29
feb
Seneste opdatering: 1/3-24 kl. 2225
54 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Andrew Bridgen: Rishi Sunak & Other World Leaders May Face Criminal Investigation

“Alle √¶blerne i toppen af kurven er r√•dne og ethvert √¶ble der √łnsker at komme til tops i politik, er n√łdt til at r√•dne,” siger Andrew Bridgen. “Der er erkl√¶ret krig mod menneskeheden.” Her er stof til et par dage, for dem der vil igennem det. Jeg har samlet kilderne gennem tre dage, og temaet er, de der ikke tror globalismen og myndighederne slipper godt fra vaccineskandalen. Desuden om hvorfor jeg s√¶rligt har grebet fat i dette lille hj√łrne af tidens overordnede emne: Globalismens igangv√¶rende magtovertagelsesfors√łg fra demokratierne.

De to der taler her, Bridgen og videoen nedenfor om det australske parlament, siger om de hovedskyldige, at “de m√• straffes.” Jeg har ingen anden mening om det, end at jeg frygter for at leve i en verden hvor massemord ikke f√•r nogle konsekvenser. Og Andrew Bridgen detaljerer de statsretslige m√•der, det kan g√łres p√•. Han afsl√łrer sidst i samtalen, at han netop har meldt en h√•ndfuld af de britiske til politiet. Desuden er han sikker p√•, at de vil blive straffet. Han siger, som Edward Dowd sagde i mandags: “I l√¶ngden er det ikke muligt at skjule ligene.”

Enkelte har spurgt mig, hvorfor jeg har gjort s√• meget ud af “vaccinerne” i n√¶sten tre √•r. Jeg skal besvare det s√• kort som muligt. Jeg ser ikke noget vigtigere og tydeligere symptom p√• globalismens kriminalitet, selvom jeg udm√¶rket ved, at det kun er en del af den buket, de vil uds√¶tte os for i disse √•r. Der er masseindvandring, klima, digital valuta, angrebene p√• europas demokrati og dets b√łnder, og talrige andre ting, men dette er det v√¶rste, fordi det opl√łser os moralsk. Det g√•r over en gr√¶nse for ondskab og barbari, Europa ikke har passeret siden nazismen.

Et moralsk og civillisatorisk sammenbrud

Vaccinesagen vidner om et moralsk og civillisatorisk sammenbrud, der er kommet s√• meget bag p√• de fleste, at stadig ikke kan tro, det passer. At det er virkelighed. Det sandsynlige er 17 mio d√łde og fem gange s√• mange skadede. Vi ved det ikke pr√¶cist, men det er det¬† tal vi har efter tre √•rs videnskabelig belysning af sagen. Hvordan har det v√¶ret muligt at tyrannisere s√• mange politikere, l√¶ger og journalister til tavshed? Er de virkelig udtryk for vores moralske habitus? Og hvad med dem, det koster mindre at sige sandheden – debatt√łrer, intellektuelle? Er deres tavshed den m√¶ngde mod, de i al almindelighed kan opbyde?

Masseanvendelsen af DNA √¶ndrende fors√łgsvaccine p√• mennesker er i princippet ikke anderledes end hvad Joseph Mengele foretog sig i Auschwitz, men den er v√¶rre. Mengele slog et nogle tusinde mennesker ihjel med sine medicinske fors√łg, det pr√¶cise tal kendes ikke. Dagens eksperiment overstiger det tusindvis af gange. Sammenligningen med Mengele er j√łdiske Naomi Kleins, ikke min, men den er rigtig. Man laver ikke medicinske fors√łg p√• mennesker, hvis det ikke ligefrem er mere: Eugenikeres aflivning af millioner. Adkilligt¬† peger desv√¶rre p√• det sidste.

“Er der tale om en affolkningsdagsorden,” sp√łrger Jim Ferguson. Andrew Bridgen t√łver med at svare p√• det, men jeg tror ikke, at han udelukker det som et motiv. Der findes rigtignok et civilsamfund i disse √•r, men lige nu er det ikke s√¶rlig stort, og der bliver lagt m√¶rke til alle dem, der har holdt deres mund i tre √•r. Ikke mindst i Europas parlamenter, hvor Andrew Bridgen lyser op som en af de meget f√• repr√¶sentanter for menneskelig h√¶derlighed. Den kr√¶ver tilsyneladende mere mod, end jeg nogensinde forestillede mig.

