11
mar
Seneste opdatering: 12/3-23 kl. 1726
18 kommentarer - Tryk for at kommentere!

The Delingpod/Mark Steyn om mediernes dĂžd: “We’ve got global tyranny being imposed in real time”

Den stĂžrste historie i verden idag er forgiftningen af befolkningerne pĂ„ regeringers ordre.. ..folk lider og bĂžrn dĂžr, jeg ville sige, det er en ret stor historie, og du er den eneste journalist pĂ„ TV, jeg har set tale om det, selvom data nu ligger der….Det er sĂ„ grundlĂŠggende, det overhovedet kan blive: Vi har dĂžde mennesker! Hvorfor er det ikke pĂ„ forsiden af alle aviser? Det er fordi, det handler om alt andet end sundhed.

Der er nogle, der undrer sig over mine mange videoer og podcasts, men det er tyve Ă„r siden, jeg holdt op med at hĂžre P1. Engang var det rĂžd kvalitet, nu er det bare rĂždt og prĂŠfabrikeret for de forudsĂŠtningslĂžse.  Hvorfor gĂžre det, nĂ„r man kan hĂžre dette, der handler om noget, og som ikke bare drejer sig om at ĂŠndre mit “forstokkede, hĂžjreorienterede” verdenssyn, der er omhyggeligt plejet og udviklet gennem mange Ă„r og mange erfaringer? Specielt da sĂ„dan som MSM har ud- eller snarere afviklet sig i de mellemliggende Ă„r.

“Alle politiske ledere i dag er indbyrdes udskiftelige. De er alle enige om alt vĂŠsentligt.”

Medierne holder fast i den gamle, politiske verdensorden, som om nationale parlamenter og politik stadig betĂžd noget, samtidig med at der foregĂ„r en politisk revolution lige foran vores Ăžjne symboliseret ved drĂŠbende ‘vacciner’, som de fuldstĂŠndig ignorerer.

Ingen i Folketinget tÞr tale om det, og gÞr en enkelt det alligevel, kommer pressens prostituerede straks stormende for at slukke ildebranden og fÄ vedkommende til at holde kÊft. Man mÄ ikke stille spÞrgsmÄl, mener journalistikken, ikke engang nÄr det handler om mange menneskers liv og fÞrlighed. Det er jo vanvittigt! Derfor foregÄr alt hvad der betyder noget journalistisk nu for tiden udenfor mainstream og medlÞbermedierne.

Derfor vil jeg hellere bruge tiden pĂ„ noget som dette. Det taler de to selvfĂžlgelig ogsĂ„ om, hvor inderligt ligegyldigt traditionel politik er blevet. Det taler til mig, der er holdt op med at stemme, og finder debatterne i parlamentet tomme, meningslĂžse og stadig mere absurde. “Alle politiske ledere i dag, er indbyrdes udskiftelige, de er alle enige om det hele.”

De deler ikke noget af interesse med befolkningen, det vigtige for os alle afgĂžres helt andre steder end der, og det vedtages uden Ă„ben debat med os. Alt kĂžres udenom befolkningen, der bare er til besvĂŠr, og som det er en prioritet at lukke munden pĂ„ sĂ„ meget som muligt. Om nĂždvendigt med politi og domstole, men til daglig bare med IT censur, politikerne har lagt i entreprise hos en interessent i den globale, politiske magtkamp “globalisterne mod folkestyrerne:” Big tech.

Det kan derfor heller ikke interessere andre end politikerne selv og deres egne betalte systemmedier.

Se Mark Steyn og Naomi Wolf on Covid and Control.

Se ogsÄ Den dybe stat og medierne. Den politiske magts ÞdelÊggelse af journalistikken.

