14
mar
Seneste opdatering: 14/3-24 kl. 2127
35 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Yeadon: “Sprøjterne er med vilje skabt for at skade, dræbe og reducere fertilitet hos de overlevende”

Og man kan tilføje dette, at “hvis du ikke forstår en handling, skal du iagttage dens konsekvenser,” som Carl Jung sagde. Michael Yeadon er en af de fem, fagligt mest kompetente kritikere af “vaccinerne”, der for er han altid værd at høre også når ikke alt han siger, er nyt. Hvor farlig han er for de tusinder af milliarder af dollars, der er på højkant, kan man læse ud af mængden af MSM shaming, man kan google sig til. Han er yderst intelligent, hvorfor det har været interessant at følge ham fra rent videskabelig “normie,” til han hurtigt ser, at vaccinesagen fører ham ind i politikkens højere cirkler.

Læg derfor mærke til, hvad Yeadon siger om søgemaskiners forskellighed minut 22. Desværre ved de fleste ikke, hvor politisk manipulerede de bliver af Google. Det turde være den helt nødvendige,  basale viden, hvis man vil betjene sig af internettet. Hvorfor er det så nødvendigt for Google hæmningsløst at censurere er erfaren naturvidenskabsmand som Yeadon? En side som The Expose er nærmest umulig at finde webadressen på via Google, man må over på f.eks. Duck Go eller andre for at søge den frem.

Når vax ikke kan klare sig videnskabeligt i konkurrencen med andre argumenter, er det  fordi der er noget fundamentalt galt med den. Det er nemlig løgn.

Og løgnens sendebude er mainstreamedierne. Det bør også være grundlæggende viden, inden man går igang med at forstå samtidens store spørgsmål.

Enhver som venstreorienterede Google ikke kan lide, havner nede efter 30-40 hits, hvor de ved, mange ikke kommer. I de første får vi at vide, hvad Reuters og andre globalistejede medier/personer mener om vedkommende. Når vaccinerne ikke kan klare sig på det rent videnskabelige i konkurrencen med andre argumenter, er det naturligvis fordi der er noget fundamentalt galt med dem.

Læg også mærke til, hvad han siger  minut 42 om stabile og ustabile samfund. Og læg mærke til dette: “Vaccinationstilslutningen er nu meget lav, men jeg tror den er endnu lavere, end vi får at vide, og dette er meget, meget opmuntrende.”

I Danmark var den seneste tilslutning kun 19 %, næsten udelukkende over 65 årige, der jo fik den gratis. Andre skulle betale 1000 kroner, hvilket jo er en indirekte indrømmelse fra politikken om, at man helst så, at folk ikke tog mere af den. I USA og Tyskland var den nede omkring 3 procent.

Folk er ikke så dumme, som man af og til tror, desværre er de heller ikke helt lige så modige, som de er kvikt opfattende. Hvis WHO og EU med  digitalt pas og pandemitraktat finder på at ville tvinge os til flere sprøjter i “vaccinernes årti,” som de kalder det, må man forudse en voldsom konfrontation med befolkningerne, der kan føre til hele ideens og magtovertagelsens fald. Det vil være yderst uklogt af dem, men sikkert godt for vores helbred og  resterende demokrati.

Der modtages ordrer oppefra. Derfor er politikerne ikke længere vores tjenere

Truslen mod ytringsfriheden kommer i dag ikke ret meget fra islam, som fra langt mere magtfulde interessenter, blandt andre WEF, FN og Big Pharma. Der er mange årtier til islam kommer op på det trusselsniveau i Danmark. Se f.eks. her hvordan Medical Free Speech Under Threat.

Nogle i MSN kan synes, at der bruges stadig hårdere ord om politikerne, og at det adskiller alternative medier fra dem, der gerne vil kalde sig “seriøse,” og at det er en slags garanti for deres seriøsitet og sandhedssøgen. Desværre, overhovedet ikke. MSM er  selv fake news, som de taler så meget om.

