22
sep
Seneste opdatering: 23/9-23 kl. 0126
18 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“NĂĄr sandheden slipper ud.” –  Naomi Wolf interviewer Edward Dowd

Naomi Wolf @naomirwolf of The Daily Clout dailyclout.io interviews Ed Dowd. During this interview, Dowd reveals, among other things, the astonishing death rates in the UK which he believes are caused by COVID vaccines. This report: UK – Death and Disability Trends for Cardiovascular Diseases, Ages 15-44 (pdf). Wolf skriver om det pĂĄ sin Substack: Saddest Interview Yet: Mass Death In The UK

Ekstra Bladet fortæller i dag, at Der er mere end 1 million danskere, der er blevet tilbudt covid-19 vaccine – og allerede nu melder en region, at tiderne pĂĄ flere vaccinationssteder er fuldt booket. SpørgsmĂĄlet er, om vi har nogen som helst grund til at tro pĂĄ systemmedierne efter disse tre ĂĄr.

Tillid indtjenes over lang tid, men sættes til på et øjeblik

De har løjet, fortiet og fordrejet alt, om virus og vacciner, og således lokket tusinder i død og invaliditet. Deres medskyld er enorm, og tilliden til dem fra informerede mennesker er styrtdykket mod nul, for hvad er medier og journalistik andet end den tillid, de kan gøre sig fortjent til? Tillid indtjenes over lang tid, men sættes til på et øjeblik. Hvis man stadig har tillid til vestlige medier, er man enten kørt helt agterud og hjernevasket af samme medier, eller dummere end politiet tillader. Disse mennesker findes, måske især blandt autoritetstro akademikere, der ikke kan se det parallelle spor mellem magten og medier: At disse nu er magtens megafoner på ethvert spørgsmål, som er essentielt for magten. Journalistik er blevet et prostitutionsjob.

Edward Dowd fortæller nemlig modsat, at der i USA er uhyre svært at lokke flere sprøjter i amerikanerne. Det vil vise sig i løbet af nogle måneder, hvad der er sandhed, og hvad der er den sædvanlige propaganda.

Dr. Campbell: Bivirkninger af en helt anden verden

For eksempel influenza vaccine: 90.044  –   Covid ‘vaccine’  4 millioner. Og sĂĄ er VAERS endda svært underrapporteret.

Skærmbillede fra video

Will You Comply? Or Will You Stand With Us?

Den fornuftige nordmand Bjorn Andreas Bull-Hansen, der ogsĂĄ har et interessant CV. “NĂĄr sandheden bliver censureret, hvor svært er det da at se, at vi bliver bedraget.”

5 2 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

18 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Manden, som skulle forties
Manden, som skulle forties
10 months ago

https://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/over-140.000-danskere-lever-med-kronisk-sygdomscocktail/9960619

Alle disse sygdomme kan delvist tilskrives for lidt D vitamin

Skal staten så ikke øjeblikkeligt sætte gang i en kampagne for D vitamin osv? Lave nye objektive undersøgelse, sende nye styresignaler ud til de praktiserende læger?

Svar: Nej.

I dag skal man være sin egen læge, bankmand osv. osv. Den totale gør det selv verden.

De fleste ved det desværre ikke

Margrethe
Margrethe
10 months ago

Dengang, midt under Plandemien, lavede DKdoxt.tv et interview med Læge Claus Hancke om betydningen af D-vitamin for vores immunforsvar. Da det nĂĄede op pĂĄ 50.000 seere pĂĄ YouTube – vupti, sĂĄ blev den fjernet. Det var den hændelse, hvor jeg begyndte at fĂĄ øjnene op for, hvad der foregĂĄr i kulissen. Ejerne af YT/medicinalindustrien/medier – you name it, ønsker os selvfølgelig syge. En befolkning med et sundt og “billigt” immunforsvar tjener de intet pĂĄ:

https://www.dkdox.tv/videos/DK20097

Dragen
Dragen
10 months ago
Reply to  Margrethe

Jeg troede jeg havde været det meste af dox.tv’s videoer igennem . Men jeg kan se , at her var nogle stykker der havde misset min opmærksomhed . Tak for links . Det kan være svært at have tiden , men meget kan jo lyttets til som tale-radio og podcasts i baggrunden mens man laver noget.

Peer Pedersen
Peer Pedersen
10 months ago
Reply to  Margrethe

En rask person er en tabt kunde for lägerne og medicinindustrien.

Dragen
Dragen
10 months ago

Ja vi bruger absurd meget tid pĂĄ , at blive vores egne experter i alt muligt . Og har vi ikke den tid , kan vi meget hurtigt ende helt lost , og med en stor pose af af skyld og selv-blame for at havne i en eller anden “selvforskyldt” umulig situation . Jeg tænker , at det i meget høj grad har været situationen omkring sprøjterne. Med katastrofale følger . Nogle reddede næsten lidt tilfældigt sig selv , og rigtigt mange blev stukket , fordi de dĂĄrligt kunne undgĂĄ det eller havde nogen chance for , at vide bedre.