Hvordan man overlever disse √•r psykisk, fort√¶ller en klog psykolog Dr. Campell om i hans seneste video. Jeg anbefaler ogs√• dr. Michael Nehls hos Steve Bannon, hvor han kommenterer m√łdet i Washington forleden, og at han dukker op hos Tucker inden l√¶nge: Michael Nehls won‚Äôt be on the panel but will be doing a Tucker episode.

– Jeg kan naturligvis tage fejl, det kan man altid, men den stadige str√łm af videnskabelige artikler peger snarere den modsatte vej. Dette er alts√• kort, hvorfor jeg har lagt s√• megen v√¶gt p√• at dokumentere globalismen og is√¶r via “vaccinerne” samt fagfolks kommentarer til dem. Desuden fordi MSM’s rapportering har v√¶ret pr√¶get af magttro l√łgnagtighed, hvorved de har gjort sig medskyldige i millioner af menneskers d√łd og ulykke.

“There’s tens of millions of people out there that are screaming from the rooftops saying that after they had the vaccine they have suffered . . . symptoms that have impaired their activities of daily living. They can’t live the way they used to live on a daily basis. Dr. Robin Rose

“I bliver styret af kriminelle marionetter”

Efter dom anerkender det australske parlament overd√łdeligheden. Vaccinepligt blev d√łmt ulovlig. “I bliver styret af kriminelle marionetter.” Sonia Poulton is a Journalist, Broadcaster, Social Commentator & Documentary Film Maker. Hun taler med parlamentarikeren Ralph Babet, der er en af de meget f√•, der har bevaret sin h√¶derlighed, og han vil have straffe, der kan f√łles.

Rubrikken er et citat af Bret Weinstein fra Washington 26 februar omkring time 3:00:00. Han er stadig en af dem, der kortest og mest pr√¶cist sammenfatter situationen, og s√• er han en intellektuel, der har sat sandheden h√łjere end den sociale position, han havde.

Tucker adresserer tvangsvaccinationen af det amerikanske militær

Our Troops Are Holding Big Government Accountable for Their Crimes

Neil Oliver Warns ‚ÄėA Storm Is Coming‚Äô for The Guilty

Andre relaterede: Watch: Globalism ‚ÄĒ ‚ÄėThe New Variant of the Virus‚Äô og

‚ÄėA War for Our Minds‚Äô: Journalists Warn of Vast Propaganda, Censorship Network Unlike Any Before in Human History.

og
Dr. David Martin Reveals Who Is Pulling the Strings Behind the World Health Organization. Tedros is a puppet.

og

The NZ whitleblower Barry Young & Andrew Bridgen Update

og

Whistleblower Barry Young’s Court Appearance – 23rd Feb han m√łdes af 20-30 st√łtter udenfor retten

og to med Russel Brand jeg fik h√łrt

NEVER Seen Death Rate Like THIS! Dr Pierre Kory On New Excess Death Data

‚ÄúIt‚Äôs All Happening In LOCKSTEP!‚ÄĚ Meryl Nass & Andrew Bridgen On WHO & Excess Deaths

Andrew Bridgen mener, at Jacinda Ardern havde – og Rishi Sunak har – travlt med at komme ud af d√łren inden denne bombe eksploderer i hovedet p√• dem. Meryll Nass er en amerikansk l√¶ge, der blev fyret for at behandle sine patienter med Ivermectin:

Dr. Nass is a board-certified internist and a biological warfare epidemiologist and expert in anthrax. She testified to congress in November 2001 on ‚ÄúPreparing a Medical Response to Bioterrorism‚ÄĚ. Dr. Nass hosts her own blog site at http://anthraxvaccine.blogspot.com/

4.8 26 votes
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

54 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Den europæiske dårekiste
Den europæiske dårekiste
1 month ago

Selv fik jeg aldrig et skud af denne vidunderlige, sikre og effektive sundhedskur. Der var ellers pres fra mange sider og breve i eboks. Breve underskrevet af selveste B√łssestr√łm. Udtalelser fra statsministeren p√• tv: “Det er de f√•, som √łdel√¶gger det for de mange”. N√¶rmest en en til en kopi af Hitlers udtalelser om j√łderne.

Nu kan det meget vel vise sig at de bliver de få, som skal redde de mange.

