13
mar
Seneste opdatering: 13/3-24 kl. 1408
57 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Jeg overvejer at udfritte dem om forbrydelsen. Men jeg er ikke blevet barberet og har ikke fået redt hår. Jeg frygter, at de vil tro, at jeg er børnelokker.”

Af: Uwe Max Jensen (tekst og foto)

Jeg er en tur i Flauenskjold. Jeg har et ærinde. Af alle steder er det i den by, hvor morderen Thomas Thomsen boede og parterede sit offer Mia Skadhauge. I ikke mindre end 231 dele som medierne skrev. Flauenskjold ligner en by, hvor den slags godt kan forekomme. Den er nedslidt på en trist – næsten uhyggelig måde. På den anden side kom Amagermanden fra Amager og Peter Madsen fra Frederiksberg.

Vedkommende er ikke hjemme. Fraflyttet adressen. Jeg kører ud på Aalborgvej – som stadig hedder Ålborgvej her i kommunen – måske det var for dyrt / besværligt at skifte tilbage til den gamle stavemåde. Eller også har man bare ikke gidet.

Jeg kan køre på motorvejen længere nede, men ved en pludselig indskydelse beslutter jeg at fortsætte ad Aalborgvej mod Hjallerup. I går aftes blev en 13-årig pige fundet dræbt bag byens varmeværk på Gravensgade. Politiet modtog et alarmopkald klokken 22.10 angående en tilskadekommen person. Da politi og ambulance nåede frem, fandt de den 13-årige, der blev erklæret død på stedet kort tid efter.

En gruppe forgrædte teenagepiger kommer gående imod mig

Nordjyllands Politi har anholdt og sigtet en 17-årig dreng i sagen. Ifølge politiet er der tale om pigens ekskæreste.

Hovedgade er lukket for trafik. De er ved at grave nyt fibernet ned. Jeg drejer til venstre, følger vejen mod Dronninglund og drejer til højre, hvor jeg rammer byen lidt fra centrum og den lukkede hovedgade. Jeg kører ned forbi skolen, hvor pigen var elev. Der bliver flaget på halv.

Så kører jeg op til Gravensgade. Jeg kan i princippet parkere lige ud for varmeværket og det mulige gerningssted. Men jeg finder det upassende og stiller bilen et stykke nede af gaden. Så fine fornemmelser har en udsendt fotograf ikke. Han springer rundt med sin overdimensionerede linse og fotograferer de buketter, der er lagt på den lille plæne ved Hjallerup Fjernvarme. Hans bil holder klos op ad stedet.

En gruppe forgrædte teenagepiger kommer gående imod mig. Jeg trækker ud på vejen, så de har fortovet for sig selv. Fotografen har fået sine billeder i kassen og sætter sig ind i sin bil og kører væk.

Jeg vader om bag fjernvarmeværket. Her ligger en lille buket. Det er nok gerningsstedet, tænker jeg. Indenfor sidder de ansatte på fjernvarmeværket og spiser til middag. De kigger misbilligende på mig. Jeg ignorerer dem med stoisk ro og snupper et foto af den enlige buket. Måske var det lige her, hun døde, tænker jeg.

Der er ikke umiddelbart noget at se. Ingen tegn på kamp. Ingen spor af nogen art i græsset.
Min svigerfar var i en årrække medlem af fjernvarmeværkets bestyrelse. Det var han stolt af. Han døde for år tilbage. Nu ligger han oppe på kirkegården og roterer i sin grav og forbander, at noget sådan kan ske lige her. Han blev kremeret, så det er ret beset asken, der hvirvler rundt i urnen.

Jeg går op i centrum af byen. Centrum ligger lige bag varmeværket. Det er år siden, jeg har været her. De har saneret en del af butikkerne. I stedet er der nu et grusbelagt kvadrat midt i det hele.

Nogle unge piger – lidt yngre end de grådkvalte teenagere i Gravensgade – står ved Netto. De ser ikke umiddelbart sorgtyngede ud. Jeg lister mig tættere på. De taler om, at Mobilepay er nede. Jeg kan ikke tjekke det. Jeg har ikke Mobilepay.

Jeg overvejer at udfritte dem om forbrydelsen. Men jeg er ikke blevet barberet og har ikke fået redt hår. Jeg frygter, at de vil tro, at jeg er børnelokker. Så jeg dropper det.