Margrethe
Margrethe
10 months ago
Reply to  Dragen

Præcis. Jeg kan kun takke skæbnen for at være udstyret med en oversensibel “mavefornemmelse” som rĂĄdgiver, og den fornemmelse rĂĄbte “NEJ!” til de sprøjter. Det var ikke faktuel viden, der tog beslutningen. Jeg diskurede samme emne frem og tilbage med en pĂĄ Twitter, som mente, al elendigheden hos de injicerede var selvforskyldt. “Hvordan kunne de være sĂĄ dumme?” Jeg spurgte om han vovede at køre over Storebæltsbroen, uden først selv at sætte sig ind i al det byggetekniske for at sikre, det overhovedet er sikkert at køre over den bro. Hvis den pludselig braser sammen, er det sĂĄ din egen… Read more »

Dragen
Dragen
10 months ago
Reply to  steen

At klare sig igennem hospitals-systemet som patient , uden skader på helbredet kræver , oftere end man tror meget held .

Dragen
Dragen
10 months ago
Reply to  Margrethe

Jeg har en ældgammel RÆDSEL for alt der kommer fra den allopatiske pharmaceutiske industri . Thaldomid-børnene ( og deres stakkels forældre) , p-piller ofre ( der ofte aldrig fik erstatning) , det hvide snit ( helt hĂĄbløse skæbner . Incl familie der ofte var der der støttet af familie lægens rĂĄd , tillod at lade det forgĂĄ) , de hĂĄbløst skadelige mediciner indenfor psykriatrien ( og alle andre grene af den allopatiske “medicinske” tradition) . Problemet er , at man skal have MANGE penge , hvis man helt skal undgĂĄ den medicinske tradition , der dominerer alt. Desuden fik jeg… Read more »

Dragen
Dragen
10 months ago
Reply to  Margrethe

Den med broen – var en god en , at stikke ud . Jeg kan godt forstĂĄ, han ikke kom med et svar.

Anders Bo
Anders Bo
10 months ago

Nu må du ikke være så meget efter Sygdomsstyrelsen!
De har trods alt i ĂĄr DOBBLET deres anbefaling om dagligt tilskud af D3-vitamin fra 10 til 20 Ĺłg
Det er dog værd at bemærke, en metaundersøgelse fra Johns Hopkins fra i år fastslår, normale raske mennesker skal have 240 ųg D3-vitamin dagligt

Dragen
Dragen
10 months ago

Edward Dowd og Naomi Wolf taler bl.a om hvordan forsikringsselskaberne tidligere har været med ind over , og anbefalet et “mandatory vaccination-regime/program” , der jo nu – idag, lĂĄser de samme forsikringsselskaber ifht at gĂĄ ud , og fortælle om de her overvældende antal i dødsfald , invaliditet osv , der koster forsikringsselskaber enorme tab , ingen haved regnet med . Med andre ord ,- de gĂĄr ned med skibet pĂĄ samme mĂĄde som MSM-journalisterne ,- Margrethe nævnte igĂĄr i forbindelse med det afholdte løb i Kbh. Det fik mig til at overveje hvor mange “partners in crime” , der… Read more »

Cat Girl
Cat Girl
10 months ago

ACTUALLY! ANDROID IS MORE PRIVATE THAN THE IPHONE! ~ THE HATED ONE
https://www.bitchute.com/video/ygK41oUTOYPE/

Margrethe
Margrethe
10 months ago
Reply to  Cat Girl

Det er nogle gode OT, du finder. Jeg aner ikke en fis om emnet og teknologien er ikke just min spidskompetence, men alle må forsøge at beskytte sig selv efter bedste evne.

Cat Girl
Cat Girl
10 months ago
Reply to  Margrethe

Glad hvis I kan bruge dem. Det er ideen

Vil påstå at alt hvad der er værd at vide om svindel-19 er indeholdt i denne video::

https://www.snaphanen.dk/2023/09/21/regeringen-bad-big-tech-lukke-for-russel-brand/#comment-1070314

Cat Girl
Cat Girl
10 months ago
Reply to  Margrethe

Vil ogsĂĄ mene at videoen om Hong Kong ikke er OT, men direkte relateret til overskriften

Det er ikke mig der finder mine links, de kommer automatisk. Jeg ser som regel den pågældende video samtidig med at jeg tjekker snaphanen for nye overskrifter

Last edited 10 months ago by Cat Girl
Dragen
Dragen
10 months ago
Reply to  Cat Girl

Jeg kigger ogsĂĄ ofte dine OT og links igennem .

Manden, som skulle forties
Manden, som skulle forties
10 months ago

Nu skal jeg ikke anbefale noget til nogen, men her er min “medicinliste”: D3, K2, B12, Biotin, Niacin, C, Zink, Q10, Magnesium, Hvad doserne angĂĄr sĂĄ er de naturligvis højere end de officielle anbefalinger. Jeg lytter b la. til de undersøgelse John Campbell referere til derudover anden research. Gør jeres egen efterforskning og fĂĄ en test ved lægen efter nogen tid og se resultatet. Jeg begyndte at sætte system i vitamin/mineral indtaget da den livsfarlige plandemi rullede ind over os, før var jeg ligeglad. Hvad er sĂĄ mine uvidenskabelige resultater?: Ingen sygedage ej heller den indbildske syge, forkølelse osv. ingenting.… Read more »

18
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x