-gasroershistorie Og jeg syntes egentlig hendes reaktion er relativt afvejet, for medmindre jeg er gået glip af noget så er hun jo ikke på eget initiativ gået ud med en ordre til folk om at stoppe med at tænke selv. Hun bliver konfronteret med nogle spørgsmål af en journalist, hvortil hun svarer at vi skal afvente svaret på rapporten. Ingen politiker i verden kan svare andet på det spørgsmål. Det er BT som strammer overskriften til at hun “advarer imod konspirationsteorier efter gasrørshistorie” men det er bare noget… Read more »

Margrethe
Margrethe
1 year ago
Reply to  Poul

Intet er så skidt, det ikke er godt for noget. Når du ikke mener, at andet end noget i TV2 størrelse kan redde os, så behøver du jo ikke spilde mere tid på det her emne. For det ønske ved du jo godt, du aldrig får opfyldt. Men der er også så rigelig andet, du kan bruge tiden på i disse kaotiske tider.

Danmark er ikke andet end en lille snotklat på denne klode. Hvis de store lande først begynder at rykke på det her felt, så kommer vi til at rykke med. Hvad enten Mette vil det eller ej.

Poul
Poul
1 year ago
Reply to  Margrethe

Nu talte jeg også om danske forhold, men pointen er den samme: Hvis det ikke står i danske medier, så eksisterer det ikke for 99% af danskerne som ikke ser eller hører andet end DR og TV2. Uanset hvad de så end finder frem til i udlandet, og hvilke konsekvenser det får der. Hele vaccine dækningen i udlandet og mangel på samme i danmark er jo et perfekt eksempel. Jeg kan så tilføje at jeg lige har set seneste afsnit af “tæt på sandheden” på DR2, satireprogrammet hvor hele familien danmark mødes om at grine af politikerne, og søreme om… Read more »

Margrethe
Margrethe
1 year ago
Reply to  Poul

Jeg havde lige skrevet, at det ikke bliver i Danmark, isen ført begynder at gå i drift. Og ja, hvis og hvis og hvis vi bare havde et TV medie på størrelse med DR eller TV2 på vores side, men det har vi ikke, og vi får det ikke. Det satireklip med Jonathan Spang, delte jeg på twitter i går. Og hvad gør man så i stedet for at nå dem? Ja hvis jeg vidste det, havde jeg gjort det.

Planlægger sekter+ mafiaer de hvides udryddelse?
Planlægger sekter+ mafiaer de hvides udryddelse?
1 year ago
Reply to  Margrethe

Hov hov Margrethe, du glemmer vist at Danmark er verdens
førende land på alle områder, og at hele verden har DK som
deres store forbillede. Takket være vores fantastisk dygtige
og hjertevarme politikere som har forvandlet DK til et rigtigt
eventyrland hvor alt fungerer perfekt, og hvor alle er sunde
og raske, lever i lykkelige familier, aldrig bliver udsat for
indbrud, røverier, overfald og mord, og hvor hospitalerne,
ventelisterne, skandalerne og den folkelige lykke-tilstand
altid lever op til de højeste internationale standarder. Kan
godt forstå at du forsvarer Mette. Hun kan da ikke gøre for
nogetsomhelst.

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago
Reply to  Poul

At danskerne intet ved er sgu deres egen fejl. Når man har været foretrukken komedieindslag og suppleant for verdens mest sete nyheds-tv-anker, Tucker Carlson, så er man kendt

Poul
Poul
1 year ago
Reply to  Cat Girl

Helt enig, men effekten er den samme uanset hvis skyld deres uvidenhed er: Der sker intet.

Planlægger sekter+ mafiaer de hvides udryddelse?
Planlægger sekter+ mafiaer de hvides udryddelse?
1 year ago
Reply to  Poul

Ligesom de øvrige papiraviser er BT en avis fyldt med sludder og sladder. Hvad Nordstream angår er det forlængst opklaret at USA har sprængt røret, vi har Bidens egne ord for det, så der er ikke noget at afvente. Det som fortjener mere opmærksomhed, er at de gamle partier lægger op til en fuldstændig nedtromling og udslettelse af det danske folks kultur og fremtid. Det kan godt være at den poli- tiske borg ikke direkte er ude på at tilintetgøre Danmark og befolkningen, men dens politik vil få en gigantisk katastrofe som resultat i løbet af få år, hvis man… Read more »

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago

Glem ikke folkemordet på Ukrainerne, af bolsjevikkerne, og folkemordene af Lenin, Mao, Stalin og Pol-Pot ledet af de røde bolsjevikker og det skandinaviske bolsjevikpartis begyndende eutanasi på¨mongoler og retarderede i 1920erne

Danmark, på vej i massegraven
Danmark, på vej i massegraven
1 year ago

I Danmark kommer løgnen næppe frem.

