8
dec
Seneste opdatering: 8/12-23 kl. 1741
21 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Alle vaccinerende lande har disse data.” Steve Kirch taler i det engelske parlament den 4.12 om betydningen af New Zealænderen Barry Youngs afsløring.

Den er vidtrækkende. Ånden er ude af flasken. Alle parlamenter – også Folketinget – ligger inde med disse ‘record level data,’ hvilket betyder at også hele Folketinget ved, de slår deres befolkning ihjel med vacciner. Foreløbig har de dræbt omkring 12.000 danskere, desuden er 1.2 mio EU borgere døde og godt 700.000 amerikanere er slået ihjel af deres regeringer. I hele verden er skønnet 17 mio. dræbte.

Det er derfor, ingen i Folketinget rejser spørgsmålet om den notoriske overdødelighed og oversygelighed, vi har. Det er derfor, vores medier afslører sig som korrupte, når de ikke kræver en sådan undersøgelse, eller selv laver journalistik på emnet. De ved nemlig, hvad der ville komme frem ved en sådan undersøgelse.

Det er en svært ubehagelig erkendelse at skulle drage om sit land, sit “demokrati.” Men vi skal vide, at ligegyldigt hvor klokkeklare beviser der fremkommer, så er det så alvorlige anklager der rejser sig mod de hovedskyldige, at de vil nægte ALT ind i det sidste. At indrømme noget, det mindste, vil være alt for dyrt for dem.

Ja, det ville være så stort, som nogen har argumenteret om både Kennedy- og Palme-mordene, at nationerne ikke ville kunne tåle sandheden offentliggjort og bagefter kunne eksistere videre. Hele eliten ville udslettes ved afsløringen. Men hør Kirsh! Det er den skarpeste, mest komprimerede beskrivelse af vores situation, jeg endnu har hørt, og den varer kun 18 minutter.

New Zeeland whistle blower released

Heart failure is up 973 % in the military

Exclusive MIT Speech by Steve Kirsch. Hans tale begynder minut 23

Barry Youngs data matcher data fra alle andre lande. Ingen kan modbevise det, derfor ønsker ingen en offentlig diskussion om det.

4.5 8 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

21 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Lennie
Lennie
2 months ago

CovID vaccinerne giver AIDS. Senator Johnson var fremme sidste år og talte om det, og når man skriver på Google: “covID vaccines causes aids”, så kommer en masse debunking fact checkers frem! Voila! Så ved man, at man har fat i den rigtige ende. Når den så siges at være ‘Self-spreading’, så har vi jo miseren, for det kan betyde, at der er tale om en luftbåren form for aids. I min lille landsby med ca 3000 indbyggere var der i forrige uge een begravelse hver dag, blot i den ene af kirkerne. De andre kirker ligger i små byer… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
2 months ago
Reply to  Lennie

Vent til april…

Odd S.
Odd S.
2 months ago

Jeg har læst et sted, kan det desværre ikke huske hvor, at ‘man’ ville tilbage til en befolkning på 4-5 mia. mennesker. Så batter 17 mio. altså ikke ret meget… Desuden så går ‘vaccinerne’ stort set kun ud over hvide mennesker, og det er jo ikke os der er flest af. Det er heller ikke os der er mest ballade med. Stort set ingen andre tager jo ‘dødssprøjten’, så enten har nogle regnet forkert, eller kan det virkelig være meningen at man laver et massemord på den dygtigste og mest innovative del af jordens befolkning? Det giver jo ingen mening!… Read more »

ino
ino
2 months ago
Reply to  Odd S.

Corona var kun en generalprøve; Bill Gates har for længst forudsagt at det bliver værre næste gang. Hvide mennesker er i øvrigt ikke de mest intelligente. Østen slår os.
Og i det tropiske Afrika har man vist for vane at forebygge diverse sygdomme med både Ivermectin og Hydroxyklorokin, så der var næppe et større behov for sprøjterne, en smutter for Gates & Co.

Dansk politik er hykleri, humbug og skuespil
Dansk politik er hykleri, humbug og skuespil
2 months ago
Reply to  ino

Ino mener at Østen er mere begavet end Vesten. Og det
er rigtigt at Vesten synes overbefolket med tåber. Men
dem i Østen har også opført sig ekstremt dumt ved utallige
lejligheder. IQ-tal bør man være skeptisk overfor. De kan
være målt forkert, og de kan være “politisk korrekte”.

Margrethe
Margrethe
2 months ago
Reply to  Odd S.

