17
sep
Seneste opdatering: 21/9-23 kl. 0827
32 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Internationale vaccinekritikere i høring i EU Parlamentet i Strasbourg d. 13.9.2023

På konferencen “Health and Democracy under WHO’s proposed rules” i EU Parlamentet i Strasbourg talte dr. Peter Mc Cullough skarpere end man tidligere har hørt ham. Han nævner i talens begyndelse de hovedskyldige institutioner, frem for alle WHO, der arbejder for medicinalindustrien og har forhindret al sand viden om “pandemien” i at komme ud. Dernæst FN; WEF, Gates og Rockefeller Foundation, CDC, The Department of State og EMA i Europa. I dette Tweet nævner han dem alle.  Dr McCullough’s 17 minute testimony to the EU Parliament yesterday – brilliant and tragic.

Det er fra samme konference talen med dr. David E Martin i posten nedenfor. Det er en af de allerbedste. Det hollandske parlamentsmedlem, Rob Roos, taler om EU’s Digital Services Act, som Lars Hedegaard har skrevet om her.

Det er ikke let at finde videoerne enkeltvis (derfor er de her fra vidt forskellige steder,) men nederst er der en video med alle talerne. I kan se på plakaten, jeg gengiver, hvem de er. Det er ikke let at finde konferencen via søgninger, det har censurerende, politiserende Google sørget for. Søg f.eks. på Duck Duck go i stedet for.

Alle talerne er på denne video

4.3 6 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

32 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Henrik Wegmann
Henrik Wegmann
5 months ago

Alle over 65 bliver nu tilbudt en influenzavaccine. I udgangspunktet lyder det måske som en meget god ide.

Men! Hvordan ved vi, om det er en traditionel vaccine, eller om det er en af de nye genmanipulerende af slagsen. Det er i denne situation dybt beklageligt, at danske myndigheder ikke længere har nogen troværdighed. Tidligere demonstreret til overflod af sundhedsmyndighederne og senest af Skat med deres himmelråbende vanvittige vurderinger, som man ikke engang kan klage over!

Jeg selv skal ikke nyde noget med en influenzavaccine, selvom jeg er i en risikogruppe. Danske myndigheder har simpelthen mistet al troværdighed.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
5 months ago
Reply to  Henrik Wegmann

Covidvaccinen har overhovedet intet med traditionel vaccine at gøre, den er et kemisk våben, kemisk krigsførelse for at reducerer jordens befolkning, igen igen den genmanipulerende af slagsen, i virkeligheden en opgave for kriminalpolitiet, vi har med en seriemorder at gøre.

Anders Bo
Anders Bo
5 months ago

Magtfuldkomne Moder Mette var jo allerede seriemorder under Hell Torn-Shit, hvor hun langt overgår Britta Shall-Holbergs rekord på 89 danske sjæle.

Anders Bo
Anders Bo
5 months ago
Reply to  steen

En ny metaundersøgelse fra i år fastslår, at raske mennesker bør indtage 9600 IE – 240 ųg – D3-vitamin. Hvilket betyder mennesker som du og jeg, skal indtage over 20.000 IE D3-vitamin dagligt – hvilket jeg også gør. Sygdomsstyrelsens anbefaling på 10 mų D3-vitamin – som de i år har dobbelt til 20 mų! – er alene med henblik på senere at undgå knogleskørhed. Sygdomsstyrelsens anbefalinger om vitamin- & mineraltilskud har alene været baseret på at undgå senere mangelsygdomme. Topberedsksb i danskens immunforsvar har aldrig ligget Sygdomsstyrelsen på sinde. Måske fordi de er i lommen på vores 3 fjender, hvem… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
5 months ago
Reply to  steen

Tror du Dr John læser med her, siden han pludselig skyndte sig med =>

Activated Vitamin D trial – YouTube

Nielsen
Nielsen
5 months ago
Reply to  Henrik Wegmann

ALLE vacciner forgifter dig. http://www.learntherisk.org

Anders Bo
Anders Bo
5 months ago

Tidligt oppe eller sent i seng, Steen? – – – Dét her bliver “Spændende & Interessant” – gør det! 😀 Efter hvad jeg har forstået, begynder overdødeligheden at accelerere hhv 1 uge og 6 måneder efter injektion af mRNA, og jo flere skud man har modtaget, jo større er risikoen. Hvis det er rigtigt, skal vi så kunne se tegn i sol og måne lige efter hhv 8 oktober og 8 april Min egen teori om hvad der sker med de ældre, der både modtager Buster III og flushot, når de “løber tør” for D3-vitamin I nov/december, kan vi kigge… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
5 months ago
Reply to  steen

Tak for links, men originalen fra Swebbtv er da bestemt gamle nyheder?

