1
dec
Seneste opdatering: 1/12-23 kl. 2158
41 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Today you will get to see the data that nobody wants you to see. FINALLY. No State or country has ever released record-level public health data on any vaccine.” (Steve Kirsch)

De kalder manden der lavede New Zealands sundhedsministeriums statistikside for “Winston Smith” i interviewet med New Zealands tidligere TV vært Liz Gunn. Det er navnet på hovedpersonen i George Orwells roman “1984.” Det er regeringens egen statistik, som ingen andre har set før nu. Nogle af vaccinatørerne i landet havde op til 17 % døde blandt dem de sprøjtede.

Uvirkeligheden jeg beskrev forleden skyldes, at vi befinder os midt i verdenshistoriens største massemord, og hovedparten af verdens befolkning ved det ikke. Måske er op til 17 mio mennesker dræbt af “de sikre, effektive vacciner.” Højst ti procent af befolkningen ved noget faktuelt, men at dømme efter boostertallene, har langt flere en fornemmelse, der nu afholder dem fra at lade sig vaccinere yderligere. Amerikanske CDC klager på vaccinens vegne: More People Should Be Getting New COVID-19 Vaccines. I Danmark har 16 % taget dem, næsten kun gamle over 65, sagesløse på plejehjem.

Men formulerer de for sig selv og hinanden, at regeringen er deres fjender, som er i færd med at slå dem ihjel? “Hvorfor gør regeringen det?”spørger “Winston Smith”. Et meget anderledes interview, der udkom igår, og øjeblikkeligt blev slettet af You Tube, naturligvis. Hvis ikke det indeholdt “farlige” sandheder for de aktionærer, Google har til fælles med big pharma, var der vel ingen grund til at undertrykke oplysningerne i det? Hvis det nu var rent sludder, så det kan vi slutte, at de ikke mener, det er.

Steve Kirsch: Data from US Medicare and the New Zealand Ministry of Health shows, beyond any doubt, that the COVID vaccines have killed millions.

Andrew Bridgen taler her om New Zealand i det engelske Underhus for det sædvanlige, minimale publikum. Der er vel ti medlemmer ud af de potientielle 650. Politikerne stinker af dårlig samvittighed. Lad dem komme ud i sandheden så hurtigt som muligt som en lettelse for os alle sammen. Lad os få renset luften efter tre års løgne, og lad os frem for alt spare flere menneskeliv. Endnu en læge anbefaler interviewet: Absolutely Must Watch: New Zealand Irrefutable Evidence Of Genocide: (Mother Of All Revelations)

Min hospitalsoplevelse

Jeg må fortælle om min oplevelse onsdag. Jeg var blevet smittet med en eller anden virus, der verserer mindst ti i øjeblikket, siger min daglige sygeplejerske. Da jeg har knoglemarvskræft og får en medicin, der holder mig i live, som samtidig svækker mit immunforsvar, har jeg fået at vide, at jeg skal kontakte hospitalet hvis min feber kravler over 38. Det gjorde jeg, da jeg også havde andre symptomer som åndenød og ondt i hals og bronkier. Sygdommen er grunden til, at jeg aldrig har haft flere læge og sygeplejerskekontakter i mit liv, selvom min far var læge, og min mor sygeplejerske og jeg er vokset op på et stort københavnsk hospital i 50´erne.

Vel ovre på hospitalet blev en del prøver taget, og jeg fik at vide, at jeg havde Corona. Selv var jeg skeptisk til diagnosen, da de ikke ville fortælle mig, hvilken test der konkret sagde det. Derefter blev jeg tilbudt en kur bestående af fire dele, hvoraf det berygtede Remdezevir var en af dem.

Remdezevir er berygtet for at give nyreskader og nyresvigt. Jeg foreholdt lægen i en neutral tone, hvad jeg vidste om Remdezevir, og sagde at jeg under ingen omstændigheder ville have det. Han sagde, at det var jeg naturligvis i min gode ret til, og de resterende gange han kom ind på min stue, havde han en attitude som en hund, der har fået tæsk, hvad han ikke på nogen måde havde fået.

Hvordan skulle jeg tolke det? Jeg havde været venlig og ikke hoveret eller søgt at nedgøre hans faglige stolthed. Jeg tolker det, som om han ved, jeg har ret, men at han valgte at følge Sundhedsstyrelsens foreskrifter alligevel, og at han skammede sig over det.

Jeg tog hjem med en pakke penicillin kort derefter, og i dag har jeg det noget bedre og ingen feber.

Måske man skulle minde politikerne om, hvad straffen kan være for “at sprede gift”

Den svenske Brotsbalken kapital 13 paragraf 7. Jeg går ud fra, vi har en lignende bestemmelse i Danmark. Den er op til livsvarigt fængsel.

