15
mar
Seneste opdatering: 15/3-23 kl. 1144
31 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Koronaårene har vært en langtekkelig studie i både propaganda og tåkelegging, løgnene er mange og store, og løgnerne koker suppe på en blanding av avsløringer og egne løgner når de konfronteres med det de har forsøk å skjule.

Biovåben eller ej? Nogle tyske forskere hørte jeg i går sige, at de ikke tror Covid er det – det er en almindelig influenza – men at de til gengæld mener, at vaccinerne er. Det må kunne aflæses i dødfald, antal infertile og aborter til sin tid, hvis der altså er en vilje til det. Ellers må befolkningen til at lette bagdelen. Naomi Wolf er overbevist om, at infertiliteten er tilsigtet. Mine norske partnere har lavet dette. Læs og hør det hele og gå ikke glip af lægen dr. Richard Urso minut 38:00.

Der er noget alvorligt galt med vaccinerne

Af Lars Hedegaard

Et studie fra Australien viser en alarmerende stigning i overdødeligheden. Analysen er baseret på data fra Australian Bureau of Statistics (ABS), dvs. på officielle tal.

Man bemærker, at overdødeligheden i 2020 – pandemiens år – blot var en brøkdel af tallet for 2022.

De officielle data tyder på, at covid-vaccinernes skadelige virkninger langt overstiger deres gavn. Shocking Study Out of Australia Shows up to a 26 Fold Increase in Excess Mortality in 2021 and 2022. Consistent With American Insurance Companies Findings.

Nu er katten også ude at sækken i Tyskland.Tysk sundhedsminister erkender svære vaccineskader.

4.1 7 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

31 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Nielsen
Nielsen
2 months ago

Ja gu’ fan’ er der da noget galt med vaccinerne. De gør ingen som helst gavn for andre end “medicin”al-industrien. siden Rockefellers overtagelse af så godt som alle unuversiteter for over 100 år siden har der kun blevet undervist i udskrivning af recepter på mediciner, hvor patenterne ikke er udløbne, så kvaksalvernes uvidende ofre får de maksimale regninger fra apotekerne, hvis pharmaceuter nok også er blevet uddannet på førnævnte læreanstalter.
Venlig hilsen fra en konspirationsrealist,
Se og forstå GeoengineeringWatch dot org

DK: løgneland, galehus og syg bananstat
DK: løgneland, galehus og syg bananstat
2 months ago
Reply to  steen

Som beskrevet i svar til Anders Bo i foranstående “Tysk minister erkender osv.” har vi været ufrivillige forsøgs- kaniner for de diabolske globalistiske kliker, som har brugt “pandemien” som en øvelse i hvordan de kan få bugt med demokratierne og få gjort kål på nationerne og deres man- ge overflødige og værdiløse borgere, som snart kan blive afløst af robotter, slaver og trælle. Det næste kan blive noget der er endnu værre og langt værre, for hyklernes og platuglernes borg er med på selv de værste og grusomste WHO og Klaus Schwab idéer. Ligegyldigt hvor vanvittige og blodtørstige idéerne er,… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
2 months ago

Jeg må desværre antage, du er Pfi☠️💉…
Mit spørgsmål er så, hvorfor du stolede på Magtfuldkomne Mette? Allerede som minister under Hell Torn-Shit ombragte hun flere danskere end Britta Schall Holberg!

DK: løgneland, galehus og syg bananstat
DK: løgneland, galehus og syg bananstat
2 months ago
Reply to  Anders Bo

Nej, jeg straks blev mistænksom pga. den hastige udvikling af “vaccinerne”, og ved at læse Hodjas blog, Snaphanen og diverse hos Youtube (ang. Yeadon og dr. Malone mfl.) blev jeg sikker på at der var noget galt, så jeg skulle ikke nyde noget. Og advarede venner og alle i familien. Iøvrigt blev jeg ramt af influenza for nogle måneder siden, men den generede mig ikke ret meget. Holdt sengen fire dage, hyggede mig med bøger og lidt varm suppe og tog det roligt i to dage, og så var det overstået, uden brug af medicin. Politikeres valgflæsk er humbug, og… Read more »

Nielsen
Nielsen
2 months ago
Reply to  steen

Jeg er bange for at rockefellers efterfølger Gates ikke vil indrømme at han ønsker andre menneker end ham selv døde.
Hvorvidt det er forstætligt er op til vores professor om at dømme.
Jeg vil stadig anbefale GeoengineeringWatch nu da vores yndlingskommeentarbare blog er udgået af produktion.
Jeg taler her ikke om balletmagnifique dot blogspot dot com , men om Kim Møller.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
2 months ago

