8
apr
Seneste opdatering: 8/4-24 kl. 1710
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“The last line of immunedefence”

Nogle af jer sĂĄ forleden “Hospitals will collapse, chaos will be complete” med den belgiske virolog Geert Vanden Bossche. Den var sĂĄ opsigtvækkende, at det mĂĄ være pĂĄ sin plads at følge den op, nĂĄr han og en anden læge Phillip McMillan nu følger den op og kigger den efter i sømmene. Her er en meget grundig uddybning af den, og jeg mĂĄ tilstĂĄ det ikke er alt i de første fem kvarter, der egner sig for lægmænd. Det er den faglige baggrund for Vanden Bossche’s advarsel. Man kan høre det, hvis man har tid. Ellers hør blot de sidste 15-20 minutter.

Tanken er som sagt, at Covid-vaccineringen har ødelagt de vaccineres immunforsvar ved det der kaldes immune/antigenic-escape,  og blotlagt dem for den næste Covid-epidemi, som virologen mener kommer meget snart (“mĂĄske allerede i juni.”), og som vil lamme de højt vaccinerede samfund og gøre et stort antal syge elller slĂĄ dem ihjel.

Han råder vaccinerede til ikke at blive smittet, og straks være klar til at indtage antivirale midler som Ivermectin, når en epidemi bryder ud. Ikke så sent som når de selv får de første symptomer. Mennesker med et ubeskadiget immunforsvar skal være i lav risiko for alvorlig sygdom.

Dette handler de sidste tyve minutter om. Samtalen findes ogsĂĄ pĂĄ You Tube. Will Geert’s Fears be Proved Correct?Fra den kan man kaste lyd og billede op pĂĄ en større skærm ved hjælp af Chromecast ikonet.

Prof. Angus Dalgleish: Pfizer løj

“Messenger mRNA-teknikken mĂĄ forbydes med det samme, vi ved nok om dem allerede,” siger cancer specialisten Angus Dalgleish. Han er aktuel med en bogtitel, der kunne stĂĄ som overskrift pĂĄ disse ĂĄr: The Death of Science: The Retreat from Reason in the Post-Modern World.

Desværre må man jo konkludere, at når det ikke sker, så virker det som om det er meningen folk skal blive syge og dø. I den umiddelbare fremtid vil det vælte ned over os med mRNA-præparater mod f.eks. influenza.

3.2 5 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

14 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Karen
Karen
23 days ago

Tony Rogers publiserte nylig denne. Jeg er ganske sikker pĂĄ at her ligger svaret, ogsĂĄ nĂĄr man lytter til Dr. Michael Nehls.
https://open.substack.com/pub/tobyrogers/p/are-bill-gates-and-the-biowarfare?r=19bnsq&utm_medium=ios

Den Europæiske Dårekiste
Den Europæiske Dårekiste
23 days ago

Det er en fornøjelse at lytte til Bossche, han ved virkelig hvad han taler om.

Tak for det Steen.

Den Europæiske Dårekiste
Den Europæiske Dårekiste
23 days ago

I skal da ikke snydes for dagens romantiske og idylliske foto fra Flensborg:

https://www.fla.de/flensborg/lokalt/69353/-billedserie-offentlig-iftar-fest-blev-stort-tillobsstykke

Charlotta
Charlotta
22 days ago

Jeg har fået musikken der indleder vanden Bossche videoen på hjernen og finder den meget dramatisk og smuk, Må ustanselig høre den igen og igen .Men hvor stammer den fra ? Jeg synes at have hørt den flere gange i de sidste 3 år men hvor ? Er den længere?
ved godt at mit spørgsmĂĄl er uden af kontekst – men er der nogen der kan hjælpe ? Jeg har spurgt “Siri” men hun kender den ikke.
Charlotta

Viktor børge
Viktor børge
22 days ago
Reply to  Charlotta

Du kan installere en app pĂĄ din telefon, der kan genkende musik.

Nielsen
Nielsen
23 days ago

It’s the action, not the fruits of the action, that’s important. You have to do the right thing. It may not be in your power, may not be in your time, that there’ll be any fruit. But that doesn’t mean you stop doing the right thing. You may never know what results come from your action. But if you do nothing, there will be no results. – Mahatma Ghandi I’ve grown to appreciate the truth of Allan Saunders’s statement that “Life is what happens to us while we are making other plans.” Excerpts from Ending Plague, som kaan købes fra… Read more »

Skal alt udskiftes og afskaffes?
Skal alt udskiftes og afskaffes?
23 days ago
Reply to  Nielsen

Er vi ved at miste evnen til at udtrykke os pĂĄ dansk?? Er
dansk ikke fint nok til danskerne? OgsĂĄ politikerne er
begyndt pĂĄ at udskifte vores sprog med engelske udtryk
og fremmedord. Disrupte, committed, kontekst fremfor
sammenhæng, konsensus fremfor enighed osv. Skal
også vores sprog ødelægges og afskaffes?

Hansen
Hansen
23 days ago
Reply to  steen

Læg mærke til, hvordan “tænker” er blevet en pest i sproget. – I think. Alle siger, jeg tænker, at … ingen siger, jeg tror. Det kan man sĂĄ væve lidt over. Tænkning har erstattet troen, hjernen hjertet. Hjerner er mĂĄske ogsĂĄ nemmere at styre end hjerter, mere modtagelige for løgn og bedrag. “Eksperter” taler aldrig til hjertet.

H.P.
H.P.
21 days ago
Reply to  Hansen

“LIgsom” de mener vist nok ligesom, er ogsĂĄ meget brugt men resultatet er det samme, et fattigt, klodset og ubehjælpsomt dansk. Eller “klamt” ikke uappetitligt, usympatisk eller ulækkert.
De fleste danskere , især yngre årgange der har gået mindst 9 år i skole og/eller gymnasiet m.v. mener selv at de bare kan det hele, i virkeligheden har de et meget lille ordforråd. Det er trist for sproget er også et sjælens spejl og deres lille ordforråd siger alt om deres sjæl.

Hansen
Hansen
23 days ago
Reply to  steen

Det skal ogsĂĄ med, et virkelig stygt ord: mavefornemmelse – gut feeling. Det er mĂĄske en rumlen i maven, der har erstattet troen.

Nielsen
Nielsen
23 days ago

Hvis vi mister evnen til dansk, er vi på skideren. Det KAN kun være svensk, norsk, tysk måske engelsk, som får os til at glemme vort modersmål. Så det er nok rigtigt, at anglo påvirkningen af vores sprog, stikker i øjnene på mange læsere.
Vores sprog bliver helt automatisk ødelagt, af engelsk og senere arabisk. Vores land er under besættelse af tobenede aber, som stammer fra arabere. mogens Glistrup sagde sandheden, som den er blevet sagt af mange danskere siden.
Vi er inde i kastraktionstiden. Søg Jesus og find en vej.

H.P.
H.P.
21 days ago

Det er rigtig godt udtrykt i Holbergs Erasmus Montanus. Politikerne er bare papegøjer der har lært nogle ord som de synes lyder fine.

14
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x