Der kommer en stålsat mand forbi med en tarvelig buket fra Netto. Retning: Fjernvarmeværket.
Jeg går ind i Røde Kors. Her var min afdøde svigermor frivillig. Der er dødt i butikken. To frivillige. Og mig, der sjosker rundt. Uden at kunne få øje på en eneste ting jeg vil have.

Jeg glædede mig over, at jeg trods alt ikke havde aet hende på kinden.

Jeg går ud. Der kommer nogle unge drenge (9. klasse?). Alle, der er yngre end min datter (28 år), ligner børn i varierende grader, og jeg har svært ved at bedømme, hvor gamle de er. Det er kommet så vidt, at jeg den anden dag, da jeg sagde farvel til nogle træningskammerater med et håndtryk i stedet klappede den enlige pige på holdet (der er tale om en ung kvinde på måske 25 år) på hovedet, som gik hun i 2. klasse. På vej ud ad døren indså jeg min idioti og ville løbe tilbage og undskylde. Det fandt jeg endnu mere pinligt. Jeg lod det fare.

Jeg vil ikke sætte barren for højt, hvad man selv angår, og jeg glædede mig over, at jeg trods alt ikke havde aet hende på kinden.

Jeg følger efter de unge drenge ned til varmeværket. To af dem har nogle minimale buketter med påskeliljer i hånden. Da vi når ned til Hjallerup Fjernvarmeværk, har pressen for alvor meldt sin ankomst.

Hykleriet er tungt og ubærligt

TV2 Nord holder her med en sendevogn og mindst tre udsendte. Kamerastativet er rigget til, så de kan filme direkte over mod plænen med blomster. Imens render en almindelig fotograf – muligvis også fra TV2 Nord – rundt og fotografere de sørgende på plænen.

De udsendte pressefolk har lagt ansigterne i alvorlige folder. Men jeg gennemskuer dem. Det her er en snas [nordjysk for ‘godbid.’] Der er både et grundlovsforhør, en begravelse og en kommende retssag, som de glubske nordjyske læsere og seere vil svælge i. Der er artikler og indslag, som vil blive delt på Facebook, hvorefter man efter en passende tid vil lukke kommentarsporet “af hensyn til de pårørende”. Hykleriet er tungt og ubærligt.

Men jeg er ikke den, der kaster den første sten. Inden jeg kørte til Flauenskjold, fik jeg et tip om, at den mulige gerningsmand var en “indisklignende dreng”.

Det kan betyde alt og ingenting. Det kan være et rygte. Det kan være, at den pågældende intet har med “drabet” – det kalder medierne det nu – at gøre. Meget kan tænkes. Men jeg beslutter ud fra lige dele nysgerrighed og kynisme at hoppe på sagen fra begyndelsen og se, hvad der kommer frem.

Der står nogle sørgende voksne. De bevæger sig om bag varmeværket. Så det er vel alt andet lige drabsstedet? Deres ansigter er forvrængede af sorg.

Jeg overvejer at gå tæt på (som fotografen fra TV2 Nord (?), der kredser i periferien af gruppen). Jeg gider ikke. Hele situationen er ubærlig.

Jeg går ned ad Gravensgade mod bilen. Danmarks Radio er ankommet med en sendevogn. En DR-medarbejder står på den modsatte side af vejen og taler i telefon. Måske får han dessiner fra redaktionen.

Jeg laver en trepunktsvending, så jeg ikke skal ned forbi gerningsstedet. Jeg overvejer at køre forbi min svoger, som jeg ikke har set siden min svigermors begravelse. (Min kone er kommet på kant med ham, fordi vi ikke blev inviteret til deres yngste barns konfirmation.) Måske har han nogle oplysninger. Jeg dropper ideen og kører lige ud af byen.

Da jeg kommer hjem, begynder tips at vælte ind på mail og Messenger.

Se også

Liveblog: 17-årig sigtet for voldtægt, drab ved hjælp af kvælning og flere slag i hovedet

5 3 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

57 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Anders
Anders
1 month ago

Endnu et dansk offer.
Christiansborg jubler og skruer op for indvandringen.

Dan Christensen
Dan Christensen
1 month ago
Reply to  Anders

Ovennævnte skrue drejes op eller ned afhængigt af offerets socialklasse.
Sådan fungerer de enfoldige halvhjerner på Hoppeborgen.