4.4 7 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

18 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Tim Pallis
Tim Pallis
1 year ago

KĂŠre Steen – Det var et rigtigt godt redaktionelt indlĂŠg af dig igen. Du kommer igennem til mit hjerte igen og igen. Der er ingen i landet i dag, som skriver som dig. Jeg har lĂŠst dig hver dag i 20 Ă„r, og du blive klarere og klarere. Jeg er fuldstĂŠndig enig med dig i din forstĂ„else af, hvad der foregĂ„r i denne besynderlige mediepolitiske verden. Jeg har ikke fĂžr udtrykt mig klart om vaccinations skandalen, fordi jeg forventede, at de rigtige videnskabshoveder snart ville give klar besked. Der er nogen der gĂžr det flot, men det er ikke nok.… Read more »

Der findes endnu ĂŠrlige og hĂŠderlige folk
Der findes endnu ĂŠrlige og hĂŠderlige folk
1 year ago
Reply to  steen

Michael Yeadon er blandt de allermest vidende
eksperter. Det samme gĂŠlder dr. Malone og
Luc Montagnier. NĂ„r disse tre ĂŠrlige genier
og top-eksperter udtaler sig, bĂžr alle lytte.

DR: Kvindesagskvindernes og de rĂždes radio
DR: Kvindesagskvindernes og de rĂždes radio
1 year ago

PS: “Vaccine”-skandalen omtales nu vist ogsĂ„ af
Twitter, Tucker Carlson, Redacted og flere andre
steder. SÄ mÄske vokser offentlighedens kendskab
til den enorme skandale for hver dag der gÄr. Men
i DR er der selvfĂžlgelig nĂŠsten ingen kritik af Mettes,
BrostrÞms og andres dilettantiske hÄndtering af
influenzaen, selvom sjusk og dumheder skabte
kaos pÄ hospitalerne plus personaleflugt. Det har
kostet mange liv og skabt uhyggeligt lange ventelister.

DR: Kvindesagskvindernes og de rĂždes radio
DR: Kvindesagskvindernes og de rĂždes radio
1 year ago

I dag lĂžrdag var der en time fra 11 til 12 pĂ„ P1, hvor “Ugen forfra” og en Gitte Hald Egholm udfoldede sig sammen med en der lĂžd som en rapkĂŠftet gadedreng. Det var ikke andet end fnis og pjat, teen-age fjolleri, primitivt plidder-pladder om politik og samfundet plus “friske” bemĂŠrkninger. Organiseret fordummelse af lytterne. Og sĂ„dan er det ved at gĂŠlde for alt hvad DR sender, man bliver forsĂžgt gjort dummere. I denne udsendelse var der ogsĂ„ snak om at de store partier burde have endnu mere magt, pĂ„ bekostning af de smĂ„, og om at det var godt… Read more »

Danmark, pÄ vej i massegraven
Danmark, pÄ vej i massegraven
1 year ago

Du har ret, msm er fuld af voksenbabyer.

DR: Kvindesagskvindernes og de rĂždes radio
DR: Kvindesagskvindernes og de rĂždes radio
1 year ago
Reply to  steen

Udefra og oppefra. Kan det vĂŠre fra andet end EU
og USA? Men forholder det sig virkelig sÄdan at DF,
NB, DD og NB er truet til at holde kĂŠft om alt med
co2- og “pandemi”-humbug? Er der ikke bare tale
om at disse partiers toppolitikere er slappe levebrĂžds-
typer der kun er med i politik for deres egen skyld?
Eller lader DR-kvinderne dem forstÄ, at hvis de siger
noget “forkert” om de to emner, kan det vare lĂŠnge
fÞr de igen fÄr adgang til at vÊre med i DRs udsendelser?

ForegÄr der lyssky ting i Folkemordstinget?
ForegÄr der lyssky ting i Folkemordstinget?
1 year ago
Reply to  steen

Det er nok ikke ordrer EU stanger ud til Mette, for Merkel, Ursula og Ylva vĂ©d alt om at det er unĂždvendigt. Mette er jo sĂ„ underdanig, servil og tjenstivrig at hun vil fĂžlge op pĂ„ enhver anmodning eller henstilling fra EU. Hun er sĂ„ glĂždende EU-tilhĂŠnger at hun for ikke lĂŠnge siden forĂŠrede 25 milliarder kroner til EU, ekstra og oveni kontingentet. Hun har vist ogsĂ„ skrevet under pĂ„ at Danmark kautionerer for et EU lĂ„n pĂ„ 5600 milliarder kr. (?) Med 98-99%’s sikkerhed vides det at Mette og Heunicke har indgĂ„et visse aftaler med WEF og WHO. Men… Read more »

