23
aug
Seneste opdatering: 24/8-23 kl. 0713
18 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Midt i september starter den næste “pandemi” på grund af “den nye variant i Canada”

“I December vender vi tilbage til den fulde Covid-protokol fra 2020-2021 med lockdowns og det hele.” Jeg er ikke bange for at citere den meget tilsvinede Alex Jones, for han har oftere har haft ret end ikke, og han er iøvrigt ikke den eneste, der har annonceret den næste “pandemi” på dette tidspunkt.

Her drejer det sig for befolkningerne om ikke at tage imod en eneste “vaccine” og iøvrigt nægte at følge nogle af de bedrageriske myndigheders påbud. Det interessante bliver denne gang: Hvor mange vil gøre det? Hvor mange har benyttet de mellemliggende år til at lære, at de 1) ikke kan stole på medier, læger og politikere, og at sprøjterne er en gang russisk roulette med deres liv og førlighed? For at danske politikere vil advare ordrer oppefra og godkende endnu en “pandemi”, bør man ikke tvivle på. Tænk på Marrakesh og på minister Heunicke, der spurtede til Geneve for at underskrive pandemitraktaten, uanset han ikke fik noget ud af det på det tidspunkt.

Jeg gætter, at under 50 % frivilligt lader sig injicere denne gang, og hvad vil myndighederne da gøre nu, hvor det endnu ikke er formaliseret, at WHO kan bruge tvangsmidler mod nægterne?

Jeg tror, mange vil stemme med fødderne også selvom de ikke har artikuleret sig mod sprøjterne, men det kan vise sig, at være et fromt håb. En tredjedel af amerikanerne tror, at  vaccinerne er skyld i pludselig død.

Ud af de seneste sprøjter var cirka 5% livsfarlige, vil man have forhøjet farligheden af de kommende batches? Vi må formode, at de kommende er betydeligt farligere. Hør Alex Jones citere sine kilder til den kommende “pandemi.”

I går kunne man se, at Sundhedsstyrelsen har aflyst et møde med prof. Stabell-Benn om den manglende hjælp til vaccineskadede. Man forstår så udmærket, at Styrelsen mangler ord til et sådant møde. En af de skadede, Anette Lindberg Friederichsen kommenterer det på Twitter.Hun er udmærket klar over, at hendes liv er i fare, og at hun formodentlig ikke er i live om 3-4 år.

Dr. McCullough bekræfter her en pandemi til efteråret.

Se eller gense den svensk/tyske kræftspecialist: Ute Krüger: Covid vaccination og turbo cancer

Angus Dalgleish, Professor of Oncology at St.George’s, University of London warns about COVID-19 Vaccine induced turbo cancers “we must stop all the boosters immediately”

4.2 5 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

18 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Knud Madsen
Knud Madsen
9 months ago

Ja jeg tør sandelig ikke få disse dødssprøjter. Jeg har overhovedet ikke fået en eneste af sprøjterne.
Skal jeg krepere, skal det ikke være på mette fupsens eller løgnagtige organisationers ordre.

Danskerne, uoplyste lemminger påsat lammehale
Danskerne, uoplyste lemminger påsat lammehale
9 months ago
Reply to  steen

Det er jo også masseaflivning, som er målet. Bliver “spændende” at se om WHOs vaccinepas kan blive klar her til vinter. Alle borgere vil få en unik QR kode, som nemt og bekvemt skal scannes når man går ind i en butik, teater, biograf, museum osv. Blinker den store røde lampe bliver man tilbageholdt og udskammes og smides på gaden af håndfaste vagter og senere kørt til et tvangsvaccinecenter.

Tågesnak nu, måske, men vent og se, det er der vi hastigt er på vej hen.

Dragen
Dragen
9 months ago

Sten . Forstår jeg det korrekt ?. Som det allersidste den jødiske læge siger i linket ; – kan der være foregået egentlig aktiv afpressning – med livet som indsats (familiemedlemmer) af regeringsmedlemmer ? . MEN , ! Kan det passe?. Kunne det også gælde små ubetydelige lande som fx. Danmark , Skandinaviske lande mm.? Kan det passe , at der er en egentlig og meget aktiv dødstrussel for nogle politiske ledere , – hængende over deres regeringsansvarlige hoveder og embedsførelser ?. Kunne det ligge bag ? . Og ikke KUN deres umodenhed , karriereegoisme og forfængelighed ?.

Anders
Anders
9 months ago
Reply to  Dragen

Dydsmønstersyndromet vokser eksponentielt i mediernes søgelys, som bakterier i en petriskål. Og det er tilmed en gratis omgang for politikerne, som blot eksperimenterer med den uvidende befolkning og får masser af sendetid.
Ingen afpresning er nødvendig overfor den parasitære politiske bakteriekultur.

