19
maj
Seneste opdatering: 20/5-23 kl. 0905
52 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Grafikken stammer fra brevet i New York Times, det er ikke noget, jeg har fundet på, som nogle tror. Det er de samme, der mener at “nu støtter jeg Putin, når jeg kritiserer USA/NATO.” Nej, jeg fylder i al beskedenhed nogle af de mange huller, danske medier efterlader. Sådan er vilkårerne desværre, når man relativiserer den ensidige propaganda, de leverer. Der skal – ligesom med vaccinerne – ikke være en fri debat om det. Et af danske mediers mange huller og udeladelser er dette åbne brev.

14 sikkerhedseksperter advarer i åbent brev i N.Y.T. om faren for atomkrig

Tirsdag fremkom et åbent brev i New York Times skrevet af 14 militærfolk, forhenværende ambassdører, officrer og nationale sikkerhedseksperter, der opfordrer til øjeblikkelig at stoppe Ukrainekrigen og indlede forhandlinger. Det lægger hovedskylden på NATO udvidelserne mod øst, selvom de fordømmer den russiske invasion, advarer mod atomkrig og endelig mod at krigen kan blive Amerikas ‘undoing.’ (undergang)

Danskere vil næppe forstå det, for de er af deres medier blevet løjet så konsekvent om Ukraine, at de tror på mediernes eventyr, og politikerne inklusive den krigeriske Anders Fogh Rasmussen, der “ikke vil lade frygten for en 3 verdenskrig diktere støtten til Ukraine,” lyder som om, danske medier er deres eneste kilde til, hvad der foregår. Samme medier omtaler selvfølgelig ikke brevet, skønt “vi er på kanten af atomkrig,” og det længe har været evident, at denne krig ikke kan “vindes.” Kun tilføje Ukraine død og ødelæggelse, og bringe verdensfreden i fare.

Det er ofre USA, NATO, Vesten ikke tøver med at bringe, skønt vores “hjælp” er et dødskys til landet og har dræbt 3-400.000 unge ukrainske soldater. Det er den dybe, amerikanske stat, der kører rundt med en senil præsident og bringer os alle i fare med sin rabiate politik, og Danmark (og dermed medierne) og EU føler sig åbenbart nødsaget til at bakke op om vanviddet.

An open letter calling for a swift diplomatic end to the war in Ukraine was published on Tuesday in the New York Times. The letter’s 14 signatories consisted mostly of former U.S. military officers and other national security officials, including Jack Matlock, Washington’s former ambassador to the Soviet Union; Ann Wright, a retired U.S. Army colonel and former diplomat; Matthew Hoh, a former Marine Corps officer and State Department official; and Ret. Col. Lawrence Wilkerson, who served as Secretary of State Colin Powell’s Chief of Staff.

“Since 2007, Russia has repeatedly warned that NATO’s armed forces on Russian borders were intolerable – just as Russian forces in Mexico or Canada would be intolerable to the U.S. now, or as Soviet missiles in Cuba were in 1962,” the letter reads. “Russia further singled out NATO expansion into Ukraine as especially provocative.”

“NATO expansion, in sum, is a key feature of a militarized U.S. foreign policy characterized by unilateralism featuring regime change and preemptive wars,” according to the letter, which suggests that Washington’s “failed wars” in Iraq and Afghanistan have been two of the results.

“As Dan Ellsberg has warned courageously and unceasingly, we — the world — are at the nuclear brink again, perhaps closer to the edge than ever before. It only requires one step to go over and then our steps end forever. If that’s not sufficient reason for a return to diplomacy, our extinction is at hand; the timing is all that is in question.”

“This reality is not entirely of our own making, yet it may well be our undoing,” the letter concludes, “unless we dedicate ourselves to forging a diplomatic settlement that stops the killing and defuses tensions.” National security experts: War in Ukraine is an ‘unmitigated disaster’

Hele brevet kan læses her: The U.S. Should Be a Force for Peace in the World.