Der er i øvrigt netop kommet en meddelelse fra politbureauet, vores kære leder beder os stoppe med at nævne USA i sammenhæng med Nordstream.

Danmarks tungeste byrde er politikerbyrden
Danmarks tungeste byrde er politikerbyrden
1 year ago

Svar til DK på vej i massegraven Du har desværre nok ret. Vi lever i rødfascistiske tider, hvor ubekvemme sandheder bekæmpes af DR, TV2 og papiraviserne. Dem der burde stå for folkeoplysning, men er blevet til lejesvende- og agitprop stationer i stil med medierne i Nordkorea. Men hvad vil danskerne så gøre ved det? Antagelig ingenting! For danskerne har siden 1968 haft en lang og stolt tradition for at flyde med strømmen ligesom halvkvalte fisk. Se hvordan mændene i fire årtier har fundet sig i det terror-regime overfor mænd og børn som ligestillingsfanatikerne og kvindesagskvinderne har opbygget på skilsmisse-området. Danske… Read more »

En rigtig dansker
En rigtig dansker
1 year ago

At stole på ens regering kan være en yderst fatal beslutning.
Den danske ‘regering’ er så ubegribelig korrupt og fuldkommen
i ledtog med globalisterne bag World Economic Forum.

https://www.councilwomenworldleaders.org/members.html

Last edited 1 year ago by En rigtig dansker
Cat Girl
Cat Girl
1 year ago

Har vi virkelig ikke lovgivning som forhindrer Mette i at deltage? Nu er jeg ikke den store jurist (atter en fupdisciplin, som der “undervises” i på KU), men hvis ikke, så er det jo også klart, at vi lever i en bananrepublik

Dragen
Dragen
1 year ago

Hej Steen . Hej Alle. Det her er godt nok som en tidlig julemorgen , at stå op til Mark Steins program . Det er en fuldtræffer af overraskelse for mig . Hvor han gjort det godt.Glædens budskab står for døren eller er ankommet og indenfor i varmen , allerede . Jeg begynder at ane lyset komme . Tak Steen , det har betydet alt , at have bloggen her mens lyset var slukket . Jeg tror på det vender nu. Lyset er tilbage . ( dvs ULYKKEN kan stoppes. Så må vi se på hvor omfattende skaderne er ,… Read more »

Margrethe
Margrethe
1 year ago
Reply to  Dragen

Det er sandt. Mark Steyn er så klar i spyttet, at man ånder lettet op. At danskerne, sandsynligvis, først kommer med på vognen som r…. af fjerde division, år efter alle andre, så fred være med det. Vi kan ikke lave dem om. Bare der sker noget. De her tre forbandede år, hvor alt andet er blevet forsømt. Skal vi sammenligne med den forrige krig, vil jeg sige, vi befinder os i 1943. Meget vil endnu blive ødelagt, de døde og dødsmærkede kan vi ikke redde, og den underliggende krig mod os, opkøb af al ejendom, fattiggørelse af middelklassen mm.… Read more »

Dragen
Dragen
1 year ago
Reply to  Margrethe

…” globalisternes stalingrad…” fantastisk udtryk. Jeg er helt enig i din kommentar.

Margrethe
Margrethe
1 year ago

Her er en morsom meningsmåling, sakset fra Twitter. Den er nok ikke “repræsentativ”, men det tvivler jeg stærkt på ret meget er af de meningsmålinger, vi får præsenteret i MSM:

Stoler mest på den lokale heroinpusher.png
Danmark, på vej i massegraven
Danmark, på vej i massegraven
1 year ago

Læg mærke til alle de opfindsomme forklaringer på fødselstallet i Sverige, der kunne godt have været plads til at nævne vaccinen, men nej ikke et pip:

https://www.dr.dk/nyheder/seneste/svenske-kvinder-foeder-rekordfaa-boern

Danmark, på vej i massegraven
Danmark, på vej i massegraven
1 year ago

Til gengæld bliver der flere og flere Mohamader og Aishaer, og det er det, som er meningen. Den “svenske” befolkning vokser.

Jøses man bliver træt.

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago

Husker da alle brokkede sig over at de arabiske syriske og somaliske fjendtlige migranter ikke ville lade sig eksperimentelt-aldrig prøvet-advaret imod af opfinderen- mRNAinjicere

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago

“.. Since no nucleocapsid protein could be detected, the presence of spike protein must be ascribed to vaccination rather than to viral infection. The findings corroborate previous reports of encephalitis and myocarditis caused by gene-based COVID-19 vaccines. ..”

