14
mar
Seneste opdatering: 14/3-24 kl. 2127
35 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Yeadon: “Spr√łjterne er med vilje skabt for at skade, dr√¶be og reducere fertilitet hos de overlevende”

Og man kan tilf√łje dette, at “hvis du ikke forst√•r en handling, skal du iagttage dens konsekvenser,” som Carl Jung sagde. Michael Yeadon er en af de fem, fagligt mest kompetente kritikere af “vaccinerne”, der for er han altid v√¶rd at h√łre ogs√• n√•r ikke alt han siger, er nyt. Hvor farlig han er for de tusinder af milliarder af dollars, der er p√• h√łjkant, kan man l√¶se ud af m√¶ngden af MSM shaming, man kan google sig til. Han er yderst intelligent, hvorfor det har v√¶ret interessant at f√łlge ham fra rent videskabelig “normie,” til han hurtigt ser, at vaccinesagen f√łrer ham ind i politikkens h√łjere cirkler.

L√¶g derfor m√¶rke til, hvad Yeadon siger om s√łgemaskiners forskellighed minut 22. Desv√¶rre ved de fleste ikke, hvor politisk manipulerede de bliver af Google. Det turde v√¶re den helt n√łdvendige,¬† basale viden, hvis man vil betjene sig af internettet. Hvorfor er det s√• n√łdvendigt for Google h√¶mningsl√łst at censurere er erfaren naturvidenskabsmand som Yeadon? En side som The Expose er n√¶rmest umulig at finde webadressen p√• via Google, man m√• over p√• f.eks. Duck Go eller andre for at s√łge den frem.

N√•r vax ikke kan klare sig videnskabeligt i konkurrencen med andre argumenter, er det¬† fordi der er noget fundamentalt galt med den. Det er nemlig l√łgn.

Og l√łgnens sendebude er mainstreamedierne. Det b√łr ogs√• v√¶re grundl√¶ggende viden, inden man g√•r igang med at forst√• samtidens store sp√łrgsm√•l.

Enhver som venstreorienterede Google ikke kan lide, havner nede efter 30-40 hits, hvor de ved, mange ikke kommer. I de f√łrste f√•r vi at vide, hvad Reuters og andre globalistejede medier/personer mener om vedkommende. N√•r vaccinerne ikke kan klare sig p√• det rent videnskabelige i konkurrencen med andre argumenter, er det naturligvis fordi der er noget fundamentalt galt med dem.

L√¶g ogs√• m√¶rke til, hvad han siger¬† minut 42 om stabile og ustabile samfund. Og l√¶g m√¶rke til dette: “Vaccinationstilslutningen er nu meget lav, men jeg tror den er endnu lavere, end vi f√•r at vide, og dette er meget, meget opmuntrende.”

I Danmark var den seneste tilslutning kun 19 %, n√¶sten udelukkende over 65 √•rige, der jo fik den gratis. Andre skulle betale 1000 kroner, hvilket jo er en indirekte indr√łmmelse fra politikken om, at man helst s√•, at folk ikke tog mere af den. I USA og Tyskland var den nede omkring 3 procent.

Folk er ikke s√• dumme, som man af og til tror, desv√¶rre er de heller ikke helt lige s√• modige, som de er kvikt opfattende. Hvis WHO og EU med¬† digitalt pas og pandemitraktat finder p√• at ville tvinge os til flere spr√łjter i “vaccinernes √•rti,” som de kalder det, m√• man forudse en voldsom konfrontation med befolkningerne, der kan f√łre til hele ideens og magtovertagelsens fald. Det vil v√¶re yderst uklogt af dem, men sikkert godt for vores helbred og¬† resterende demokrati.

Der modtages ordrer oppefra. Derfor er politikerne ikke længere vores tjenere

Truslen mod ytringsfriheden kommer i dag ikke ret meget fra islam, som fra langt mere magtfulde interessenter, blandt andre WEF, FN og Big Pharma. Der er mange årtier til islam kommer op på det trusselsniveau i Danmark. Se f.eks. her hvordan Medical Free Speech Under Threat.

Nogle i MSN kan synes, at der bruges stadig h√•rdere ord om politikerne, og at det adskiller alternative medier fra dem, der gerne vil kalde sig “seri√łse,” og at det er en slags garanti for deres seri√łsitet og sandhedss√łgen. Desv√¶rre, overhovedet ikke. MSM er¬† selv fake news, som de taler s√• meget om.