Oberst og tidligere diplomat Matthew How skriver på sin Substack: A Force for Peace in The New York Times.

Donald Trump siger ganske rigtigt: Russia and China are not our enemies. They are defending themselves from the Deep State.

Redacted omtaler brevet

NB: Gammastrålingen fra Khmelnytskyi blæste mod os

Vinden i Khmelnytski var nordvest i tirsdags, altså mod Nordeuropa-Danmark. Byen ligger kun 381 kilometer fra Tjernobyl, så situationen nu er altså nogenlunde som den var den 26 april 1986 kl. 13.23.

Det skete ved dagstid, men som man ser, bliver himlen helt natsort. Der er lidt usikkerhed om tidspunktet. Daily Mail angiver det til fredag den 12 kl 03 om morgenen. Jeg undersøger, om det kan kobles sammen med rystelser på Bornholm.

Jeg har ikke set noget om dette i danske medier om dette, selvom jeg synes det er af en vis interesse for os – måske andre har? – Se Snaphanen den 16.5: Englændernes forarmede uran sprang i luften.

Russians Missiles Hit Ukrainian Ammunition Depot in Khmelnytsky Causing Massive Explosion – Cache of British Depleted Uranium Tank Shells Destroyed – Gamma Radiation Spikes in the Region’s Atmosphere

Dr Vernon Coleman “Nuclear War is Coming”

4.2 14 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

52 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Anders
Anders
1 year ago

Christiansborg står parat til at lægge sig ud med Rusland, efter at have oprustet landets beredskab med dialogbænke, lukkede kaserner og befolkningsudskiftning.
Og spørger man den talende buksedragt, Mette Mink, så er Ukraine-sejren et faktum.
Vor herre bevares.

Nielsen
Nielsen
1 year ago

Katastrofen er NATO som nogen i rage against the warmachine demonstrationen kaldte north atlantic terror organization. Vi skal melde os ud af den krigsmaskine, som vi også skal melde os ud af nEUropa, FN og world homocide organization WHO.
Fik jeg nævnt ECB? Vi skal opsige alle aftaler med de grådige seddeltrykkere.

Dan Christensen
Dan Christensen
1 year ago

Proxykrigen i Ukraine er en katastrofe for verdensøkonomien, fordi Bidens sære person er en katastrofe for USA.
I går udtalte Elon Musk, at han da gerne havde set “en normal person” på præsidentposten i USA. Elon Musk er en af verdens rigeste mænd og når han indirekte udtrykker, at Biden er en ‘fruitcake’, skal selv de mest rabiate demokrater lytte.
Danmark er i den forbindelse en lille snotklat på ærmet, som hurtigt kan tørres af. Om Mette Mink kan i den forbindelse kun siges “Gid hun var i Ålborg – og blev der”.

Danskerne, i flok på vej ud over Møns Klint
Danskerne, i flok på vej ud over Møns Klint
1 year ago

PS Jeg har ikke umiddelbart fundet meget om det, men der må da være en ukrainsk opposition til den indsatte amerikanske regering i Kiev?

Jeg nægter at tro at der er bred opbakning til den kriminelle regering, som får slagtet så mange unge mænd.

Danskerne, i flok på vej ud over Møns Klint
Danskerne, i flok på vej ud over Møns Klint
1 year ago

Den Dybe Stat må bekæmpes med alle midler.

Dan Christensen
Dan Christensen
1 year ago

Den dybe stat er så dyb en grav, at den går lige lukt ned til atomkrigens brændeovn, hvor fanden er ved at fyre godt op for at gøre klar til modtagelse. “Old Joe” er selvskreven som øverste fyrbøder dernede, udnævnt af “Old Nick” selv.

