19
mar
Seneste opdatering: 19/3-23 kl. 1128
39 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Sarrazin: Afskaffelsen af Tyskland går endnu hurtigere  end før. Det rammer de svageste først.

Christian Skaug

Da Thilo Sarrazin i 2010 udgav bogen «Deutschland schafft sich ab» (Tyskland afskaffer sig selv), hvor han problematiserede den muslimske masseindvandring, blev værket den mest solgte sagprosaudgivelse i Tyskland efter anden verdenskrig.

Forfatteren havde tidligere været bestyrelsesmedlem i Tysklands centralbank og finanssenator i Berlin, og det gjorde naturligvis at hans ord fik stor vægt. Det var ikke til hinder for at bogen resulterede i nogen formidable bagvaskelseskampagner mod Sarrazin, som med tiden blev eksluderet fra Tysklands socialdemokratiske parti (SPD) for angivelig «racistiske» udtalelser.

Sarrazin, som i tiden efter har udgivet flere andre bøger, har imidlertid stået oprejst gennem hele stormen, og tidligere i denne uge var han gæst hos programværten Silke Schröder på TV Berlin. Hun ville vide om Sarrazin mener at tiden har givet ham ret.

Silke Schröder: Det er nu 13 år siden du skrev «Deutschland schafft sich ab», og vi har igen, eller er fortsat midt i, en helt fundamental migrationskrise – dels forårsaget af Ukraine-krigen, som du netopp nævnte, men selvfølgelig også mer indvandring og den stadige udsættelse af migrasjonspagten siden 2015. Mener du at dine prognoser er bekræftet, og hvordan tror du politikken vil positionere sig i forhold til dette temas realiteter?

Thilo Sarrazin: Ja, det er… Jeg vil sige at ordet er alt for svagt. Hvis du har læst «Deutschland schafft sich ab», så vil du se at – det er det jeg mener – at mine lave prognoser på den tid, som førte til en offentlig skandale, viste sig at være ekstremt forsigtige. Jeg fremskrev nemlig bare migranternes fødselsrater som allerede boede hos os. På den måde viste jeg at hele befolkningen skifter, og jeg regnede med en fremtidig indvandring fra Afrika og Mellemøsten på 100.000 om året.

Nu er imidlertid det årlige antal indvandrere fra Afrika og Mellemøsten snarere 200.000, 300.000, 400.000, 500.000, afhængig af hvilket år. Det betyder at alt jeg havde beskrevet, i dag sker i et langt hurtigere tempo end jeg antog den gang. Du kan også se det hvis du for eksempel ser hvor raskt sammensætningen af skoleklasserne i Berlin har endret sig. I bydele som Neukölln og Kreuzberg er tyskerne, eller børn af tysk afstamning af tysk oprindelse, nu en lille minoritet i alle lavere årstrin i skolen.

Jeg siger ikke at det er godt eller dårligt, men det er allerede et faktum at vi i flere og flere områder i Tyskland til slut får etniske majoriteter af migranter og deres efterkommere fra Midtøsten og Afrika. Hva enten du synes det er godt eller dårligt, er det et faktum.

Denne situation fortsætter bare, og ingenting i tysk politik peger i nogen anden retning, mener Sarrazin, som ikke anser unionspartiene CDU/CSU som nogen reell opposition til Tysklands regering.

Schröders intervju med Sarrazin er af næsten en times varighed, og kan ses her. En trailer på 5 minutter er her.

Thilo Sarazzin i Trykkefrihedsselskabet 2013

Foto © Snaphanen.dk

3.7 3 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

39 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Allan G larsen
Allan G larsen
6 days ago

Jeg har hele tiden sagt at v her i Europa/EU bør/må/skal se at få lukket de grænser.
Ikke på grund at etniske tyskere, da de ikke generer os, men af hensyn til de mange muslimer, som bruger Tyskland som transitland mod Danmark og Sverige.
Thilo Sarratzzin

Anders Bo
Anders Bo
6 days ago
Reply to  Allan G larsen

Nye Borgerlige opstod pga Chr1000dal ikke ville lukke grænsen!

Mads kering
Mads kering
5 days ago
Reply to  Allan G larsen

Etniske tyskere har stemt for deres egen undergang…

Mutter Merkel er højt elsket!

Bastardo
Bastardo
6 days ago

Der var engang, hvor FN hylded princippet “Folkenes selvbestemmelsesret”.