Last edited 1 month ago by Den europæiske dårekiste
Frihed og √¶gte demokrati eller endel√łse r√¶dsler
Frihed og √¶gte demokrati eller endel√łse r√¶dsler
1 month ago

Hvis folk havde orienteret sig hos Hodja, Snaphanen og et par steder mere, havde de undg√•et mange former for modgang og ulykke. For der har v√¶ret advarsler mod “pandemi-humbug, WHO og “vaccinerne” allerede fra ca. 2019. Og de var de s√¶rlig tydelige lige omkring at Mette satte kvaksalver-stikkene i gang. P√• nettet har der v√¶ret mange advarsler mod masse- indvandringen fra ca. 2012. Og allerede i 1970 og 1980 kunne folk der t√¶nkte sig om, regne ud at tilstr√łmningen af kulturfremmede nok ville ende med tunge konsekvenser for mange danskere. Men danskerne er et sl√łvt folkef√¶rd, og de mere v√•gne… Read more »

Peer Pedersen
Peer Pedersen
1 month ago
Reply to  steen

“Braget”er her allerede Steen og hvad tilliden til medier og l√¶ger ang√•r, er den allerede ude af syne.
N√ľrnberg rettergangene, bliver som en fis i rummet, sammenlignet med det opg√łr der kommer til at udkr√¶ves.

Anders Bo
Anders Bo
1 month ago
Reply to  Peer Pedersen

Kan du huske, hvad de m√•tte g√łre i Sydafrika!

Læger: nogle er helte og helgener, andre er skurke
Læger: nogle er helte og helgener, andre er skurke
1 month ago
Reply to  steen

Politikere og journalister: næsten ingen
troværdighed tilbage. Læger: gætter på at
ca. 50-65% er OK. Har som bisidder mv. truffet
en del l√¶ger som var helt OK og som √łnskede
at g√łre noget godt for de syge. Men der er ogs√•
en del som virker noget forskruede eller endda
småtossede eller psykopatiske. Men er sikker på
at det vil være uretfærdigt at betragte dem som
generelt dårlige mennesker.

Jakob
Jakob
1 month ago

Almenmedicinere i praksis har intet med vaccinen at g√łre. De f√•r clearing af sundhedsministeriet, l√¶gemiddelstyrelsen, Serumsinstituttet etc. de har ikke tid til at forske og s√¶tte sig ind i bivirkningsprofilen for alverdens forskellige vacciner. Dem i skal rette vreden mod er de ministerier og nedsatte udvalg der har sagt god for vaccinen, det er dem som er synderne og dem der burde straffes for ikke at stoppe vaccineringen da det stod klart at noget var helt galt og at mange af vaccinebatchene var kontamineret da de blev fremstillet i eksotiske opgivelser langt fra den civiliserede verden. Men de l√¶ner sig… Read more »

H.P.
H.P.
1 month ago
Reply to  steen

Som jeg har skrevet tidligere. Jeg har regelm√¶ssigt kontakt med en l√¶ge i forbindelse med mit arbejde. F√• dage efter de begyndte med “vaccinationerne” spurgte jeg vedkommende om hvad der var i disse spr√łjter og om det var forsvarligt det de gjorde, vedkommendes svar var : jeg er autoritetstro.

Nielsen
Nielsen
1 month ago
Reply to  steen

Og hvis, Jakob, du ser en l√¶ge, hvis f√łrste sp√łrgsm√•l til dig, er om du er vaccineret, skal du m√•ske overveje, hvor s√•dan en kvaksalver har erhvervet sig sin “viden”. Og uvidenheden om sundhed breder sig nedad i systemet, til hele sygeplejen.
Helbredelse kan kun komme fra naturen og immunitet kan alldrig komme fra vacciner.

Vores værdier foræres væk til fjerne lande
Vores værdier foræres væk til fjerne lande
1 month ago
Reply to  Jakob

Dem i sundheds-styrelsen etc. er åbenbart dovne
og uduelige. De havde mange grunde til at være
skeptiske overfor Pfizer og “vaccinerne”.

I√łvrigt tilh√łrer Serum-institutet og vaccine-fabrikken
S-arabien., selvom de stadig betegnes som statens.
Tre kvindelige ministre forærede for få år siden det
hele v√¶k. En ret mystisk aff√¶re eller “handel”.