Peer Pedersen
Peer Pedersen
1 year ago

Det er sgu noget af en suppedas NATO har rodet op, MSM, politikere, den militærindustrielle oligarki, vil ved Guds død, kæmpe til den sidste Ukrainer.
Vælgerne må samle deres unævnelige balder og stoppe galskaben.

Dan Christensen
Dan Christensen
1 year ago
Reply to  Peer Pedersen

USA og Nato har lige mistet herredømmet over Bahkmut, som nu er befriet af russiske styrker. Til juletid vil vi sandsynligvis opleve, at ukrainerne ikke mere siger “God Jul” eller “С Рождеством” til hinanden – men i stedet for, hilser med “God Start på Modoffensiven” i de af Rusland befriede regioner.

Justice for DJT
Justice for DJT
1 year ago

Jeg har fra starten sammenlignet situationen, der ledte op til krigen i Ukraine, og kaldt den en omvendt “Cuba krise”. Og som JFK ikke ønskede russisk isenkram stillet op i sin baghave, er der ikke noget at sige til, Putin heller ikke ønsker det samme.
Det mest ulykkelige er at US ikke har en JFK, Reagan eller Trump til at forhindre den krig alle fornuftige mennesker finder ulykkelig – ikke bare for de implicerede parter – men for en hel Verden.

Limewood
Limewood
1 year ago

Det har ikke skortet på advarsler om Donald Trump imens han var i Det Hvide Hus. I JyllandsPostens kunne man læse f.eks. David Trads daværende blog – hvor D. Trump blev beskyldt for fascisme, jovial omgang med verdens diktatorer osv. Danmarks Radio bidrog til løjerne ved at stille spørgsmålet: Er Tredje Verdenskrig lige om hjørnet og bragte en længere artikel i november 2016. DRs artikel var nok så meget et angreb på D. Trump pakket ind i historikeres generelle vurderinger angående historiens altid skæve gang med udgangspunkt i et en artikel i web-menighedsblad for postmodernister og kulturradikale med globalistiske tendenser..… Read more »

Danskerne, i flok på vej ud over Møns Klint
Danskerne, i flok på vej ud over Møns Klint
1 year ago
Reply to  Limewood

David Trash er en landsforræder, men bare rolig han skal ikke blive glemt.

Felix Krull
Felix Krull
1 year ago

Trash er ikke landsforræder, for han er ikke dansker.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago

Nu gælder det hurtigst muligt at få kastet alle muhamedanere alt relateret til islam ud af Danmark.

Aldrig klogt at kæmpe på 2 fronter på en og samme gang, slet ikke for et lille land som Danmark, som har sendt sine styrker til Østfronten, hvad hjælper det Danmark i den tro at de på Østfronten kan vinde hele verden, men taber sin sjæl.

Last edited 1 year ago by Jan Ulrik Friis
Oslo/Norge
Oslo/Norge
1 year ago

Kartet viser ikke Kaliningrad, dette tyder på at det er laget enten av amatører eller av noen som bevisst vil underdrive Russlands posisjoner. Ikke misforstå meg, jeg er enig med Snaphanen i det aller meste herunder det kritiske blikket på krigen i Ukraina. Å delta i det rådende hysteriet der folk blir kalt putinister kun for å ønske våpenhvile og forhandlinger byr meg kraftig i mot, hovedgrunnen til dette er at jeg ikke stoler på våre egne vestlige myndighetet i det hele tatt. Folk som ikke stoler disse myndighetene når det gjelder innvandring og/eller islam, de såkalte vaksinene mot covid… Read more »

Dan Christensen
Dan Christensen
1 year ago
Reply to  Oslo/Norge

Som man siger i Danmark: “Stol ikke på politikere længere end du kan kaste et 50 tons lokomotiv”.

Danskerne, i flok på vej ud over Møns Klint
Danskerne, i flok på vej ud over Møns Klint
1 year ago

Vi er så få, som er kritiske for det der sker lige nu. Mit håb er at vi på en eller anden måde kan forene os og hjælpe hinanden når det her virkelig bryder løs. Vi er 2-3 procent mod resten, meget dårlige odds må man sige.

