29
feb
Seneste opdatering: 1/3-24 kl. 2225
54 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Andrew Bridgen: Rishi Sunak & Other World Leaders May Face Criminal Investigation

“Alle æblerne i toppen af kurven er rådne og ethvert æble der ønsker at komme til tops i politik, er nødt til at rådne,” siger Andrew Bridgen. “Der er erklæret krig mod menneskeheden.” Her er stof til et par dage, for dem der vil igennem det. Jeg har samlet kilderne gennem tre dage, og temaet er, de der ikke tror globalismen og myndighederne slipper godt fra vaccineskandalen. Desuden om hvorfor jeg særligt har grebet fat i dette lille hjørne af tidens overordnede emne: Globalismens igangværende magtovertagelsesforsøg fra demokratierne.

De to der taler her, Bridgen og videoen nedenfor om det australske parlament, siger om de hovedskyldige, at “de må straffes.” Jeg har ingen anden mening om det, end at jeg frygter for at leve i en verden hvor massemord ikke får nogle konsekvenser. Og Andrew Bridgen detaljerer de statsretslige måder, det kan gøres på. Han afslører sidst i samtalen, at han netop har meldt en håndfuld af de britiske til politiet. Desuden er han sikker på, at de vil blive straffet. Han siger, som Edward Dowd sagde i mandags: “I længden er det ikke muligt at skjule ligene.”

Enkelte har spurgt mig, hvorfor jeg har gjort så meget ud af “vaccinerne” i næsten tre år. Jeg skal besvare det så kort som muligt. Jeg ser ikke noget vigtigere og tydeligere symptom på globalismens kriminalitet, selvom jeg udmærket ved, at det kun er en del af den buket, de vil udsætte os for i disse år. Der er masseindvandring, klima, digital valuta, angrebene på europas demokrati og dets bønder, og talrige andre ting, men dette er det værste, fordi det opløser os moralsk. Det går over en grænse for ondskab og barbari, Europa ikke har passeret siden nazismen.

Et moralsk og civillisatorisk sammenbrud

Vaccinesagen vidner om et moralsk og civillisatorisk sammenbrud, der er kommet så meget bag på de fleste, at stadig ikke kan tro, det passer. At det er virkelighed. Det sandsynlige er 17 mio døde og fem gange så mange skadede. Vi ved det ikke præcist, men det er det  tal vi har efter tre års videnskabelig belysning af sagen. Hvordan har det været muligt at tyrannisere så mange politikere, læger og journalister til tavshed? Er de virkelig udtryk for vores moralske habitus? Og hvad med dem, det koster mindre at sige sandheden – debattører, intellektuelle? Er deres tavshed den mængde mod, de i al almindelighed kan opbyde?

Masseanvendelsen af DNA ændrende forsøgsvaccine på mennesker er i princippet ikke anderledes end hvad Joseph Mengele foretog sig i Auschwitz, men den er værre. Mengele slog et nogle tusinde mennesker ihjel med sine medicinske forsøg, det præcise tal kendes ikke. Dagens eksperiment overstiger det tusindvis af gange. Sammenligningen med Mengele er jødiske Naomi Kleins, ikke min, men den er rigtig. Man laver ikke medicinske forsøg på mennesker, hvis det ikke ligefrem er mere: Eugenikeres aflivning af millioner. Adkilligt  peger desværre på det sidste.

“Er der tale om en affolkningsdagsorden,” spørger Jim Ferguson. Andrew Bridgen tøver med at svare på det, men jeg tror ikke, at han udelukker det som et motiv. Der findes rigtignok et civilsamfund i disse år, men lige nu er det ikke særlig stort, og der bliver lagt mærke til alle dem, der har holdt deres mund i tre år. Ikke mindst i Europas parlamenter, hvor Andrew Bridgen lyser op som en af de meget få repræsentanter for menneskelig hæderlighed. Den kræver tilsyneladende mere mod, end jeg nogensinde forestillede mig.