“Kulturberigelsen” fejrer nye triumfer i DK – forsøg på “æresdrab” efter aftale med hele familien / klanen? Kvinder sigtet for drabsforsøg: Brækkede offers næse og tændte ild En 19-årig mand blev i går fløjet til behandling efter en brand på et kollegium – nu fremstilles tre kvinder for drabsforsøg https://ekstrabladet.dk/krimi/kvinder-sigtet-for-drabsforsoeg-braekkede-offers-naese-og-taendte-ild/9676367 Af Anders Zacho • Amalie A. Eriksen RETTEN I RANDERS (Ekstra Bladet): En 19-årig fik ifølge politiet brækket sin næse, inden tre kvinder på henholdsvis 19, 20 og 56 år og to endnu ukendte gerningsmænd [!!!] satte ild til hans kollegieværelse på Campus Djursland. … Kvinderne var iført blå dna-dragter,… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
2 months ago

Mht de kulturstikkende knivberigerer skal vi tilbage til Anne Bådstrup, Birte Weiss, Margrethe Auken, Marianne Jelved, Lone Dybkjær mf hvis vi vil takke for deres tilstedeværelse og omfang…

Niels Henriksen
Niels Henriksen
2 months ago
Reply to  Anders Bo

Ja, alle disse dybt naive, uvidende, handlingslammede, virkelighedsfjerne og groft uansvarlige vatnissepolitikere kunne bare ikke få nok af disse “ædle” og “åh-så-tolerante” folkeslag slæbt til Danmark – helt uden tanke for de meget alvorlige langsigtede konsekvenser og helt uden skyggen af et demokratisk mandat nogensinde til deres store sociale vanvidseksperiment med dette engang så fredelige og sikre land, hvor vi nu bare er omkring 20 år fra også at have de ekstremt alvorlige svenske opløsningstilstande.

DK: løgneland, galehus og syg bananstat
DK: løgneland, galehus og syg bananstat
2 months ago

Fin kommentar af NH, men da folkemordstinget og EU
har tænkt sig at accelerere importen af berigere, kan
vi have svenske tilstande allerede om 2, 5 eller 10 år.
Og WEF og WHO galskaben er endnu tættere på.
Den kan vi blive overfaldet af allerede om få måneder
eller om 1 eller 2 år.

DK: løgneland, galehus og syg bananstat
DK: løgneland, galehus og syg bananstat
2 months ago

PS: Nogle mener at vi allerede HAR svenske tilstande
i dele af Danmark. Antallet af overfald, knivstik, skyderier,
bandeproblemer, vanvidskørsler og påsatte brande m.m.
er stort i byer som Kbhvn, Odense og Århus. Det er det
som man i Sverrigstan kalder hverdagsterror.

Anders Bo
Anders Bo
2 months ago

Hvis vi kigger på de omkringliggende lande, er Danmark allerede tabt.
Om 20 år er jeg 80 år, og kan sandsynligvis ikke handledagligvare, uden at blive “antastet”, for at blive afkrævet beskyttelseszoner…

S Jakobsen
S Jakobsen
2 months ago

Vi har haft diktatur i årtier, befolkningen har bare ikke forstået det.
Diktaturet er kamufleret og er blevet kaldt demokrati.

Margrethe
Margrethe
2 months ago
Reply to  steen

Jeg husker, da to fra Frihedsbevægelsens Fællesråd fortalte om, da de tilfældigvis løb ind i to folketingsmedlemmer fra RV. Det var ved et eller andet kommunalt arrangement, og de besluttede sig for spørge de to RV’ere, om de havde hørt om WEF, og hvad samme organisation stod for. På en venlig og åben måde. De adspurgte politikere anede intet om WEF og havde på det tidspunkt aldrig hørt om samme. De virkede oprigtigt overraskede, så den var sikkert god nok. Det bekræfter mig i min forestilling om, at der er to typer af FT- medlemmer. Toppen, af pyramiden, er domineret… Read more »

Margrethe
Margrethe
2 months ago
Reply to  steen

Spejlblank er han ikke.

Anders Bo
Anders Bo
2 months ago
Reply to  Margrethe

3/4 af vores politikere har umiddelbart ingen anden kvalifikation, end at have vundet i kommunal-, regional- og/eller landsmestersskabet i Verbalornani.

