14
mar
Seneste opdatering: 14/3-24 kl. 1027
41 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Tucker Carlson og dr. Pierre Kory. “De unge, sundeste og mest veluddannede dør”

War on Ivermectin. “Ivermectin is a dirty word in the media. ‘It doesn’t work. It’s a dewormer. Prescribe or promote it and you’ll be called a right-wing quack, be banned from social media, or lose your license to practice medicine.’ And yet, [Kory posits that] entire countries wiped out the virus with it, and more than ninety-five studies now show it to be unequivocally effective in preventing and treating COVID-19. If it didn’t work, why was there a coordinated global campaign to cancel it? What’s the truth about this decades-old, Nobel Prize-winning medication?” The War on Ivermectin.

Nu angives tallet af dræbte amerikanere af vaccinerne på to år til omkring en million,  hvilket er betydeligt mere end de 58.220 dræbte, amerikanske soldater fra 1964 til 1975. Vi savner i høj grad, at pålidelige myndigheder begynder at turde se sandheden i øjnene, og ikke først og fremmest prioterer at slippe fra deres medskyld i tusindvis af danskeres død. Det vil næppe ske, de skal tvinges.

Det er modigt af Tucker, for han vil få voldsomme pengekræfter imod sig, men journalistik bør nu engng dreje sig om at finde frem til sandheden, og han har ret og vil få det. Hermed har jeg også afskrevet cirka 18.000 feje, danske journalister, og det lyder måske lovlig flot, men det er desværre også sandheden. De prioriterede deres job over sandheden, og det er derfor er det stærkt begrænset, hvem de i fremtiden kan interessere. Man kan også se Pierre Kory  her på Tuckers egen hjemmeside.

TIMESTAMP HEADLINE

Dr. David Martin Exposes the Origins of the WHO and the Dangers of the New Pandemic Treaty

Her er nyttig viden om WHO, men desværre tror jeg ikke, der er en chance for, at inkompetente danske politikere vil lade være at underkaste vores demokrati den korrupte pandemitraktat. Det bliver meget dramatisk, når befolkningen opdager, hvad den gør ved deres menneskerettigheder og deres helbred. Danske politikere burde forhindre den konflikt og dramatik inden den opstår, men vi må frygte, de er for inkompetente. WHO’s charter fritager dem som nogle af de eneste for ansvarsgivning.

Brug jeres kameras eller lydoptagere

Man bør også høre, hvad dr. Martin sagde for nylig om Remdezevir, som jeg blev tilbudt på et københavnsk hospital for to måneder siden. Det har 53 % dødelighed af nyresvigt, og blev dømt for uetisk at bruge i Afrika mod Ebola.

Havde jeg vidst, det var ilde da, jeg sagde nej til tilbuddet, havde jeg politianmeldt lægen for mordforsøg. Nu løb han, som jeg skrev, forskrækket væk, da han han hørte hvad jeg vidste om medicinen på det tidspunkt, og jeg så ham desværre ikke igen. Jeg burde have taget et foto af ham.

Brug i det hele taget jeres kameras. Tænk hvis jeg havde brugt min video, da jeg blev vækket af politiet kl 6 om morgenen den 8 maj 2019. Eller bare spurgt dem om de havde en ransagningskendelse. Jeg kan ikke tilgive mig selv. Dokumenter!

 

Kan også ses eller læses på Epoch Times.

Der godkendes kommentarer med en vis uregelmæssighed i dag.

4.3 6 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

41 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Margrethe
Margrethe
1 month ago

Første skridt i modprocessen:

Skaermbillede-2024-03-14-013441
S Jakobsen
S Jakobsen
1 month ago
Reply to  Margrethe

Håber kun det er første skridt, for jeg har en ide om sidste skridt! Det involverer et skafot og et reb!

S Jakobsen
S Jakobsen
1 month ago
Reply to  S Jakobsen

Med tanke på at den 13 årlige pige fra Hjallerup blev slagtet af en neger importeret fra Afrika, må rebet være den eneste og sidste udvej!