Hvordan man overlever disse år psykisk, fortæller en klog psykolog Dr. Campell om i hans seneste video. Jeg anbefaler også dr. Michael Nehls hos Steve Bannon, hvor han kommenterer mødet i Washington forleden, og at han dukker op hos Tucker inden længe: Michael Nehls won’t be on the panel but will be doing a Tucker episode.

– Jeg kan naturligvis tage fejl, det kan man altid, men den stadige strøm af videnskabelige artikler peger snarere den modsatte vej. Dette er altså kort, hvorfor jeg har lagt så megen vægt på at dokumentere globalismen og især via “vaccinerne” samt fagfolks kommentarer til dem. Desuden fordi MSM’s rapportering har været præget af magttro løgnagtighed, hvorved de har gjort sig medskyldige i millioner af menneskers død og ulykke.

“There’s tens of millions of people out there that are screaming from the rooftops saying that after they had the vaccine they have suffered . . . symptoms that have impaired their activities of daily living. They can’t live the way they used to live on a daily basis. Dr. Robin Rose

“I bliver styret af kriminelle marionetter”

Efter dom anerkender det australske parlament overdødeligheden. Vaccinepligt blev dømt ulovlig. “I bliver styret af kriminelle marionetter.” Sonia Poulton is a Journalist, Broadcaster, Social Commentator & Documentary Film Maker. Hun taler med parlamentarikeren Ralph Babet, der er en af de meget få, der har bevaret sin hæderlighed, og han vil have straffe, der kan føles.

Rubrikken er et citat af Bret Weinstein fra Washington 26 februar omkring time 3:00:00. Han er stadig en af dem, der kortest og mest præcist sammenfatter situationen, og så er han en intellektuel, der har sat sandheden højere end den sociale position, han havde.

Tucker adresserer tvangsvaccinationen af det amerikanske militær

Our Troops Are Holding Big Government Accountable for Their Crimes

Neil Oliver Warns ‘A Storm Is Coming’ for The Guilty

Andre relaterede: Watch: Globalism — ‘The New Variant of the Virus’ og

‘A War for Our Minds’: Journalists Warn of Vast Propaganda, Censorship Network Unlike Any Before in Human History.

og
Dr. David Martin Reveals Who Is Pulling the Strings Behind the World Health Organization. Tedros is a puppet.

og

The NZ whitleblower Barry Young & Andrew Bridgen Update

og

Whistleblower Barry Young’s Court Appearance – 23rd Feb han mødes af 20-30 støtter udenfor retten

og to med Russel Brand jeg fik hørt

NEVER Seen Death Rate Like THIS! Dr Pierre Kory On New Excess Death Data

“It’s All Happening In LOCKSTEP!” Meryl Nass & Andrew Bridgen On WHO & Excess Deaths

Andrew Bridgen mener, at Jacinda Ardern havde – og Rishi Sunak har – travlt med at komme ud af døren inden denne bombe eksploderer i hovedet på dem. Meryll Nass er en amerikansk læge, der blev fyret for at behandle sine patienter med Ivermectin:

Dr. Nass is a board-certified internist and a biological warfare epidemiologist and expert in anthrax. She testified to congress in November 2001 on “Preparing a Medical Response to Bioterrorism”. Dr. Nass hosts her own blog site at http://anthraxvaccine.blogspot.com/

4.8 26 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

54 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Den europæiske dårekiste
Den europæiske dårekiste
4 months ago

Selv fik jeg aldrig et skud af denne vidunderlige, sikre og effektive sundhedskur. Der var ellers pres fra mange sider og breve i eboks. Breve underskrevet af selveste Bøssestrøm. Udtalelser fra statsministeren på tv: “Det er de få, som ødelægger det for de mange”. Nærmest en en til en kopi af Hitlers udtalelser om jøderne.

Nu kan det meget vel vise sig at de bliver de få, som skal redde de mange.

