24
aug
Seneste opdatering: 24/8-23 kl. 2133
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Vi må indrette en kommission, der udreder hvordan vort land er blevet ødelagt på 40 år. De skyldige må stilles for retten, både politikere og journalister. Det må blive mærkbare fængselsstraffe til dem. Børnene til disse forrædere kommer til at skifte navn, tage deres penge de har stjålet fra landet og emigrere.”

Jeg så som bekendt for 23 år siden, hvad der var ved at ske med Sverige, og begyndte at skrive om det. Det faldt ikke i god jord ret mange steder, jeg var “racist og højreorienteret” for mennesker, der ikke anede, hvad de talte om. Flere af dem blev politikere, og de der ikke forlod branchen blev siddende som kynikere og løgnhalse. Efter Covid-vaccinerne er de nu også mordere.

Men hvad skete der lige på kun to årtier? Det samme er i mindre målestok sket med Danmark, hvorfor jeg ikke stemmer mere til Folketingsvalg, da jeg er kommet til at betragte hovedparten af tingets politikere siden 1983 som landsforrædere. Den advarsel, svenske her får, vil senere komme til at nå danske politikere, og jeg får også ret dennegang. Jeg håber, de vil leve længe.

Gud ske lov forvildede jeg mig ikke ind i politik, men en intellektuel der gjorde, var Enoch Powell (Se BBC dokumentaren Rivers of Blood, der giver ham ret.) Hans kloge og bitre erfaring af det, udtrykte han således. Jeg vil tro, det også er Søren Krarups, det gælder i al fald mit møde med politik, som jeg ikke havde beskæftiget mig med inden mit 49. år. Et sundhedstegn, ser jeg nu bagefter.

“All political lives, unless they are cut off in midstream at a happy juncture, end in failure, because that is the nature of politics and of all human affairs”.

Vil man studere en del af ødelæggelsen på nærmere hold, har TV 4 for nylig sendt dokumentaren I Gängkrigets tid. Det er selvfølgelig kun den mest flamboyante del af ødelæggelsen. Mange svenskere har allerede mistet livet, et af de allerværste mord, var mordet på Elin Krantz.  Om cirka 30 år, er svenskere en minoritet i Sverige, og man tør næppe tænke på, hvad det da er for et land. Jeg kommer heldigvis ikke til at opleve det.

4.2 5 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

11 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
9 months ago

Sverige er et dårehus intet tvivl om det, uanset ondskaben: muhamedanerne på svensk jord ER problemet det virkelige problem, det alt overskyggende problem den regulære ondskab. Naivt at tro et islamisk mandssamfund en islamistisk hævn og æreskultur bliver integrerede i Sverige, selvfølgelig bliver islam aldrig nogensinde det, ALDRIG NOGENSINDE!!!!!!!!!!! Langt bedre om Sverige selv rydder Sverige helt og totalt for islamisk ondskab, så længe Sverige endnu (and counting) er “herrer” i eget hus, alternativet bliver voldsomt, langt langt mere voldsomt og brutalt for det svenske folk. Uden tvivl et helvedes job at rydde Sverige for islam, fjerne ALT hedenske moskebyggeri… Read more »

Last edited 9 months ago by Jan Ulrik Friis
Sebastian
Sebastian
9 months ago
Reply to  steen

Så længe tror jeg ikke vi skal vente.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
9 months ago
Reply to  steen

Havde Socialdemokratiet vidst dengang de havde regeringsmagten at indvandrere i Sverige endnu ikke har tilstrækkelig tilgang til de nødvendige våben, havde muhamedanerne naturligvis som i alt andet haft første prioritet, men det er sandsynligvis forbigået Socialdemokratiets opmærksomhed. Og nu ligger alt fokus på Volodymyr Zelenskij på Ukraine at for alt i verden skabe en konflikt rettet imod Rusland. Idag var der en heftig diskussion i Sverige, regeringspartierne tøver, men især opposition Socialdemokratiets Magdalena Andersson går i front vil sende endnu flere våben og Saab Draken fly til Ukraine, men hun tør alligevel ikke før Erdogan har godkendt et svensk medlemskab… Read more »

Dan Christensen
Dan Christensen
9 months ago

Under korstogene sagde korsridderne: “Vi vil sejre over islam under korsets tegn” – og så tabte korsridderne.
Under www1 sagde tyskerne: “Gott strafe England” – og så tabte tyskerne.
Under de moderne religionskrige mellem islam og vestlige civiliserede lande skriger de fanatiske jihadister: “Allah straffe Vesten” – og så vil islamisterne tabe.

