15
apr
Seneste opdatering: 15/4-23 kl. 2012
19 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Det nationale selvmord er installeret. Det har været selvkørende længe.

Hvad Stenlund redegør for, er at Sverige allerede har begået demografisk selvmord hvad enten den nuværende befolkningsudvikling fortsætter, eller al indvandring stopper nu. I dag får hver svensk kvinde kun 1.5 barn, de ‘nye svenskere’ adskillige flere. Det går lynhurtigt. Han spørger om det, man ikke må tænke på: Hvordan vil svenskerne mon blive behandlet, når de om få årtier er en lille minoritet i deres tidligere land? Sporene fra historien burde skræmme, men mange svenskere kan ikke se faren. De har ingen erfaringer med etnisk/religiøse stridigheder og forfølgelse, så det kan ikke findes i deres fremtid.

Man må heller ikke bruge ordet ‘folkutbyte,’ selvom det er det, statistikken viser, og man må sikkert slet ikke bruge ordet ‘folkemord,’ skønt det der sker i Sverige og i mindre grad i hele Europa, falder ind under flere af FN’s definitioner på folkemord siden 1945. Se også Genocide. Gunnar Sandelin skriver også om befolkningsudskiftningen i dag. Hur är det med ”folkutbytet”? Svenskerne har lagt deres lands og deres børns skæbne i Allahs hånd for adskillige år siden.

År 2002 var en tredjedel av alla män mellan 15 och 44 år i Stockholm invandrare. År 2020 så är de 45%. Andelen har ökat varje enskilt år. Och det gäller inte bara i Stockholm, utan i alla våra större städer. V-a-r-j-e år. År 2020 var andelen 57,7% i Malmö, 69,3% i Södertälje och 72,9% i Botkyrka.

I Göteborg passerar man 50% i år. I Sollentuna och Helsingborg redan förra året. Och att städer som Linköping, Umeå, Örebro, Lund och Växjö ligger så pass mycket lägre beror ju som bekant på att studentstäder samlar på sig de studiebegåvade. Dit hör sällan våra invandrare.

Men Det ser ju ut att gå lite långsammare under de sista åren. Kan det möjligen betyda att det också kan vända? Inte en chans med den politik vi har. Sanningen är att även inbromsningen är en synvilla. Dels är det Corona som spökar 2020. Dels fylls det i själva verket istället på mer på de mindre orterna i riket.

4.2 5 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

19 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Ondskab og død forklædes som velfærd og sundhed
Ondskab og død forklædes som velfærd og sundhed
1 year ago

Er de svenske vælgere så tungnemme, at de stadig ikke har opdaget truslerne mod dem selv og landet? Er de så hjernevaskede af medierne at de er blevet til robotter? Eller er det optællingen af stemmer det er galt med? At Sverige er en døende nation er indlysende. At svenskerne nu må leve med tyranni og terror, utryghed og frygt og et hav af sociale, økonomiske og menneskelige tragedier, er en kendsgerning. Svenskerne har længe været udsat for et utroligt forræderi. De samme sørgelige og fascistiske tilstande venter danskerne inden længe. Borgen samarbejder med WHO, WEF og EU om at… Read more »

Dragen
Dragen
1 year ago
Reply to  steen

……ER tungnemme…. og meget meget indoktrineret. (Et mere af de forbudte ord?).

Realisten
Realisten
1 year ago
Reply to  steen

De yngre svenskere er specifikt udvalgt af journalisterne, så de ved at de “rigtige” meninger kommer frem..

Dragen
Dragen
1 year ago
Reply to  Realisten

Ja , det tror jeg du har ret i . Den havde jeg ikke tænkt på . Men jeg tror du har helt ret.

