7
mar
Seneste opdatering: 8/3-24 kl. 1130
22 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Karl-Olov Arnstberg – VĂ€sts ledare spelar rysk roulette med Putin. “Follow the money”

Professor Arnstberg besriver de sidste godt tyve Är under under fire amerikanske prÊsidenter, hvordan USA (Nato) har flyttet sin grÊnse 1000 kilometer og tolv lande nÊrmere Rusland, og hvordan russerne ikke har kunnet stole pÄ noget lÞfte fra Vesten siden Sovjetunionens fald. Dengang troede vi, at vi nu skulle ind i en periode af afspÊnding, men USA havde andre tanker. De benyttede den opstÄede mulighed til at cementere deres verdensherredÞmme. Det hviler dog i dag pÄ lerfÞdder bÄde Þkonomisk og militÊrt, hvorfor det er vanskeligt at forstÄ det rationelle i deres aggresive fremfÊrd. Putins hensigt er ikke at erobre hele Ukraine, men Natos fremfÊrd kan fremtvinge det.

Det er et kendt krav fra Sun Tsu’s Krigskunsten, at man mĂ„ kende sin fjende, og ingen politiker skal bilde mig ind, at de ikke kan se sagen fra Ruslands side. Hvis de ikke kan, burde de ikke vĂŠre i den politiske kunst. Vi har med en omvendt Cuba-krise at gĂžre. I 1962 kunne enhver – selv Nikita Khrusjtjov forstĂ„ – at amerikanerne ikke ville have russiske atommissiler pĂ„ Cuba. Enhver stormagt har sin interessesfĂŠre. Det har aldrig vĂŠret anderledes. Rom havde Khartago  og de tre puniske krige for 2200 Ă„r siden.

I dag lader en af de vĂŠrste – Anders Fogh Rasmussen – som om han ikke kan forstĂ„ dette simple krav fra Rusland. Er det virkelig hans erfaring af et helt liv i politik? Jeg gĂŠtter pĂ„ hans krigshetzende, farlige udtalelser mere er beregnet pĂ„ hans selskabs Rasmussen – Globals kunder. Alle har deres motiver. Amerikanske politikeres motiver er de globalister, der betaler deres valgkampe hvert 4 Ă„r.

Det er Black Rock og J.P. Morgan Chase’s politik, de fĂžrer, og de vil have adgang til Ruslands naturresourcer. SĂ„dan driver verden stadig nĂŠrmere 3 verdenskrig. Penge! Ikke overraskende er jeg fudstĂŠndigt enig med professor Arnstberg. Jeg har ligesom ham ikke nogen venstreorienteret, USA bashende fortid.

Jeg tog endda fejl af borgerkrigen Vietnamkrigen, og stĂžttede den krig USA fĂžrte i SydĂžstasien med tre millioner vietnamesiske ofre. Krigen Kennedy ikke ville have, men som Lyndon Johnson gennemfĂžrte pĂ„ pĂ„standen om Tonkinbugten, en “false flag incident” (hĂžr LBJ Tapes on the Gulf of Tonkin Incident.) Krigsmodstanden der medvirkede til at fĂ„ Kennedy myrdet.

Hvem tjener Mette Frederiksen?

Men det vi oplever nu, kan vi ikke pÄ nogen mÄde stÞtte USA i. Hvad tÊnker  Folketinget dog over det regime vi nu har i Washington? Ingen udtrykker selvstÊndige tanker om dets aggressioner, dets styre og dets senile prÊsident. Danske medier ej heller. Vinklen er ren propaganda, hvilket viser, at vi er mere i krig end vi tror. Det er ogsÄ valiummedierne, der holder os i ro for den fare vi er bragt i af vores egen politik.

Vi er blevet en globalistisk lydstat, sĂ„ sandt som valgsvindlen i 2020 var et globalistisk statskup i Washington, og regeringen Frederiksen fĂžlger kupmagerne blindt. Er hun selv – ligesom Trudeau, Merkel, Ardern og mange andre – en af deres disciple?

Er hun danskernes minister (tjener) eller tjener hun andre herrer, hun er tvunget til at sÊtte hÞjere? Ukraine og vaccinemassedrabene peger unÊgtelig pÄ det sidste.

Fmr NATO Chief Calls Scholz Slowpoke, Macron Chatterbox as West’s Ukraine Plans Turn Sour

James Baker til Gorbatjof: Ikke en tomme.

RFK Jr. Exposes NATO as a Money Laundering Scheme for BlackRock

Sending NATO Soldiers to Ukraine Is “Apocalypse Warning,” Says Slovak Prime Minister

Sveriges Natomedlemskab

Skulle Sverige endelig vÊre medlem af Nato (dvs USA), kunne de vel ikke  have valgt noget vÊrre tidspunkt. I Danmark ventede  Socialistisk Folkeparti 25 Är med at godkende Natomedlemskabet, altsÄ indtil det ikke lÊngere var presserende.

