1
jun
Seneste opdatering: 1/6-23 kl. 2114
27 kommentarer - Tryk for at kommentere!

link til video

Bill Gates 2020: “Den næste pandemi vil gøre indtryk på jer”

Jeg tror, de fleste husker Bill Gates’ smørrede grin, da han sammen med sin daværende Melinda i juni 2020 sagde: “Den næste pandemi, den vil gøre indtryk på jer.” Er det Marburg-virus, så får han sandelig ret.

Dens smitsomhed er ikke så stor, selvom gain of function kan have gjort den større, men det er til gengæld dens dødelighed. Dens formål er, at alle i panik skal løbe hen til allerede byggede karantæne-centre og få en af de statsgodkendte, Covid lignende sprøjter. Det skal man ikke gøre!

Advokaten Tod Callenders råd  kommer til sidst i videoen. Marburg er allerede fordelt via de Covid-sprøjter til de 90% af danskerne, blev bedraget til at modtage. Den vil, iflg. Callender og andre, blive udløst via et bestemt signal over 5 G, og her har vi givetvis forklaringen til det påviste grafenoxid, nemlig dets eminente evne til at overføre elektriske signaler. Desværre er det giftigt og ikke godkendt til menneskelig konsumtion i USA. Moderna skiftede da blot i sit patent  ‘grafenoxid’ ud med ‘single walled carbon,’ som er akkurat det samme. Nu kan de nordiske sundhedsstyrelser, politikere og medier så fortsætte med at benægte, at der er grafenoxid i sprøjterne.  Advokat Callender siger fra minut 2:30.

Alle karantæne centrene er parat. Marburg har en meget høj dødelighed. Inde i det skud, folk allerede har fået af lipidnanopartikler og hydrogel, er patogener der endnu ikke er åbnet. De er sovende og inkluderer Ebola og Marurg blandt andre. Vi ved, at ved en bestemt sending over 5 G systemet, der nu findes i hele verden, af et 18 gigahertz-signal, der når det sendes tre forskellige gange i et minut som en puls, vil udløse disse patogener. En Marburg epidemi. Det ligger parat, nu behøver vi bare at denne ekstra katastrofe skal komme.

Afdøde dr. Rashid Bhuttar advarede om en Marburg-epidemi i sin sidste video

Mike Yeadon om digitalt ID

Folketinget vil ikke beskæftige sig med ‘traktaten.’ To af mine gode venner har uafhængigt af hinanden henvendt sig til et medlem, jeg har mere srespekt for end de fleste andre, for at få ham til at bringe i emnet op i Folketinget. Ingen af dem har fået et svar. Vedkommende medlem er ikke dum, så han fatter formentlig at sagen er ‘beyond his pay grade.’ Så meget for demokratiet, når det drejer sig om at sætte sig op imod verdens virkelige magthavere.

Andrew Bridgen gjorde. Et ældre, erfarent parlamentsmedlem sagde til ham: “Du ved godt, hvem du er oppe imod?” Bridgen  vidste det, men spurgte: “Du mener også, jeg sætter mit liv på spil?” Hans ældre medlem ville ikke udelukke det. Og så husker vi jo, at Bridgen blev prøvet betukket fra en “højtstående person” fra Downing Street 10, ligesom Steve Kirsch blev tilbudt et enormt dollarbeløb samt en fast, årlig ydelse fra medicinalindustrien, hvis han ville opgive sin holdning officielt.

Hele interviewet er på STOP THE TREATY: Dr. Mike Yeadon Issues Grave Warning Against WHO’s Looming Health Dictatorship.

Se også:

Inquiries for Unvaccinated Donor Blood on the Rise, Contractor Says

og The Vax Coverup Continues

samt Journals retract more than 300 scientific papers on covid

og The Deagel Report Is Coming Closer to Reality As the Planned Destruction of the United States Is Right on Schedule.

Hvis man vil underholdes af at se to BBC journalister få læsterlige, faglige tæsk, skal man se deres 45 minutter lange interview med Stew Peters (som jeg dog kun er en begrænset fan af.) Han kan imidlertid ikke helt ses bort fra på grund af mange gode gæster på showet.

3.8 4 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

27 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
ino
ino
3 months ago

Den der med 5G-signaler, den er jeg ikke med på. Det er for langt ude.

ino
ino
3 months ago
Reply to  steen

Nej, jeg hørte ikke videoen i går. Jeg var i Sverige hvor vi bruger min mobil som router, og det foregår som regel for langsomt til at se videoer. Beklager. I dag er jeg begyndt på videoen, men jeg får ikke meget ud af den; den gode Jeffrey speedsnakker og lyden er ulden. Beklager.

Sebastian
Sebastian
3 months ago
Reply to  ino

Hvordan for langt ude? 
At 5G-signalerne lyder dig som science fiction? eller at big pharma nænner at gøre det imod nogen? 

Dragen
Dragen
3 months ago
Reply to  steen

Steen . Har man nogle skøn ,- eller foreløbige tal for Danmark? Er der forskelle på Danmark og Sverige? Jeg forsøger at følge Ed Dowds tal og overvejelser , så godt jeg kan . Men han taler selvfølgeligt mest om USA. Han beskriver bl.a ( jeg tror du har haft den oppe ), at ca 30% af den “arbejdsføre” befolkning er taget ud ,- pga død pga sprøjterne , lemlæstet/handicappet pga sprøjterne og syge ,- dvs sygemeldt pga sprøjterne . Da de der er den “arbejdsførende” aldersgruppe er allermest vaxx’ed fordi de ville beholde deres job (suk), er det også… Read more »

Margrethe
Margrethe
3 months ago
Reply to  steen

Uden at vide det, kunne jeg forestille mig, at der er forholdsvis flere invaliderede og døde i USA end Danmark og resten af Europa. Dels på grund af deres fuldstændigt vanvittige vaccinationsprogram for børn og unge. Jeg tror den er oppe på 71 injektioner, hvis negative sideeffekter måske kan gøre folk mere sårbare over for endnu et “skub” i den gale vaccineretning. Dels er amerikaners kost så fyldt med skjult sukker, farvestoffer og guderne(eller det korrupte FDA) må vide hvad, så deres krop og immunforsvar i forvejen er stresset. Deres overvægt taler sit eget tavse sprog desangående.

