21
mar
Seneste opdatering: 21/3-23 kl. 1527
24 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Skylden og ansvaret er blevet for stort”

siger Dominique Samuels her hos Mark Steyn. 3 mio amerikanere er invalideret omkring en million er døde, det er tal, der er ved at cementere sig, og en dag kommer de europæiske tal også frem*. Det går ikke væk med  mediepropaganda eller ved at stikke hovedet i busken.

Det var også det vi så i det engelske parlament forleden, da de udvandrede under Andrew Bridgens tale. Den skændige taktik er en stakket frist, for det bliver kun tungere jo længere de udskyder det. Episoden omtales også i Mark Steyn Show, ligesom man kan se interviewet med sygeplejersken minut 47. Se hele interviewet med Dominique Samuels på 15 minutter her.

*Der er endnu tvivl om europæiske tal, fordi vi ikke ha pålidelig, ærlig statistik, men der kommer hele tiden bud på dem: UK Government confirms 1 in every 310 people died within 48 days of receiving the first COVID Vaccine Booster.

Klima-alarmisterne slĂĄr til igen

Af Lars Hedegaard

FN har atter udsendt en alarmerende rapport om det menneskeskabte klima beregnet på at skræmme Vestens befolkninger til at acceptere en nedgang i levestandarden og mere statskontrol – og samtidig styrke lande, der som Kina giver pokker i propagandaen mod fossile brændstoffer.

Heldigvis har professor emeritus i fysisk geografi ved Oslo Universitet, Ole Humlum, netop udsendt sin seneste og meget grundige rapport om klimaets sande tilstand.

Her er nogle af hovedpunkterne:

Lufttemperaturen er de seneste 40 år steget med 0,17 grader pr. årti. Hvis denne tendens fortsætter, vil temperaturen i 2100 være ca. 1,3 grader højere end i dag. (Dvs. at temperaturen vil være nogenlunde som i vikingetiden, min kommentar, LH). Imidlertid, skriver Humlum, kan stigningen ende med at blive mindre.

Havenes vandstand er typisk steget med 1-2 mm pr. år, og der har ikke været nogen nylig acceleration. Hvis udviklingen fortsætter, vil vandstanden i 2100 være 8-16 cm. højere end i dag. Samtidig vil visse områder opleve et fald i vandstanden.

Den nedsatte økonomiske aktivitet i 2020-2021 som følge af coronaen har ikke haft nogen målelig effekt på mængden af atmosfærisk CO2. Således, konkluderer Ole Humlum, har naturlige variationer langt større effekt på mængden af CO2 end bidrag fra menneskelig aktivitet.

SĂĄ vidt professor Humlum.

Det står naturligvis enhver frit at betragte den forventede udvikling som så katastrofal, at den nødvendiggør drakoniske indgreb i hele vores økonomi og levemåde. Mere besindige mennesker vil imidlertid afvise klima-alarmismen for hvad den er – nemlig et redskab til at påtvinge os statsdirigeret ensretning.

4 4 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

24 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago

Vi ved allerede hvor hurtigt hvor let det gik med islamisk immigration at ødelægge nationalstaten at udskifte folk og kultur med anarki og kaos, tydeligt at FN ønsker os endnu mere anarki og kaos, om det stod til FN en ny istid skyhøje priser pĂĄ elektricitet, selv om elpriserne i forvejen er skyhøje, at vi sidder i iskolde huse hvor fugten driver fra væggen, den sidste industri lukker og slukker pĂĄ grund af en lovet klimaændring som aldrig nogensinde kom, og som aldrig nogensinde kommer, men truslen fra islam er derimod helt reel ad Helvede til, truslen fra islam kan… Read more »

DK: Et land de radikale ødelægger indefra
DK: Et land de radikale ødelægger indefra
1 year ago

FN er ikke hvad det har været. I dag domineres FN af muslimske
og islamistiske lande som har et negativt eller fjendtligt syn pĂĄ
Vestens lande, og det giver sig udslag i at de vedtager en masse
resolutioner, “verdensmĂĄl” og direktiver som er til skade for Vesten.
Korrupte eller svagt begavede politikere accepterer derefter FNs
usaglige pĂĄstande og skadelige krav som var de guddommelige
forskrifter. Tag f.eks. Marianne Jelveds og andre radikales evige
og evindelige vrøvl om “konventionerne”.