 Der bruges sandelig hårdere ord, også af mig, men jeg ser det som et resultat af, at politikerne mere og mere er magtløse personer, der modtager ordrer oppe- og udefra, og således uvægerligt mindre og mindre er borgernes repræsentanter.

Vi genkender os simpelthen ikke i dem, og vi oplever næsten ikke, at vi må bifalde og glædes over nogen af deres vedtagelser. Jeg så lidt efterhånden, at jeg betragter demokratiet som i al væsentligt afskaffet, og ikke længere deltager ved at stemme. Så er der en depouplation igang, er det en ren globalistpsykose.

Så har vi fødselstallene, der også lyves om

Der kvækkes lidt i MSM om at fødselstalelene styrtdykker, og det er sandt, men ingen af skribenterne tør skrive den åbenlyse sandhed, man kan høre på enhver fødeafdeling hvis man finder noget personale, der tør være ærlige. Jeg har mange gange haft sygeplejersker og obstetrikere her, der har forklaret tilstandene, så det vil jeg ikke gentage. Søg på dr. James Thorp og tilføj eventuelt Snaphanen.

Børnene dør af moderens vaccine, og der er store vanskeligheder ved overhovedet at undfange børn på grund af vaccinerne, der er målrettet mod fertilitetet. Mest kvindernes, men også  mændenes.

Da jeg blev født i 1951, var der 4.2 mio danskere. Disse betjente et arbejdstungt landbrug og ditto industri, herunder 4-5 store skibsværfter. I dag klager Berlingske og globalister, over at vi føder for få danskere. Det gør vi ikke. Der er for mange fremmede i et overbefolket Danmark, det er det hele, og kunstig intelligens som vi er på vej ind i, kan afskaffe hele 50 % af alle arbejdspladser, også kvalificerede som læger og jurister.

Vi er  helt enkelt for mange, også i Europa, men langt fra i verden. Der er plads til masser, bare de kan brødføde sig selv. Canada, Rusland, Australien, Afrika er temmelig mennesketomme. Alle verdens mennesker kan rummes i Texas, endda uden at røre ved hinanden.

Hvad skete der mon fra 2021 til 2022? Vi ved det godt. Spørg enhver ansat på en fødeafdeling.

Peter McCullough: Authors and Editorialists Try to Minimize Harm Above Safety Thresholds

Global Vaccine Data Network finds Unacceptable Population Risks in 99,068,901 Vaccinated Individuals

Der er mange gode grunde til at tage 5000 internationale enheder D-vitamin hver dag

Dr. Campbell: Vitmin D research, definitive and significant

Overbevisende data i det italienske studie: Preventive Vitamin D Supplementation and Risk for COVID-19 Infection: A Systematic Review and Meta-Analysis

3.7 3 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

35 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Den europæiske dårekiste
Den europæiske dårekiste
1 month ago

Folk(et) må vågne op. Den lille elite, som står bag det her er ikke ude på at eksperimentere med en ny type vaccine, de er ude på at slå så mange som muligt ihjel.

Vågn op!

Dit liv er i alvorlig fare pga. politisk vanvid
Dit liv er i alvorlig fare pga. politisk vanvid
1 month ago

Det hele begynder at se meget truende ud. Det kan være massedøden der er på vej til danskerne og europæerne. For for hver død som er blevet slået ihjel af “vaccinerne” og andre former for ondskabsfuld og psykopatisk politik, kan der være 10 eller 50 invaliderede og forkrøblede skæbner. Globalt set er massemord ikke noget sjældent. Det er set i mindst 100 lande. Det kan virke utroligt og fantastisk at statsterror og morderisk politik kan være på vej til Skandinavien, men det ser ud til at det er en meget realistisk mulighed. Ja, i Sverige har det jo endda været… Read more »

Har de 179 fået advarsler om kvaksalveri?
Har de 179 fået advarsler om kvaksalveri?
1 month ago

Herunder mener nogle at de fleste politikere
også har ladet sig stikke med “vaccinerne” fra
Pfizer og Moderna? Men hvorfor er der så ikke
flere politikere med blodpropper osv.? Mon ikke
politikerne blev advaret? Pape var måske en
enlig svale, en der lod hånt om advarsler?