Anders Bo
Anders Bo
6 days ago
Reply to  Bastardo

Det er det stadig – de muhamedanske folk på Føderationsterritorium…

Kommentar/korrektion til mit opslag?

Dan Christensen
Dan Christensen
6 days ago
Reply to  Bastardo

Den serbiske provins Kosovo har albansk flertal: Derfor gælder her “folkenes selvbestemmelsesret” – fordi det passer Vestens magtelite.
Den tidligere ukrainske provins Krim har russisk flertal: Derfor gælder her “Ukraines territoriale integritet” – fordi det passer Vestens magtelite.

Hvilket princip som er vigtigst og skal respekteres, er bestemt af USA’s storpolitiske interesser i området. I international politik gælder altid den stærkes ret til at definere.
Derfor er det vigtigt, at USA tvinges til at dele “verdensdominans” med Rusland og Kina. USA er ikke ‘voksent’ nok til at kunne administrere sit verdensdiktatur alene.

Danmark, på vej i massegraven
Danmark, på vej i massegraven
6 days ago

Meget præcis og korrekt beskrivelse. Tak for det.

Dan Christensen
Dan Christensen
6 days ago

Det begynder at haste med at flytte den danske grænse ned til Ejderen og lægge miner ud i det vandløb.
Samtidig med bør der opføres et 10 meter højt stålhegn på nordbredden af Ejderen.
Alle tysksindede og deres muslimer i Slesvig bør eskorteres over dette gamle grænsevand mellem Dansk og tysk. Dermed udviser vi den rettidige omhu, som de feje politikere svigtede med i 1945.

Bitten-Kirsti Nielsen
Bitten-Kirsti Nielsen
6 days ago

Du har ret, men først bliver det nødvendigt at gøre op med de såkaldte “politikere”, der bare bytter stole ved valgene. Vi kan ikke redde Danmark, før vi får et helt andet valgsystem, og hermed mener jeg direkte demokrati med flere folkeafstemninger. Spørgsmålet er, hvordan vi i praksis når derhen. Jeg mener ikke, dette nødvendigvis skal ske via Grundloven, men selvfølgelig må der et stort folkeligt pres til.

Fordrukken Taber
Fordrukken Taber
6 days ago

Det virker helt tydeligt at de nuværende politikere er i gang med at destruere Danmark, enten bevidst eller ubevidst. Det samme gælder forøvrigt for næsten samtlige andre politikere i hele Europa og Vesten. Vanviddet er simpelthen totalt. Så jeg synes, du har ret i at vi bliver nødt til at finde et bedre system. Og jeg ved ikke rigtig med direkte demokrati. Hvis man ser på den måde, som befolkningen er blevet indoktrineret og hjernevasket fra barnsben med alt muligt vanvid i de seneste 30-40-50 år og bare tager ét kig på hvilke borgerforslag, der får mest støtte inde på… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
6 days ago

Opgøret med politikerne er sekundært.
Først og fremmest skal et stærkt individ standse tilstrømningen, dernæst følge redeskidere og uønskede fremmede til grænsen – eller længere væk!

Kommentar/korrektion til mit indlæg?

S Jakobsen
S Jakobsen
6 days ago

Hvordan skal direkte demokrati hjælpe, når 80% idag stemmer på partier som har ødelagt Danmark de sidste 40 år.
Naivt at tro, der gør nogen forskel!

Anders Bo
Anders Bo
6 days ago

Miner er ikke nok. Hajer og krokodiller er også ønsket.
Mener du vildt svine hegn?

Verden regeres pt. af diabolske kræfter
Verden regeres pt. af diabolske kræfter
6 days ago

De socialdemokratiske partier i hele Vesten er blevet infiltreret af marxister, feminister og gakkede humanister. Der er så magtsyge….. og så ligeglade med deres egne lande, deres egen kultur og deres egne medsøstre og landsmænd, at de gerne ofrer og udsletter alt og alle, for at få og beholde magten, og for at fylde samfundet med multi-kulti. De har også infiltreret skolerne, univer- siteterne og medierne. Da marxismen er en totalitær og kommunistisk ideologi der lover guld og grønne skove til folket m.m., kører den også frem med verdens- redning i form af globalisme og endeløse mængder af humanisme. Plus… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
6 days ago

Jo, men de selv familie, vennen, bekendte og efterkommere skal jo fremover bebo området…
Så hvad kan deres bevæggrunde være/have været? Hvis vi altså udelukker sindssyge!