Vold og mord beriger Danmark året rundt
Vold og mord beriger Danmark året rundt
1 month ago

Pigen var et skilsmissebarn. Hun har
sikkert været faderløs det meste af tiden.
For skilsmisse-feministerne er marxister
og de mener at det er bedst for børn at
være faderløse, så de undgår faderens
skadelige og negative indflydelse.

Hvis hun havde haft sin far, var det her
måske aldrig sket. Han kunne have advaret
og beskyttet hende. Det er enlige mødre
i gsnit. ikke særlig gode til. Mange af dem
betragter endda migranterne med stor
pladderhumanistisk sympati.

Viktor børge
Viktor børge
1 month ago
Reply to  Anders

“indisklignende dreng”” = Pakistaner kan vi roligt regne med. “de renes land”
Han skulle sikkert lige nå at gøre rent inden fasten.
De få Indere, der bor her i landet opfører sig ordenligt.

Det sidste man tør håbe på er, at ens datter kommer hjem med med en Ramadaner – så kan man godt finde liljerne frem

Ole
Ole
1 month ago
Reply to  Viktor børge

Han ser somalisk ud på billederne, der findes flere slagser, og ham her er ikke tændstiksmandtypen med smalt ansigt og skæve, indavlede træk, men med rundt ansigt.
Offeret er en pæn og slank oige med langt rødbrunt hår, skilsmissebarn iflg et af hendes opslag på Instagram.
Se hende og føl vreden og sorgen.
Lad os håbe at det virker så effektivt på danske piger som de såkaldte æresdrab virker på de muslimske.

Dan Christensen
Dan Christensen
1 month ago
Reply to  steen

Hvis en europæisk dreng laver er sådant nummer i et muhamedansk land og opdages, kommer han ikke hjem i hel og ubeskadiget tilstand.
Muhamedanerne siger selv øje for øje og tand for tand, men hvide mennesker er der fri jagt på. Hvem skal beskytte danskerne mod muslimer, når danskernes egne politikere nu ikke vil ???

Marcus
Marcus
1 month ago

Hvem kan beskytte danskerne best?
hmmm…danskerne?
Først imod politikere.

Nielsen
Nielsen
1 month ago
Reply to  Ole

Hen er pakistansk. Han og hans familie (minus de køer øøh kvinder han aflivede). Han og hans familie har et tøjudsalg lige overfor Assistens Kirkegården tæt ved Peter Fabers Gade. Pakistanere og andre skadedyr (muslimer) regner kvinder for køer eller andre husdyr. De har absolut ingen respekt for kvinder, hvilket denne sammen med mange hundredetallige lignende sager beviser.
Som salig Glistrup sagde: De vil kastrere os. Det er faktisk det de gør, ved at gå rundt og slå vores kvinder ihjel.
Det må og skal vendes, hvis vi vil overleve, som hvide mennesker.

Last edited 1 month ago by Nielsen
DavidK
DavidK
1 month ago
Reply to  Viktor børge

Iflg. de som regel velunderrettede sladdergrupper: Dansk mor og afrikansk far, efter sigende somalier. Været i plejefamilie som han truede med kniv, derefter på bosted frem til i dag. Han fylder først 18 i morgen, så han vil blive dømt efter ungdomsparagraffer, dvs hverken forvaring eller livsvarigt, max 8 år.

Jakob
Jakob
1 month ago
Reply to  DavidK

Så ham inkluderer de i folkeskolen? De gik på samme skole, måske de skulle sagsøge staten hvis de har kræfter til det, vreden må være stor når man lukker en splittet dreng ind i skolesystemet.

DavidK
DavidK
1 month ago
Reply to  Jakob

Akja, den rummelige, inkluderende folkeskole. Dvs kombineret spareøvelse og socialt eksperiment, som man ikke kan undslå sig, hvis ikke man er priviligeret og hedder f.eks Mette F. og har børn med “særlige behov”. Kender nogle der bor klods op af Vollsmose. Da deres børn kom i skolealderen blev de og deres barndomsvenner blot fordelt rundt på diverse ghettoskoler. De kunne hverken begynde i de samme klasser endsige på den samme skole. Mine bekendte havde råd til at sende deres børn på privatskole, men de fleste andre var ikke så heldige. Så endte de i en skole med 90% fremmedsprogede, uden… Read more »