Anders Bo
Anders Bo
1 month ago
Reply to  S Jakobsen

NUSTOPPERDUDITVRØVL!!! 😈 Hvis du læser mit langskriv, vil du få en ide om hvad fremtiden kan bringe. Derfor skal den affaldsimporterede møgnigger sæ’fø’li’ ikke afrettes, hvilket der er flere grunde til Både død og dum har visse sammenfald; man mærker det ikke selv, men de andre har smerterne. For at rehabilitere – Danmark står jo for Lov & Orden – seksualmorderen kunne samfundet foretage enkelte fraklip. Testiklerne kunne være et fint sted at begynde, dernæst eventuelt indoperere elektroder i hjernen på den, som ulykker definitivt er standset. Individet er jo – om ikke andet så – fysisk rask, og efter… Read more »

Om 35 år vil de redde os og migranterne
Om 35 år vil de redde os og migranterne
1 month ago
Reply to  Anders Bo

I betragtning af at mindre end en kvart promille af danskerne forstår hvad der er på vej, er det ret fantasifuldt at forestille sig at politikerne og journalisterne får nævneværdige problemer med folket. Danskerne har flere årtiers tradition for at finde sig i alt. Danskerne er gået fra vikinger og frihedskæmpere til feminiserede kagekoner og tøffelhelte på mindre end 80 år. Skolernes og MSMs hjernevask har sat sig dybe spor. Alt tyder på at det danske folk er parat til at lade sig under- trykke, udskifte og udrydde. Det eneste håb er at det ikke er en kvart promille, men… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
1 month ago

Du mener altså ikke danerne vågner, når det – på stræder og vej – er åbenbart, hvad der sker?
Såfremt du har ret, vil danerne – ved passivitet – skrive sig ud af historien, lige som så mange socialistiske folkeslag før…

Anders Bo
Anders Bo
1 month ago
Reply to  S Jakobsen

Hvad mener du om min fremtidsvision mht 3B? 😇

Nielsen
Nielsen
1 month ago
Reply to  Margrethe

Slal du også smide de grønlandske og færøske snyltere ud?

Roland Salomonsson
Roland Salomonsson
1 month ago

Dessa västerländska finansmakthavare drar sig inte för att arrangera avrättningar av motståndare. Det känns som om Trump, Carlson och några till knappast lever så länge till.

Nielsen
Nielsen
1 month ago

Klart. Tænk blot på Brandi Vaughan fra Los Ageles.

Anders Bo
Anders Bo
1 month ago

Pga “Ivermectin-studitallene” – min sidst oplysning er +100 – virker Carlton-Cory ikke helt dugfrisk, så tallene i nedenstående link skal sandsynligvis lægges til… 😱 Jeg har før gruet for det, men nu er deres skæbner mig ligegyldig. Jeg tænker på de 2 – 3 øverste lag. Mette Frederiksen, Magnus Heuneche, Søren Brostrøm, Kåre Mølback – div højtplacerede embedsmænd fra relevante etater, div redaktører radio, tv og aviser, og ej at forglemme alle overlægerne og forskere mm der er trådt offentligt frem – grundet deres plads i lommen på Big Pharma og Mette Frederiksen – alene for at skræmme loren ud… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
1 month ago
Reply to  steen

Men hvornår er interviewet optaget?

Anders Bo
Anders Bo
1 month ago

4 minutter “mange bække små”, der støt får min procentvurdering af at sandheden med Pfizisk Pharmageddon går Breaking i år stiger.

Lord Lort skulle IKKE have sagt “konspirationsteori” til frøkenen, og hvis ham med svenskerhåret ikke var slået i fæhovedet med en kølle, blev han det nok efterfølgende, for at forsøge at kaste sin medvært under bussen.