¬†Der bruges sandelig h√•rdere ord, ogs√• af mig, men jeg ser det som et resultat af, at politikerne mere og mere er magtl√łse personer, der modtager ordrer oppe- og udefra, og s√•ledes uv√¶gerligt mindre og mindre er borgernes repr√¶sentanter.

Vi genkender os simpelthen ikke i dem, og vi oplever næsten ikke, at vi må bifalde og glædes over nogen af deres vedtagelser. Jeg så lidt efterhånden, at jeg betragter demokratiet som i al væsentligt afskaffet, og ikke længere deltager ved at stemme. Så er der en depouplation igang, er det en ren globalistpsykose.

S√• har vi f√łdselstallene, der ogs√• lyves om

Der kv√¶kkes lidt i MSM om at f√łdselstalelene styrtdykker, og det er sandt, men ingen af skribenterne t√łr skrive den √•benlyse sandhed, man kan h√łre p√• enhver f√łdeafdeling hvis man finder noget personale, der t√łr v√¶re √¶rlige. Jeg har mange gange haft sygeplejersker og obstetrikere her, der har forklaret tilstandene, s√• det vil jeg ikke gentage. S√łg p√• dr. James Thorp og tilf√łj eventuelt Snaphanen.

B√łrnene d√łr af moderens vaccine, og der er store vanskeligheder ved overhovedet at undfange b√łrn p√• grund af vaccinerne, der er m√•lrettet mod fertilitetet. Mest kvindernes, men ogs√•¬† m√¶ndenes.

Da jeg blev f√łdt i 1951, var der 4.2 mio danskere. Disse betjente et arbejdstungt landbrug og ditto industri, herunder 4-5 store skibsv√¶rfter. I dag klager Berlingske og globalister, over at vi f√łder for f√• danskere. Det g√łr vi ikke. Der er for mange fremmede i et overbefolket Danmark, det er det hele, og kunstig intelligens som vi er p√• vej ind i, kan afskaffe hele 50 % af alle arbejdspladser, ogs√• kvalificerede som l√¶ger og jurister.

Vi er¬† helt enkelt for mange, ogs√• i Europa, men langt fra i verden. Der er plads til masser, bare de kan br√łdf√łde sig selv. Canada, Rusland, Australien, Afrika er temmelig mennesketomme. Alle verdens mennesker kan rummes i Texas, endda uden at r√łre ved hinanden.

Hvad skete der mon fra 2021 til 2022? Vi ved det godt. Sp√łrg enhver ansat p√• en f√łdeafdeling.

Peter McCullough: Authors and Editorialists Try to Minimize Harm Above Safety Thresholds

Global Vaccine Data Network finds Unacceptable Population Risks in 99,068,901 Vaccinated Individuals

Der er mange gode grunde til at tage 5000 internationale enheder D-vitamin hver dag

Dr. Campbell: Vitmin D research, definitive and significant

Overbevisende data i det italienske studie: Preventive Vitamin D Supplementation and Risk for COVID-19 Infection: A Systematic Review and Meta-Analysis

3.7 3 votes
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

35 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Den europæiske dårekiste
Den europæiske dårekiste
29 days ago

Folk(et) må vågne op. Den lille elite, som står bag det her er ikke ude på at eksperimentere med en ny type vaccine, de er ude på at slå så mange som muligt ihjel.

Vågn op!

Dit liv er i alvorlig fare pga. politisk vanvid
Dit liv er i alvorlig fare pga. politisk vanvid
29 days ago

Det hele begynder at se meget truende ud. Det kan v√¶re massed√łden der er p√• vej til danskerne og europ√¶erne. For for hver d√łd som er blevet sl√•et ihjel af “vaccinerne” og andre former for ondskabsfuld og psykopatisk politik, kan der v√¶re 10 eller 50 invaliderede og forkr√łblede sk√¶bner. Globalt set er massemord ikke noget sj√¶ldent. Det er set i mindst 100 lande. Det kan virke utroligt og fantastisk at statsterror og morderisk politik kan v√¶re p√• vej til Skandinavien, men det ser ud til at det er en meget realistisk mulighed. Ja, i Sverige har det jo endda v√¶ret… Read more »

Har de 179 fået advarsler om kvaksalveri?
Har de 179 fået advarsler om kvaksalveri?
27 days ago

Herunder mener nogle at de fleste politikere
ogs√• har ladet sig stikke med “vaccinerne” fra
Pfizer og Moderna? Men hvorfor er der så ikke
flere politikere med blodpropper osv.? Mon ikke
politikerne blev advaret? Pape var måske en
enlig svale, en der lod hånt om advarsler?