Last edited 4 months ago by Den europæiske dårekiste
Frihed og ægte demokrati eller endeløse rædsler
Frihed og ægte demokrati eller endeløse rædsler
4 months ago

Hvis folk havde orienteret sig hos Hodja, Snaphanen og et par steder mere, havde de undgået mange former for modgang og ulykke. For der har været advarsler mod “pandemi-humbug, WHO og “vaccinerne” allerede fra ca. 2019. Og de var de særlig tydelige lige omkring at Mette satte kvaksalver-stikkene i gang. På nettet har der været mange advarsler mod masse- indvandringen fra ca. 2012. Og allerede i 1970 og 1980 kunne folk der tænkte sig om, regne ud at tilstrømningen af kulturfremmede nok ville ende med tunge konsekvenser for mange danskere. Men danskerne er et sløvt folkefærd, og de mere vågne… Read more »

Peer Pedersen
Peer Pedersen
4 months ago
Reply to  steen

“Braget”er her allerede Steen og hvad tilliden til medier og læger angår, er den allerede ude af syne.
Nürnberg rettergangene, bliver som en fis i rummet, sammenlignet med det opgør der kommer til at udkræves.

Anders Bo
Anders Bo
4 months ago
Reply to  Peer Pedersen

Kan du huske, hvad de måtte gøre i Sydafrika!

Læger: nogle er helte og helgener, andre er skurke
Læger: nogle er helte og helgener, andre er skurke
4 months ago
Reply to  steen

Politikere og journalister: næsten ingen
troværdighed tilbage. Læger: gætter på at
ca. 50-65% er OK. Har som bisidder mv. truffet
en del læger som var helt OK og som ønskede
at gøre noget godt for de syge. Men der er også
en del som virker noget forskruede eller endda
småtossede eller psykopatiske. Men er sikker på
at det vil være uretfærdigt at betragte dem som
generelt dårlige mennesker.

Jakob
Jakob
4 months ago

Almenmedicinere i praksis har intet med vaccinen at gøre. De får clearing af sundhedsministeriet, lægemiddelstyrelsen, Serumsinstituttet etc. de har ikke tid til at forske og sætte sig ind i bivirkningsprofilen for alverdens forskellige vacciner. Dem i skal rette vreden mod er de ministerier og nedsatte udvalg der har sagt god for vaccinen, det er dem som er synderne og dem der burde straffes for ikke at stoppe vaccineringen da det stod klart at noget var helt galt og at mange af vaccinebatchene var kontamineret da de blev fremstillet i eksotiske opgivelser langt fra den civiliserede verden. Men de læner sig… Read more »

H.P.
H.P.
4 months ago
Reply to  steen

Som jeg har skrevet tidligere. Jeg har regelmæssigt kontakt med en læge i forbindelse med mit arbejde. Få dage efter de begyndte med “vaccinationerne” spurgte jeg vedkommende om hvad der var i disse sprøjter og om det var forsvarligt det de gjorde, vedkommendes svar var : jeg er autoritetstro.

Nielsen
Nielsen
4 months ago
Reply to  steen

Og hvis, Jakob, du ser en læge, hvis første spørgsmål til dig, er om du er vaccineret, skal du måske overveje, hvor sådan en kvaksalver har erhvervet sig sin “viden”. Og uvidenheden om sundhed breder sig nedad i systemet, til hele sygeplejen.
Helbredelse kan kun komme fra naturen og immunitet kan alldrig komme fra vacciner.

Vores værdier foræres væk til fjerne lande
Vores værdier foræres væk til fjerne lande
4 months ago
Reply to  Jakob

Dem i sundheds-styrelsen etc. er åbenbart dovne
og uduelige. De havde mange grunde til at være
skeptiske overfor Pfizer og “vaccinerne”.

Iøvrigt tilhører Serum-institutet og vaccine-fabrikken
S-arabien., selvom de stadig betegnes som statens.
Tre kvindelige ministre forærede for få år siden det
hele væk. En ret mystisk affære eller “handel”.