Fordrukken Taber
Fordrukken Taber
1 year ago

Apropos den nye overskrift: “Hvorfor gemmer politikerne sig for vaccineansvaret?”, sĂĄ skal vi aldrig glemme denne artikel af Thomas Aastrup Rømer, hvor der samles op pĂĄ de mange fortalere for vaccinetvang og vaccineapartheidsamfund, for det var ikke kun politikere, der talte varmt for et sĂĄdant totalitært mareridtsamfund, der var ogsĂĄ en masse offentligt kendte mennesker, der ikke stod tilbage:

http://www.thomasaastruproemer.dk/oversigt-over-tvangsvaccinationens-stemmer.html

Last edited 1 year ago by Fordrukken Taber
Danmark, pĂĄ vej i massegraven
Danmark, pĂĄ vej i massegraven
1 year ago

Fantastisk god oversigt og flot arbejde af Rømer. Det er jo en perlerække af personer jeg i forvejen brækker mig over. Jeg vil opfordre alle til at gemme oversigten lokalt, så har vi den til senere brug.

Fordrukken Taber
Fordrukken Taber
1 year ago

Det er utroligt, sĂĄ nemt klimaalarmisterne har det. Svindel med rapporterne ignoreres af de betalte FN-favoriserende medier og den antikapitalistiske destruktive verdenskontrol-dagsorden har nærmest flere fortalere end nogensinde før, samtidig med at det er blevet god borgermusik overalt i Vesten at være en god “klima”-soldat og skælde andre ud, i bedste kinesiske kulturrevolutionsstil for ikke at være “klimakorrekte”, eller med det nye brækfremkaldende udtryk, “klimakærlige”, sĂĄ man dermed signalerer sin egen dyd og samtidig kan sætte et stempel med “klimahader” eller “klimabenægter” pĂĄ alle dem, der opfattes som “ikke-klimakærlige”. Ja, propaganda virker i dĂ©n grad. Og seneste eksempel er ikke… Read more »

DK: Et land de radikale ødelægger indefra
DK: Et land de radikale ødelægger indefra
1 year ago

MĂĄ give fordrukken taber ret. Massemedierne er gĂĄet helt amok med skræk-propaganda om co2. Værst er nok DR P1 som styres af hysteriske kællinger fra EL og andre røde overdrev. Løgne om co2 og klimaet vælter ud af højtalerne i stride strømme. Og mange danskere har ladet sig smitte af hysteriet, fordi de aldrig har været sĂĄ kvikke at de har sat sig ind i hvad co2 er for noget. Sandheden er at det er en komplet uskadelig og tillige nyttig og nødvendig del af luften. Uden co2 ingen planter, blomster, græsplæner eller træer. Sidste nye er at en kommune… Read more »

Dragen
Dragen
1 year ago

…vælter ud af højtalerne i stride strømme….Er det ikke et udtryk for : 1 – det – altsĂĄ propagandaen – ikke virker/ ikke har virket? 2: at de ikke har nogen argumemter ? Og 3: heller ikke nogen anden eller egentlig dagsorden? . Den dagsorden der er , – er vel bare magten . Og den fulde kontrol. Som totalitære altid ønsker . SĂĄ mĂĄske er det et udtryk for , at det sejler for dem? At “projektet” glider dem af hænder? Er gledet dem af hænde?

Fordrukken Taber
Fordrukken Taber
1 year ago
Reply to  Dragen

Jeg håber, du har ret i den antagelse. Det er bare ikke mit indtryk at de har mistet kontrollen med narrativet, især ikke i Danmark.

Allan G larsen
Allan G larsen
1 year ago

Jeg synes at medierne skal tage sig sammen, og give andre end ,e.eks. Sebastian Mernild adgang til mikrofonerne. Jeg kan nævne professor, Henrik Svensmark, som har en helt anden tilgang til det med klimaet. Bl.a.nævner han det med solens og sky mængdernes indflydelse. Al Gore, politiker, ikke ekspert, kom ganske vidst med en historie om at pĂĄ fĂĄ ĂĄr ville havene stige med ti til tolv meter, er det sket, nej, og jeg tror næppe at det nogensinde sker. Co 2, jeg har tidligere nævnt at det kan vi ikke undvære, sĂĄ hvorfor bliver vi ved med at fælde skov,… Read more »

DK: Et land de radikale ødelægger indefra
DK: Et land de radikale ødelægger indefra
1 year ago
Reply to  Allan G larsen

Allan G Larsens kommentar kan man kun være enig i. Uden co2 ingen foto-syntese som er den proces som sætter planterne i stand til at vokse. Uden planter ville der ikke være ret meget liv pĂĄ planeten, kun nogle bakterier og vira. Chrborgs forrykte plan om at fjerne co2 fra luften over Danmark er rendyrket galskab. Det har intet fornuftigt formĂĄl, og desuden blæser den “rensede” luft væk næsten med det samme. Og pĂĄ bĂĄde lokalt plan og pĂĄ globalt plan er det komplet ligegyldigt om danskere spiser steg og bøffer eller kun plantemad. Propagandaen kværner, men der er tale… Read more »

h.nielse
h.nielse
1 year ago

Rødgardisterne elsker dystopi og dommedagsprofetier. Så kan de indføre deres facistiske tyranni. Historien bekræfter dette