Dragen
Dragen
9 months ago
Reply to  Anders

…Ingen afpresning er nødve…..” , Nej måske har du ret. Det ligner min egen forståelse. Generelt virker de danske politikere mest en generation af forkælede børn der fik alt alt for meget magt fortidligt . Jeg tænker her mest på Mette F’s generation . Løkkeridder Lars er mindst ligeså uansvarlig og selvtilfredstillende men en anden generation . Sten har i kommentar sporet her over lagt link. Til swebb tube med en video med den ældre jødiske læge der var meget fremme i begyndelsen af corona. Dygtig, kritisk og med modighed gik ud med de oplysninger han havde . Han er… Read more »

Niels Thyge Riisgaard, DK
Niels Thyge Riisgaard, DK
9 months ago

Snaphanen har været min bedste booster. Nævnes skal også Lone Nørgaard, som var tidligt ude for at advare.Trods flittig læser af bloggen lod jeg mig “vaccinere” 3 gange – 3. gang fodslæbende dog. Tilbuddet til ældre om en 4. booster turde jeg ikke tage imod. Min læge smilede skævt, da jeg fortalte om mit manglende mod og om, at det ikke var rigtige vacciner. Set i bakspejlet er jeg ærligt talt lidt flov over forløbet, over autoritetstroen. Den er jeg sandelig blevet vaccineret imod!

Margrethe
Margrethe
9 months ago

Det skal du ikke være flov over. Du har formået at rykke dig mentalt. Det er i sig selv en bedrift.

Dragen
Dragen
9 months ago

Du har ingen grund til at være flov . Din modtagelighed for selvstændig refleksion og vilje til overvejelser , har jo været tilstede . Men ikke givet mulighed for udfoldelse. Vilkåret vi alle blev budt – forhindrede modningstid for den enkelte. Den er en anden udgave af , at blive smidt under bussen og blive kørt over til fordel for tilfældige menneskers (læs: politikere , embedsfolk) forfængelighed og selvcentrede karriereplaner.

ino
ino
9 months ago

Jeg er i samme situation som du: To stik og en booster – og siden en omgang Corona, men heldigvis kun en kortvarig omgang på to-tre dage. Jeg tager godt med D-vitaminer og dagligt et halvt gram C-vitamin plus det øvrige 50+ stof. Tilliden til Sundhedsstyrelsen og Fødevarestyrelsen er forsvundet totalt.
(Jeg gjorde som familien – jeg ville ikke skille mig ud. Også jeg er lidt flov, men jeg fik da min kone overtalt til at undlade nr. 4 stik, heldigvis.)

Mads kering
Mads kering
9 months ago

At kun under 50% så frivilligt ville lade sig junke, med dødssprøjterne tror jeg nu ikke!

Jeg har ikke fået en eneste, og jeg gik konsekvent uden mundble!

Jeg blev mødt med forbavselse, irritation, nedværdigelse, vrede, endda tæt på at blive overfaldet af en hipster i et supermarked, fordi han mente han var i sin ret til at håndhæve påbuddene, på trods af hans ekstreme uvidenhed!

Så min vurdering er at de får sprøjten som de stemmer!

Så 70-80%!

Danskerne, uoplyste lemminger påsat lammehale
Danskerne, uoplyste lemminger påsat lammehale
9 months ago

Langt over halvdelen af danskerne kan ikke vente med at modtage endnu en sprøjte dødelig heksebryg. Når brevet dumper ind i eboks begynder der at danne sig lange køer til vaccinecentrene, vor tids gaskamre.

Mette Hitler toner frem på et pressemøde og med et opsvulmet ansigt vil hun udtale, enten er du med os og tager en booster eller også er du imod os og må tage konsekvensen.

Danskerne er generelt dumme får, som aldrig står op og kæmpet mod tyranniet.

Last edited 9 months ago by Danskerne, uoplyste lemminger påsat lammehale
Limewood
Limewood
9 months ago

For kort tid siden døde min nabo af turbo-kræft. Han havde ellers lige lagt rullegræs ud.

Dragen
Dragen
9 months ago

Mht. Til Alex Jones : Alex was right.

trackback

[…] Turbo kræft: Stop boosterne øjeblikkeligt […]

trackback

[…] fra Jobnet.dk region Nordjylland. Se det hele.)  Nedenfor skrev jeg, at den næste “pandemi”, kommer til efteråret – fra september til december. Jeg ved ikke, om […]

Nielsen
Nielsen
9 months ago

Da jeg var yngre, var der en ved navn Daeglie?? Kan vi snakke om samme person?
Eller er det bare vi sprogforvirrede, so ikke kan enes om hvorvidt en vovse kan hedde rothweiler eller rottweiler. Uanset hvad, har jeg fra pålideig kilde, at hunden er en tysk opfindelse. Som at kineserne opfandt krudtet. Kolumbus fandt Vinlandet og Holger Danske var en polsk general. Før de sædvanlige spørger om jeg har drukket af natpotten, gået ud ad døren eller glemt at tage mine piller; vil jeg anføre mit egentligeærinde, nemlig at gøre opmærksom på http://www.knowtherisk.org KNOW THE RISK ORG

18
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x