Jakob
Jakob
4 months ago

Yep og hvis du kigger dybere ned i hvepsereden så var det faktisk slet ikke staten der ejede Serumsinstituttet, det var privat, ja du læste rigtigt og ingen aner hvem den faktisk ejede det, lidt ligesom med FED og Bank of England.

Anders Bo
Anders Bo
4 months ago

Realtid Darwinisme…

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
4 months ago

Se hvor meget djævelskab Mette kan lukke ud på bare 6 sekunder, vist ny dansk rekord, måske kun overgået af hende selv der i sidste uge legede med tanken at sende danskerne i døden på slagmarken i Ukraine, men hvorfor skulle Mette også det, kaste danskerne i krig, når hun istedet kan nøjes med at covidvaccinere os. https://rumble.com/vhu9jh-global-vaccination-ad-modum-af-satanisten-mette-frederiksen-14.05.2021.html Ligesom Hitler har Mette aldrig gået på militærakademiet, Hitler troede til det allersidste at han var et stort militært geni, det samme tror Mette om sig selv, kaster enerådigt alt ind i en kamp imod Rusland, som en poker spiller hvor spillet… Read more »

Krig løser alle problemer, mener S, M, V og R
Krig løser alle problemer, mener S, M, V og R
4 months ago

Ja, Mettes mål er at indsmigre sig hos Nato og EU, så hun kan få en fed toppost. Hendes og Larses mange granater til Ukraine hjælper ikke ukrainerne, for dem ville det være meget bedre med forhandlinger og en fredsslutning. Nu holdes blodbadet i gang til ingen verdensnytte, og i værste fald ender det med bombning af København og andre byer. Der er INTET forsvar tilbage i Danmark, der er intet kyst-, luft- eller civilforsvar, men alligevel optræder Mette meget krigerisk overfor Rusland. Et hasardspil. Også på mange andre punkter har Mette vist hvor impulsiv, kortsynet, arrogant og inkompetent hun… Read more »

Fru Olsen
Fru Olsen
4 months ago

Sådan er det, når proletariatet får magt: dumhed og storhedsvanvid! Desuden skulle kvinder aldrig have haft lov til at regere lande, endsige være politikere eller præster. Det var ‘lard-arse’, som den italienske mediemogul kaldte Merkel, der i pure ondskab/dumhed åbnede for Pandoras box og lod galninge fra Afrika og Mellemøsten ind.
At Fupsen er så vanvittig at tro, at Putin vil vige tilbage for at bruge atomvåben, det overgår den vildeste fantasi! Hun tror åbenbart, at der bliver gammeldags skyttegravskrig igen, og at bønderne skal stille op nede ved grænsen, bevæbnet med høtyve. Vores regering er som Gøgereden.

H.P.
H.P.
4 months ago
Reply to  Fru Olsen

“desuden skulle kvinder aldrig have haft lov til at regere lande, endsige være politikere eller præster”
Amen !

Dragen
Dragen
4 months ago

Ang. Mette F : Hun fortsætter med at slå ihjel .
Nu bare på fremmed jord , fremmeds marker og kroppe . Herhjemme var der alle minkene , og så alt det der var værrer. Hun kommer ikke ud af det der “killer-spor”. Det bliver ved.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
4 months ago

“…………mange er stadig godt tilfredse
med rød politik.”