Ole Larsen
Ole Larsen
1 year ago

Ole Humlum er da vist pĂĄ alarmisternes side, med de tal. Det siger jeg bare for sjov. Men FNs forrige rapport sagde at temperaturen er steget 1,09 grad siden 1850, og hvis de havde kunnet pĂĄvise en voldsommere temperaturstigning de sidste 50-75 ĂĄr ville de hellere have gjort det, end usle 1,09 grader pĂĄ 171 ĂĄr. Og sĂĄ vidt jeg ved svinder Indlandsisen med 270 kubik km. pr. ĂĄr. Og det er nogenlunde det eneste sted havstigningen kan komme fra. SĂĄ kan man selv regne ud at det fĂĄr havet til at stige 0,7 mm. pr ĂĄr. Et tal jeg… Read more »

Roland Salomonsson
Roland Salomonsson
1 year ago
Dragen
Dragen
1 year ago

Youtube har vist taget den ned.

John schlander
John schlander
1 year ago

Selvfølgelig pĂĄvirker menneskelig aktivitet klimaet. Udfordringen bestĂĄr i, at der er alt for mange af os – (mennesker).

DK: Løgneland, galeanstalt og syg bananstat
DK: Løgneland, galeanstalt og syg bananstat
1 year ago
Reply to  John schlander

Hvis du mener at der er for mange mennesker, er du sĂĄ
selv en af dem, eller er du undtagelsen?

Dan Christensen
Dan Christensen
1 year ago
Reply to  steen

Mange, mange flere betyder også meget, meget større belastning af jorden.
Erfaringen viser, at mennesket kan have en ekstrem negativ indvirkning pĂĄ sine omgivelser. Hvad er pointen med at stopfodre verden til sidste stĂĄplads? Der er jo efterhĂĄnden kun de ugæstfri omrĂĄder tilbage – sĂĄ det bliver dyrt.

Dan Christensen
Dan Christensen
1 year ago

Den største klimabelastning hidrører fra den eksplosivt voksende bestand af én bestemt invasiv tobenet dyreart; nemlig den eneste, som dog er i stand til at påvirke jordens naturlige klimatisk-økologisk-zoologisk-botaniske balance i forudsigelig retning og i et totalt kontrolleret omfang.
Gæt hvilken dyreart det er – den farligste og mest destruktive pĂĄ kloden – og ingen gør noget. Nogen skal gøre noget og guderne gør intet; selv hvis du orker at bede dem pænt.

DK: Løgneland, galeanstalt og syg bananstat
DK: Løgneland, galeanstalt og syg bananstat
1 year ago

Du plejer at være fornuftig, men det er ikke mennesker der har
skabt klimaet, og vores pĂĄvirkning af klimaet er meget lille. Vulkaner,
havstrømme og ikke mindst SOLEN påvirker klimaet en million gange
mere end mennesker og co2. Klima-propagandaen er ren svindel.
En svindel der tjenes mange penge på. Det er derfor den fortsætter.

Dan Christensen
Dan Christensen
1 year ago

Pardon monsieur – men jeg er under det indtryk, at ingen snakkede klima før efter industrialiseringen tog fart omkring 1800, hvor verdens befolkning rundede 1 milliard. Lige sĂĄ snart bønderne blev unaturlige ved at vandre fra landet til byens fabrikker, dampmaskinerne og kulafbrænding blev udbredt, byproletarerne formerede sig og forvandledes til maskintilbehør – sĂĄ bredte giftig røg og stank sig, langsomt men sikkert, fra det meste af verdens fabrikker. Kemikerne er ved at sprøjte mad, vand og luft i uhyggeligt giftigt omfang. Vi har nu rundet 8 milliarder. Ingen skal bilde mig ind, at denne 8-faktor i befolkning pĂĄ kun… Read more »

Danmark, pĂĄ vej i massegraven
Danmark, pĂĄ vej i massegraven
1 year ago

Sjovt nok faldt temperaturen konstant under hele industrialiseringen, hvordan vil du forklare det?

Dan Christensen
Dan Christensen
1 year ago

Min enkle pointe er den, at alle menneskeskabte udledninger, i luft, vand og jord pĂĄvirker luft, vand og jord – bĂĄde økologisk, klimatisk og potentielt skadeligt.
Min simple bondelogik tilsiger mig, at jo flere mennesker, desto mere udledning. Eksempel: bøndernes pesticider, kemiske gødningsmidler og kemisk foder er ved at smadre vores drikkevand og mad.
Er det virkelig sĂĄ svært at forstĂĄ, at 8 milliarder pĂĄvirker mere end 1 milliard – især nĂĄr de 8 sandsynligvis sviner meget mere end 8 gange, med vores avancerede teknologi?

24
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x