Den hjernevaskede danske befolkning siger ja
Den hjernevaskede danske befolkning siger ja
1 year ago

Svaret er et entydigt ja. De yngre svenskere er om muligt mere hjernevasket end de ældre

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago

Ny svensk opinionsundersökning viser at om der var valg i Sverige den dag idag ville Socialdemokratiet gå frem med hele 33 mandater!!! Katastrofen virker at være total (-så er der end ikke taget højde for at det islamiske parti: Nuans sandsynligt kommer ind ved næste valg, for ved sidste valg var det ligeved og næsten for muhamedanerne.) altså kan den “borgerlige” regering som sidder i øjeblikket ikke forvente at få flere chancer, derfor her og nu om de “borgerlige” partier ønsker at redde Sverige, selv om intet tyder på at de vil nogetsomhelst, derfor går Socialdemokratiet nu frem med hele… Read more »

Ondskab og død forklædes som velfærd og sundhed
Ondskab og død forklædes som velfærd og sundhed
1 year ago

SD gik frem, men fik alligevel så få stemmer, at de øvrige partier
sagtens kan sætte SD uden for indflydelse. Det med de 33% kan
sagtens være et propaganda-tal. Hvem har betalt for “undersøgelsen”
af vælgernes holdninger?

Den hjernevaskede danske befolkning siger ja
Den hjernevaskede danske befolkning siger ja
1 year ago

Jeg er fuldstændig enig i analysen. Først sår man og senere høster man.

Det blev sort høst.

morten hansen
morten hansen
1 year ago

hely forkert den blir rød som blod

Ivan Dybdal
Ivan Dybdal
1 year ago

Svenskerne og danskerne har selv valgt det. De har ved alle folketingsvalg mest stemt på partier, der gik ind for masseindvandring fra fjerne lande.
Kvinderne i de nordiske lande og i de fleste andre europæiske lande har besluttet ikke at føde børn mere end 1½ barn i gns. De oprindelige befolkninger går derfor tilbage i antal. Antallet af danskere er derfor gået tilbage siden 1992 og der er i dag mindre end 4½ mio danskere tilbage i kongeriget. Det har kunnet læses i demografiske videnskabelige artikler i ½ hundrede år.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago
Reply to  Ivan Dybdal

Ikke nogen værre end det vi oplever nu, at som dansk være foragtet, afskyet, forrådt og fornedret i vores eget hjemland Danmark, endda af vores egne folkevalgte de samme der solgte ud til islam til globalismen, med henblik på at fornægte det danske folk. Dybdal bringer op en vidunderlig tanke, ja den ligefrem gør glad om muhamedanerne allesammen kastes ud af Danmark, en glad en lykkelig tanke om vi igen bliver 4 ½ million af dansk nationalitet tilbage på dansk jord, der vil være rigeligt med alt i overflod mere en nok til alle af energi af tomme friboliger at ingen behøver… Read more »

Ivan Dybdal
Ivan Dybdal
1 year ago

Enig, men jeg tror desværre du drømmer 🙂
Demografien går mod stadig færre danskere i kongeriget. I dag 4½ mio om 30-40 år er danskerne i mindretal i kongeriget. Til den tid 3½ mio etniske danskere og 3½ mio ikke-etniske danskere. Antallet af danskere falder derefter og antallet af ikke-danskere i kongeriget stiger derefter.
Demografi er skæbne, som bekendt 🙁

Morningstar
Morningstar
1 year ago

Vi är redan 16% från att bli minoritet. Det kommer inte ta decinnier. Om det kommer 200000 varje år så blir det påfyllning med en miljon på bara 5 år, 2 miljoner på 10 år. You do the math, I rest my case.

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago

Ska någon leda det svenska upproret?

https://www.youtube.com/watch?v=ORyRBPFEGy4

H.nielse
H.nielse
1 year ago

De svenske vælgere er indoktrinerede og magtesløse overfor det venstreorienterede regime !!!

Dan Christensen
Dan Christensen
1 year ago

Et redningsforslag for Skåningerne:
Skåne løsriver sig fra Stockholms overherredømme.
Skåne tilslutter sig derpå Danmark i en fælles statsforbund, kaldt “FriNorden”.
Hovedstad bliver Landskrone i Skåne, anlagt som sådan af Erik af Pommern i 1413.
Danmark accepterer forbundet, hvor alene de etnisk nordiske indbyggere i Skåne automatisk bliver statsborgere i det fælles forbund.
De nuværende indbyggere i Skåne som ikke opfylder betingelsen, skal omgående flytte fra Skåne til gammelSverige. Derfra kan de søge om statsborgerskab i “FriNorden”.
På kort sigt skal forbundsstaten gøres islamfri.

19
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x