8
feb
Seneste opdatering: 8/2-24 kl. 2139
15 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Som ikke bestÄr af blod

Det er en helt ny sygdom, der aldrig er set fÞr, man finder i et stort antal afdÞde efter 2020/21. Dr. Campbell siger 30%, men jeg har set meget hÞjere tal fra balsamÞrerne 70-80%. De bestÄr blandt andet af proteinerne fibrin og amyloid, er op til 15 cm lange, og stopper naturligvis blodtilfÞrslen i vener og arterier. Resultatet er, at man dÞr pr. omgÄende.

NĂ„r noget ties hjel, bĂ„de af MSM og af fagpressen, sĂ„ er foregĂ„r der noget ‘fishy’ der burde tĂŠnde enhver ĂŠgte journalist, men som I ser, ikke gĂžr det. Det er to Ă„r siden, jeg beskrev disse ‘blodpropper’ fĂžrste gang, og siden er absolut intet sket udover at masser er dĂžde uden at de havde behĂžvet det. Det er mere end mistĂŠnkeligt, det er opsigtsvĂŠkkende og stinker af dĂ„rlig samvittighed og damage control!

Man kan nu se omrĂ„der med disse “blodpropper” hos personer uden symptomer

Ofte dÞr de i sÞvnen eller under idrÊt uden forudgÄende advarsler, hvilket netop peger pÄ denne type propper. Vaccinerede, husk at I skal se: Godt nyt til Covid-vaccinerede for at I ikke skal gÄ helt i sort efterhÄnden som dette massemord klÊdes af. For der er ingen vej udenom. Man kan kun hÄbe for nuvÊrende og kommende ofre, at det gÄr stÊrkt.

Tre Ă„r er gĂ„et, og det er alt for meget. Der allerede lĂŠnge vĂŠret gravet akademisk i den nĂŠrmeste forhistorie af medie- og politikerbedrag, men det er ukendt af befolkningen pĂ„ grund af MSM: Rise of Canadian Hate Science – Dr. Regina Watteel – Lockdowns in Canada.

Man kan nu se omrĂ„der med disse “blodpropper” hos personer uden symptomer: Thermographic Imaging Shows Massive Blood Clots in the Asymptomatic Vaxxed ifĂžlge US Frontline Doctors. – You Tube censuren har selvfĂžlgeig vanskeliggjort, at man kan se den, den kan dog ses direkte pĂ„ kanalen. Se ogsĂ„ Hundreds of embalmers are now speaking up about strange, fibrous blood clots in corpses

EU sanktioner mod dĂždstruede Tucker Carlson?

Det er i dag kl. 18 Washington tid Tuckers Putin interview udkommer. Som I kan se, kommer rigtig mange vestlige medier omkring det, ved slet ikke at omtale det. Hvis jeg var dem, var  det ogsÄ den taktik, jeg ville have valgt.

I ventetiden kan I se Redacteds They are FREAKING OUT over Tucker Carlson’s Putin interview, og jo, hvad de flippede helt ud over var, at han ganske rigtigt kaldte dem “korrupte propagandister.” Noget trĂŠkker op til, at Tucker kommer til at foretage en gevaldig striptease pĂ„ de totalitĂŠre krĂŠfter, der regerer os. MĂ„ske Tucker lige sĂ„ godt med det samme kan flytte ind hos en anden USA flygtning, Edward Snowden.

Naturligvis, der mÄ gÞre noget, sÄ rigtige politikere og journalister ikke fÄr unfair konkurrence.

Tucker Carlson Could Face Sanctions Over Putin Interview

Tucker Carlson’s interview with Russian President Vladimir Putin could see the conservative pundit targeted by European Union lawmakers, current and former members of the European Parliament have told Newsweek. Carlson visited Russia this week, and on Tuesday revealed he would “soon” be releasing an interview with the Russian leader.

Carlson’s work in Russia could see the former Fox News host in hot water with the EU, Guy Verhofstadt, a former Belgian prime minister and current member of the European Parliament, told Newsweek.

The lawmaker—who has called for the EU to explore imposing a “travel ban” on Carlson—described Carlson as “a mouthpiece” of former President Donald Trump and Putin, adding: “As Putin is a war criminal and the EU sanctions all who assist him in that effort, it seems logical that the External Action Service examine his case as well.” Newsweek

Jeg har ikke det fjerneste mindre tillid til russiske medier end til amerikanske. Derfor lĂŠser jeg lige sĂ„ gerne russiske nyheder. Her Sputnik. Danmarks venner og allierede i Zelensky-regimet har sat Tucker pĂ„ en “Kill-list”

Tucker Carlson Threatened With Death, Sanctions for Putin Interview: Netizens React

‘Losing the Narrative’: Freakout Over Tucker Carlson Signals Collapse of Western War Propaganda

LĂŠsetip: Mikael Jalving: Good Morning, America

Document.dk

4.3 6 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

15 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Dan Christensen
Dan Christensen
22 days ago