Kan nogen uddybe hvad der menes??
Kan nogen uddybe hvad der menes??
1 month ago

Kan nogen her forklare hvad Yeadon mener
med “konstruktiv modstand”?

H. nielsen
H. nielsen
1 month ago

Danmark er en bananstat fx før jul blev lavet lov om, at love ikke behøver kundgøres i lovtidende hvis unødvendigt. Det har inet at gøre med en retsstat !!! Prøv om du kan finde gældende ret “et sted”:)))))Tyranniet er totalt. Mette F ødelagde Danmark

Hemmelige love og regler = diktatur og politistat?
Hemmelige love og regler = diktatur og politistat?
1 month ago
Reply to  H. nielsen

H. Nielsen fortæller her noget som burde chokere
danskerne. Hvis det passer, er der jo tale om at
vedtage nye love der holdes hemmelige. Det lyder
virkelig ikke rart.

Vaccine-tvang er på vej, ser det ud til !!!
Vaccine-tvang er på vej, ser det ud til !!!
1 month ago

Kan Steen eller andre forklare eller udlægge
hvad den “konstruktive modstand” går ud på??

Den europæiske dårekiste
Den europæiske dårekiste
1 month ago

I begyndelsen var det mit indtryk at eliten, eller nærmere semieliten (danske taberministre, departementschefer, direktører osv.) ikke var vaccineret eller var placebovaccineret, men jeg har ændret mening.

Jeg tror faktisk at de fleste er vaccineret og at det ikke kun er Pape, som har smagt denne mirakelkur.

Det er jo glædeligt da de så på et tidspunkt selv kommer til at betale prisen for at have tunget befolkningen til at deltage i dette vanvittige eksperiment/aflivning.

Den rigtige elite, dem vi ikke kan sætte ansigter på, er naturligvis ikke vaccineret.

Den europæiske dårekiste
Den europæiske dårekiste
1 month ago
Reply to  steen

Det forklarer formeligt også den store vrede, som opstår når man blot nævner at Pape var vaccineret.

Benægtelse og øreklapper er jo også en form for overlevelse og det er jo også forståeligt.

Rigtig god weekend kære Steen og tak for dit utrættelige arbejde.

Anders Bo
Anders Bo
1 month ago

Hvis man benægter forholdet, kan man ikke aktivt ændre det. Så nok mere panikagtig undgåelse end overlevelse…

Anders Bo
Anders Bo
1 month ago
Reply to  steen

Ærlighed = dumhed

Dumhed gående mod det kriminelle – i hvert fald overfor egen familie – som lægen – åbenbart! – ikke elsker.

For at løse problemstillingen korrekt, kræves der en realistisk opgaveformulering. Derfor har denne læge ikke – lige som jeg – fået Nattokinase hjem fra Holland i dag.

– – –

Du læste så ikke Lone Nørgaard bolg d. 13! For ellers havde du – sandsynligvis? – delt min opfattelse af “Lones jødehad”.

Sjovt du har kendt Lone siden hun boede i Lille Istanbul, og arbejde hos Bjarne Skov his Voksne Uden Chancer – Verden er lille

Dragen
Dragen
1 month ago

Jeg ser det på samme måde . Vores lokale elite , ligger slet ikke i en klasse , hvor der sørges for special sprøjter mm. De er nyttige idioter , der selv betaler samme pris som den de giver deres befolkning. Jeg tror , også der er meget skam involveret . Og som du skriver ; den virkelige elite kan vi slet ikke sætte ansigter på . Dem der er ansigt på , er dem der ender med , at “take the blame” . Hvad de sikkert er fuldt ud klar over nu.

Anders Bo
Anders Bo
1 month ago
Reply to  Dragen

Det hele er en stor IQ-test. Der angives dog ikke testresultat – kun “bestået” eller “ikke bestået”. 😇
Dukkefører har speedet kraftigt op for Darwinismen… 😈

Peer
Peer
1 month ago

Svar til:
Den europæiske dårekiste

Der findes ikke noget “Folket” der findes bare de der lader sig made af MSM med mere.
Den promille af en promille, der ser og tænker, er uden betydelse.