Kommentar/korrektion til mit indlæg?

Allan G larsen
Allan G larsen
6 days ago

Thilo Sarratzzin har fuldstændig ret i sine påstande.
Hvad religion angår, så er dette et begreb, en tro, som intet har med race at gøre så racisme kan næppe betegnes når man kritiserer religion

Anders Bo
Anders Bo
6 days ago
Reply to  Allan G larsen

Kommentar/korrektion til mit indlæg?

Danmark, på vej i massegraven
Danmark, på vej i massegraven
6 days ago

Der er ingen tyske skolebørn i Neuköln, ikke et. Tyskerne lider som mange andre af “faktafrygt”. Dette kombineret med nedarvet skyld gør at Tyskland snart forsvinder.

Anders Bo
Anders Bo
6 days ago

Beviset for at Føderationen ikke virker, er klart og tydeligt. Læg mærke til de enkelte ord, og sammensætningen af dem i det følgende, og fortæl mig, om det kan formuleres mere præcist og uddybende. => “Man vil officielt fra Føderationens side, end ikke overveje at forsøge at standse/bremse den uønskede og dokumenterbart ødelæggende muhamedanske folkevandringstsunami mod Føderationen.” – – – Det er mit bidrag til konkurrencen “Beskriv den igangværende hændelse mest præcist med færrest mulige ord”. Vil nogen her korrigerer og/eller forsøge selv? (Jeg venter spændt! 😷) Go’ søndag. AB PS: Jeg opkøber stadig løbende lidt guld og sølv. Dette… Read more »

Danmark, på vej i massegraven
Danmark, på vej i massegraven
6 days ago
Reply to  Anders Bo

Husk nu hvad jeg sagde til dig for nogen tid siden, ikke mindre end 1/2 oz. guld og hold dig fra sølv. Skal du virkelig have sølv så køb det uden moms, alt andet er idioti.

Neger, NEGER.

Anders Bo
Anders Bo
6 days ago

Hvorfor OVER 1/2 Oz guld? +15 gram 999,9 Au bliver over kortere tid så stor en enhed, at man – sandsynligvis! – ikke kan “veksle” i al ubemærkethed. For kort tid siden købte jeg ca 300 gram S925, for hvad der nu er omkring skrotprisen, Sølvet er fordelt på 83 nye smykker – Privathandel og også derfor ikke “idioti”. I en ikke nærmere angivet fremtid, skal guld-/sølvhandlere sandsynligvis – med meget lav bagatelgrænse – angive hvad de har købt fra hvem og prisen. Så privathandel vil være at foretrække. Har du kommentarer/korrektion til: “Man vil officielt fra Føderationens side, end… Read more »

Danmark, på vej i massegraven
Danmark, på vej i massegraven
6 days ago
Reply to  Anders Bo

Det er jo spekulation, måske får du ret. Premiums er for høje.

Anders Bo
Anders Bo
5 days ago

Er al investering ikke spekulation…

Verden regeres pt. af diabolske kræfter
Verden regeres pt. af diabolske kræfter
6 days ago
Reply to  Anders Bo

Kortere sagt: EU ønsker og forventer at kunne afskaffe nationerne og
demokratierne ved brug af masseindvandring fra Afrika og Arabien.

Anders Bo Rosenkilde Christensen
Anders Bo Rosenkilde Christensen
6 days ago
Reply to  steen

Hvad er det, du og “Bolsjer Kræfter” ikke ønsker at forstå. For jeg antager I begge forstår alle ordene og hele sammensætningen af dem i =>

“Man vil officielt fra Føderationens side, end ikke overveje at forsøge at standse/bremse den uønskede og dokumenterbart ødelæggende muhamedanske folkevandringstsunami mod Føderationen.”

Så prøv venligst igen?

– – – –

Hvordan/hvor ser jeg, der er svaret til mig?
Hvordan ser jeg, hvem der har stemt op/ned?

Anders Bo
Anders Bo
6 days ago

Slet nu der her – FOR HELVEDE – Steen!!!