Men rart at se flere og flere journalister SIGER F R A! 🥳

https://www.bitchute.com/video/qoJaRlKxzP1d/

Anders Bo
Anders Bo
1 month ago
Reply to  steen

Tak for link. 🙂
Jeg fik lige genset mit eget link. Prøv at se igen mens du har zoomet ind på “svenskerhår”. Den er MEGET mere uhyggelig, end jeg først lagde mærke til… 😱

Anders Bo
Anders Bo
1 month ago

OT

Mht tvangs-mRNA💉 i Føderationen.

Er der nogen der har styr på juraen i dette, altså om Danmark automatisk får stukket dén i bukserne?
For Danmark er jo qua Retsforbeholdet – som vi gav Pernille Vermund i 40-års fødselsdagsgave 🥳 – ikke fuldgyldig føderationsregion, og tvangsvaccination er jo – stadig? – ulovligt i Danmark.
Så en sådan vederstyggelighed skal vel vedtages i Folketinget, og kan ikke bare ekspeditionsgodkendes med gummistempel, eller…

Nielsen
Nielsen
1 month ago
Reply to  steen

Ja, Tedros, Brostrøm, og Gates ægteparret har ingen smalle steder. Så længe de kan praktisere deres eugenik, og få hjernedøde snyltere, som Margrethe afbildede, til at tro, af de er en del af det gode selskab, kører dn globale agenda som i privatejede og militære jetfly.

Anders Bo
Anders Bo
1 month ago
Reply to  Nielsen

Hvis du fulgte mere med henne fra udanmark, ville du vide, at Gates skider er ved at være kolde…

Anders Bo
Anders Bo
1 month ago
Reply to  steen

Dét vil danske politikere HELT sikkert. Det jeg spørger til, er om det statsretligt kan køres udenom Folketinget med mørkelygten und das ganze?
Dem der – uden mit samtykke – vil stikke 💉 i min spæde klorhvide drengespejderkrop, fører i opløbet om dagens hurtigste invalidepension!

Anders Bo
Anders Bo
1 month ago

PS: Til mit langskriv. Indtil fornyelig har min tidshorisont været nu 5 1/2 år frem til førtidspensionsophør. Men nu er jeg optimistisk med en tidshorisont på nu 8 1/2 år 😁 For efterhånden som unge/yngre før så raske mennesker forlader arbejdsmarkedet i STORE klynger grundet Pfizisk Pharmageddon, kan samfundet – ja I må undskylde, men “det her land” kommer jeg aldrig til at bruge! – ikke længere i stor velfærd automatpensionerer raske 67-årige. HUSK hvad Margrethe jeg selv og andre gør, køb F Y S I S K Guld & Sølv. Men lad ikke Margrethe for-/aflede jer. I S K… Read more »

Den europæiske dårekiste
Den europæiske dårekiste
1 month ago
Reply to  Anders Bo

Bare en serviceoplysning: man kan sagtens sælge guld, sølv osv. i udlandet uden nogen som helst kvittering på hvorfor det stammer. Husk også på at mange eu-lande har langt højere kontant grænser end her i latterlige Danmark. Jeg har bla. købt og solgt guld i Tyskland og Østrig uden dokumentation og jeg har vandret ud af butikken med kontanter.

Last edited 1 month ago by Den europæiske dårekiste
Anders Bo
Anders Bo
1 month ago

Jeg tror ikke, du helt har gennemtænkt scenariet Altså nu er hverken Tyskland eller Østrig jo føderationsregioner, og deres nationale lovgivninger vedr kontanter og ædelmetaller er kommet ned fra Bjerget på stenalder, og stå derfor ikke til at ændre, rigtigt? Prøv at spørge Steen om de Voldspsykopatiske idiopolitiere og hans elektronik? Som minimum havde/har Steen vel kvitteringer i form af garantibeviser og sandsynligvis også som kontoudskrifter? Men politierne rejste ikke tvivl om ejerskabet, men beholdt “bare” effekterne i årevis, noget bortkom andet leveredes tilbage beskadiget. Hvis Steen havde haft ædelmetal liggende, som han ikke kunne bevise sin lovlige adkomst til,… Read more »