A Case Report: Multifocal Necrotizing Encephalitis and Myocarditis after BNT162b2 mRNA Vaccination against COVID-19
https://www.mdpi.com/2076-393X/10/10/1651

https://www.theepochtimes.com/hard-evidence-in-new-study-brain-heart-damage-caused-by-mrna-vaccine_5074383.html

Margrethe
Margrethe
1 year ago

I denne sammenhæng vil jeg gøre opmærksom på et andet netmedie, der tør, hvor Ekstra Bladet og andre opblæste egoer tier i denne sag: Dissensmedia

Dragen
Dragen
1 year ago
Reply to  Margrethe

Tak for info . Jeg har glemt dissensmedia lidt undervejs . Det har udviklet sig en del , siden jeg så det sidst. Det gode der ER kommet ud af covid er , flere gode medier , som vi kommer til , at bygge meget på fremover. At se Stein her til morgen ,- en hel times update på vaxx-situationen er en virkelig glæde og optur.

Margrethe
Margrethe
1 year ago
Reply to  Dragen

Det gode ved Dissensmedia synes jeg især er, at det er gode velunderbyggede artikler på dansk. Det er en styrke, når man skal henvise andre til artikler om det, man går og fabler om, sammen med snaphanen og newspeek.

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago
Reply to  Margrethe

Al sand dissens starter med at modsætte sig institutionerne, grundloven og uretsstaten som udgangspunkt, da det er her problemerne opstår. Demokrati blev allerede for flere tusinde år siden blot- og skrinlagt af en af historiens største skribenter. Hovedfjenden er UN og det parnas som skabte denne verdensregering

Danmark, på vej i massegraven
Danmark, på vej i massegraven
1 year ago

Små og umiddelbart ligegyldige nyheder kryber ud mellem sidebenene:

https://www.herningfolkeblad.dk/artikel/f231ff3a-f88d-4f36-b758-8d1086186f5b/

Nu gælder det om at bortforklare.

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago

Alle vacciner er skadelige og alle er komplet unødvendige, da de alle opererer på grundlag af falsk videnskab. Svindlen er over 100 år gammel og rummes i fupvidenskabsgrenen “virologi”, som er et komplet tomt postulat nøjagtig ligesom tilsvarende andre kommunistisk/socialistisk fupvidenskabsgrene såkaldt “psykiatri”, som også består af meningsløse tomme postulater ikke underbygget af andet end den skade psykiaternes terrorisering af de indfangne ofre påfører staklerne, ligesom deres meningsløse tomme postulater ikke underbygget af andet end deres postulationer indenfor såkaldt klimavidenskab, som kan afvises med tre spørgsmål: “Hvad er Jordens middeltemperatur”, “Hvad er et såkaldt “blackbody”?” og “Hvordan bliver klimaet i… Read more »

Planlægger sekter+ mafiaer de hvides udryddelse?
Planlægger sekter+ mafiaer de hvides udryddelse?
1 year ago
Reply to  Cat Girl

Vaccinerne mod polio/børnelammelse, mod tuberkulose,
kopper og stivkrampe mv. har da virket fint. Svindel er der
foregået med kvaksalveri og senest med “pandemien” og
Pfizers og Modernas produkter, men det er næppe sandt
at alt med vacciner og virus er svindel. Co2-hysteriet er
politisk humbug osv., men vi må forsøge at være så saglige
og realistiske som muligt. Alt tyder på at både virus og bak-
terier findes.

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago

Nej, alt tyder på, at de ikke findes. Poliovacciner har kun fremkaldt polio, så de har tydeligvis ikke virket helt som ønsket. Tuberkulose er en bakterie, ikke en virus og sådan kan jeg blive ved

Dragen
Dragen
1 year ago
Reply to  Cat Girl

Vaccinerne ,- altså de traditionelle alm . kendte / anerkendte vacciner har mørkere sider , OGSÅ . Som sjældent eller aldrig tales om . Begrebet vi idag kender som , sudden Adult death syndrom forkortet SADS – vi her på bloggen – kender til via covid-sprøjternes indmarch , er en omskrivning af det gamle begreb sudden Infant death syndrom . På dansk kendt som vuggedød. At småbørn tilsyneladende uden forklaring, bliver fundet døde i forb.m med , at de sover. Jerm War fare har et godt interview ang. de alm. vacciner og de ændrede forhold vi lever med idag ,… Read more »

Margrethe
Margrethe
1 year ago
Reply to  Dragen

Blot et eksempel på en af de mange vaccineløgne, vi er blevet fyldt med. Sakset fra Twitter

Udviklingen i dødeligheden for mæslinger.JPG
Cat Girl
Cat Girl
1 year ago

Tilføjelse: Igen: Det er vira, som er et tomt postulat. Bakterier, ja de eksisterer, men deres farlighed er meningsløst overdrevet. Jeg tilføjer kun et element til din hjerne du behøver at tage stilling til: Findes der opfyldelse af Kochs postulater for nogen virus? Specielt: Har der nogensinde været foretaget en adskillelse af virusmateriale, på en måde så deres eksistens klart kan bekræftes som identificeret og adskilt fra øvrige uvedkommende exosomer i en sådan grad, så man kan fortsætte med at opfylde Kochs postulater?

