25
aug
Seneste opdatering: 26/8-23 kl. 1218
25 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Midt i september til december 2023

(SkÊrmbillede fra Jobnet.dk region Nordjylland. Se det hele.) Lad dig ikke snyde af influenzavacciner. Kun 28 % virker efter formÄlet, og snart er de baseret pÄ mRNA og dermed risikable.

Nedenfor skrev jeg, at den nĂŠste “pandemi”, kommer til efterĂ„ret – fra september til december. Jeg ved ikke, om alle troede pĂ„ det, men nĂ„r de nu ser, at kommunerne sĂžger vaccinatĂžrer, kan de nok overbevises. Jeg skrev ogsĂ„, at jeg tvivlede pĂ„, hvor mange der ville lade sig sprĂžjte nu hvor WHO endnu ikke har “pandemitraktaten” pĂ„ plads. Det vil antagelig vĂŠre den variant, der hedder BA.2.86 variant ihukommende at netop vaccinerne har sĂžrget for, at Covid vil blive hos os til evig tid. Nu myldrer det ind med beviser for, hvilke planer globalismen har for den nĂŠrmeste tid. Denne gang er vi forhĂ„bentlig bedre forberedt, og forhĂ„bentlig vil det manifestere sig i en betydelig folkelig modstand.

Jeg glemte dog, at noget andet kan vĂŠre pĂ„ plads, nemlig EU/WHO’s “vaccinepas”, der kan kontrollere alle aspekter af dit liv. Jeg er ikke i tvivl om, at Folketinget endnu engang vil forrĂ„de os, og hellere end gerne tiltrĂŠder dette autoritĂŠre overvĂ„gningsmiddel.

Ladet med det usagte

Det er kun Ă©n ting, der kan redde os fra dette overgeb, og det er en befolkning der tydeligt meddeler Christiansborg, at de ikke agter at lade sig vaccinere, ikke downloader nogen app/vaccinepas til deres telefon, og ikke agter at adlyde WHO/EU: At indtage en eksperimentel sprĂžjte, der ikke virker, og nu er solidt dokumenteret livsfarlig. Der ĂždelĂŠgger immunforsvaret, og giver endnu mere Covid foruden turbocancer og hundredevis af andre sygdomme. Og formodentlig er farligere denne gang end sidste. Michael Yeadon siger det i videoen nedenfor.

Ikke at protestere imod dette, ikke engang at beskrive det, og derved redde liv – og det gĂŠlder isĂŠr alle der skriver i pressen – er at godkende mordforsĂžg pĂ„ bĂ„de personer og de sĂžrgelige, hastigt forsvindende rester af vores demokrati. De er totalitarismens villige tjenere. De “adlĂžd bare ordrer”, men for rigelige penge, vel at mĂŠrke. Ordet “presstitutes” er som skabt for dem. Deres dilemma er villa, vovse og Volvo mod en ren samvittighed, og det er der andre, der har vĂŠret stillet overfor fĂžr. Heller ikke denne gang slipper flertallet uden skrammer, og da det er menneskeliv i massevis, er de alvorlige. Det drejer sig om den vĂŠrste, medicinske forbrydelse antagelig nogensinde.

Og lĂŠgerne – selvom vi forstĂ„r den pression, der er lagt pĂ„ dem, sĂ„ gĂŠlder det ogsĂ„ tilliden til dem, der rasler mod bunden, men det er et kapitel for sig. Jeg skal til lĂŠgen igen nu, det fĂžlger med alderen, endnu en lĂŠge, der bliver tavs og mĂŠrkelig angst i hovedet, hvis man bare nĂŠrmer sig at nĂŠvne, hvad man ved om disse sprĂžjter, han har tilbudt mig tre gange.

Stemningen til disse konsultationer er…….skal vi sige, ladet med det usagte? Dette er terror mod befolkningen, accepteret af et Folketing, der har reduceret sig selv til et forkontor, der blot tager imod ordrer oppe- og udefra og stempler dem. Det gĂžr det i det mindste nemmere for os ikke at adlyde dem, og det har aldrig vĂŠret vigtigere end nu. De der forholder sig passivt nu, bĂžr ikke vĂŠre uvidende om, hvad det er, de stĂžtter.

Reggtalitarismens tjenere.ie Littlejohn er jurist og grundlégger af Women’s Rights Without Frontiers.

