24
maj
Seneste opdatering: 25/5-23 kl. 1247
18 kommentarer - Tryk for at kommentere!

To

Will the 2024 presidential election be fair? Former Deputy National Security Advisor K. T. McFarland doesn’t think so. She says that the Justice Department has gotten away with too much injustice to let democracy run its course. What do you think? Is she right?

“Yes, the CIA and FBI WILL rig the 2024 election”

Læg mærke til, hvor magtpåliggende det er for danske politikere og medier, at tosseforklare beviser og indicier på valgsvindel i USA i 2016 og 2020. Og spørg dig selv “hvorfor dog det?” Og tror du, den dybe stat vil tillade en præsident Trump eller en Kennedy Jr., eller at danske medier vil beskrive den kommende valgsvindel? Og hvad siger det om disse medier?

FBI og CIA vil aldrig tillade Trump at vinde

Af Lars Hedegaard

Trumps tidligere stedfortrædende nationale sikkerhedsrådgiver, KT McFarland, talte rent ud af posen, da hun den 19. maj blev interviewet af Maria Bartiromo på Fox News.

Det er både sikkert og vist, sagde hun, at FBI og CIA vil blande sig i 2024-valget for at forhindre Trump eller en anden republikaner i at blive præsident. Der foreligger nu uomstødelige beviser på, at de greb ind i præsidentvalgene i såvel 2016 som i 2020.

I 2016 lykkedes det ikke FBI at sikre Hillary Clinton sejren, og da det ikke gik, satte de alle sejl til for at undergrave Trumps regering og få ham afsat. Det var formålet med den påståede sammensværgelse mellem Trump og Putin, som Hillary Clinton havde opdigtet, men som nu – efter John Durhams fire-år-lange kulegravning – beviseligt byggede på løgn fra ende til anden.

I 2020 var det CIA, der var på spil og sikrede Joe Biden sejren ved at overtale 51 efterretningseksperter til at erklære indholdet af Hunter Bidens computer – med de fældende beviser på Biden-klanens korruption – for ”russisk desinformation”. Manøvren var beregnet på at give Biden ammunition til debatten med Donald Trump. Og hvad skulle vælgerne tro, når ”eksperterne” og den samlede presse, minus The New York Post, promoverede løgnen, og når de sociale medier gjorde alt for at undertrykke sandheden? Pressen har nu modvilligt måttet indrømme, at Hunter Bidens computer ikke var russisk desinformation, og det vidste FBI længe inden præsidentvalget. Men løgnen virkede, Trump tabte, og ingen i hverken FBI, CIA eller Justitsministeriet vil blive stillet til ansvar for deres forbrydelser.

Ifølge KT McFarland er FBI og CIA så rædselsslagne ved muligheden for, at Trump eller en anden republikaner kan gå hen og vinde i 2024, at de vil prøve at forhindre det med alle midler. De har nemlig grund til at frygte, at en republikansk præsident og justitsminister vil stille dem til ansvar for deres grundlovsstridige adfærd.

Det er imidlertid ikke sikkert, at deres planlagte statskup vil lykkes. For der foreligger nu uomstødelige beviser på deres kriminelle adfærd, og selvom de venstreorienterede medier febrilsk prøver at fortie dem, siver sandheden ud.

https://www.foxbusiness.com/video/6327861002112

(Da dette er lavet fra en mobiltelefon, ser det lidt anderledes ud typografisk)

4.2 5 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

18 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Danskerne, i flok på vej ud over Møns Klint
Danskerne, i flok på vej ud over Møns Klint
1 year ago

Der var massiv valgsvindel ved seneste folketingsvalg. Socialdemokratiet gik fra værste valg til bedste i mands minde på få timer.

Men folket tror på det LOL.

Poul
Poul
1 year ago

Danskerne tror på alt hvad deres stats-medier siger, det her er nok det mest sindssyge eksempel jeg kan huske fra sidste valg: https://www.dr.dk/nyheder/politik/folketingsvalg/socialdemokratiet-er-stadig-stoerst-i-nordjysk-mink-landsby-jeg-tror Men ikke engang lars hedegaard kunne overbevises om at det indikerede nogen form for valgsvindel eller medieløgn, at minkavlere, når de får valget imellem 14 andre partier, skulle stå i kø for at stemme på det parti som ødelagde deres liv. Det mente alle fra det yderste venstre til det yderste højre bare virkede helt logisk og normalt fordi statens medier skrev det, og det gør de vist stadigvæk. Jeg har ihvertfald ikke hørt et ord om… Read more »

Poul
Poul
1 year ago
Reply to  steen

Selvfølgelig, men det skriver de jo slet ikke om. Eller jo, ekstra bladet skrev den her: https://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/afvist-paa-stribe-det-skaber-vaccinemodstand/9615839 ”70.619 indberetninger om bivirkninger ved coronavaccinerne” stod der pludselig i en stor dansk avis. Det lyder som noget af en nyhed ikke? Især efter at alt hvad der gik det mindste i den retning var blevet censureret benhårdt af regeringer, medier, og sociale medier verden over igennem de sidste par år, før denne overskrift ramte danskerne søndag den 5 februar. Men hvad skete der så, da danskerne fik den oplysning om de vacciner de var blevet stukket med 1-2-3-4-5 gange, og som alle… Read more »