Danskerne, i flok på vej ud over Møns Klint
Danskerne, i flok på vej ud over Møns Klint
1 year ago

I må forstå, at alt det vi er vidne til er nøje styret af en meget lille gruppe mennesker, som ønsker kontrol over hele Vesten hvorfor de vil i krig med de resterende lande. Noget der ikke tales om var konsekvenserne af nedlukningen, som, hvis I tænker lidt nærmere over det, fulgte et system, som var nærmest identisk over hele Vesten. Nu ved vi at nedlukningen ikke have nogen som helst betydning for smitten, men den havde enorme økonomiske konsekvenser. Eksempel: I USA måtte Walmart, Krogers osv. gerne holde åbent , men ikke de mindre butikker, som solgte tøj, elektronik… Read more »

Last edited 1 year ago by Danskerne, i flok på vej ud over Møns Klint
Dan Christensen
Dan Christensen
1 year ago

NATO’s oberbefehlhaber Biden har lige givet sine vasalstater lov til at forære deres udtjente kampfly F-16 på verdens største losseplads for gamle militære dødsmaskiner – også kaldet Ukraine regimet.
Vasalstaterne klapper i deres små hænder af skadefryd, lige indtil de opdager bindegale Bidens beskidte trick; nu skal vasalstaterne hoste op med tusindvis af milliarder dollars til at indkøbe splinternye dræbermaskiner fra amerikanske våbenfabrikker.
Der var den virkelige fidus for det brutale amerikanske regime.
“Man sætte ølse for, man sætte ølse bag, pølsen beholder dog sin smag” (Johan Herman Wessel).

Danskerne, i flok på vej ud over Møns Klint
Danskerne, i flok på vej ud over Møns Klint
1 year ago

Du har helt ret. Det påstås endda at ukrainerne kan flyve dem efter få måneders træning. Igen fuldstændigt vanvittigt. Vi mister funktionsdygtige fly som nedskydes efter 10 minutter.

Last edited 1 year ago by Danskerne, i flok på vej ud over Møns Klint
Dan Christensen
Dan Christensen
1 year ago

Kopieret fra “Eisenhowermedianetwork” hjemmesiden:
As the Soviet Union collapsed and the Cold War ended, U.S. and Western European leaders assured Soviet and then Russian leaders that NATO would not expand toward Russia’s borders. “There would be no extension of…NATO one inch to the east,” U.S. Secretary of State James Baker told Soviet leader Mikhail Gorbachev on February 9, 1990. Similar assurances from other U.S. leaders as well as from British, German and French leaders throughout the 1990s confirm this.

Svend Giønge
Svend Giønge
1 year ago

Denne artikel giver et meta perspektiv fra Jerntæpets fald til nu, med særlig fokus på tiden efter 911 og de bagvedliggende elitære magt politiske strategier.

https://compactmag.com/article/the-rise-of-the-biosecurity-complex

Nielsen
Nielsen
1 year ago
Reply to  Svend Giønge

Der siges at kapitalisme er lig med et regime. Forstod jeg det ret?

Peer Pedersen
Peer Pedersen
1 year ago
Reply to  steen

Det er jo lidt som et Kafkask moment 22.
Jeg har ingen løsning på den gordiske knude dør går under navnet ‘Demokrati’.