Dr. Vernon Coleman: The Collaborators will kill us all

 How ruthless censorship hid the covid genocide

4.4 7 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

41 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Dragen
Dragen
3 months ago

At lægen du beskriver – i det mindste virker til at skamme sig , taler dog til nogen fordel for ham. Mit indtryk er , at store dele af vores børn og unge er opdraget så norm-forvirret , at det eneste de kender er, “at overholde reglerne”. Uden at det går op for dem , at ved hjælp af regler, kan du gøre det allermest uetiske og forkerte , og – ved, at tilsidesætte reglerne – kan man nogen gange sikre – det eneste rette gjort. Enkelt sagt kunne man også sige ;at de der hjalp Anne Frank og hendes… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
3 months ago
Reply to  Dragen

For 40 år siden var vi på vej mod en ny istid; så tiderne skifter…

H.P.
H.P.
2 months ago
Reply to  Dragen

Godt og gennemtænkt indlæg. Undervisningssystemet lærer børnene HVAD de skal tænke og IKKE at tænke selv. Da jeg på et tidspunkt opdagede at en del af folkeskolens formålsparagraf er at “uddanne børnene til demokrati” blev jeg rystet. Man kan mene hvad man vil om de forskellige styreformer men at undervise/indoktrinere børnene i at demokrati er det absolut eneste rigtige og at hvis man bare så meget som overvejer om en anden styreform er bedre så er man ond ( racist, nazist, facist mv. ) DET er langt ude. Når man således har givet børnene skyklapper på fortæller man dem at… Read more »

Manden, som (be)talte sort
Manden, som (be)talte sort
3 months ago

Jeg håber i den grad at de, som pressende “vaccinerne” ned i halsen på folk bliver straffet på den mest grusomme måde.

Disse sataner har skabt sorg og lidelse i tusindvis af familier.

De må ikke slippe for straffen.

Steffen blev 48 år: Kendt og elsket skakspiller døde alene og uventet – fem børn sidder tilbage og savner deres far

https://fyens.dk/navne/steffen-blev-48-aar-kendt-og-elsket-skakspiller-doede-alene-og-uventet-fem-boern-sidder-tilbage-og-savner-deres-far

Anders Bo
Anders Bo
3 months ago
Reply to  steen

Hvilken del af “Underordnet hvor mange der lemlæstes, invalideres og/eller dør af Heunicke-Frederiksen SKAL Moder Mette genvælges*” er det I ikke vil forstå?

*Dét er både Sikkert & Effektivt!

Nielsen
Nielsen
2 months ago
Reply to  steen

Hvis du vil blive af med din lægepåførte dårligdom, skal du kigge på Burziynsky, som kæmpede mod food and drug administration i lang tid i empire america -det amerikanske emperium. Den enestee grund til at jeg prøver at holde dig i live, er at din blog er nødvendig. Ja og så kan der være andre grunde. Men de bliver mellem mig og dig. Tror jeg.

ino
ino
3 months ago

Vedr. Overdødeligheden i Danmark Der er mig bekendt ingen 100% korrekt måde at beregne overdødelighed, men jeg har gjort mig den ulejlighed at benytte tal fra Statistisk Tiårsoversigt og beregne døde pr. 1.000 borgere. Dermed tager jeg hensyn til at befolkningstallet vokser (fra 2011 til 2020 voksede det med knap 400.000 personer!). Gennemsnitlig dødelighed per 1.000 i årene 2010-2019) var 9,38. Dødeligheden per 1.000 i 2020 var 9,38, dvs. der var ingen overdødelighed i 2020. I 2021 var dødeligheden per 1.000 9,79 dvs. en overdødelighed på 4%. I 2022 var dødeligheden per 1.000 10,12 dvs. en overdødelighed på 8%. Havde… Read more »

Manden, som (be)talte sort
Manden, som (be)talte sort
3 months ago
Reply to  ino

Det er jo ligegyldigt om man ikke kan opgøre overdødeligheden 100% korrekt så længe man opgører den efter samme principper i de år man sammenligner med.

Dødeligheden pr. 1.000 indbyggere er jo et fint udgangspunkt.