How the WHO is poised to seize our freedom and sovereignty

First Covid deaths were fully vaccinated, Queensland Government records show

When the border opened and Covid started to spread in highly-vaccinated Queensland, the first Covid death was double vaccinated. So were the majority of deaths thereafter.

In 2021, the Queensland Government closed the state’s borders and campaigned heavily to get everyone vaccinated. The state had managed to keep Covid cases to near zero since the start of the pandemic, but it couldn’t stay closed off forever.

The borders would reopen when 80 per cent of the community had been vaccinated, promised Premier Annastacia Palazczuk (pronounced pal-uh-shay). This would “stop the spread of this virus,” and “protect vulnerable Queenslanders.”

But when the state hit its 80 per cent target and the borders reopened in December 2021, the exact opposite happened.1 Cases exploded, and as the vaccines had evidently failed to prevent infection or transmission, the official messaging quickly pivoted to focus on vaccines providing protection against severe illness and death. Rebekeh Barnett, se det hele inkl. diagram

Paul Joseph Watson: Surely they wouldn’t do it again?

Michael Yeadon: “Are the MRNA injections toxic by mistake or by design? They were designed to injure, maime and kill,” og desvĂŠrre ved han med sin lange biomedicinske baggrund, hvad han taler om.

Mike Yeadon skĂžnner ogsĂ„, at de kommende vacciner bliver mere dĂždelige/invaliderende end de sidste ‘kun’ 5 %. “De myrder jer.” Yeadon taler lige ud af posen.

Former vice president at Pfizer, Dr. Mike Yeadon: The real goal of the “pandemic” was total digital enslavement, using digital ID and CBDCs: “The logical endpoint is totalitarian control of everyone on the planet using digital techniques. This whole thing is a multi year plan designed to smash civil society, to wreck the economy and to introduce various digital controls, including digital ID.”

“If you accept this, you are in the first stages of the same funnel that cattle go down waiting for the stun bullet. So please say no, because there’s no escape from the totalitarian control that digital ID will grant. Whoever owns the database and controls the algorithm, controls you.”

Corbett Report: Scamdemic 2: The New Batch – #NewWorldNextWeek

This week on the New World Next Week: trust me bro repeaters claim whistleblowers are warning of a renewed scamdemic lockdown in the fall;  Corbett Report video

Video: Mask Mandates, Contact-Tracing Return; $1 Billion Invested for New Vaccines

4.2 5 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

25 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Margrethe
Margrethe
10 months ago

Det lyder mĂ„ske makabert. Men det er nĂŠsen oplĂžfende at skulle ud pĂ„ slagmarken igen. Det mest opslidende er nok at ligge i skyttegravene og vente pĂ„, fjenden rykker og hornet lyder.  Sidste gang forsĂžgte jeg at komme ind bag fjendes linjer ved at melde mig som “vaccinatĂžr”. Den gik ikke. I et lille land med kun Ă©n navnesĂžster, skulle jeg nok have kaldt mig “Pia Jensen” eller noget i den dur… Jeg er overbevist om, vi alle er anderledes godt udrustet til kampen denne gang. Modsat sidste gang, hvor fjendens overrumplende taktik nok tog mange af os pĂ„ sengen.… Read more »

Last edited 10 months ago by Margrethe
Danskerne, uoplyste lemminger pÄsat lammehale
Danskerne, uoplyste lemminger pÄsat lammehale
10 months ago
Reply to  Margrethe

Langt over 50% af vores geniale og oplyste medborgere stiller sig op i de alene lange kĂžer pĂ„ Ă„bningsdagen. De vil sikre sig et skud af “first edition” eller “founders edition” udgaven af denne sikre og effektive “vaccine”.

Hav ikke forhÄbninger til dansken thi du vil blive slemt skuffet.

Dragen
Dragen
10 months ago
Reply to  Margrethe

Har du mulighed for at melde dig i vaccinĂžr-korpset? At lave ravage i den slags sammenhĂŠnge vil sikkert have stĂžrrer effekt idag – end tidligere . Det hele er mere skrĂžbeligt end 1. Udrulning. De fleste har jo “hĂžrt noget” idag . Modtageligheden for , at “antivaxx’erne” og sĂžlvpapirs hattene havde fat i den virkelige verden – er stĂžrrer idag end tidligere.

Margrethe
Margrethe
10 months ago
Reply to  Dragen

MÄlt i input og output, tror jeg, det gÞre mere gavn at dele foldere ud og tale med folk. Nu har vi sÄ mange flere beviser og fakta, pÄ vores side. Uden den tidligere tvivl i sindet, bliver budskabet sÄ meget mere slagkraftigt.