Last edited 1 month ago by Peer
Anders
Anders
1 month ago
Reply to  Peer

“Betydelse” er uden betydning.
Men tanker tæller, uanset omfanget.

trackback

[…] Michael Yeadon: Konstruktiv modstand […]

Cat Girl
Cat Girl
1 month ago

HOW WE CAN DEFEAT OUR ZIONIST OCCUPIED GOVERNMENTS OF THE JEW WORLD ORDER
https://www.bitchute.com/video/grRaGEOZCYUj/

Anders Bo
Anders Bo
1 month ago
Reply to  Cat Girl

Hvad FANDEN er der glat med dig, misspie!
Er du blevet smittet med Lone Nørgaard?

Cat Girl
Cat Girl
1 month ago
Reply to  Anders Bo

Jødestjernen hænger i loftet over våbenskjoldet ved indgangen til ridebanen

A DISCUSSION ON CHLORINE DIOXIDE, OZONE AND METHYLENE BLUE- 3/13/24
https://www.bitchute.com/video/eIh3UkQNEngK/

Last edited 1 month ago by Cat Girl
Anders Bo
Anders Bo
1 month ago
Reply to  Cat Girl

Er du blevet jødehader lige som Lone Nørgaard?

Nielsen
Nielsen
1 month ago
Reply to  steen

Det er ikke første gang jeg ser, at Anders Bo forsøger at miskreditere Lone Nørgaard. Han virker ikke helt vel oveni.

H.P.
H.P.
1 month ago
Reply to  steen

Det ville være interessant om Anders Bo kunne påpege hvad der er FAKTUELT forkert i det Lone Nørgaard skriver.
Ligesom de venstreekstremistiske danskerhadere kalder alle der er imod at blive invaderet af negere og arabere for racister råber Anders Bo jødehader efter os der insisterer på retten til at tænke selv.
Ordet jødehader er blevet et meningsløst skældsord som man bruger hvis man VIL at fortællingen om holocaust SKAL være sand.

Margrethe
Margrethe
1 month ago
Reply to  H.P.

Ingen magt er så stærk som den du kan hente i “offerollen”. Du er uangribelig og kan gøre, hvad det passer dig. Vover nogen at tale om dit eget ansvar for samme, bliver offersværten straks tværet ud i fjæset på dig. “Hvor vover du – din!” Netop derfor sætter jeg gåseøjne om, i dette tilfælde, den jødiske offerrolle. Af den simple grund, at denne verdens virkelige ofre som regel er for svækkede til at sidde i medierne og dyrke denne offergrams. Det skal jeg lige love for jøderne ikke er. Deres nye klynkefetich handler om “den stigende antisemitisme i Europa”… Read more »

Joedisk-samfund-oensker-tillykkke-med-Ramadan
Sandheden er krigens første offer
Sandheden er krigens første offer
1 month ago
Reply to  steen

Det er vist ret klart at tallene fra Hamass
er falske og meget overdrevne. Det har Hodjas
blog påvist. Så man skal nok ikke stole for meget
på disse tal.

Cat Girl
Cat Girl
1 month ago
Reply to  Anders Bo

MY NEW TRANSLATION PROJECT ON THE PROTOCOLS OF THE LEARNED ELDERS OF ZION
https://www.bitchute.com/video/XDAh7h78GqVH/

Anders Bo
Anders Bo
1 month ago
Reply to  Cat Girl

Jeg har fået Nattokinase hjem med posten i dag 🙂
Ved du hvilken funktion MB har i bekæmpelse af intern Pfizisk Pharmageddon?

Marcus
Marcus
1 month ago
Reply to  Anders Bo

Er du indsprøjtet?
Men faktisk Nattokinase er godt for andre ting også, ikke kun for styring på spike protein produktionen.
Også NAC+Quercetin+zink+vit.D

35
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x