Moralen må være, at guddomme er neutrale observatører i krige; men hvis du påkalder dig guddommelig støtte, så taber du.

Ham der gerne vil standse ulykken
Ham der gerne vil standse ulykken
9 months ago

Korstogene “vandt” altså stadig en del – de fik befriet Europa fra islam. Tyskland gik fra bankerot til stormagt på få år, alle som angreb Tyskland brugte også “gud” som en der holdt med dem – så uanset hvad vandt “gud”. Muslimerne råber “allah er stor” og de smadrer vesten til trods for at de er en flok underernærede, indavlede analfabeter. Og det ateistiske vesten er i total forfald på alle fronter og kanter. Derudover kan du tænke over hvordan Danmark så ud da vi dyrkede vore egne guder og altid påkaldte os deres styrke og velvilje i krig, det… Read more »

Dan Christensen
Dan Christensen
9 months ago

Korstogenes formål var ikke at befri Europa fra islam. Europa var dengang helt muslimfrit. Togene kørte med det formål, at befri de kristne hellige steder i Mellemøsten fra volds- og dødsreligionen islam. De tidlige religioner var som regel meget praktisk anlagte. De bestod mest af liturgiske handlinger og simpel interaktion med en usynlig SuperKnud, der blev udstyret med hemmelige superkræfter. Man noterer sig, at de færreste religioner rummer indbyggede moralsk/etiske overvejelser, som ikke er udsprunget af religionens kloge guddom(me), men af almindelige medmenneskelige og filosofiske overvejelser. Man vil med djævelens vold og magt sætte en førerhund op på et gudeligt… Read more »

Ham der gerne vil standse ulykken
Ham der gerne vil standse ulykken
9 months ago

Du har ret i at mange af de tidligere religioner ikke på samme måde havde et regelsæt som ikke kunne gradbøjes – modsat monoteistiske religioner som har klare regler – det ændrer dog intet ved at folk troede på at de havde guderne med sig hvis de tilbedte disse og ALLE har da dette, så der er ligeså mange tabere som har yiæbedt guderne som vindere. Dit argument var at hvis man brugte guderne i krig så tabte man – dette var jeg blot uenig i. Derudover var der masser af problemer med islam i Europa før korstogene? Jeg lavede… Read more »

Dan Christensen
Dan Christensen
9 months ago

Korstogene blev iværksat af den romersk-katolske pave som en europæisk speciel militær operation i det muslimske Mellemøsten – med udsigt til massevis af dræbte civilister om nødvendigt.
I dag tigger og beder Hellig-Frans som en pave, der er katolsk i hovedet, os om at modtage hobevis af kristenhadere i vore egne hjem.
Kun Hellig-Frans går fri. Han vil ikke have muslimer rendende frit omkring i Vatikanet, hans egen lille frelste enklave mod verdens ondskab.

Ham der gerne vil standse ulykken
Ham der gerne vil standse ulykken
9 months ago

Det var bestemt ikke et forsvar af den katolske kirke jeg forsøgte mig med.

Hverken den tidligere eller den nuværende, jeg er kun enig med dig på dette punkt.

Det var primært præmissen om at dem som påkalder sig gud(er) altid taber i krig, samt at islam slet ikke fandtes i Europa før år 1000 som jeg anfægtede.

Generelt tror jeg ikke vi er særligt uenige, og selv hvis vi er så tror jeg at vi begge ønsker det bedste for vort land, hvilket er det essentielle i min verden.

God kamp til dig fremover også 🙂

Lennie
Lennie
9 months ago

Dan – en udfordring til dig: læs lige Daniels Bog, Matthæus kap 24 og Johannes Åbenbaring kap 13, 16, 18 og 22. Du må jo indrømme, at profetier i fx Esajas og Jeremias om, at jøderne skulle få sit land, Israel, igen, efter ca2000 år i landflygtighed, gik i opfyldelse efter 2 verdenskrig. Islam og katolicisme er afgudsdyrkelse og har intet med Gud at gøre. De repræsenterer, som iøvrigt alle afgudsdyrkere gør, det være sig buddhister, hinduister osv, djævelen, som med sine løgne forfører mennesker. Den eneste grund til, at denne pilrådne jord stadig står, skyldes de meget, meget få… Read more »

Last edited 9 months ago by Lennie
11
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x