DavidK
DavidK
1 month ago
Reply to  steen

Det skal siges, at den omtalte “anekdote” er omtrent 12 år gammel. Og dengang var det jo mindre overtydeligt end i dag. I dag tyder statistik på (kan ikke lige finde artiklen) at bare 2 adfærdsvanskelige elever i en klasse reducerer alle de andre elevers livsindkomst. Og ikke alle kan bare lige flytte og skifte arbejde. Har du t.ex et lavindkomst 8-17 job og bor til leje, er du mange steder mere eller mindre stavnsbundet. Men du har ret. Det forargede mig i sin tid, i den kommune jeg bor i, at kommunaldirektøren var åh så ops på alle indvandringens… Read more »

DavidK
DavidK
1 month ago
Reply to  steen

Ser du har udvidet teksten. Jeg er komplet enig med dig. Det her handler ikke om at få ret, eller have været bagklog osv. Jeg er også så heldig, at jeg blot analyserede mig frem til, at når nu disse nye vacciner ikke forhindrede at man kunne blive smittet, eller stoppede smittekæder – man ville sagtens kunne smitte videre – og da jeg ikke var i risikogruppen, så ville det da være spild af tid at sparke sig ud af døren, tage hen til et “vaccinationscenter” og så sidde i samme rum som en masse potentielt syge mennesker. Det var… Read more »

Dan Christensen
Dan Christensen
1 month ago
Reply to  DavidK

Danske politikere har overgivet ansvaret til danske skolebørn for at civilisere taberne fra Skraldeland. Hold kaje, hvor er danske politikere dog bare voksne og følelseskolde.
Hvem har beordret danske politikere til at undergrave deres egen kultur med en fremmed voldsparat dødsreligion? Der er en ommer.

Dragen
Dragen
1 month ago
Reply to  DavidK

Det er så uretfærdigt overfor de danske børn og deres forældre. At tale om , at vi lever i et frit samfund er helt til grin . Vi bruges som små dumme lego-klodser i politikeres leg , og når det går galt – som dørmåtter og fejebakker for den forfejlede politik eller eksperiment. Danske børn har absolut INGEN værdi eller prioritet for de mennesker.

Vold og mord beriger Danmark året rundt
Vold og mord beriger Danmark året rundt
1 month ago
Reply to  Anders

Måske offer nr. 10.587 eller nr. 900.003? Alt
efter om man tæller mordforsøg og indirekte ofre
med. Intet navneforbud, så det kan røbes at navnet
på forbryderen er Muhammed eller Muhammad.
Hvis datter, søn, broder, søster eller far/mor bliver
mon det næste offer for knivstik, skud, kvælning,
kølleslag, vanvidskørsel eller påsat brand?

M. Jelved var taske-klovnen i radikale venstre
M. Jelved var taske-klovnen i radikale venstre
1 month ago
Reply to  Anders

Er det ikke sært og tankevækkende
at Marianne Jelved og hendes politiske
veninder i det radikale parti altid har omtalt
masseindvandringen som stærkt berigende?
I det parti mener de også at kronen bør ud-
skiftes med euroer, eller at mønter og sedler
helt skal afskaffes. Trods sin hele vejen
igennem anti-danske politik blev Jelved på
et tidspunkt gjort til vicestatsminister og
udråbt som kandidat til statsministerposten.
Lige meget hvor uduelig og folkefjendsk
man end er, kan man i bananstater stige
højt til vejrs.

Viktor børge
Viktor børge
1 month ago

M. Helved.
En notorisk dranker, der ikke bare forgifter sin egen krop, men hele nationens

Islambert
Islambert
1 month ago

Bemærk Uwe’s opdatering. Som de fleste nok havde gættet er det ikke en dansker der står bag det afstumpede mord:
http://balletmagnifique.blogspot.com/2024/03/drab-og-voldtgt-i-hjallerup.html

Demokratier kan ende i terror-regimer
Demokratier kan ende i terror-regimer
1 month ago
Reply to  steen

Ja, og det var i Pape Poulsens tid som justitsminister
at sagerne mod Steen, Juhl og etpar andre styker
startede. Eller var det en stats- og indenrigsminister
der trak i trådene?