Danmark, pÄ vej i massegraven
Danmark, pÄ vej i massegraven
1 year ago

Du behĂžver ikke skrive vist, Danmark hĂŠfter solidarisk for en fĂŠlles lĂ„n pĂ„ 5.600 milliarder kroner. EU kan nemlig ikke finansiere alle de vanvittige “pandemi-pakker” som er blevet langet over disken. Hvad tror du sĂ„dan et lĂ„n gĂžr for inflationen? LĂŠg i Ăžvrigt mĂŠrke til at kerneinflationen steg i februar.

Euroen og med den ogsÄ kronen ender som vÊrdilÞse valutaer

Danmark, pÄ vej i massegraven
Danmark, pÄ vej i massegraven
1 year ago
Reply to  steen

Ja og hvis du kigger rundt i Vesteuropa, sÄ er det som om de taler efter prÊcist samme manuskript, sÄ det mÄ jo komme fra samme sted. GÊlder ogsÄ MSM, faktisk uhyggeligt at man ser noget pÄ CNN hvorefter prÊcist det samme siges pÄ DR senere. Der tales med en mund.

ForegÄr der lyssky ting i Folkemordstinget?
ForegÄr der lyssky ting i Folkemordstinget?
1 year ago

MĂ„ske har WEF stor indflydelse pĂ„ “tĂŠnkningen”
i de politiske partier. Kommunisten Schwab udnĂŠvner
jo stribevis af “young global leaders” som f.eks. Ida
Auken, Lars FadÞl og mÄske ogsÄ Mette, Heunicke
og Traktor-Troels mfl. Og Klaus Schwab bakkes op
af nogle milliardĂŠrer, Gates, Soros og et par stykker
mere. Og han fÄr vistnok ogsÄ stÞtte fra totalitÊre
regimer i fjerne lande.

Dan Christensen
Dan Christensen
1 year ago

What is the meaning of MSM?
MSM = Multinational Shitload Machine = Moonstruck Senile Manipulators.
Det er de politisk korrektes hellige skrifter – lige fĂžr brug af dem skal du vende ansigtet mod Washington og gĂ„ i knĂŠ, medens du messer: “Biden og nato er gode, men Trump, Putin, Xi, Tucker Carlson og de fleste andre er onde – amen”. SĂ„ er du frelst.

Danmark, pÄ vej i massegraven
Danmark, pÄ vej i massegraven
1 year ago

NĂ„r regering, politikere og myndigheder fortsĂŠtter med at forsvare deres fejl i stedet for at indrĂžmme dem kommer vi aldrig videre.

Personlig forsvarer jeg aldrig mine fejl, jeg forsĂžger at forklare, indrĂžmmer og prĂžver at gĂžre det bedre.

I meget mindre skala, ja men prĂŠcis det samme princip.

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago

Det synes som om det er svĂŠrt for mange mennesker at skelne mellem hvem der lyver af alle vores farverige medier. LĂžgnerens paradoks er umiddelbart ulĂžseligt, men som alle ved er sandheden en lĂžve som ingen beskyttelse behĂžver NĂ„r det kommer til at hele etablissementet konstant gaslighter alle der lytter med og vi sĂ„ledes stĂ„r overfor to helt dissonante budskaber, hvordan afgĂžrer vi sĂ„, hvem som prĂžver at bilde os noget ind? Jamen, det er egentlig virkelig enkelt. Dem med fast grund under fĂždderne, dem med en god ide om hvad sandheden er eller hvad den i hvert fald ikke… Read more »

Last edited 1 year ago by Cat Girl
trackback

[…] OgsĂ„ denne samtale mellem to af NewSpeeks favoritter, James Delingspole og Mark Steyn, kaster yderligere lys over Erik Refners artikel: Hvor blev journalistikken af ?] […]

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago

Gaslight News:

TUCKER’S BLASTING OF JANUARY 6TH REPETITIVE MIND CONTROL
https://www.bitchute.com/video/Dq0yITL9Z3Pr/

18
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x