22
sep
Seneste opdatering: 23/9-23 kl. 0053
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Man husker sikkert James O’Keefes (tidligere Project Veritas) fantastiske skjulte kamera med Pfizer medarbejderen Jordan Triston Walker, der lader sig udspørge i en lille rødvinsbimmelin om de nærmere procedurer og tanker bag den indbringende Covid-medicin. (Deres VD Albert Bourla er den højst lønnede chef i medicinalindustrien i verden.)

Mere skulle der ikke til, for på lavbudget at afsløre virksomhedens blakkede motiver, eller for at sætte hele den samlede main-stream presses uduelighed til skue. Ingen danskere har den fortalt, hvilke milliardbøder Pfizer har fået, for at lave farlig medicin.

Nu følger O’ Keefe op ved at opsøge Josh Brown, Pfizer National VP til et skolebetyrelsesmøde, hvor han blot vil vide, om Walker stadig er ansat i koncernen. Tænk, journalistik kunne være sĂĄdan, at folk ville betale for den, sĂĄ staten ikke skulle holde den kunstigt i live.  –  (Lars Bern kommenterer i dag ‘vaccinerne’ og Mc Culloughs tale ved høringen i Strasbourg.)

Cancerspecialist om permanente DNA forandringer og kræftrisiko ved Covid-sprøjterne

Phillip Buckhault vidner for South Carolina Senate Medical Affairs Ad-Hoc Committee on DHEC. Hans kvalifikationer fremgĂĄr af University of South Carolinas hjemmeside.

4.3 6 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Dragen
Dragen
2 months ago

Straffene for at lave farlig medicin , skulle i højere grad gøres personlige og især betyde fængsels tid . Ind og sidde i kachotten i x-antal år . Så firmaerne og de ansvarlige ledre ikke bare kan spekulere bødeprisen med ind i de samlede omkostninger . Ind og sidde i real tid. Spilde tid med at være fængselsfange på alm. Vilkår.

Cat Girl
Cat Girl
2 months ago
Reply to  Dragen

og det samme til hele statsapparatet

Last edited 2 months ago by Cat Girl
DavidK
DavidK
2 months ago

Her et wrap-up, for jeg synes faktisk det er den mest overbevisende testimonial jeg har set indtil nu: * Der er pĂĄviseligt DNA i vaccinerne * Man kan sekventiere det, og præcist se hvor det kommer fra * DNA’et formidles pĂĄ en mĂĄde sĂĄ det pĂĄvirker celler pĂĄ et irreversibelt niveau * Det pĂĄvirker muligvis DNA pĂĄ stamcelle-niveau (deraf overdødeligheden i vaccinerede lande) * DNA’et nedsætter folks immunforsvar, fører muligvis til aggressiv kræft, blodpropper osv * Det var ikke meningen DNA’et skulle være der, det skyldes produktionsmetoden * Men fordi man har forsøgt at eliminere DNA har man gjort problemet… Read more »

DavidK
DavidK
2 months ago
Reply to  steen

Tak, du mĂĄ virkelig bruge meget tid pĂĄ at finde al den information. Det er nærmest ufatteligt, at ingen medier tør røre det, ikke engang som click bait. Alene overdødeligheden burde være en tophistorie. Klassisk forargelseshistorie i BT eller EB. Akkurat som den manglende overdødelighed i de ikke-vaccinerede lande.Vi taler om store systemer og tal, statistik – hvor forudsigelser og tendenser stort set aldrig afviger, i hvert fald ikke uden grund. Det er jo ikke sĂĄdan, at vi ud af det blĂĄ lige pludselig oplever 10 gange flere trafikulykker eller pædofile overgreb eller whatever, fra det ene ĂĄr til det… Read more »

Margrethe
Margrethe
2 months ago
Reply to  DavidK

Fejlagtig DNA indhold eller ej efter lemfældig oprensning. De samme injektioner fĂĄr kroppen til at producere spikeprotein, som er den gift, der er skyld i blodpropper, myo- og pericarditis osv. Jeg ved ikke, hvor mange der har lyst til sĂĄdan en cancer “kur” efter det her. Det bliver en af de mange langsigtede, utilsigtede “bivirkninger” ved det her. Mange mister al tiltro til den etablerede medicin, ogsĂĄ den, der rent faktisk har en positiv effekt. Oven pĂĄ det, vi her har været udsat for, har jeg bedt dem stoppe alle indkaldelser til deres sĂĄkaldte “forebyggende” screeninger for dit, dat og… Read more »

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x