Der er mange svenskere, der er udmÊrket klar over, at deres medlemskab udelukkede tjener det ekspansive Nato formÄl at lukke Rusland inde fra vest og fra den Baltiske Bugt og ØstersÞen. Sverige fÄr ingen fordel af det sammenlignet med 200 Ärs neutralitet, og Finland slet ingen. Deres medlemskaber er udelukkende konflikteskalerende, og USA vil i givet fald ikke komme og redde dem. Den 7 mars 2024 blev dagen nÀr landsförrÀdarna gav bort vÄrt land

Lars Bern: ”En myt” att Nato skyddar oss – klarar inte ens hjĂ€lpa Ukraina

Sverige Ă€r medlem i Nato – reaktioner: ”Svartaste dagen i svensk historia”

Vores lederes galskab: En fuldstÊndigt undgÄelig krig

“Der er masser af Nato rĂ„dgivere i Ukraine. De bringer os til kanten af en atomkatastrofe. Og Israel har en messiansk, folkemorderisk regering. Vi hĂžrer deres hate speech hver dag. Ingen tror et minut pĂ„ at den amerikanske regering vil gribe ind.”

3.7 3 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

22 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Nielsen
Nielsen
1 month ago

HĂŠ hĂŠ, hvis politik er en kunst, kunne vi mĂ„ske putte alle politikerne pĂ„ kunstmuseum? Jeg foreslĂ„r vi opfĂžrer et sĂ„dant museum pĂ„ Anholt Med behĂžrig erstatning til Anholts nuvĂŠrende beboere, som nok ikke vil have lyst til at bo der lĂŠngere. Et sĂ„dant museum kunne beses fra luften af en drone. Det vil samtidig have den fordel, at vi ikke behĂžver hĂžre pĂ„ det lort de lukker ud af munden, fra de vĂ„gner om morgenen, til de gĂ„r i seng om aftenen, kun afbrudt af sjovnalister, som giver dem grĂžnne klimaidĂ©er om solceller og vindmĂžller. Vand og brĂžd, og… Read more »

Bastardo
Bastardo
1 month ago
Reply to  Nielsen

Hvem skulle kunne hÄndhÊve sejlforbuddet?
Inspektionsskibene kan hverken skyde eller sejle eller forsvare sig selv.

Nielsen
Nielsen
1 month ago
Reply to  Bastardo

Ja, det er noget af en bet, nÄr et lands forsvar forlader sig pÄ fremmed krigsmateriel.

Anders Bo
Anders Bo
1 month ago
Reply to  Nielsen

Du har et Godt & Varmt hjerte, for jeg kunne skilt finde pĂ„ “noget andet”… 😇

Nielsen
Nielsen
1 month ago
Reply to  Anders Bo

Jeeg tror jeg ikke fik prÊciseret, at jeg ikke regner muhammedanere som kunstnere. SÄÄeh. Det kunne jeg nok ogsÄ skilt og snildt.

Dan Christensen
Dan Christensen
1 month ago

I 1600-tallet havde de svenske konger en ‘strĂ„lende’ karriere som krigskĂžtere og lejesoldater for de europĂŠiske stormagter – Frankrig, England og  “Det Hellige Romerske Rige af Tysk Nation”. Mod fed betaling fra isĂŠr Frankrig og plyndringsret i Skandinavien, Polen, Rusland og centralEuropa gik de svenske konger amok i et blod- og udplyndringsorgie, som fĂžrst standsede i Poltava i Ukraine i 1709, hvor den svenske kong Karl XII fik sin hĂŠr pĂ„ omkring 20.000 mand nedslagtet af den russiske zar Peter den Store. Efter yderligere 10 Ă„rs bĂžllebank af hĂŠvntĂžrstige lande, opgav Sverige totalt og blev et lammefromt bondeland i Skandinaviens… Read more »

Den europÊiske dÄrekiste
Den europÊiske dÄrekiste
1 month ago

Lidt udenfor emne, men alligevel:

“USA-korrespondent: Biden var i topform i nat”.

Kilde: DR.

đŸ€Ą Det er helt utroligt som vi fremstiller verden i Danmark. Det er som flere skribenter her pĂ„ Snaphanen skriver, det frivillige Nordkorea.

S Jakobsen
S Jakobsen
1 month ago

USA har altid vĂŠret en udenrigspolitisk terror-stat!

E. Frederiksen
E. Frederiksen
1 month ago

Er hun – Mette Frederiksen – danskernes minister (tjener) eller tjener hun andre herrer, hun er tvunget til at sĂŠtte hĂžjere?
Ukraine og vaccinemassedrabene peger unÊgtelig pÄ det sidste.
Ja, man gĂžr sig sine tanker. Hun er IKKE danskernes tjener.