Planlægger sekter+ mafiaer de hvides udryddelse?
Planlægger sekter+ mafiaer de hvides udryddelse?
1 year ago
Reply to  Cat Girl

Bakterier er da dødsensfarlige i mange tilfælde. Hvis man ikke passer på med at holde en vis hygiejne, eller hvis ens immunforsvar er svækket, kan man hurtigt blive alvorligt syg. Der er også eksempler på helt raske personer som omkom efter at være smittet med tuberkulose, jordbakterier eller multiresistente bakterier. Polio smitten forsvandt stort set i Vesten, efter meget omfattende vaccine-programmer. Det samme med kopper. Men det er da rigtigt at man med lidt held kan være rask i årtier. Eller man kan blive helbredt med penicillin mv. Derimod bliver man ikke hjulpet af covid “vaccinerne”, men det er en… Read more »

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago

Du kender tydeligvis ikke meget til medicinsk historie udover den sædvanlige propaganda for den farmaceutiske industri af Rockefeller et al. Igen: Jeg har ikke påstået noget om bakterier, jeg siger vira eksisterer ikke som luftbårent patogen Jeg er ikke interesseret i en diskussion om bakterier, jeg siger for hundrede gang, som du også har læst hundrede gange før: at vira ikke eksisterer. Det er så din opgave at overbevise mig, at de gør, da jeg for længst har linket til referencer der forklarer hvorfor det er sandsynligt, at de ikke gør

Planlægger sekter+ mafiaer de hvides udryddelse?
Planlægger sekter+ mafiaer de hvides udryddelse?
1 year ago

Hvad psykiatrien angår, er der nogle steder en utrolig lav kvalitet i behandlingen af de syge, mens der andre steder er en ret høj kvalitet. Men de dårlige steder er det mest et spørgsmål om politiske svigt og uegnet personale som ikke gider gøre deres arbejde ordentligt, som sjusker med medicinering og andre ting, og som ikke gider høre på de pårørende, selvom de tit har bedst føling med hvad der vil være godt for patienten. Der er også sket en centralisering og et væld af ned- skæringer og besparelser, og klagesystemet fungerer ad helvede til. “Styrelsen for patientsikkerhed” kan… Read more »

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago

Der findes ingen andre patienter i psykiatrien end dem psykiaterne selv skaber

Dragen
Dragen
1 year ago
Reply to  Cat Girl

DEN tanke har jeg ofte overvejet , men meget meget sjælent luftet.

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago
Reply to  Dragen

Enhver psykiater du er på god fod vil med glæde indrømme, at det er sådan. SOSUerne og sygeplejerskerne forstår så absolut ingenting, men psykiaterne selv ved godt hvordan tingene hænger sammen, trods alt – selvom synspunktet/problemstillingen selvfølgelig vil blive tabt i byretten hver gang, det er det gummistemplet er der for

Last edited 1 year ago by Cat Girl
Morten Nielsen
Morten Nielsen
1 year ago

Lars Hedegaard er øjensynligt kommet til fornuft. Jeg forsøgte forgæves at vække ham under Corona-bedraget. Vil nogen her bede ham om at fjerne hans blokkering af mig på Facebook? Min mail er mortennielsen79@gmail.com

Last edited 1 year ago by Morten Nielsen
Nielsen
Nielsen
1 year ago

Løgnen blev startet med Rockefeller, som købte mange medicinstudiesteder, for at få kontrol over lægernes anbefalinger. -Som Bill Gates sagde: Every time we went there, we found out that Rockefelle had already been there.
De andre som trykker penge, bærer løgnene videre

trackback

[…] Løgnen om vaccinerne lader sig ikke længere skjule […]

Anders Bo
Anders Bo
1 year ago

Hvordan får jeg notifikation, når nogen besvarer mit skriv her?

Danmark, på vej i massegraven
Danmark, på vej i massegraven
1 year ago
Reply to  Anders Bo

Klik på ikonet.

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago
Reply to  Anders Bo

Du kan trykke F5 i windows mens du er i vinduet/fanen med snaphanen og siden du kommenterede til og se om kommentartallet er steget

48
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x