Nielsen
Nielsen
1 year ago
Reply to  steen

Dette er ikke kun til dig Steen, det er også til de øvrige, som har repliceret til mit korte spørgsmål. Hvis man opfatter kapitalisme som en styreform, altså et regime, Er man så ikke derude hvor kollektivister er? De samfund, som har indrettet sig på at “folket” skal eje alt, er som regel endt i tragedier. Hvis vi vil have et godt samfund, er vi nødt til at holde politikerne op på de usandheder de leverer os. -At udstille dem. Den opgave har -som ganske mange rigtigt har nævnt- de gamle medier ganske forsømt. Jo, demokratiet er ikke så velfungerende,… Read more »

Svend Giønge
Svend Giønge
1 year ago
Reply to  Nielsen

Der tales om krise og frygt baseret kapitalism. Forstået på den måde at der hele tiden må være en krise så de virkelige magthavere (dem der trækker i trådene bag kulisserne) via dinosauer medierne kan skræmme politikere som så skræmmer deres medmennesker. Klima katastrofen er et godt eksempel på krise og frygt som hænger sammen med økonomi. f eks Vindmøller har længe været stor intjening for investore, de store møller giver mere end 30 gange pengene igen,på ca 25 år, det er derfor at regeringen lige nu vil have st staten bliver medejere af de nye vindmølle parker men DI… Read more »

Svend Giønge
Svend Giønge
1 year ago
Reply to  Nielsen

Flere og flere vågner op og ser at de store begivenheder bliver skabt for at indpode frygt og undertrykkelse og general forvirring af individet. Derfor må dem der trækker i trådene opfinde nye kriser og katastrofer hurtigere og hurtigere for at de kan beholde deres uretmæssige magt.

Dan Christensen
Dan Christensen
1 year ago

Fra nettet: “Total U.S. security assistance since the beginning of Russia’s invasion in February of 2022 to nearly $37 billion”.
Nato lakajernes bidrag er sikkert af samme størrelsesorden. Ukraines korrupte regime har således brændt omkring $80 milliarder på et år i direkte militær støtte.
Så er det man undrer sig over, hvad de har smidt pengene ud på. De er vel ikke drukket op og oligarkerne tør vel ikke stjæle dem alle sammen?
Nato’s lakajstater er helt til grin for deres egne skatteslavers regning – det er os, som betaler for hele svineriet.

Allan G Larsen
Allan G Larsen
1 year ago

Jeg ville ønske at alt blev oversat til dansk, da det ville være meget lettere at følge med i det hele.
Men det lader sig, tilsyneladende ikke gøre. Problemet er at mine engelsk kundskaber er ret begrænsede

Margrethe
Margrethe
1 year ago
Reply to  Allan G Larsen

Er det alt om Ukraine på dansk, du konkret tænker på? Så kan jeg anbefale dkdox.tv og deres interview med Martin Spang Olsen om samme emne. Ja du læste rigtig. Det er ham. Jeg blev overrasket over, hvor vidende og afbalanceret han er om emnet. Han er åbenbart et mangesidigt talent. Her er et par links:

https://dkdox.tv/videos/DK23001

https://dkdox.tv/videos/DK22065

Svend Giønge
Svend Giønge
1 year ago
Reply to  steen
Dan Christensen
Dan Christensen
1 year ago
Reply to  steen

Danske medier ved man altid hvor man har – som lommeuld i baglommen på “USA & NATO & UK & EU” = De Forenede Våbenfabrikker A/S.

Margrethe
Margrethe
1 year ago
Reply to  Allan G Larsen

Så jeg glemte jeg helt Dissensmedia. Her kan du finde hundredvis af artikler på dansk om covidcirkusset, Ukraine, klimavrøvlet og meget andet, der er flere sider af præcis den samme sag. Artikler af en meget høj kvalitet:

https://fbf.one/dissens/

Poul
Poul
1 year ago

Jeg har for længst boycuttet danske medier inklusiv deres stats-dikterede “nyheder”, men jeg kan stadig ikke se jeres pointe her. Har alle lande ikke lov til at være medlem af den klub de vil, uanset hvem deres naboer er og hvad de måtte syntes om det? Skal man bare finde sig i at blive invaderet af en fremmed magt, og acceptere at blive slået ihjel hvis man protesterer over det? Skal andre bare se på imens det sker, eller skifte kanal til “vild med dans”? Det var den taktik som krim og resten af verden valgte da rusland invaderede dem… Read more »

