16
nov
Seneste opdatering: 16/11-23 kl. 2326
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Kan Israel og Vesten reddes fra sig selv? Eskaleringen sender os på vej mod en regionalkrig og måske det, der er værre

De oligarker, der regerer bag den indkuppede* Bidens facade i Washington, lever i fortiden, og som vi har set med Ukraine, kender de ikke andet end at eskalere mod mere krig. Utvivlsomt fordi det er de samme kr√¶fter, der tjener formuer p√• krig. I husker Black Rock medarbejderen Serge Varlay: “War is fucking good for business“?

Disse krigshetzere og globalister har nu magten i Washington og Bruxelles, derfor man b√łr ikke undre sig over, at krige som Ukraine opst√•r, vedligeholdes og eskaleres. Eller Israel/Gaza. En Trump havde stoppet Nethanyahu nu. Hertil havde hans forst√•else for Israels vrede rakt, men han er jo kuppet ud af netop de samme ikke-folkevalgte pengekr√¶fter.

Vi b√łr foragte vores politiske herrer og deres medier

I dag vil EU-Kommisionen, at Danmark blokerer russisk olie i √ėresund og Storeb√¶lt. Det er spr√łjtegalt og kan sende os i en bilaterale krighandlinger med Rusland. Desuden er de farvandes sejlrender internationale, der g√¶lder ikke dansk ret. 60 % af russernes olie g√•r denne vej. S√• var EU alts√• alligevel ikke “fredens projekt?”

Efter Ukraine er svaret “nej.” Vi b√łr derfor nu frygte vores politiske herrer og deres k√łbte medier, og vi b√łr foragte dem, for de er ikke l√¶ngere demokratiets taler√łr. Vores politiske herrer er globalister og krigshetzere i Kommissionen, og deres nuv√¶rende m√•l er kaos, s√• de bagefter kan bringe os deres totalit√¶re orden; Den digitale koncentrationslejr og en postdemokratisk fremtid. Ingen dissens, intet privatliv.

Nu tror oligarkerne, at USA kan f√łre flere krige rundt om i verden samtidig. Kr√¶fterne der betaler og bestikker amerikanske politikere, √łnsker ogs√• krig, de er lige s√• uvidende og de har lige s√• lidt sans for USA’s begr√¶nsninger. “Kom an Rusland, Kina og den samlede muslimske verden.”

Det er et andet Mellem√łsten end i 1991 og frem for alt et milit√¶rt meget st√¶rkere. Omvendt er det et milit√¶rt svagere USA, end i 1991. Det er skr√¶mmende at h√łre, hvordan Washington regeres under “Biden-regimet,” vi kan kun bede til, at verden slipper helskindet fra det.

I et hysteri er der ikke plads til nuancer

Desv√¶rre g√•r Washingtons oligarker¬† godt sp√¶nd i med Nethayahu og de radikale partier, der st√łtter ham. 40 % af israelerne st√łtter da heller ikke regeringens politik. Der er store demonstrationer udenfor Nethanyahus bop√¶l.

Fornuftige mennesker som prof. Mearsheimer, Peter Hitchens og MacGregor st√łtter den heller ikke ubetinget, og de er med rette urolige for Israels overlevelse, men enhver kritik af Israel bliver √łjeblikkeligt taget op som antisemitisme og st√łtte til Hamas. Det r√•dende hysteri er af religi√łs karakter.

Den næste globalistforbrydelse?

Akkurat som en kritik af USA-Nato for et par √•r siden, blev taget som en st√łtte til Putin. Det er selvf√łlgelig ogs√• sket for de tre n√¶vnte denne gang.

Men se, hvad der er sket med den kritik efterh√•nden som realiteterne har talt, og Ukraine er ved at tabe i den amerikanske aggresionskrig, som vi andre sagde hele tiden. Det varer ikke l√¶nge, inden USA har vendt ryggen til Selensky, som de plejer at g√łre med allierede.

Efter at have mistet nu 500.000 unge m√¶nd, er gennemsnitalderen i Ukraines h√¶r nu er 43 √•r. De unge er d√łde eller emigreret. Denne katastrofe har det danske Folketing bevidstl√łst st√łttet i snart tre √•r, ligesom de morderiske vacciner. Har de tale- og t√¶nkeforbud i Folketinget? Hvad bliver den n√¶ste globalistforbrydelse, de helhjertet skal st√łtte?

Vores handlefrihed med 50 mio muslimer i Europa?

Samtalen nos Neil Oliver¬† tager et andet spor: “Det forekommer mig fuldst√¶ndig vanvittigt, at vores politikere nu tror, efter at have importeret over 50 mio muslimer, at Europa kan st√łtte Israel som s√¶dvanligt uden konsekvenser, at vi nu roder rundt i hvepseboet med en k√¶p,” siger Neil Oliver.