Poul
Poul
1 year ago
Reply to  steen

Alt det har jeg fuld forståelse for, og som jeg før har nævnt syntes jeg at det er fantastisk at du kan være danmarks bedste journalist (i nogle tilfælde den eneste) imens du døjer med alt det. Stod det til mig fik du en pris for dit arbejde bestående af et beløb du selv kunne vælge for ingen har fortjent det mere, og slet ikke de møgsvin med pressekort som har gjort ordet “journalist” til et skældsord i dag. Men jeg har vist dig den artikel før da den kom frem, gentagne gange, og du svarede også på det. Så… Read more »

Danskerne, i flok på vej ud over Møns Klint
Danskerne, i flok på vej ud over Møns Klint
1 year ago
Reply to  Poul

Du rammer hoved på sømmet Poul. Sagen kunne stadig undersøges, da stemmesedlerne stadig er deponeret i et arkiv. Men det sker aldrig.

Margrethe
Margrethe
1 year ago
Reply to  Poul

De indirekte beviser på valgsvindel dukker op med jævne mellemrum.

Veksempel på valgsvindel.JPG
Nielsen
Nielsen
1 year ago

Ja selvføllgelig svindles der ved valget. Embedsmændene og deres bankforbindelser, fører deres ledere rundt ved næsen. Men de største svindlere er dog aviser og radio, som bærer kandidaterne frem på platfødder og kvindehænder.
Men som altid vil demokraturet trække den korteste pind.

Valgsvindel kan udslette demokratierne og civilisa
Valgsvindel kan udslette demokratierne og civilisa
1 year ago
Reply to  Nielsen

Det ser meget sort ud for USA og Europa, hvis democrats
kan fortsætte deres magtmisbrug ved hjælp af valgsvindel.
Valgsvindel både her og der er måske ved at udvikle sig
til den allerstørste trussel mod Vestens lande og befolkninger.
Demokratierne kan blive til korrupte kleptokratier, fascistiske
mafiaer eller sekter bestående af rablende vanvittige fanatikere.
Der bør sættes ind på at forebygge valgsvindel. Men vil poli-
tikerne gå med til det?

Valgsvindel kan udslette demokratierne og civilisa
Valgsvindel kan udslette demokratierne og civilisa
1 year ago
Reply to  steen

Tænke sig, der var folk som allerede for 40-50 år siden forudså hvad kommunisme og EU kunne føre til her i Europa. Men der er endnu massevis af vælgere/borgere som stadig ikke har forstået eller observeret at partierne og medierne er i gang med at fratage dem alt, deres land, byer, penge, kultur, liv, helbred og borgerrettigheder, frihed og sikkerhed. Selv landbruget, privatlivet og familielivet angribes. Demokratiet kan snart blive byttet ud med fjerndiktatur, og den kristne og civiliserede kulturarv er ved at blive fjernet ved brug af afrikanisering, islamisering og co2-religion. De fleste vælgere har stadig ikke indset at… Read more »

Dan Christensen
Dan Christensen
1 year ago

Under foregivende af at kæmpe for frihed og demokrati, har USA langsomt bekæmpet og undergravet Europas lande, med truende udstationering af besættelsestropper, kaldet Nato. De europæiske lande har givet efter for Nato’s trusler og adlyder nu blindt deres kapitalistiske overherrer i Washington. Så meget at hvis Nato kommanderer tredje verdenskrig, går de dumme europæere gladeligt til den atomare slagtebænk. EU skal nu give 40 millioner ukrainere kontanthjælp i mange år for at holde USA’s verdensdominans i gang. Velbekomme!

Dan Christensen
Dan Christensen
1 year ago

Ved valgsvindel i USA skal NATO tropper straks indsættes overalt i landet. NATO skal jo forsvare “Frihed og Demokrati” over hele verden. Valgsvindel er et angreb på USA’s superdemokrati og skal derfor nedkæmpes militært.
NATO skal først erobre og besætte “Det Hvide Skur”, da arnestedet for valgsvindelen vil være der. CIA, FBI og NSA skal straks erobres og lukkes ned, da disse subversive rottehuller normalt står bag den operative del af valgsvindelen.

Nielsen
Nielsen
1 year ago

Vi drømmer os tit til en bedre verden. Men den kommer ikke af sig selv.

Danskerne, i flok på vej ud over Møns Klint
Danskerne, i flok på vej ud over Møns Klint
1 year ago

Vesten har brug for en stor “begivenhed” så alt dette her kan glemmes. De døde og syge efter vaccinerne, valgsvindel, biolabs, ukontrolleret indvandring, elendig økonomi osv. Og denne begivenhed kommer snart og det bliver en direkte krig mellem Nato og Rusland. Verdenskrigen udvikler sig formentligt til en atomkrig, dette er dog ikke givet, men risikoen er stor. Når krigen er slut, er der vendt op og ned på befolkningerne og hvilke sygdomme kommer som følge af stråling og hvilke fra vaccination kan ikke adskilles og ingen vil på det tidspunkt interessere sig for det. Ja måske tænker I sølvpapirshat og… Read more »

18
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x