Den europæiske dårekiste
Den europæiske dårekiste
1 month ago
Reply to  Anders Bo

Selvfølgelig kan der ikke ske beslaglæggelse og senere konfiskation da der skal være tale om en mistanke om et strafbart forhold under offentlig påtale. Er der tale om genstande, som den mistænkte har anvendt under den forbrydelse han er mistænkt for kan det naturligvis ske beslaglæggelse og senere konfiskation. Her tænkes fx. på våben, værktøj osv. anvendt i forbindelse med forbrydelsen. Er der tale om udbytte, fx. en større mængde kontanter fundet på en mistænkt, som fx. hastigt er på vej væk fra Fristaden er der naturligvis også mulighed for beslaglæggelse og senere konfiskation. Du blander tingene sammen og i… Read more »

Marcus
Marcus
1 month ago
Reply to  Anders Bo

Der er også en anden problem med pension ælder. I sidste 15 – 20 år, Europa har importeret eksternt arbejdskraft (ifølge propaganda). Så, hvis Europa har importeret mange milioner af unge arbejder, logikken sige at vi skal gå på pension hurtigere…fx. 55 år? Også, vores effektivitet stiger markant, dvs. vi producerer mere med det samme løn. Så, der er grund til at være økonomisk logisk at gå på pension tidligere. Hvis de sætter pensions ælder højere, logikken sige at de importeret arbejder, arbejde ikke, eller vores effektivitet blive brugt ikke effektiv af økonomisk styring på land plan.. Eller, pension fonden… Read more »

Marcus
Marcus
1 month ago
Reply to  Marcus

Steen…jeg vil give også en minus like for min kommentar. Jeg er idiot, så jeg skal have en minus fra mig selv. Men jeg kan ikke…din website siger at jeg kan ikke give det til min egen kommentar.
Jeg skal rette min idiotisk syn. No comment, no problem.

Marcus
Marcus
1 month ago
Reply to  Marcus

Jeg syns jeg stopper her. Jeg er meget teknisk. For mig ikke er nok en “nej”. Efter “nej”, jeg forventer argumenter. Uden argumenter, jeg følger som jeg er i kommunisme. Jeg fortsætter at læsser…men jeg er ikke længere en aktiv element.
I do think your fight is just, Steen. But I don’t accept rules outside logic.

Marcus
Marcus
1 month ago
Reply to  Marcus

Som jeg har altid sagt, hvis man give en minus like, der skal være en argument. Uden argument, jeg kan godt forvent at den minus like er fra en politisk politi element. Der er absolut idiotisk.

Marcus
Marcus
1 month ago
Reply to  steen

Steen, for me is an insult to receive a “no” without arguments. I was a convinced atheist. Today I can argument why I do believe in god. When I see comments, not only mine, getting minus likes with no argument, is just a proof of retarded attempt to communicate.

Marcus
Marcus
1 month ago
Reply to  steen

Normally you must have the option in the blog settings to deactivate the like buttons. These buttons can be used (or misused) as mental brake.
Get reed of them. This is not Facebook. If you get here, at Snaphanen, you must be ready to support with arguments every single work you post.

Marcus
Marcus
1 month ago
Reply to  steen

Erata…
every single word…not work

Marcus
Marcus
1 month ago
Reply to  Marcus

Deactivate the like buttons. Let the people explain why not, or why yes.

Cat Girl
Cat Girl
1 month ago

galloway, rt, tucker, trump, jones alle løgnere og sump

Nielsen
Nielsen
1 month ago
Reply to  Cat Girl

Jeg foretrækker Russia Today fremfor sensationsdagspressen fra danmark. En clickbait sump.

Marcus
Marcus
1 month ago
Reply to  Cat Girl

In a phrase of lies, you can find a word of truth.
Let the liar speak.

41
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x