Sophia
Sophia
1 year ago
Reply to  Poul

Ja,der er en pointe, som du bare ikke kan få øje på, det er at,” den der ikke kender fortiden, bliver behersket af den” ( Mikael Jalving, Jyllandsposten Debat den 14. august 2022) bare begynd med den amerikanske Putsch Maidan 2014, USA vil have base på Krim. Led efter 8 Aar krig mod derboende Russer i Donbass: Allee der Engel, die Kinder des Donbass. Oprustning af Ukraine med hjaelp af Minsker Vertrag. 14 000 russike Ukrainer, Zivilister døde. Putin valgte den særlige militæroperation. Vi bør spørge, hvorfor det ikke stoppede med denne regionale mission.Ukraine er jo ikke i Nato. Det… Read more »

Poul
Poul
1 year ago
Reply to  Sophia

“Putin valgte den særlige militæroperation.” Det kaldte hitler sikkert også sit angreb på polen. Jeg er relativt ligeglad med hvordan diktatorer retfærdiggør massedrab på uskyldige civile, men vi har jo alle forskellige prioriteter. ”Ukraine er jo ikke i Nato.” Hvad hvis de var, ville i så have sympati for dem og mene at de skulle have hjælp? Man skal være med i klubben før det er synd for en at man bliver invaderet og dræbt, ellers er det bare ærgeligt? Det er meget dansk at tænke på den måde, og det er alt andet end en kompliment. “Det er direkte… Read more »

Last edited 1 year ago by Poul
Dan Christensen
Dan Christensen
1 year ago
Reply to  Poul

Der findes de bevidst uvidende mennesker og så de ubevidst vidende mennesker. Begge roller kan udfyldes efter behov af alle mennesker i alle blandingsforhold – det kommer kun an på den foreliggende materie. Alt efter hvilken rolle man vælger (bevidst eller ubevidst) kan man kun trække på den viden, man gad erhverve sig om materien i de aktuelle diskurser, man vil ytre sig om. Det vidste Sokrates, hvorfor han havde nemt ved at trække folk rundt i manegen. Poul giver indtryk af at være ubevidst uvidende på nogle punkter og bevidst uvidende på andre i diskursen om den ukrainske proxykrig.… Read more »

Poul
Poul
1 year ago

Der findes bevidst uvidende mennesker ja, jeg tæller alle dem med som bevidst undlod at svare på mine spørgsmål om hvor jeres grænse for massedrab går.

Men fortsæt i bare uden mig, jeg gider heller ikke høre mere på det.

S Jakobsen
S Jakobsen
1 year ago
Reply to  Poul

I min optik, er der kun en skyldig, når det kommer til krigen i Ukraine, og det er Putin. Han invaderede Ukraine. Det er hans bomber som dræber mennesker og dyr.
Når det så er sagt, så kunne det måske have været undgået, hvis USA havde holdt snotten væk begyndende fra før 2014.
Her er jeg enig med mange mennesker i Iran; ( troede ikke jeg havde noget til fælles med muslimer ) USA er den store SATAN!

Sophia
Sophia
1 year ago
Reply to  steen

Jeg er bare enig med Steen: fra sprøjter til haubitser, von den Spritzen zu den Haubitzen. Det er bare det samme mønster hele vejen. “unless we dedicate ourselves to forging a diplomatic settlement that stops” Det var muligt før krigen med Minsk-traktaten og gennem samtalene i Istanbul (der er mange hændelser, der ikke er blevet afklare, huller). Vi ved, hvem der forhindrede dem. Jeg mener, at vi kun kan have fred i Europa (EU er slet ikke Europa) med Russland. Jeg hørte Putin`s tale im deutschen Bundestag. Jeg er ikke bange for Putin men for vores dumme og kriminelle politiske… Read more »