Anders Bo
Anders Bo
1 month ago

FĂžderationen og NATO kan sammenlignes. De toneangivende lande sĂžger – hele tiden! – udvidelse, alene for udvidelsen skyld. Dette selv om det – dokumenterbart! – forringer demokratiet demokratiet og selv-/medbestemmelsen for de enkelte lande og den enkelte borger, alene fordi ledende politikere i deres selvfedme vil puste sig brede. Er der en eller flere her lĂŠsende, der har et mere rammende/beskrivende udtryk for denne by proxy selvdestruktive sindslidelse end “megalomania”? Er Ruslands reaktion overhovedet vĂŠsensforskellig fra Det Tyske Riges efter fredsdikteringen 1918! – – – The Donald er den eneste amerikanske prĂŠsident i 70 Ă„r, der ikke har involveret Usa… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
1 month ago
Reply to  steen

Hell Torn-Shit Tyndskid kunne i 2014 havde sagt N E J i i bĂ„de FĂžderationen og Nemto, men nej… Der var jo planer om internationale bonuspoint pĂ„ CV’et til springavancement ud i internationalheden!

Dan Christensen
Dan Christensen
1 month ago
Reply to  steen

PAX Americana – eller hvordan USA forsĂžger at ĂŠde hele verden og lade verden selv betale for at blive ĂŠdt. USA’s imperialister har mange kanaler til at kontrollere sine lydlande = Nato’s medlemslande. Der er de militĂŠre baser i mange lydlande, store US ambassader med spioner i de fleste lydlande, NSA og CIA som kan lytte og spionere overalt i alle lydlandde. USA’s militĂŠre isenkram, der kĂžbes af alle lydlande under tvang, samme isenkram kan kun tages i brug med Nato’s tilladelse. USA’s imperialister bliver rige pĂ„ lydlandenes totale afhĂŠngighed af Microsoft og andre softwarehuse. ‘Kulturmonopol’ fra Hollywood og nyhedsbureauer… Read more »

Torben Caroc
Torben Caroc
1 month ago

Og er det mon de sorte eller latinoerne eller de amerikanske farmere som sidder ved spillebordet ? Eller ligner det mere et vel-kamoufleret virusangreb ?

Anders Bo
Anders Bo
1 month ago

PrĂžv Distriktspsykiatrien, đŸ€Ą!

Poul
Poul
1 month ago

Jeg er nu stadig tryggere i dag end i gĂ„r, da sverige, der som bekendt er landet lige fĂžr vores mĂ„lt fra Ăžst og befolket af jordens svageste indbyggere, kunne vĂŠre blevet overtaget af rusland pĂ„ en formiddag hvis putin besluttede sig for det. Ikke fordi at jeg tror at han ville gĂžre det, men mon ikke at der var et par stykker i ukraine som sagde det samme for et par Ă„r siden? Hvor mange af dem lever mon i dag? Istedet har vi nu fĂ„et en massiv bufferzone imod steen’s favorit diktator og imperalistiske massemorder, som har millitĂŠr… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
1 month ago
Reply to  Poul

Betragter du virkelig Pu’n som idiot nok, til frivilligt at ville udvide befolkningen med flere muslamistiske vanvidsindivider…

SĂ„ ingen grund til at lĂŠse resten af din “analyse”!

Nielsen
Nielsen
1 month ago
Reply to  Poul

Nu er det jeg kan lave en Anders Bo, og sige: Det er vist ikke hjernen der trykker dig platfodet. PrĂžv at tĂŠnke over hvilken fordel Rusland eller Sverige kan have af en vĂŠbnet konflikt. Desuden er det bedre at vĂŠre fri, end at vĂŠre tryg. Jeg vil ikke tage fat i alle dine bemĂŠrkninger, for jeg synes stort set det samme, jeg allerede har skrevet. Bare bemĂŠrke, at jeg ifgl. dig -er ude af stand til at tyde et landkort -har stirret mig blind pĂ„ mit had til USA -er villig til at se gennem fingrene med alt andet,… Read more »

Last edited 1 month ago by Nielsen
Anders
Anders
1 month ago
Reply to  Poul

Hvilke fronter har du mon selv kÊmpet pÄ Poul? Jeg gÊtter pÄ ingen og hÞjst din egen.
I Sverige er man ligeglad med at have NATO i ryggen. Den dĂŠkkes af Muhammed.
Lad os hÄbe at du bliver klogere, og mindre bitter, nÄr du engang bliver voksen.
SÄ vil du mÄske ogsÄ opleve, hvad det vil sige at have overblik og blive taget alvorligt.

Den europÊiske dÄrekiste
Den europÊiske dÄrekiste
1 month ago
Reply to  Poul

GĂ„ i seng Poul.

H.P.
H.P.
1 month ago
Reply to  Poul

Tjahh du er jo i dit blinde russerhad villig til at se igennem fingre med at det usa og nato som du forguder, villig til at se igennem fingre med at usa og nato har begĂ„et folkedrab i serbien, libyen, afghanistan, syrien og irak med alene i irak omkring 1.000.000 dĂžde heraf halvdelen BØRN. Danmarks davĂŠrende udenrigsminister Niels Helveg Petersen indrĂžmmede for Ă„ben skĂŠrm at det var lĂžgn at irak havde masseĂždelĂŠggelsesvĂ„ben og at krigen imod irak derfor var ulovlig = krigsforbrydelse. Men pyt, det kostede jo ogsĂ„ kun 500.000 irakiske BØRN livet. At usa lige nu har soldater i… Read more »

22
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x