Margrethe
Margrethe
5 months ago

Et dansk stemningsklip fra Halvmaraton. Jeg ved ikke hvor meget mere der skal til at folk vågner op til modstand. Der er også en artikel i EB, som beskriver det, der skete. sakset fra Twitter:

Halvmaraton med mange der falder om.2.JPG
Dragen
Dragen
5 months ago
Reply to  Margrethe

Det er hændelser, man ville forvente, at se i tv-avisen eller den generelle nyhedsdækning. Og ja ,- det er underligt , at der ikke reageres voldsommere på noget der sker IRL. For øjnene af mange mange tilskuere. Naomi Wolf har flere indlæg om den tilsyneladende “sjæls-dødhed” (mit udtryk) flere og flere ser ud til at reagere med. Også i forholdet til deres børn . Jeg ved ikke om det er rigtigt . Om jeg selv bilder mig det ind . Men jeg oplever også en ændret adfærd “døvhed” eller lign . jeg ikke synes, har været der før. Særligt er… Read more »

Margrethe
Margrethe
5 months ago
Reply to  Dragen

Nu læste jeg MSMs forklaring på dette massefænomen i de her 30 graders varme, vi har haft under løbet: Dehydrering.

Så er jeg rolig igen. Tænkte det nok. De fjolser kunne bare have taget en flaske vand med.

Margrethe
Margrethe
5 months ago
Reply to  steen

Der er vandposter for næsten hver meter, under den slags massearrangementer og temperaturen var perfekt, hvis man ellers er til at løbe vildt og tosset rundt. MSM har valgt, ikke bare at gå med ned med skibet, men at gå med helt ned til bunden.

Ham der skrev på Twitter, at han overværede vanviddet, skrev at han så en ung kvinde få hjertemassage. Mon hun så var den eneste? Tvivler.

Anders Bo
Anders Bo
5 months ago
Reply to  steen

Røg Margrethes ironi igennem dit filter? 😀

Dragen
Dragen
5 months ago
Reply to  Margrethe

Dehydrering.Aaaaahh- Ja ja ja selvfølgeligt . Det forklarer jo det hele . Så er der ro på igen . Det er godt. Sørme så.

Anders Bo
Anders Bo
5 months ago
Reply to  Dragen

Se mit svar til Margrethe?

Anders Bo
Anders Bo
5 months ago
Reply to  Margrethe

Du må jo kunne forstå, at det er dem, der har haft vanvid-19, Margrethe!
(for hvordan skulle Sygdomsstyrelsen ellers kunne forklarer dét!)

Du undre dig ikke også, over vi ikke hører mere til torsdagens nyhed om manglende børn?

Margrethe
Margrethe
5 months ago

Her fra Ekstra Bladet:

Halvmaraton med mange der falder om....JPG
Dragen
Dragen
5 months ago

Newspeek har idag 18.sept.2023 en artikel om prognoser fra Deagel der forudsiger næsten 70% reduktion af den amerikanske befolkning omkring 2025. (om 2 år ,- ????) for Danmarks vedkommende ca.32%, Norge ca 23%. og igen ????. jeg forstår det ikke rigtigt , og får ikke tid til at sætte mig ind idet . kan nogen forstå det? eller give et overblik/resume til os andre? Newspeeks artikler mm. plejer at være troværdigt , men det her lyder så alarmerende. Kan nogen forstå det ?; og give det videre til os andre?.

Dragen
Dragen
5 months ago
Reply to  steen

De er ambitiøse. Hvis det var planen . Selv har jeg tænkt på – om der nu er en størrer interresse i at gøre os syge , handiccappede og afhængige af overførselsindkomster ?. For derefter – at få alt lukket ind i digitale pengesystemer og afskaffe kontanter ? . Altså , mere end egentligt , at slå os ihjel . At gøre en stor del syge osv , er lettere at få kontrol med , mens “al det killing” , måske hurtigere kunne lede til, at en del vågnede op og sagde fra ?.

Anders Bo
Anders Bo
5 months ago
Reply to  Dragen

Giver det – logisk – menig, at Deep State – eller hvem det nu er – skulle ønske sig så mange uarbejdsdygtige mellem 18 g 64 år.

Med mindre altså de har en parallelplanet, de kan stå af på… Og hvorfor gjorde de så ikke bare det, og lod os være!

Dragen
Dragen
5 months ago
Reply to  Anders Bo

For at få kontrol med pengene/ afskafe dem . “Ihjelslåningen” er lettere at fortsætte derfra , med de mange syge . Ingen magter modstanden , og flere slår sig selv ihjel . Depopulationen går muligvis ligeså stærk . Men sikkerheden for god ro og orden – set fra deres vinkel – er størrer. Fra vores er kaos voldsommere. Og kontrollen af os undervejs endnu mere effektiv.

Dengang da "danske" negere hed John og Jens
Dengang da "danske" negere hed John og Jens
5 months ago
Cat Girl
Cat Girl
5 months ago

OT – Hvem ejer centralbanken, som trykker verdens reservevaluta?

(Security and Exchange Commission:)

Rothschilds et al -> Vanguard -> Blackrock -> …

FOIA EXPOSES SECRET BRITISH OWNERSHIP OF THE FEDERAL RESERVE (FED)
https://www.bitchute.com/video/joJFfwNEfrUb/

Manden som de søgte at fortie
Manden som de søgte at fortie
5 months ago

Lidt mere om de vaccineskadede:

https://ekstrabladet.dk/sport/anden_sport/drama-i-solen-42-personer-fragtet-til-hospitalet/9957398

Det store antal syge forklares med det gode solskinsvejr!

trackback

[…] Dette innlegget er hentet fra den danske nettstedet Snaphanen. […]

32
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x