Dragen
Dragen
3 months ago
Reply to  Margrethe

Det ENORME vaccine program amerikanske børn og unge udsættes for , var nyt for mig . Det forklarer / giver mening ifht. den voldsomme fedme epidemi. Og jeg tror du har ret pgså mht. Den allerede skrøbelighed/svækkethed i deres gennerelle helbred mht at klare det skub eller yderligere pres der kommer nu med covid-sprøjterne.

Dragen
Dragen
3 months ago
Reply to  Dragen

USA-vaccineprogram……jeg synts jeg kan huske Steen her på Snaphanen , havde en dokumetar , der nævnte – hvor OMFATTENDE de amerikanske vaccine-programmer er ( de alm. Vacc.-programmer til børn). Det var der , jeg blev klar over , hvor voldsom vaccineringen generelt er i USA.

Anders Bo
Anders Bo
3 months ago
Reply to  steen

Kun 8 – OTTE! – procent af amerikanerne har normalt BMI, og er metabolsk raske…

Dragen
Dragen
3 months ago
Reply to  Anders Bo

Wauvv. Det er voldsomt .

Nielsen
Nielsen
3 months ago
Reply to  ino

Prøv at se sammenhænge via geoengineeringwatch.org

Dragen
Dragen
3 months ago
Reply to  ino

Det gør jeg tilgengæld . Det er ikke en mulighed eller et potentiale jeg vover at afvise . Der skal tages højde for det . Det betyder også , at der er rullet ud allerede , via covid-sprøjterne – til nye og farligere vira kan angribe os Det kunne ligge der allerede – sovende . De vidste godt , at de ikke fik folk til , at hoppe på sprøjterne igen , så det ligger sovende i cellerne istedet ( og allerede ). Det kunne måske forklare, hvorfor nogle virker helt upåvirket efter 3 eller 4 skud ? De er… Read more »

Boje over fra nr. 15
Boje over fra nr. 15
3 months ago

Det er den slags folk, som skader os kritisk tænkende mennesker. Vi ryger i samme kategori.

Han har naturligvis ret til at sige det, men jeg har også ret til at modsige det.

Hvad angår 5g så ville man blot kunne manipulere frekvensen på det eksisterende 4g signal, hvis vi antager at dette kunne udløse den “sovende” virus. Så der er ingen grund til at benytte og etablere 5 g nettet af den grund. Er der en ingeniør til stede, som kan bekræfte dette?

Hvad angår epidemier, så er jeg helt enig, der er mere på vej, udviklet i laboratorier.

Boje over fra nr. 15
Boje over fra nr. 15
3 months ago
Reply to  steen

Det vil jeg gøre.

Nielsen
Nielsen
3 months ago

Bring svaret videre. Venligst.

Margrethe
Margrethe
3 months ago
Reply to  steen

Flemming Blicher er ikke den første, der har lavet den test. Den optræder også i den spanske dokumentar om samme, hvor bla. en læge sidder og fortæller, han kan se på sin smart phone om patienterne er injiceret eller ej. Den var måse værd at genlinke til.

Mette lover en rar fremtid, men holder løftet?
Mette lover en rar fremtid, men holder løftet?
3 months ago

Yeadon er en stor kapacitet, en ægte og seriøs ekspert, og man bør afgjort tage hans advarsler mod digitalisering og giftige “vaccine”-stik meget alvorligt. Også dr. Malone, dr. Campbell, dr. Philip McMillan, LucMontagnier, virologen Kim Warming, Thomas Soltau, Rossmann og flere andre specialister og tænkere har advaret. De er alle langt mere troværdige end partierne og medierne, som i det store og hele er vores fjender. Politisk ondskab og vanvid har tidligere forpestet og ødelagt tilværelsen for mange, mange, mange millioner af mennesker. Vi risikerer at det snart vil gentage sig. Der er mange tegn på at Christiansborg ikke vil… Read more »

Boje over fra nr. 15
Boje over fra nr. 15
3 months ago

Se den skønne bortforklaring, artiklen er låst men de første par linier er rigeligt:

https://www.fla.de/sydslesvig/nyheder/58524/ny-rapport-aldrig-var-slesvig-holstenerne-sa-meget-syge-som-i

Nielsen
Nielsen
3 months ago

Marburg ligger i komfortabel et par hundrede miles fra Luxemburg og Belgien. Så det vil være et godt sted at begynde. Kill Bill vil nok ikke vælge hans hjemstavn Seattle som den skyldige. Men de egentlige syndebukke har ingen stemme. Her tænker jeg på de mange chimpanser, som led døden under de værste pinsler, da Belgien skulle udvikle en poliovaccine. Til det formål blev brugt animalsk væv. Så der blev udviklet vaccine i animalske organer, som ofte blev udtaget medens dyrene vr ved bevidsthed. Hvad videnskaben dog ikke gør for os! Hvordan mon vi selv har det, når vores fostre… Read more »

Samuel af Ugglas
Samuel af Ugglas
3 months ago

Vänta bara tills Black Rock börjar blanda sig i vår, din och min HÄLSA.
“Obamacare” blir en stilla västanfläkt.

27
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x