Ja på opium og Remdesivir, de sover stille ind i døden.

https://rumble.com/v26fg10-remdesivir-is-toxic-and-deadly.html

Last edited 4 months ago by Jan Ulrik Friis
Anders Bo
Anders Bo
4 months ago

Mener du Nøssebarrøv?

jan toft hansen
jan toft hansen
4 months ago

politikerne er medskyldig i voldtægt ,knivstikkerier ,mord ,bandevæsnet og asylsvindel

Dragen
Dragen
4 months ago

Tak for det skriv du har lavet her . Det er godt . Det giver et godt overblik og fundament , og opsummerer ret godt, mine egne fornemmelser af , hvad der er foregået . Når nålen i kompasset , bøjes , vrides eller ryger af – startes det civilisatoriske sammenbrud . Det kan tage generationer om at manifesteres ,- men det vil komme. Vi bygger på et kultur- kristent luthersk folkestyre – fundament / rodsystem . Nogen smed det ud – bid for bid – , på vejen frem til idag . Vi kommer til, at samle det op… Read more »

Fru Olsen
Fru Olsen
4 months ago

I en lokalavis står der om en mand, født i 1977, der “pludseligt er død”. Graveren ved en af kirkerne fortalte i sidste uge, at der havde været ekstra travlt med begravelser, især det sidste halve år.
Jeg har en veninde, som har taget tre vacciner, og hun vil overhovedet ikke høre tale om, at de skulle være farlige, så da jeg engang sendte hende noget fra en Facebook side, hvor skadede fortalte, truede hun med at anmelde den. Folks intellekt har taget skade.

Dragen
Dragen
4 months ago
Reply to  Fru Olsen

“Folks intellekt har taget skade”…..Jeg har lign. erfaringer. Men jeg tro mere der er “a state of denial”. Men det kan også være skader i hjernen. Ed Dowd taler bla om CEO’s i forsikringsselskaberne , der trods tydelige og tung dokumentation om overdødeligheden , stadig ikke vil høre tale om det . De har – the CEO’s , selv taget “the jabs” , og ofte også tvunget deres ansatte til det.

Anders Bo
Anders Bo
4 months ago
Reply to  Dragen

Realtid Darwinisme…

Den europæiske dårekiste
Den europæiske dårekiste
4 months ago
Reply to  Fru Olsen

De fleste får (altså dem der siger mæææh) har intet intellekt, men ja det er da muligt at “vaccinen” har fjernet den sidste rest af kritisk tænkning. Måske var det selve meningen med dette her svindelnummer, slå ihjel og lad de overlevende gå over i “fåremode”. Jeg taler ikke med nogen om vaccinen, jeg gider ikke argumentere for noget som helst længere, jeg gider ikke tale for døve øren, hvorfor spilde tiden. Jeg “taler” kun med Steen her og jer andre om det på snaphanen. Jeg skal dog tilføje, at da den store vaccinekampagne gik i gang advarede jeg alle… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
4 months ago

Realtid Darwinisme…

H.P.
H.P.
4 months ago

““Je suis Charlie Abdo”, Ukraines flag, “jeg taget et ansvar og et vaccineret”, jeg hader Trump, jeg hader russerne, jeg er pisse grøn og har en Tesla.”
Kan man ikke få det trykt på en t- shirt ?

Den europæiske dårekiste
Den europæiske dårekiste
4 months ago
Reply to  H.P.

Joh, du skal være velkommen til at få det sat i værk. Du får det copyright fri 🙂

H.P.
H.P.
4 months ago
Reply to  Fru Olsen

Jeg talte i sidste uge med en bedemand i forbindelse med en bisættelse. Vedkommende fortalte at på en nærliggende kirkegård kunne de først få en tid d. 9/3 fordi præsten var indlagt med en blodprop i hjertet og den anden ansatte på kirkegården kun kunne arbejde på 1/3 tid pga. hjerteproblemer. Iøvrigt går det stadig strygende for bedemandsbranchen.

Den europæiske dårekiste
Den europæiske dårekiste
4 months ago
Reply to  H.P.

Ja, prøv at tjekke regnskaberne på tilfældigt valgte bedemands selskaber på cvr.dk. jeg har gjort det og kan oplyse som du også skriver, det går fremragende. Tallene taler deres tydelige sprog.