Anders Bo
Anders Bo
6 days ago
Reply to  steen

Hvad er det, du og “Bolsjer Kræfter” ikke ønsker at forstå. For jeg antager I begge forstår alle ordene og hele sammensætningen af dem i =>

“Man vil officielt fra Føderationens side, end ikke overveje at forsøge at standse/bremse den uønskede og dokumenterbart ødelæggende muhamedanske folkevandringstsunami mod Føderationen.”

Så prøv venligst igen?

– – – –

Hvordan/hvor ser jeg, der er svaret til mig?
Hvordan ser jeg, hvem der har stemt op/ned?

Anders Bo
Anders Bo
6 days ago
Reply to  steen

Hvad er det, der er galt med dig, Steen!
Hvorfor sletter du ikke de indlæg med mit fulde navn?
Og hvorfor ville automatikken kun lade mig slette 2 – TO – af dem? For så er funktionen jo H A M R E N D E ligegyldig!!!

S Jakobsen
S Jakobsen
6 days ago
Reply to  steen

Enig Steen, det hjælper ikke en skid at stemme, ej heller direkte demokrati.

Anders Bo Rosenkilde Christensen
Anders Bo Rosenkilde Christensen
6 days ago

Se svar til Steen.

Anders Bo
Anders Bo
6 days ago

Slet nu der her – FOR HELVEDE – Steen!!!

Anders Bo
Anders Bo
6 days ago

Se svar til Steen.

Preben M.Jacobsen
Preben M.Jacobsen
6 days ago

Officielt meddelte EU-diktaturet 2020 at 2025 ændre EU navn til formentlig “Den Forenede Europæiske Union” samtidig skal alle medlemslande afgive deres resterende suverænitet til EU og alle nuværende grænser udslettes for altid det såkaldte .”demokrati” ophører ligesom valg af politikere og emner til behandling ophører. EU-diktaturet når planlagt målsætning at blive et totalitært system identisk med Nordkorea- Forudsat det ikke forinden totalt kollapser hvilket noget kunne tyde på.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
6 days ago
Reply to  Anders Bo

2030 ? Så længe behøves Anders Bo ikke at vente, til at vi andre fattigrøve ikke længere ejer noget som helst, det er lige op over. For alt i verden undgå at havne i en 15 minutters by hvor alle under tvang gør og tænker helt det samme, gentager helt den samme EU & WEF mantra dag ud og dag ind, indtager den samme “medicin” alt andet er forbundet med straf. Globalisterne befinder sig i en psykisk tilstand hvor de har vrangforestillinger om at være mere betydningsfulde at have større evner, end de i virkeligheden har. Nomalttænkende mennesker blive lynhurtigt… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
6 days ago

Hvordan forestiller du dig, man skal kunne afskaffe kontanter som privat betalingsmiddel inder 2030?

Har du kommentarer/korrektion til:
“Man vil officielt fra Føderationens side, end ikke overveje at forsøge at standse/bremse den uønskede og dokumenterbart ødelæggende muhamedanske folkevandringstsunami mod Føderationen.”?

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
6 days ago
Reply to  Anders Bo

Om Anders Bo med Føderationen mener EU og de andre vestlige lande såsom Danmark, har jeg ikke yderlig kommentar eller korrektion, om Anders Bo med Føderationen mener den Russiske Føderation så har jeg korrektion, men vælger at tro du med Føderation mener EU og de andre vestlige lande såsom Danmark, i såfald er jeg enig i din udlægning om en ødelæggende muhamedansk folkevandringstsunami. Kontanterne afskaffer ligesom sig selv, tricky for det kom snigende, snart – måske allerede denne sommer, men jeg antager at guld endnu holder sin værdi, pengene bliver simpelhen værdiløse, ikke fordi nogen forsøger at afskaffe dem, pengene… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
5 days ago

“Desperation”???

Har du din opsparing liggende i papir-kontanter, eller stående som gratisudlån til din bank i sh-IT…

Allan G larsen
Allan G larsen
5 days ago

Ja, det er korrekt at et flertal af menige tyskere har stemt på Angela Merkel, men jeg tror også at mange har fortrudt det bittert, men det gør det ikke bedre.
Vi, her hos os har, gang på gang, lavet samme fejl, stemt på de forkerte.
Hvis vi havde haft nogle ordentlige medier og politikere, så havde det nok været anderledes, men samtidig er det også tilladt at bruge den indvendige side af hovedet, jeg tænker her på vælger flertallet.

39
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x