Du har ret. Der er mange løse ender, det her og nu, er svært at finde logiske sammenhænge mellem og forklaringer på. Den spontane dødelighed er ganske rigtig, relativ lav, hvis man ser på den påståede depopulations agenda. Men som danske Max Schmeling har dokumenteret, er det kun 4.2 procent af injektionerne, der er ekstremt giftige, målt i indberettede bivirkninger. De resterende fordeler sig med moderate, spontane bivirkninger og så få bivirkninger, at vi må mistænke det for at være saltvand, de har injiceret folk med. Det, jeg tror, vi kan frygte, er, at injektionerne er designet sådan, at de… Read more »

Dragen
Dragen
2 months ago
Reply to  Margrethe

Jeg tror – meget på det med den l a n g s o m m e aflivning. Mer og mer “ustyrlig”/turbo cancer , antibiotica resistence o.lign . Netop så sammenhængen ikke går op for de fleste . Vi vil sandsynligvis , opleve endnu mere af denne “normalisering” af underlige sygdomsforhold , i forskellige aldersgrupper eller blandt vores veltrænede sportsudøvere mm. Fremover bliver det helbredskadeligt at rydde sne , løbe med sin hund i skoven , lege almindelige aktive børnelege blandt børn, være forpustet osv. Og mange mennesker , vil sandsynligvis gerne tro på den fortælling. Ender måske med at… Read more »

Margrethe
Margrethe
2 months ago
Reply to  Dragen

Apropos “langsom” aflivning. Det går nok hurtigt fra langsom til mindre langsom:

https://expose-news.com/2023/12/08/shocking-risein-cancer-cases-linked-to-c19-vaccinaion/

Last edited 2 months ago by Margrethe
Dragen
Dragen
2 months ago
Reply to  Margrethe

Tak for link. Mht Kina . Jeg læste for ca 10 år siden en artikel om , at ejerskabet eller kontrollen med stadigt flere havne og havneindløb indtil Europa , var opkøbt eller i hænderne på Kina. Der var genrelt ingen politisk opmærksomhed på fænomenet.

Svend Giønge
Svend Giønge
2 months ago
Reply to  Odd S.

Jo da det giver desværre mening i forhold til den såkaldte “sammensværgelses teori” den store befolknings udskiftning som igen hænger sammen med Coudenhove-kalergis bog praktisk idealisme fra ca 1925, som sammensværgelses realister nu pludselig misforstår.
Neil Oliver forklare det godt her https://www.youtube.com/watch?v=llPhL1JUBnw&list=PLA2T8B4OekbxJei50eYxjkIRV5GGlSQv9&index=5 Men det går endnu dybere. Det kræver indsigt i det narativ vi fødes ind i, det narativ der regere de fleste, Tak til Steen for at lære mig Neil Oliver at kende.

Lennie
Lennie
2 months ago
Reply to  Odd S.

Målet er en reduktion på 95%. Fx har Ted Turner talt om det, og selv Jacques Yves-Costeau, som jeg ellers beundrede som barn, har sagt noget i den dur! Se også Georgia Guidestones, som blev rejst i staten Georgia i 1980, men vistnok blev nedlagt sidste eller forrige år, fordi et kæmpe lyn slog ned og smadrede det.

trackback

[…] “Ånden er ude af flasken” […]

ino
ino
2 months ago

Hvis man ellers kan stole på registreringerne, så synes overdødeligheden i Danmark heldigvis for nedadgående:
https://www.ssi.dk/sygdomme-beredskab-og-forskning/sygdomsovervaagning/d/overvaagning-af-doedelighed

ino
ino
2 months ago
Reply to  steen

Jeg må have kommet til at kopiere hele siden; beklager meget.

Anders Bo
Anders Bo
2 months ago
Reply to  steen

Hvor mange +65 & syge danskere har nu ladet sig Pfi☠️💉?
Er det efterhånden et så stort antal, at det er dem man fra starten regnede med, ville lade sig “prikke” af M Eutanasia F?

Spændende om nogen entré talerstolen, og spørger efter disse data…

Anders Bo
Anders Bo
2 months ago
Reply to  steen

En lille million…
Fra april og frem bliver det “spændende tider”.
Der bliver RIGELIGT med plads på geriatrisk og plejehjem, når min tid kommer.

Danskernes fremtid ligner et fascistisk mareridt
Danskernes fremtid ligner et fascistisk mareridt
2 months ago
Reply to  ino

At overdødeligheden evt. er for nedadgående, kan jo
være fordi mange er døde. Bliver det ved på den måde vil
overdødeligheden jo falde til nul blandt de “vaccinerede”.
Skal det så betegnes som at man heldigvis er nået frem
til at al overdødelighed er afskaffet?

trackback

[…] har hentet dette innlegget fra det danske nettstedet Snaphanen. Vi er ikke enig i alt dette nettstedet står for politisk, men i vaksine/korona-spørsmålet har […]

21
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x