Kan nogen uddybe hvad der menes??
Kan nogen uddybe hvad der menes??
27 days ago

Kan nogen her forklare hvad Yeadon mener
med “konstruktiv modstand”?

H. nielsen
H. nielsen
27 days ago

Danmark er en bananstat fx f√łr jul blev lavet lov om, at love ikke beh√łver kundg√łres i lovtidende hvis un√łdvendigt. Det har inet at g√łre med en retsstat !!! Pr√łv om du kan finde g√¶ldende ret “et sted”:)))))Tyranniet er totalt. Mette F √łdelagde Danmark

Hemmelige love og regler = diktatur og politistat?
Hemmelige love og regler = diktatur og politistat?
27 days ago
Reply to  H. nielsen

H. Nielsen fortæller her noget som burde chokere
danskerne. Hvis det passer, er der jo tale om at
vedtage nye love der holdes hemmelige. Det lyder
virkelig ikke rart.

Vaccine-tvang er på vej, ser det ud til !!!
Vaccine-tvang er på vej, ser det ud til !!!
27 days ago

Kan Steen eller andre forklare eller udlægge
hvad den “konstruktive modstand” g√•r ud p√•??

Den europæiske dårekiste
Den europæiske dårekiste
28 days ago

I begyndelsen var det mit indtryk at eliten, eller n√¶rmere semieliten (danske taberministre, departementschefer, direkt√łrer osv.) ikke var vaccineret eller var placebovaccineret, men jeg har √¶ndret mening.

Jeg tror faktisk at de fleste er vaccineret og at det ikke kun er Pape, som har smagt denne mirakelkur.

Det er jo glædeligt da de så på et tidspunkt selv kommer til at betale prisen for at have tunget befolkningen til at deltage i dette vanvittige eksperiment/aflivning.

Den rigtige elite, dem vi ikke kan sætte ansigter på, er naturligvis ikke vaccineret.

Den europæiske dårekiste
Den europæiske dårekiste
28 days ago
Reply to  steen

Det forklarer formeligt også den store vrede, som opstår når man blot nævner at Pape var vaccineret.

Ben√¶gtelse og √łreklapper er jo ogs√• en form for overlevelse og det er jo ogs√• forst√•eligt.

Rigtig god weekend kære Steen og tak for dit utrættelige arbejde.

Anders Bo
Anders Bo
28 days ago

Hvis man ben√¶gter forholdet, kan man ikke aktivt √¶ndre det. S√• nok mere panikagtig undg√•else end overlevelse…

Anders Bo
Anders Bo
28 days ago
Reply to  steen

Ærlighed = dumhed

Dumhed gående mod det kriminelle Рi hvert fald overfor egen familie Рsom lægen Рåbenbart! Рikke elsker.

For at l√łse problemstillingen korrekt, kr√¶ves der en realistisk opgaveformulering. Derfor har denne l√¶ge ikke – lige som jeg – f√•et Nattokinase hjem fra Holland i dag.

– – –

Du l√¶ste s√• ikke Lone N√łrgaard bolg d. 13! For ellers havde du – sandsynligvis? – delt min opfattelse af “Lones j√łdehad”.

Sjovt du har kendt Lone siden hun boede i Lille Istanbul, og arbejde hos Bjarne Skov his Voksne Uden Chancer – Verden er lille

Dragen
Dragen
28 days ago

Jeg ser det p√• samme m√•de . Vores lokale elite , ligger slet ikke i en klasse , hvor der s√łrges for special spr√łjter mm. De er nyttige idioter , der selv betaler samme pris som den de giver deres befolkning. Jeg tror , ogs√• der er meget skam involveret . Og som du skriver ; den virkelige elite kan vi slet ikke s√¶tte ansigter p√• . Dem der er ansigt p√• , er dem der ender med , at “take the blame” . Hvad de sikkert er fuldt ud klar over nu.