Anders Bo
Anders Bo
2 months ago
Reply to  S Jakobsen

EF og EU har været offentligt kendt i årtier! 😷

Fordrukken Taber
Fordrukken Taber
2 months ago

Robert F Kennedy Jr i interview hos Jimmy Dore. Voldsomme og vel at mærke særdeles velunderbyggede anklager mod hele flokken af covidianere, inkl Obama, Fauci, Daszak, Haines osv. Kennedy Jr er “on fire” i det her interview, skal ses! PS: Interviewet er delt op i flere klip, som man finder ved at scrolle ned i artiklen.

https://www.infowars.com/posts/rfk-jr-on-faucis-role-in-developing-bioweapons-how-bill-gates-profits-from-covid-lies/

Last edited 2 months ago by Fordrukken Taber
Danmark, på vej i massegraven
Danmark, på vej i massegraven
2 months ago

Der er ikke meget fordrukken taber over dig, du skriver godt og har styr på faktum.

Fordrukken Taber
Fordrukken Taber
2 months ago

Mange tak. Mit brugernavn bærer nok lidt præg af både mit ønske om anonymitet, men i dén grad også som en satirisk kommentar til surdansker-omverdenens altid lynhurtige fordømmelse af mennesker, der ikke passer ind, fordi de ikke er arrogante, bedrevidende, selvhøjtidelige, øko/klima-frelste, covidianer/mundblebærende og afstandsholdende, CO2-sparende, Greta T-agtige, mande- og kødhadende, veganer-afholdsmennesker.😆 Af den slags mennesker får man hurtigt et stempel, som det, jeg anvender som brugernavn her. Så mit brugernavn er altså tænkt som er en slags politisk ukorrekt kommentar til de stempler, verdenen udenfor Snaphanen- og Frihedens Stemme- hvor jeg også kommenterer jævnligt, sætter på ens person.

Danmark, på vej i massegraven
Danmark, på vej i massegraven
2 months ago

Jeg kunne finde på at bruge “kældermenneske” med samme pointe som din.

Fordrukken Taber
Fordrukken Taber
2 months ago

Fremragende forslag. “Kældermenneske” lyder perfekt som brugernavn. Et typisk udtryk, anvendt af de mange moralsk overlegne og i det hele taget langt mere ærværdige borgere, der er “bedre” end os underlige typer her på Snaphanen, Frihedens Stemme osv.

Danmark, på vej i massegraven
Danmark, på vej i massegraven
2 months ago

Alt det, som er sket siden Trump blev valgt er ikke tilfældigt. Trumps valgsejr var et chock for bagmændene bag planen. Dette betød at planen blev drevet hurtigere frem end tiltænkt, Trump måtte ikke genvælges, koste hvad det vil, han stod i vejen. I korte træk består planen af, at smadre mellemklassens økonomi og derefter gøre dem til digitale slaver. Nedlukninger som følge af en falsk pandemi var første skridt. Dernæst kom krigen i Ukraine, stop for produktion af fossile brændsler i mange lande i vest og som følge af dette en vanvittig inflation. Senere kommer de sindsyge isoleringskrav fra… Read more »

Fordrukken Taber
Fordrukken Taber
2 months ago

Du rammer den lige på kornet her efter min mening. Og planerne er desværre forlængst kommet på skinner og vi kører i høj fart mod endedestinationen.

Cat Girl
Cat Girl
2 months ago

Perfekt video. Dem som er for retarderede til at se absurditeten som ikke så det tidligere, ja, de er jo så bare for retarderede

Cat Girl
Cat Girl
2 months ago
Reply to  Cat Girl

Bemærker mig, i forbifarten, at vi beskuer en række af løgne og Gud hjælpe mig om ikke videoen fordrer at vi nu stopper ved en af løgnene som store dele af pressen, som altid lyver, nu alle er enige om

Last edited 2 months ago by Cat Girl
Anders Bo
Anders Bo
2 months ago

Umiddelbart tror jeg ikke på dén teori, for så var Pfi☠️💉 jo blevet rullet – HELT – anderledes ud…
Målrettet-85 IQ-segmentet af “useless eaters” i de formeringsudfordrede u-lande.
Den nuværende fordeling af Pfi☠️💉 U-/I-lande imellem, gør jo det hele – MEGET! – værre…

Danmark, på vej i massegraven
Danmark, på vej i massegraven
2 months ago

Hvis man siger sandheden og tænker på borgerne bliver man straffet:

https://www.herningfolkeblad.dk/artikel/32d580b7-d5df-4308-b4ad-b338ed0a8d26/

31
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x