Man noterer sig, at bĂ„de Ukraine og Rusland mest beretter om hvor mange civile, der drĂŠbes eller sĂ„res under fjendens angreb. De pĂ„fĂžrte militĂŠre og industrielle skader rapporteres der kun lidt om. IsĂŠr Ukraine er slem til at virke mere propaganderende end informativ. SjĂŠldenskid har nok mest at skjule. Det ser ogsĂ„ ud som om, at FJB og hans dukkefĂžrere nu vil forsĂžge at luske offensive vĂ„ben ind i Ukraine med lang rĂŠkkevidde. Slipper den senile FJB afsted med det, har han De Facto erklĂŠret Rusland krig og udlĂžser dermed WW3. Det er ogsĂ„ debile FJB’s krigserklĂŠring til republikanere, fordi… Read more »

Politik: utrolige mÊngder af ondskab og grÄdighed
Politik: utrolige mÊngder af ondskab og grÄdighed
22 days ago

Ja, hvis Ukraine fĂ„r langtrĂŠkkende vĂ„ben til at bombardere Moskva med, er Fanden lĂžs. Og vi vĂ©d jo ikke hvad Biden og Obama Hussein kan finde pĂ„. Steffen Kretz fra DR har allerede vĂŠret i gang med i radioavisen pĂ„ P1 at forklare os dumme danskere at Tucker Carlson bare er en spreder af misinformation, i modsĂŠtning til Kretz som kun giver os sandheden, hele sandheden og intet andet end sandheden. Antallet af civile drĂŠbte i Ukraine og Rusland har hidtil vĂŠret forblĂžffende lavt, men det kan jo hurtigt ĂŠndre sig hvis krigen optrappes endnu et par gange. De militĂŠre… Read more »

Dan Christensen
Dan Christensen
22 days ago

I meget gamle dage var DR objektiv og neutral. Nutildags er DR en skidtspand besudlet med fascistisk propaganda fra “Ulidelige Staters Abebur”.
Steffen Kretz’s ulidelige hverv er at tĂžmme skidtspanden ud over naive danske hoveder.

Der er sager der ikke kan opklares helt
Der er sager der ikke kan opklares helt
22 days ago

Steen skriver at “den kan dog stadig ses direkte pĂ„ kanalen”.
Men hvis den ikke kan ses hos Youtube, hvilken kanal kan
den sĂ„ ses pĂ„? Er det “X” der hentydes til?

Margrethe
Margrethe
22 days ago

Mens alt fortsat stÄr stille i den danske gylletank. Sakset fra Twitter:

Thailandsk-medie-advarer-om-Covidvacciner
Cat Girl
Cat Girl
22 days ago

Hvor naragtigt at kalde ham “a mouthpiece” of Trump and Putin. Siden hvornĂ„r var medierne ikke mikrofonholdere for Satan selv?

Cat Girl
Cat Girl
22 days ago
Reply to  Cat Girl

Zelensky, Hitlery Cuntington og Joe Bye Bye Biden, UK Tories, UK PMs, Canadiske MPs, EU PMs, Australske … du kan sikkert fĂžlge mig, samt hjemlige Mette Hitler springer frem pĂ„ min nethinde med det samme. Se alle detaljer om personlighedsforstyrrelsen her:

https://www.snaphanen.dk/2024/02/06/tucker-har-interviewet-putin/#comment-1086474

(
https://www.bitchute.com/video/dPRGMkMVWI1H/
)

Last edited 22 days ago by Cat Girl
Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
22 days ago

Vanskeligt at finde lyspunkter, noget positivt i denne elendighed af dĂždsfald relateret til covidvaccination. Her til morgen kikker jeg pĂ„ France 24, en MSM propaganda kanal hvor mange mere end lyssky personer dukker op, en palĂŠstinensisk nationalt initiativ leder: Mustafa Barghouti dukker op pĂ„ skĂŠrmen, han brokker sig over at FN i nogle de lastbiler med nĂždsendinger der sendes ind i Gaza er fyldt med covidvaccine, morsomt at FN at medicinalindustrien har fundet en konstruktiv lĂžsning at slippe af med et overskud af covidvaccine, at dumpe det pĂ„ Gaza, bliv bare ved med det, at sende covidvaccinen ind i Gaza,… Read more »

dunk
dunk
22 days ago

Hvis og naar Carlsons interview med Putin bliver offenlig gjort ,vil det vaere intertessant at se mediernes reaction,han har efterhaanden traadt paa mange “taeer”.Rigtig god vind til ham fremover

Nielsen
Nielsen
22 days ago

“Som I kan se, kommer rigtig mange vestlige medier omkring det, ved slet ikke at omtale det. Hvis jeg var dem, var det ogsĂ„ den taktik, jeg ville have valgt.”
Det er da muligt. Men sÄ ville der nok kun vÊre maks, 1% af os som gad lÊse dig.

Nielsen
Nielsen
22 days ago
Reply to  steen

Sen der med at Gud hokdt hĂ„nden over dig, ku’ jeg godt li’.
Det er de smÄ sjove ting, der gÞr livet vÊrd at leve.

Cat Girl
Cat Girl
22 days ago

DEBUNKING BOSSCHE AND BIGTREE
https://www.bitchute.com/video/fN5fXqkaqJvc/

Limewood
Limewood
22 days ago
15
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x