Anders Bo
Anders Bo
28 days ago
Reply to  Dragen

Det hele er en stor IQ-test. Der angives dog ikke testresultat – kun “best√•et” eller “ikke best√•et”. ūüėá
Dukkef√łrer har speedet kraftigt op for Darwinismen… ūüėą

Peer
Peer
29 days ago

Svar til:
Den europæiske dårekiste

Der findes ikke noget “Folket” der findes bare de der lader sig made af MSM med mere.
Den promille af en promille, der ser og tænker, er uden betydelse.

Last edited 29 days ago by Peer
Anders
Anders
29 days ago
Reply to  Peer

“Betydelse” er uden betydning.
Men tanker tæller, uanset omfanget.

trackback

[…] Michael Yeadon: Konstruktiv modstand […]

Cat Girl
Cat Girl
29 days ago

HOW WE CAN DEFEAT OUR ZIONIST OCCUPIED GOVERNMENTS OF THE JEW WORLD ORDER
https://www.bitchute.com/video/grRaGEOZCYUj/

Anders Bo
Anders Bo
29 days ago
Reply to  Cat Girl

Hvad FANDEN er der glat med dig, misspie!
Er du blevet smittet med Lone N√łrgaard?

Cat Girl
Cat Girl
29 days ago
Reply to  Anders Bo

J√łdestjernen h√¶nger i loftet over v√•benskjoldet ved indgangen til ridebanen

A DISCUSSION ON CHLORINE DIOXIDE, OZONE AND METHYLENE BLUE- 3/13/24
https://www.bitchute.com/video/eIh3UkQNEngK/

Last edited 29 days ago by Cat Girl
Anders Bo
Anders Bo
29 days ago
Reply to  Cat Girl

Er du blevet j√łdehader lige som Lone N√łrgaard?

Nielsen
Nielsen
29 days ago
Reply to  steen

Det er ikke f√łrste gang jeg ser, at Anders Bo fors√łger at miskreditere Lone N√łrgaard. Han virker ikke helt vel oveni.

H.P.
H.P.
29 days ago
Reply to  steen

Det ville v√¶re interessant om Anders Bo kunne p√•pege hvad der er FAKTUELT forkert i det Lone N√łrgaard skriver.
Ligesom de venstreekstremistiske danskerhadere kalder alle der er imod at blive invaderet af negere og arabere for racister r√•ber Anders Bo j√łdehader efter os der insisterer p√• retten til at t√¶nke selv.
Ordet j√łdehader er blevet et meningsl√łst sk√¶ldsord som man bruger hvis man VIL at fort√¶llingen om holocaust SKAL v√¶re sand.

Margrethe
Margrethe
28 days ago
Reply to  H.P.

Ingen magt er s√• st√¶rk som den du kan hente i “offerollen”. Du er uangribelig og kan g√łre, hvad det passer dig. Vover nogen at tale om dit eget ansvar for samme, bliver offersv√¶rten straks tv√¶ret ud i fj√¶set p√• dig. “Hvor vover du – din!” Netop derfor s√¶tter jeg g√•se√łjne om, i dette tilf√¶lde, den j√łdiske offerrolle. Af den simple grund, at denne verdens virkelige ofre som regel er for sv√¶kkede til at sidde i medierne og dyrke denne offergrams. Det skal jeg lige love for j√łderne ikke er. Deres nye klynkefetich handler om “den stigende antisemitisme i Europa”… Read more »

Joedisk-samfund-oensker-tillykkke-med-Ramadan
Sandheden er krigens f√łrste offer
Sandheden er krigens f√łrste offer
28 days ago
Reply to  steen

Det er vist ret klart at tallene fra Hamass
er falske og meget overdrevne. Det har Hodjas
blog påvist. Så man skal nok ikke stole for meget
på disse tal.

Cat Girl
Cat Girl
29 days ago
Reply to  Anders Bo

MY NEW TRANSLATION PROJECT ON THE PROTOCOLS OF THE LEARNED ELDERS OF ZION
https://www.bitchute.com/video/XDAh7h78GqVH/

Anders Bo
Anders Bo
28 days ago
Reply to  Cat Girl

Jeg har f√•et Nattokinase hjem med posten i dag ūüôā
Ved du hvilken funktion MB har i bekæmpelse af intern Pfizisk Pharmageddon?

Marcus
Marcus
28 days ago
Reply to  Anders Bo

Er du indspr√łjtet?
Men faktisk Nattokinase er godt for andre ting også, ikke kun for styring på spike protein produktionen.
Også NAC+Quercetin+zink+vit.D

35
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x