Dragen
Dragen
4 months ago

OT. Jeg har lige været i Lidl. Kassemedarbejderen fortalte, at al handel med dan-kort var gået ned i alle Lidl forretninger i Danmark. Mens jeg var der , og stod i køen – udviklede situationen sig til , at man kun kunne tage imod kontanter. Jeg havde kontanter og kunne hurtigt slippe ud af køen og forretningen . Vigtig reminder om hvad det betyder med et digitalt kontrolleret samfund . Husk kontanter.

Den europæiske dårekiste
Den europæiske dårekiste
4 months ago

For lige at summere de mange kloge kommentarer op: Mette Hitler er en dum, dårligt uddannet proletar, som har et halvt negerstudie på CVet. Derudover er hun udstyret med nul empati, nul vid og ingen karisma. Som der tillige skrives nedenfor slesker hun for en stilling hvorsomhelst bare det er en organisation, som har United, forum eller union i navnet. Hun er da totalt lige glade med os, hun skal ikke hjem, hun skal videre, videre op gerne til et sted med masser af goder og ingen skat. Hendes proletarstil har ganske givet appelleret til en del vælger i begyndelsen,… Read more »

Anders
Anders
4 months ago

Korrekt beskrivelse af en perfid, morderisk linselus, som er villig til at dræbe og vade over bjerge af lig for egen vinding.

Anders Bo
Anders Bo
4 months ago
Reply to  Anders

Nu glemte du, at vise billeder af hhv makrel og kylling… 😉

De så det ikke komme
De så det ikke komme
4 months ago

Jeg har prøvet at finde oplysninger om overdødelighed i Israel. Så vidt jeg husker var de et af de første lande, som massevacinerede deres befolkning (minus araberne, som vistnok var mere mistroiske). Så kunne vi måske også få afklaret om ‘the jooooz’ står bag de skadelige vaccinationer.

Jacobi
Jacobi
4 months ago

Fred for de kritiske røster får magten og medierne først når krigen eskaleres. Freden har ikke mange fordele for dem, der ønsker at regere og styre.

Margrethe
Margrethe
4 months ago

Her er så en af vores egne 179 kriminelle massemorderes syn på covidinjektionerne, dags dato. Det får blot skyldens møllesten til at hænge endnu tungere om halsen på ham. Han er for intelligent til selv at tro på det:

Henrik-Dahl-om-Covidvacciner
Dragen
Dragen
4 months ago
Reply to  Margrethe

Ja , netop han er for intelligent til selv at tro på det . Hvorfor spiller han med ? . Er det fordi han og andre har været tavse sålænge , at de nu reelt er med-skyldige ? Uden måske helt at have været det fra starten ? Alt der sælges som vaccine får de fleste til at blive helt trygge og føjelige . Særligt tilbage i 2020/21. Den medicinske definition – betingede nødgodkendte eksperimentelle injektioner kan hurtigt overses tilfordel for “moderne vacciner” forklaringen . Særligt tilbage i 2020/21. Det er ikke et forsøg på forsvar , men jeg forsøger… Read more »

Margrethe
Margrethe
4 months ago

Rune Selsing pludrer som altid. Lidt statistik kan måske hjælpe ham på lidt mere rette vej. Sakset fra Twitter:

https://jyllands-posten.dk/debat/kommentar/ECE16885039/politikerne-har-ikke-forstaaet-at-danmark-er-ramt-af-en-foedselskatastrofe/

Foedselsrate
trackback

[…] Andrew Bridgen & Jim Ferguson […]

Poul
Poul
4 months ago

“Hvordan har det været muligt at tyrannisere så mange politikere, læger og journalister til tavshed? Er de virkelig udtryk for vores moralske habitus? Og hvad med dem, det koster mindre at sige sandheden – debattører, intellektuelle? Er deres tavshed den mængde mod, de i al almindelighed kan opbyde?” Det er et rigtigt godt spørgsmål, og jeg ville ønske at du ville spørge dine venner rasmus paludan, uwe max jensen, diverse bloggere, debattører, politikere, mfl om det, hvoraf især førstnævnte både har sit eget medie og “kendis faktoren” til at få sin stemme og eventuelle journalistiske afsløringer igennem til offentligheden, for… Read more »