Jakob
Jakob
1 month ago

Yep og hvis du kigger dybere ned i hvepsereden så var det faktisk slet ikke staten der ejede Serumsinstituttet, det var privat, ja du læste rigtigt og ingen aner hvem den faktisk ejede det, lidt ligesom med FED og Bank of England.

Anders Bo
Anders Bo
1 month ago

Realtid Darwinisme…

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 month ago

Se hvor meget dj√¶velskab Mette kan lukke ud p√• bare 6 sekunder, vist ny dansk rekord, m√•ske kun overg√•et af hende selv der i sidste uge legede med tanken at sende danskerne i d√łden p√• slagmarken i Ukraine, men hvorfor skulle Mette ogs√• det, kaste danskerne i krig, n√•r hun istedet kan n√łjes med at covidvaccinere os. https://rumble.com/vhu9jh-global-vaccination-ad-modum-af-satanisten-mette-frederiksen-14.05.2021.html Ligesom Hitler har Mette aldrig g√•et p√• milit√¶rakademiet, Hitler troede til det allersidste at han var et stort milit√¶rt geni, det samme tror Mette om sig selv, kaster ener√•digt alt ind i en kamp imod Rusland, som en poker spiller hvor spillet… Read more »

Krig l√łser alle problemer, mener S, M, V og R
Krig l√łser alle problemer, mener S, M, V og R
1 month ago

Ja, Mettes m√•l er at indsmigre sig hos Nato og EU, s√• hun kan f√• en fed toppost. Hendes og Larses mange granater til Ukraine hj√¶lper ikke ukrainerne, for dem ville det v√¶re meget bedre med forhandlinger og en fredsslutning. Nu holdes blodbadet i gang til ingen verdensnytte, og i v√¶rste fald ender det med bombning af K√łbenhavn og andre byer. Der er INTET forsvar tilbage i Danmark, der er intet kyst-, luft- eller civilforsvar, men alligevel optr√¶der Mette meget krigerisk overfor Rusland. Et hasardspil. Ogs√• p√• mange andre punkter har Mette vist hvor impulsiv, kortsynet, arrogant og inkompetent hun… Read more »

Fru Olsen
Fru Olsen
1 month ago

S√•dan er det, n√•r proletariatet f√•r magt: dumhed og storhedsvanvid! Desuden skulle kvinder aldrig have haft lov til at regere lande, endsige v√¶re politikere eller pr√¶ster. Det var ‚Äėlard-arse‚Äô, som den italienske mediemogul kaldte Merkel, der i pure ondskab/dumhed √•bnede for Pandoras box og lod galninge fra Afrika og Mellem√łsten ind.
At Fupsen er s√• vanvittig at tro, at Putin vil vige tilbage for at bruge atomv√•ben, det overg√•r den vildeste fantasi! Hun tror √•benbart, at der bliver gammeldags skyttegravskrig igen, og at b√łnderne skal stille op nede ved gr√¶nsen, bev√¶bnet med h√łtyve. Vores regering er som G√łgereden.

H.P.
H.P.
1 month ago
Reply to  Fru Olsen

“desuden skulle kvinder aldrig have haft lov til at regere lande, endsige v√¶re politikere eller pr√¶ster”
Amen !

Dragen
Dragen
1 month ago

Ang. Mette F : Hun fortsætter med at slå ihjel .
Nu bare p√• fremmed jord , fremmeds marker og kroppe . Herhjemme var der alle minkene , og s√• alt det der var v√¶rrer. Hun kommer ikke ud af det der “killer-spor”. Det bliver ved.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 month ago

“…………mange er stadig godt tilfredse
med r√łd politik.”

Ja p√• opium og Remdesivir, de sover stille ind i d√łden.

https://rumble.com/v26fg10-remdesivir-is-toxic-and-deadly.html

Last edited 1 month ago by Jan Ulrik Friis
Anders Bo
Anders Bo
1 month ago

Mener du N√łssebarr√łv?

jan toft hansen
jan toft hansen
1 month ago

politikerne er medskyldig i voldtægt ,knivstikkerier ,mord ,bandevæsnet og asylsvindel