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago
Reply to  Sophia

For Allan G Larsens skyld denne korte sammenfatning af engelsk tekst i dansk oversættelse, det vigtigste fra Putins tale til Føderationen på den 9 maj: Ifølge Putin “vil globalisterne ødelægge den globale sikkerhed den internationale lov og orden, og kvæle alt udvikling”. I sejrstalen på Victory Day tirsdag 9. maj gav Putin Vesten skylden for, hvad han sagde var en “overlegenhedsideologi”, som han sammenlignede med de nazistiske krav om verdensherredømme. “Vi mener, at enhver ideologi om overlegenhed i sagens natur er modbydelig, kriminel og dødbringende”, Putin tilføjer, at “den vestlig globalistiske elite stadig taler om deres eksklusivitet”, fremkalder “blodige konflikter,… Read more »

Dan Christensen
Dan Christensen
1 year ago
Reply to  Sophia

At eliminere den nEUrotiske EU-mafia er kun EUtanasi = “bevidst medvirken til at fremskynde en mafias død, især ved håbløs sygdom; Synonym til dødshjælp”.

Danskerne, i flok på vej ud over Møns Klint
Danskerne, i flok på vej ud over Møns Klint
1 year ago

Krigen i Ukraine er på vej ind i en ny fase. Flere højtstående personer i Ukraines militær blev dræbt og såret ved et russisk missil angreb 8. maj. Bakhmut er stadig kontrolleret af Ukraine påstår DR, helt utroligt teater.

Spørgsmålet er vel om russerne stopper ved Ukraine eller tar en yderligere bid mod Vest.

Det her kan hurtigt blive spændende, især hvordan Nato (USA) vil reagere på nederlaget.

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago

OT: THE VIRUS HOAX: DEBUNKING THE FAKE AND GAY COVID-19 HOAX Du kan se denne i region Europa-censurerede video på TOR-netværket: https://www.bitchute.com/video/8LeMwAeclttY/ Description: “I hate speaking on this topic because we need to move past this but ok. This is based on 100 % facts. Our research is 100 % based on the work of the best, and the most truthful, virologist on the planet. https://s.w.org/images/core/emoji/14.0.0/svg/2139.svg No virus has ever been proven to be contagious. You cannot transfer a virus from one person to the other. It doesn’t work like that. In short: A virus is a cellular response to… Read more »

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago

En gentagelse af Syrienkrigen med samme resultat og bevæggrunde og manglende pressedækning som gør det muligt at selve krigen er pure opspind. NWO, og ikke som Alex Jones fremlægger det

Jeg tænker ideen er at destruere den vestlige verden først, som altid var planen for at indføre verdenskontrollen, som allerede er opnået

Magten i Vesten sidder altid ved CIA og i verden i balancen mellem efterretningstjenesterne, da kun de kender situationens samlede data og den strategiske situation. Så længe / Hvis NWO sidder på CIA, så er vestens højere udvikling betydningsløs

Last edited 1 year ago by Cat Girl
Dan Christensen
Dan Christensen
1 year ago

Til opbyggelse og opmuntring:
Der er kun to universale katastrofer, som måske er større end Biden som præsident.
1) Andromeda galaksen er på kollisionskurs mod vores galakse, Mælkevejen, med en fart på 117 km. i sekundet.
2) Solen udvider sig til en Rød Gigant, som kan nå helt ud til Mars indenfor de nærmeste par millioner år.
Forhåbentlig forsvinder Biden ud i horisonten senest om 1 år 8 måneder = ca. 14000 timer, hvis næste præsidentvalg går som forventet.

Nielsen
Nielsen
1 year ago

Off Topic
Robert Malone har sagsøgt Peter Breggin for et større millionbeløb. Han er opfinderen af mRNA teknologien. Shame on him!
https://www.bitchute.com/video/P1jRDQ8SBouR/

52
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x