Vold og mord beriger Danmark året rundt
Vold og mord beriger Danmark året rundt
1 month ago

Det er vistnok nu fuldt ud opklaret at det er en hellig kriger fra Somalia eller omegn, der aflivede en sagesløs dansk pige på 13 år. Et andet sted i Jylland stak en 14 årig dreng en kniv i ryggen på en lidt ældre dansker. En anden somalier stak en kniv i hjertet på en dansk dreng. Det over- levede drengen ikke. Og så var der pakistaneren som indespærrede, mishandlede og torturerede en smuk dansk kvinde så længe og så groft, at hun døde i en alder af ca. 25 år. Det var straffen for at hun havde giftet sig… Read more »

Dragen
Dragen
1 month ago
Reply to  steen

Ja , det var en meget vel-lavet og sjældent smukt skrevet efterbehandling af Aya Bonde Jensen sagen . Jeg tænker jævnligt på hvordan hendes mors liv er idag.

Pernille Skipper er Danmarks klogeste politiker
Pernille Skipper er Danmarks klogeste politiker
1 month ago
Reply to  steen

Der er nu nye kommentarer under “tævet ihjel”.

Viktor børge
Viktor børge
1 month ago

Og bedste stripper

Ole
Ole
1 month ago
Reply to  steen

Tak, det var mig umuligt at finde historien ved de sædvanlige søgemaskiner

Nielsen
Nielsen
1 month ago
Reply to  steen
Hansen
Hansen
1 month ago
Reply to  steen

Det er paradokset. Gamle stalinister som Carl Madsen og søfyrbøderformanden Richard Jensen var jo gode mennesker, men tog alvorligt fejl politisk. Samtidig havde de ret i mangt og meget. Vi kan lære af dem.

Bane
Bane
1 month ago

Mon ikke de fleste har forstået at tyde medierne, bliver der ikke nævnt en dansker ved vi alle hvem der står bag, den har ikke slået fejl i årevis.

Dan Christensen
Dan Christensen
1 month ago
Reply to  Bane

Ja – det er ligesom den der med, at det ikke ‘religionen M’, men en psykisk lidelse, der fik A til at slagte B.
Konsekvensen af den filosofi kan da kun være at ‘religionen M’ er en psykisk sygdom i sig selv.
MSM slår altid krøller på sig selv, for “at lyve overfor folket hele tiden”.

Dan Christensen
Dan Christensen
1 month ago
Reply to  steen

Det er man nødt til at være, for at overleve i denne forpulede moderne globale verden, hvor enhver impulstyret tvangs-psykopat får frit slag for sine Darwinistiske grusomheder.
Lav øverste etage på Hoppeborgen om til et udrejsecenter for udviste kriminelle, så sker der noget – og ikke før. De lalleglade politikere mangler tydeligvis en navlestreng til virkeligheden.

DavidK
DavidK
1 month ago

Det er nemlig ret påfaldende. Igen er der sket et knivoverfald i nærheden af et af deres templer, denne gang “Fredens Moske” i Brabrand. På Ekstra Bladets hjemmeside kan man læse, at “Politiet vurderer ikke, at hændelsen er banderelateret eller religiøst motiveret“. Underforstået: Det ville kun være “religiøst motiveret” hvis der var tale om en ikke-muslim der begik mordforsøget, og offeret var muslim. Nu var det så bare en helt almindelig 14-årig “dreng” hvis kniv tilfældigvis ramte den 17-årige i ryggen. Og det er jo ganske normalt, kan virkelig ikke få nogen som helst til at løfte et øjenbryn, vel?… Read more »

Hvis man vil kan alt fortolkes som trusler
Hvis man vil kan alt fortolkes som trusler
1 month ago
Reply to  DavidK

Fængsel for at “true” Mette F. I realiteten var der
blot tale om en vits eller joke. De tre blev frikendt
ved byretten, men i landsretten mangler de åbenbart
humor. Måske pga. politisk pres?

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 month ago

Mindstealderen skal naturligvis helt fjernes at ingen undgår straf, ikke kan vi tillade at muhamedanske massemordere springer frit omkring uanset alder, der skal være kollektiv straf, om en muhamedaner dræber skal hele familien, hele klanen, hele byen, hele landsdelen ryddes for muhamedanere, vi har gennemskuet muhamedanerne, de fortsætter med at dræbe indtil allersidste dansker, er død. Ikke kan vi have tilstande som vi ser dem nu, hvor muhamedanerne har sat i system at dræbe, at systematisk udrydde danskerne en efter en, muhamedanerne holder ikke op at dræbe end ikke den dag hvor der ikke længere er danskere tilbage at dræbe,… Read more »

Ole
Ole
1 month ago

Twitter/X er hastigt tilbage til at favorisere venstreekstremisterne som under Jackboot Dorsey.
Måtte slette 3 tweets om dødsstraf til forskellige illegalt indvandrede mordere for at komme på, likede en post, der udbad sig etnicitet på træfælderne i Sorø, og BAM, 24 timer karantæne.