Dragen
Dragen
1 month ago

Tak for det skriv du har lavet her . Det er godt . Det giver et godt overblik og fundament , og opsummerer ret godt, mine egne fornemmelser af , hvad der er foreg√•et . N√•r n√•len i kompasset , b√łjes , vrides eller ryger af – startes det civilisatoriske sammenbrud . Det kan tage generationer om at manifesteres ,- men det vil komme. Vi bygger p√• et kultur- kristent luthersk folkestyre – fundament / rodsystem . Nogen smed det ud – bid for bid – , p√• vejen frem til idag . Vi kommer til, at samle det op… Read more »

Fru Olsen
Fru Olsen
1 month ago

I en lokalavis st√•r der om en mand, f√łdt i 1977, der ‚Äúpludseligt er d√łd‚ÄĚ. Graveren ved en af kirkerne fortalte i sidste uge, at der havde v√¶ret ekstra travlt med begravelser, is√¶r det sidste halve √•r.
Jeg har en veninde, som har taget tre vacciner, og hun vil overhovedet ikke h√łre tale om, at de skulle v√¶re farlige, s√• da jeg engang sendte hende noget fra en Facebook side, hvor skadede fortalte, truede hun med at anmelde den. Folks intellekt har taget skade.

Dragen
Dragen
1 month ago
Reply to  Fru Olsen

“Folks intellekt har taget skade”…..Jeg har lign. erfaringer. Men jeg tro mere der er “a state of denial”. Men det kan ogs√• v√¶re skader i hjernen. Ed Dowd taler bla om CEO’s i forsikringsselskaberne , der trods tydelige og tung dokumentation om overd√łdeligheden , stadig ikke vil h√łre tale om det . De har – the CEO’s , selv taget “the jabs” , og ofte ogs√• tvunget deres ansatte til det.

Anders Bo
Anders Bo
1 month ago
Reply to  Dragen

Realtid Darwinisme…

Den europæiske dårekiste
Den europæiske dårekiste
1 month ago
Reply to  Fru Olsen

De fleste f√•r (alts√• dem der siger m√¶√¶√¶h) har intet intellekt, men ja det er da muligt at “vaccinen” har fjernet den sidste rest af kritisk t√¶nkning. M√•ske var det selve meningen med dette her svindelnummer, sl√• ihjel og lad de overlevende g√• over i “f√•remode”. Jeg taler ikke med nogen om vaccinen, jeg gider ikke argumentere for noget som helst l√¶ngere, jeg gider ikke tale for d√łve √łren, hvorfor spilde tiden. Jeg “taler” kun med Steen her og jer andre om det p√• snaphanen. Jeg skal dog tilf√łje, at da den store vaccinekampagne gik i gang advarede jeg alle… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
1 month ago

Realtid Darwinisme…

H.P.
H.P.
1 month ago

“‚ÄúJe suis Charlie Abdo‚ÄĚ, Ukraines flag, ‚Äújeg taget et ansvar og et vaccineret‚ÄĚ, jeg hader Trump, jeg hader russerne, jeg er pisse gr√łn og har en Tesla.”
Kan man ikke få det trykt på en t- shirt ?

Den europæiske dårekiste
Den europæiske dårekiste
1 month ago
Reply to  H.P.

Joh, du skal v√¶re velkommen til at f√• det sat i v√¶rk. Du f√•r det copyright fri ūüôā

H.P.
H.P.
1 month ago
Reply to  Fru Olsen

Jeg talte i sidste uge med en bedemand i forbindelse med en bis√¶ttelse. Vedkommende fortalte at p√• en n√¶rliggende kirkeg√•rd kunne de f√łrst f√• en tid d. 9/3 fordi pr√¶sten var indlagt med en blodprop i hjertet og den anden ansatte p√• kirkeg√•rden kun kunne arbejde p√• 1/3 tid pga. hjerteproblemer. I√łvrigt g√•r det stadig strygende for bedemandsbranchen.

Den europæiske dårekiste
Den europæiske dårekiste
1 month ago
Reply to  H.P.

Ja, pr√łv at tjekke regnskaberne p√• tilf√¶ldigt valgte bedemands selskaber p√• cvr.dk. jeg har gjort det og kan oplyse som du ogs√• skriver, det g√•r fremragende. Tallene taler deres tydelige sprog.

Dragen
Dragen
1 month ago

OT. Jeg har lige v√¶ret i Lidl. Kassemedarbejderen fortalte, at al handel med dan-kort var g√•et ned i alle Lidl forretninger i Danmark. Mens jeg var der , og stod i k√łen – udviklede situationen sig til , at man kun kunne tage imod kontanter. Jeg havde kontanter og kunne hurtigt slippe ud af k√łen og forretningen . Vigtig reminder om hvad det betyder med et digitalt kontrolleret samfund . Husk kontanter.