Dr. John Campbell gør meget i den slags og han har også splittet tallene op i aldersgrupper også for Danmarks vedkommende.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
3 months ago

Andre her på Snaphanen har tidligere været fortalere for broccoli som et vidunderhelsemiddel imod cancer, som også denne Rumble video tyder på er broccoli en effektiv måde at forbedre sin helse.

https://rumble.com/v3vfmjj-broccoli-is-rich-in-vitamins-k-and-c-and-contains-sulforaphane-which-may-he.html

Broccoli hjælper imod inflammation og hjerte-kar-sygdomme, antioxidanter der støtter immunforsvaret, knogleforstærkende K-vitamin og immununderstøttende C-vitamin, sulforafan der har potentialet at bekæmpe kræft, ingen bivirkning kun luft i maven om man tilfældigvis spiser lidt for meget, helt ufarligt kun en vis råhygge når luften lukkes ud.

Manden, som (be)talte sort
Manden, som (be)talte sort
3 months ago

Chris McDonald er en stor fortaler for broccoli. Jeg bilder mig ind at han ved hvad han taler om.

Fejlen mange gør her i Danmark er at ovekoge det så det til sidst bliver som en våd svamp.

Al dente med en eller anden dressing til så kan det godt glide ned.

Jeg er opvokset med totalt udkogt blomkål, så jeg har en vis erfaring.

Anders Bo
Anders Bo
3 months ago

Se mit svar til Jan?

Anders Bo
Anders Bo
3 months ago

Sulforaphane er et “2-komponent produkt” med en halveringstid på ½ time.
Hvis broccoli ikke er rå, virker den ene komponent ikke, hvorfor broccoli skal tygges* med rå radisser, for at danne Sulforaphane.
3-4 dage gamle broccolispirer indeholde samme mængde Sulforaphane som “voksne” broccoli, hvorfor spirerne indeholder +50 gange W/W mere – +5.000% – Sulforaphane.

Prøv at søge på “Dr Talahay Sulforaphane Johns Hopkins”?

Jeg haåer det gav mening.

*Komponenterne frigives ved knuse, tygge og anden mekanisk findeling.

Jakob
Jakob
3 months ago

Remdezevir er livsfarligt, det er der vist glimrende beviser på da det blev givet massivt under første bølge og folk faldt som fluer, troede ærlig talt at der i DK ikke blev tilbudt dette skumle medicin, det er vanvittigt. Jeg håber du er på daratumumab/darzalex, men har hørt at de af helt mærkelige årsager ikke giver det i førstebehandling på Herlev, måske de har sadlet om, men det var også meget underligt. Vejle har en af verdens førende indenfor Darzalex Torben Plesner, har hørt folk fra sjælland er taget til Vejle for at blive behandlet. Nu batter livsvarigt fængsel ikke… Read more »

Dragen
Dragen
3 months ago
Reply to  steen

God bedring Steen . Det er godt du et tilbage igen .

Anders Bo
Anders Bo
3 months ago
Reply to  Jakob

Det var nu fordi, rejsetiden var synd for deres døtre… A-HA-HA-HA

Fru Olsen
Fru Olsen
3 months ago

Jeg håber, de gav dig azithromycin, Steen? Det er det, fx Zelenko og andre brugte. Du kunne have bedt den læge om Hydroxychloroquin eller Ivermectin og henvist til Dr Kory og Zelenko. Her i Udkantsdanmark tjekkede jeg lige dødsannoncer for to mindre byer, den ene har ca. 8000 indbyggere, og i ugeavisen var der denne uge 7 dødsannoncer, og een var en gut fra 1995. I den anden by med ca 3000 indbyggere var der 4 dødsannoncer, een var fra 1950 og for noget tid siden var der en fra 1993. En mand. Er det de yngre mænd, der rammes… Read more »

Fru Olsen
Fru Olsen
3 months ago
Reply to  steen

Azithromycin er sådan set det samme som Zitromax. En antibiotika kur på tre dage, hvis man ikke kan tåle penicillin. Det er bredspektret og virker formidabelt på halsbetændelse, bronkitis og lungebetændelse mm. Sundhedsstyrelsen STOPPEDE nærmest salget af det, da plandemien begyndte, og man kaldte det konspirationsteori, at det kunne bruges! Jeg spurgte min læge hen på sommeren i forb med noget ondt i halsen, var det vist,, og hun sagde, at det måtte de ikke engang udskrive, eller de KUNNE ikke! Vildt kriminelt, og det var helt bestemt pga Fauci og de amerikanske sundhedsmyndigheders anbefalinger. Dr Zelenko har vist skrevet… Read more »

Last edited 3 months ago by Fru Olsen
Roland Salomonsson
Roland Salomonsson
3 months ago

Det finns sannolikt en anledning till att ett flertal sjukvårdsregioner i Sverige inte längre vill utföra (covid-) vax:ningar. De utlokaliserar verksamheten till “privata vax:företag”. Kan det vara så att de VET och inte vill skylta med giftsprutor när skandalerna exploderar. Privata “vax:företag” är sannolikt högre grad av skrupellösa.