Last edited 10 months ago by Margrethe
Dragen
Dragen
10 months ago
Reply to  Margrethe

Ja , jeg tror du har ret .

Anders Bo
Anders Bo
10 months ago
Reply to  Margrethe

I ugens lĂžb kĂžbte jeg 14 Oz Ag 999 – for kr 2.500,- – som nu ligger i boksen hos banken og hygger sig. 😁

Anders
Anders
10 months ago
Reply to  Anders Bo

Bedre at investere i bly – para bellum.

Margrethe
Margrethe
10 months ago
Reply to  Anders Bo

God ide. SÄ har du allerede noget at stÄ imod med.

Lennie
Lennie
10 months ago

Jeg vil gerne melde mig til at vaccinere alle pÄ Hoppeborgen og alle, der sÊtter vindmÞller, 5G og solceller op!

Danskerne, uoplyste lemminger pÄsat lammehale
Danskerne, uoplyste lemminger pÄsat lammehale
10 months ago

Udenfor emne, kÊre venner, nu stÄr det klart at regeringen genindfÞrer blasfemiparagraffen.

Tillykke til os alle!

Anders
Anders
10 months ago

Regeringens ynkrygge kalder det “et nĂ„lestiksindgreb”.
Men reelt sprÊtter de bugen op pÄ det frie samfund, for at tÊkkes den pÊdofile volds-ideologi, som de lydigt slikker op og ned af ryggen.
Feje kujoner. De kommer til at hÞste som de har sÄet, og med skam skal de mindes.

Piotr
Piotr
10 months ago
Reply to  Anders

Kunne det tÊnkes, at der var sÄ mange med hÄr pÄ brÞsterne pÄ hoPPeBorgen, 60 stks, der turde forlange en folkeafstemning?
DesvĂŠrre er det nok for meget at forlange!

SIAD! P.

Anders
Anders
10 months ago
Reply to  Piotr

Folketingspartiet bestÄr af 179 kriminelle dÞgenigte.
De har udelukkende lange hĂ„r i r…. og friserer hinanden pĂ„ skift, mens de roser sig selv til skyerne.
De vÄgner fÞrst nÄr de skubbes til skafottet.

Margrethe
Margrethe
10 months ago

Jeg glemte i farten at gÞre opmÊrksom pÄ FBS konference deb 2. september, med nogle af verdens mest prominente modstandere af vanvidet. Prisen er mÄske pebret, men det er de bÞffer, vi meget snart mÄ undvÊre, ogsÄ. Spar pÄ rÞdvin og bÞffer, ikke for klimaets, men vores friheds skyld, og meld jer til:

https://www.factsmatterconference.com/

Lennie
Lennie
10 months ago

Der er noget seriĂžst uhyggeligt ved de dansende hospitalsansatte (som nok er crisis actors). Hvad var ideen med det monstro?

Danskerne, uoplyste lemminger pÄsat lammehale
Danskerne, uoplyste lemminger pÄsat lammehale
10 months ago
Reply to  Lennie

En satanisk dans uden mening.

Nielsen
Nielsen
10 months ago

Vi havde ogsÄ dansende m(uligvis ikke hospitalsansatte) israelere i New York den 11. september Är 2001

Nirlsen
Nirlsen
10 months ago
Reply to  Nielsen

Vi havde ogsÄ dansende (muligvis ikke hospitalsansatte) israelere i New York den 11. september Är 2001

Cat Girl
Cat Girl
10 months ago

THE ‘COVID’ HOAX RETURNING? JUST SAY NOOOOOOO!!! – DAVID ICKE DOT-CONNECTOR VIDEOCAST
https://www.bitchute.com/video/zIv2b8rjT12j/

Tidligere fejlagtig link rettes her – vedrĂžrende vores verdensorden

(JUXTAPOSITION) ON NATO COMMANDERS AND FORCES (OPERATION GLADIO) ONE WORLD ORDER RITUALS
https://www.bitchute.com/video/ypdNhT0oF4QB/

trackback

[…] Den kommende “pandemi” – om 3-4 uger […]

Danskerne, uoplyste lemminger pÄsat lammehale
Danskerne, uoplyste lemminger pÄsat lammehale
10 months ago

VaccinatĂžrer, er det en slags nutidige HIPOer?

25
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x