Den europæiske dårekiste
Den europæiske dårekiste
1 month ago

For lige at summere de mange kloge kommentarer op: Mette Hitler er en dum, d√•rligt uddannet proletar, som har et halvt negerstudie p√• CVet. Derudover er hun udstyret med nul empati, nul vid og ingen karisma. Som der tillige skrives nedenfor slesker hun for en stilling hvorsomhelst bare det er en organisation, som har United, forum eller union i navnet. Hun er da totalt lige glade med os, hun skal ikke hjem, hun skal videre, videre op gerne til et sted med masser af goder og ingen skat. Hendes proletarstil har ganske givet appelleret til en del v√¶lger i begyndelsen,… Read more »

Anders
Anders
1 month ago

Korrekt beskrivelse af en perfid, morderisk linselus, som er villig til at dræbe og vade over bjerge af lig for egen vinding.

Anders Bo
Anders Bo
1 month ago
Reply to  Anders

Nu glemte du, at vise billeder af hhv makrel og kylling… ūüėČ

De så det ikke komme
De så det ikke komme
1 month ago

Jeg har pr√łvet at finde oplysninger om overd√łdelighed i Israel. S√• vidt jeg husker var de et af de f√łrste lande, som massevacinerede deres befolkning (minus araberne, som vistnok var mere mistroiske). S√• kunne vi m√•ske ogs√• f√• afklaret om ‘the jooooz’ st√•r bag de skadelige vaccinationer.

Jacobi
Jacobi
1 month ago

Fred for de kritiske r√łster f√•r magten og medierne f√łrst n√•r krigen eskaleres. Freden har ikke mange fordele for dem, der √łnsker at regere og styre.

Margrethe
Margrethe
1 month ago

Her er s√• en af vores egne 179 kriminelle massemorderes syn p√• covidinjektionerne, dags dato. Det f√•r blot skyldens m√łllesten til at h√¶nge endnu tungere om halsen p√• ham. Han er for intelligent til selv at tro p√• det:

Henrik-Dahl-om-Covidvacciner
Dragen
Dragen
1 month ago
Reply to  Margrethe

Ja , netop han er for intelligent til selv at tro p√• det . Hvorfor spiller han med ? . Er det fordi han og andre har v√¶ret tavse s√•l√¶nge , at de nu reelt er med-skyldige ? Uden m√•ske helt at have v√¶ret det fra starten ? Alt der s√¶lges som vaccine f√•r de fleste til at blive helt trygge og f√łjelige . S√¶rligt tilbage i 2020/21. Den medicinske definition – betingede n√łdgodkendte eksperimentelle injektioner kan hurtigt overses tilfordel for “moderne vacciner” forklaringen . S√¶rligt tilbage i 2020/21. Det er ikke et fors√łg p√• forsvar , men jeg fors√łger… Read more »

Margrethe
Margrethe
1 month ago

Rune Selsing pludrer som altid. Lidt statistik kan måske hjælpe ham på lidt mere rette vej. Sakset fra Twitter:

https://jyllands-posten.dk/debat/kommentar/ECE16885039/politikerne-har-ikke-forstaaet-at-danmark-er-ramt-af-en-foedselskatastrofe/

Foedselsrate
trackback

[…] Andrew Bridgen & Jim Ferguson […]

Poul
Poul
1 month ago

‚ÄúHvordan har det v√¶ret muligt at tyrannisere s√• mange politikere, l√¶ger og journalister til tavshed? Er de virkelig udtryk for vores moralske habitus? Og hvad med dem, det koster mindre at sige sandheden ‚Äď debatt√łrer, intellektuelle? Er deres tavshed den m√¶ngde mod, de i al almindelighed kan opbyde?‚ÄĚ Det er et rigtigt godt sp√łrgsm√•l, og jeg ville √łnske at du ville sp√łrge dine venner rasmus paludan, uwe max jensen, diverse bloggere, debatt√łrer, politikere, mfl om det, hvoraf is√¶r f√łrstn√¶vnte b√•de har sit eget medie og ‚Äúkendis faktoren‚ÄĚ til at f√• sin stemme og eventuelle journalistiske afsl√łringer igennem til offentligheden, for… Read more »