Manden, som (be)talte sort
Manden, som (be)talte sort
3 months ago
Reply to  steen

Det tror jeg du har ret i. Faktisk tror jeg at lige netop dette er en meget vigtig nuance så fremt ansvaret engang skal placeres.

Dragen
Dragen
3 months ago

jeg tror også det er en nuance der kan blive vigtig.

Anders Bo
Anders Bo
3 months ago
Reply to  Dragen

Lille-massemorder er kun marginalt bedre end mellem-massemorder.

Anders Bo
Anders Bo
3 months ago
Reply to  steen

Nøssebarrøv Brostrøm: “Vi har ikke taget fejl, vi er blevet klogere”!

Anders Bo
Anders Bo
3 months ago
Reply to  steen

PS: +50 år for den 4. og nu +65 for den 5. (men børn ned til 12 – TOLV! – år kunne på et tidspunkt få 2… )

Dragen
Dragen
2 months ago

OT.Steen. Der er et nyt interview med Edward Dowd , på bitchute. Brave tv , med dr. jason …? Jeg håber du vil se på det , og arbejde lidt med det for os andre. De kommer ind på flere interresante betragtninger . Bl.a , at det ikke er Wall street der overtog Washington ,- men Wahington der overtog Wall street. Lars Hedegaard skrev for nogen tid siden, en artikel om sammenblandingen af politiske sager bag store pengetanke , som fortalte om noget lignende. De taler forskelligt tal-materiale jeg ikke kan overskue , som jeg håber du vil løfte lidt… Read more »

trackback

[…] “Alle vaccinerende lande har disse data.” Steve Kirch taler i det engelske parlament om betydningen af New Zealænderen Barry Youngs afsløring. […]

trackback

[…] af reaktioner. “These vaccines are killing machines”, siger Steve Kirsch. Se eventuelt Winston Smith en gang […]

trackback

[…] i bunken af reaktioner. “These vaccines are killing machines”, siger Steve Kirsch. Se eventuelt Winston Smith en gang […]

Nielsen
Nielsen
2 months ago

Heinz Kissinger has left his mark. May he dvelve where he is. God help us.

Tim Pallis
Tim Pallis
2 months ago

Jeg er målløs Steen, at man tilbyder dig Remdezevir på et dansk Hospital december 2023 efter at have diagnosticeret dig med Covid. Det kan man jo dø af! Her er lidt læsning til kommentatorerne: Stew Peters: “We’ve seen this pattern play out over and over by now. Somebody goes to the hospital with a moderately severe case of symptoms, and using a failed test, they get diagnosed with COVID. Immediately they get put onto this protocol. They get pumped full of Remdesivir. Their organs immediately start to fail. And then they get stuck on a ventilator and they die.” We are looking for patients who… Read more »

Dragen
Dragen
3 months ago

Kvinden , – som taler efter Andrew Bridgen , virker helt fjern i.fht. den viden vi andre sidder med ,- fx her på Snaphanen. Er det fordi hun vitterligt ikke aner hvad der er foregået ?. Eller er det viljen til, at holde FAST, – for en hver pris – i det oprindelige narrativ ?. Fordi styrken eller viljen til, at se virkeligheden i øjnene måske ikke er der ?. Jeg har oplevet enkelte hvor c-sprøjternes formålstjenstelighed har antaget religiøse dimensioner . hun virker “meget fast i kødet” i sin overbevisning. Hvilke overvejelser gør I andre jer?.

Dragen
Dragen
2 months ago
Reply to  steen

Ja det forklarer en del . Hvis de er så “faste i kødet” mht ikke at give indrømmelser , påtage sig ansvar og skyld , så har vi at gøre med noget der ligner eller ender med at ligne virkelige “war-criminels”. Så er det ikke kun “kom til” , så ligner det aktiv deltagelse i benægtelse af noget uhyrligt.

Cat Girl
Cat Girl
3 months ago

CIAs operation mockingbird er lykkedes udover al forventning. De psykopatiske ledere og hele deres lakajapparat af dumme ansatte lyver om alt i evigheder og folk hopper stadig i med begge ben stort set enstemmigt uanset hvad emnet er Vi skal ikke bare kræve, men gennemføre med den nødvendige magtudøvelse at der indføres ansvarliggjort magtudøvelse i vores administration, hvis vi overhovedet skal have en sådan De fucking lorteaber lyver altid om alting, De lyver for at skjule at de ikke ved noget og fordi de er bange for at andre skal opdage det, og først og fremmest lyver de for at… Read more »

Last edited 3 months ago by Cat Girl
41
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x