Ole
Ole
1 month ago

I sagen om træfælderne i Sorø kalder politiet dem for “unge”, så mon ikke det er muslimer?
Der er 4 der er sigtet for drab, men lex Blekingegadebanden kan ingen dømmes, hvis de ikke sladrer om hinanden, og det skal deres forsvarere nok sørge for at de ikke gør

DavidK
DavidK
1 month ago
Reply to  Ole

99% baseret på udelukkelsesmetoden. “Den lille jihad”. Den med at kaste sten ud fra motorvejsbroer blev nok for risikabel, politiet har jo DNA. Alle de basale markører er til stede: Omtales konsekvent som “unge”; tilsyneladende et slags netværk; ingen andre ved noget (i alle sager er der altid nogen der har info: familie, kollegaer, skolekammerater, folk fra samme by osv, ikke her); fuldkommen meningsløst – der virker til kun at være ét eneste motiv, at skade tilfældige mennesker; de har tydeligvis været stærkt dedikerede, er blevet ved og ved gennem måneder, altså ikke en tilfældig indskydelse efter en druktur eller… Read more »

Den europæiske dårekiste
Den europæiske dårekiste
1 month ago

Der er da ikke navneforbud, så indtil videre må man gerne oplyse og dele gerningsmandens identitet.

DavidK
DavidK
1 month ago

Politiets advarsel var misvisende og temmelig tvetydig. Det handlede jo om at der kunne komme “kommentarer” og “trusler” nedenunder, hvis man postede f.eks profil-billedet fra Facebook. Altså en slags forhåndskriminalisering af noget andre evt. kunne finde på, ikke en strafbar gerning i sig selv.

Jeg forstår så udemærket Steens rettidige omhu her. Man kan virkelig ikke stole på hverken juraen, anklagemyndigheden eller logisk rimelighed længere.

Den europæiske dårekiste
Den europæiske dårekiste
1 month ago

OT, jeg fik ikke ret med “dukkesagen” , meget trist udvikling.

En sag hvor det er oplagt at søge om tredje instans bevilling.

Last edited 1 month ago by Den europæiske dårekiste
Nielsen
Nielsen
1 month ago

Jeg har læst om forbrydelser som denne (muhammedaner dræber dansker) over hundrede gange. De fleste er endt med en retskendelse, som ligger MEGET langt fra den, de kunne blive tildelt i deres hjemlande. Så længe der ingen konsekvenser er ved at bryde loven, vil lovbrud fortsætte. Det forholder sig nu i dag og mange år tilbage, at dommere i retsale ser med milde øjne på fremmedes forbrydelser mod danskere. Hvis ikke vi som ofre for muhammedansk vold, tager skeen i den anden hånd, vil EU’s forbrydelser mod os stå ustraffede hen.

Dan Christensen
Dan Christensen
1 month ago

Det må være en rimelig antagelse, at de politikere som er ansvarlige for at lukke de ufatteligt mange muslimer ind i Danmark, har en lavere IQ end de inviterede tobenede. Hvis dette ikke var tilfældet, havde de pågældende politikere nok ikke godkendt og udsendt invitationen.

Cat Girl
Cat Girl
1 month ago

OT for ja-sigerne

GEORDIE ROSE IN HIS OWN WORDS TSUNAMI OF DEMONS IS COMING
https://www.bitchute.com/video/qiSepG4NVkbE/

Marcus
Marcus
1 month ago
Reply to  Cat Girl

science=aliens
in the bible=demons
quantum phisics=parallel universes
in the bible=heaven, earth, hell

p.s.
hvorfor tryk på minus finger uden at give en ide om hvad er forkert?

Nielsen
Nielsen
1 month ago
Reply to  Marcus
Marcus
Marcus
1 month ago
Reply to  Nielsen

Den var godt
🙂
Troy er rigtig smart.

Den europæiske dårekiste
Den europæiske dårekiste
1 month ago

Kan nogen bekræfte at gerningsmanden er en neger og hvad er hans navn?

Ole
Ole
1 month ago

Tag dig sammen. Alias von grydeske. Hedder i virkeligheden Mohamad

57
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x