Jakob
Jakob
1 month ago
Reply to  steen

Vi er en del som v√¶lger at klappe kaje, men min n√¶rmeste familie er heldigvis helt enig, min s√łster og hendes mand har mistet en del af deres n√¶rmeste venner og valgte s√• som mange herinde at droppe det som samtaleemne da folk er helt blanke udi at forst√• at en vaccine f√łrst skal testet 7-10 √•r f√łr det kan godkendes. Men det var ikke kun det som gjorde mig mist√¶nksom, det var ogs√• det faktum at det virkede helt surrealistisk at p√•dutte befolkningen noget som ingen d√łde af, det var mildere end selv milde influenzaer, det gav ingen mening… Read more »

Læger: nogle er helte og helgener, andre er skurke
Læger: nogle er helte og helgener, andre er skurke
1 month ago
Reply to  Jakob

Det har ogs√• vist sig at v√¶re ret indbringende. Pfizer og Moderna har tjent milliarder. Mystisk at myndighederne og journalisterne ikke fattede mistanke, n√•r tusindvis af t√¶nksomme danskere hurtigt fornemmede at der var noget galt. A pro pos blankhed overfor “vaccinerne” m√• vi desv√¶rre konstatere at danskerne er blanke og fatsvage p√• mange omr√•der. Man har stadig ikke gennemskuet l√łgnene om co2 og klima-dannelsen, man er tomhjernede n√•r det g√¶lder kommunisternes familie- og skilsmisse-politik, mange er stadig hjerned√łde mht. “berigelsen” og folkeudskiftningen, og kun f√• forst√•r at ligestillings-fork√¶mperne er en flok svindlere. Og utrolig mange er fantastisk naive n√•r det… Read more »

Jakob
Jakob
1 month ago

Ja men det er sv√¶rt at komme gennem overfladen til folks erkendelsesvirksomhed n√•r den bombarderes med l√łgne og halve sandheder gennem den nydannede offentlige institution DR og dens allierede.

Anders Bo
Anders Bo
1 month ago
Reply to  Jakob

Moder Mette skulle jo genvælges.
Den har jo i √łvrigt begyndt n√¶ste valgkamp med mettiader til Ukraine og landbrugsaflivningen.
Realtid Darwinisme…

Den europæiske dårekiste
Den europæiske dårekiste
1 month ago
Reply to  Jakob

Det milit√¶re kompleks er i dag udskiftet med det medicinske. L√¶gemiddelindustrien har magten i dag og har ogs√• midlerne til at bestikke sig hele vejen til toppen. Det er ogs√• forklaringen p√• “pandemien” og “vaccinen”, som blev udviklet inden de skal Covid l√łs i samfundet.

Jeg frygter n√¶ste b√łlge. Gain of function er s√• farlig forskning, at hele verden skulle enes om at lukke samtlige laboratorier ned √łjeblikkelig. Gain of function er en sammenl√¶gning af milit√¶re og medicinske interesser, det bliver ikke mere farligt.

Anders Bo
Anders Bo
1 month ago
Reply to  steen

De 2 du har “spurgt privat”, vil ikke fort√¶lle om de er vaxxede…
Så ved vi jo begge, de er!
Realtid Darwinisme…

Poul
Poul
1 month ago
Reply to  steen

‚Äúi forvejen er det en tid, hvor ‚Äúh√łjrefl√łjen‚ÄĚ splittes af flere sp√łrgsm√•l, og det er en stor skam.‚ÄĚ Det ved jeg egentlig ikke om det er, jeg ser det mere som et maskefald over hele linjen hvor de v√¶rste afsl√łrer sig selv, hvilket vi andre s√• kan tage ved l√¶re af. M√•ske lidt som efter krigen hvor folk l√¶rte hvem de kunne stole p√•, og hvem der samarbejdede med nazisterne for egen vindings skyld. Ikke n√łdvendigvis aktivt, det kunne ogs√• v√¶re de der trak gardinerne for n√•r gestapo kom for at hente naboen. Og den type kan t√¶lles i millioner… Read more »

Danmark
Danmark
1 month ago
Reply to  Poul

Det er en lettelse at læse dine kommentarer, Poul. Det er præcis også det jeg tænker. Tak!

54
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x