Bliver dette til en udvidet regionalkrig – trods¬† det at lande som Egypten og Jordan meget n√łdigt vil i krig med Israel – kommer vil til at f√• meget store sp√¶ndinger i Europa, hvis ikke ligefrem krig. Den engelske premieminister har lige fyret indenrigsministeren, fordi hun sagde, at landet var for tolerant over for den “pro-pal√¶stinensiske p√łbel.” Han m√• have lugtet lunten, da 300.000 pal√¶stinasympatis√łrer forleden demonstrerede i London.

The Samson Project

Men risikoen ved konventionel krig er st√łrre, for Israel lader sig ikke besejre under nogen omst√¶ndigheder. Her kommer landets mere end 100 atomspr√¶nghoveder ind i billedet med The Samson project. Paradigmet at Israel vil tr√¶kke enhver livsfarlig aggressor med sig i undergangen.

Israel kan udslette en hvilken som helst storby inderfor flere tusinde kilometers afstand – ogs√• i Europa, for √łvrigt.

Jeg ved ikke, om man kan h√łre s√• fornuftig en samtale i dansk tv, da jeg ikke har haft tv i 23 √•r. TV er ikke bare dumt og ligegyldigt, det er skadeligt. S√• jeg tvivler.

Jeg plejer ikke at deltage i hysteriet om de ulideligt, gentagne mellem√łstkrige, men denne er anderledes p√• mange m√•der. Hamas’ terrror-angreb var anderledes stort og barbarisk, og myrderierne p√• civile pal√¶stinensere er anderledes. Vesten er regeret af andre kr√¶fter, der √łnsker konfrontation selvom de er svagere og st√•r mere isoleret i verden.

F√łrst og fremmest risikerer den at sprede sig s√• meget, at den ogs√• kommer til at vedr√łre Europa og som med Ukraine: M√•ske hele verden. Derfor bliver det sv√¶rt helt at undg√• at ytre sig denne gang.

 

* Sådan blev det amerikanske 2020- valg stjålet

4.4 7 votes
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

4 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
EU og Mette kan da sagtens ordne russerne, eller?
EU og Mette kan da sagtens ordne russerne, eller?
15 days ago

EU mener at Danmark skal blokere for russiske transporter i √ėresund og Storeb√¶lt. Det vil Mette sikkert gerne v√¶re med til. S√• kan fl√•den nok give russerne lektioner i, at hvis Mette bliver sur p√• deres skibe mv., bliver det v√¶rst for dem selv. Danmark er ganske vist stort set uden forsvar og civilforsvar, men vi har da stadig de gamle kanoner ved Helsing√łr, og der kan vel ogs√• findes noget frem der kan sp√¶rre Store b√¶lt og Lilleb√¶lt. N√•r det er sket, kan Mette, Lars og Troels sikkert f√• deres egen lille private krig, og det vil antagelig √łge… Read more »

EU og Mette kan da sagtens ordne russerne, eller?
EU og Mette kan da sagtens ordne russerne, eller?
15 days ago

P√• mange andre omr√•der f√łrer EU en politik som

Dragen
Dragen
15 days ago

Chr.4 , plantede egeskove til , at bygge krigsskibe med . De krigsskibe der blev bygget af de tr√¶er Chr.4. Plantede , blev s√¶nket i 1807 af engl√¶nderne da de blev sure p√• os dengang . De ligger muligvis stadig p√• havbunden ud for Kbh ?. Men lidt udfor √Örhus . Vestligt for byen – ligger et stykke fredet skov . Det aller sidste stykke af de skove Chr.4. Plantede. S√• HVIS vi stadig kan b√•debyggerh√•ndv√¶rket , s√• skulle der v√¶re mulighed for – i en sn√¶ver vending, at bygge lidt fl√•de . Man m√• pr√łve at g√łre det godt… Read more »

EU og Mette kan da sagtens ordne russerne, eller?
EU og Mette kan da sagtens ordne russerne, eller?
14 days ago
Reply to  Dragen

P√• mange andre omr√•der f√łres en politik som er livsfarlig for danskerne. Selvom vi ikke kommer i krig med Rusland, kan diverse udspil fra Mette & co. samt WHO, WEF og EU sagtens f√• fatale og katastrofale konsekvenser for et stort flertal af danskerne. Der g√•r efterh√•nden ikke een dag uden overfald, knivstik, trafikdrab, mystiske brande og snesevis af indbrud. Samt hundredvis af statslige og bureaukratiske overgreb og svigt, plus talrige sundhedsskandaler og andre skandaler. Danmark er et misregeret land. Christiansborg er en sk√¶ndsel, et √•ndeligt og moralsk fallitbo. M√¶ngden af ensomhed, forbrydelser, uretf√¶rdighed, boligproblemer, konkurser, stress, sociale tragedier, faderl√łse… Read more »

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x