Jakob
Jakob
4 months ago
Reply to  steen

Vi er en del som vælger at klappe kaje, men min nærmeste familie er heldigvis helt enig, min søster og hendes mand har mistet en del af deres nærmeste venner og valgte så som mange herinde at droppe det som samtaleemne da folk er helt blanke udi at forstå at en vaccine først skal testet 7-10 år før det kan godkendes. Men det var ikke kun det som gjorde mig mistænksom, det var også det faktum at det virkede helt surrealistisk at pådutte befolkningen noget som ingen døde af, det var mildere end selv milde influenzaer, det gav ingen mening… Read more »

Læger: nogle er helte og helgener, andre er skurke
Læger: nogle er helte og helgener, andre er skurke
4 months ago
Reply to  Jakob

Det har også vist sig at være ret indbringende. Pfizer og Moderna har tjent milliarder. Mystisk at myndighederne og journalisterne ikke fattede mistanke, når tusindvis af tænksomme danskere hurtigt fornemmede at der var noget galt. A pro pos blankhed overfor “vaccinerne” må vi desværre konstatere at danskerne er blanke og fatsvage på mange områder. Man har stadig ikke gennemskuet løgnene om co2 og klima-dannelsen, man er tomhjernede når det gælder kommunisternes familie- og skilsmisse-politik, mange er stadig hjernedøde mht. “berigelsen” og folkeudskiftningen, og kun få forstår at ligestillings-forkæmperne er en flok svindlere. Og utrolig mange er fantastisk naive når det… Read more »

Jakob
Jakob
4 months ago

Ja men det er svært at komme gennem overfladen til folks erkendelsesvirksomhed når den bombarderes med løgne og halve sandheder gennem den nydannede offentlige institution DR og dens allierede.

Anders Bo
Anders Bo
4 months ago
Reply to  Jakob

Moder Mette skulle jo genvælges.
Den har jo i øvrigt begyndt næste valgkamp med mettiader til Ukraine og landbrugsaflivningen.
Realtid Darwinisme…

Den europæiske dårekiste
Den europæiske dårekiste
4 months ago
Reply to  Jakob

Det militære kompleks er i dag udskiftet med det medicinske. Lægemiddelindustrien har magten i dag og har også midlerne til at bestikke sig hele vejen til toppen. Det er også forklaringen på “pandemien” og “vaccinen”, som blev udviklet inden de skal Covid løs i samfundet.

Jeg frygter næste bølge. Gain of function er så farlig forskning, at hele verden skulle enes om at lukke samtlige laboratorier ned øjeblikkelig. Gain of function er en sammenlægning af militære og medicinske interesser, det bliver ikke mere farligt.

Anders Bo
Anders Bo
4 months ago
Reply to  steen

De 2 du har “spurgt privat”, vil ikke fortælle om de er vaxxede…
Så ved vi jo begge, de er!
Realtid Darwinisme…

Poul
Poul
4 months ago
Reply to  steen

“i forvejen er det en tid, hvor “højrefløjen” splittes af flere spørgsmål, og det er en stor skam.” Det ved jeg egentlig ikke om det er, jeg ser det mere som et maskefald over hele linjen hvor de værste afslører sig selv, hvilket vi andre så kan tage ved lære af. Måske lidt som efter krigen hvor folk lærte hvem de kunne stole på, og hvem der samarbejdede med nazisterne for egen vindings skyld. Ikke nødvendigvis aktivt, det kunne også være de der trak gardinerne for når gestapo kom for at hente naboen. Og den type kan tælles i millioner… Read more »

Danmark
Danmark
4 months ago
Reply to  Poul

Det er en lettelse at læse dine kommentarer, Poul. Det er præcis også det jeg tænker. Tak!

54
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x