11
apr
Seneste opdatering: 11/4-24 kl. 1449
23 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Tidligere CIA agent praler med metoderne der ødelægger folk”

“We call it a nudge,” O’Blennis said, adding the FBI can put “problematic” right-wing journalists like Tucker Carlson and Alex Jones in jail. O’Blennis said of Infowars founder Alex Jones: The FBI “took his money away,” and ‘chopped his legs off.’

January 6: He replied, “There are. There always are when there’s a big protest in DC. Just in case it gets out of hand like that…I mean, I’m talking they maybe had 20. You needed 1,000 to get rid of that crowd.” Undercover Video: CIA Officer/Former FBI Boasts: We “Can Put Anyone in Jail.. Set Them Up” – FBI “Did What We Wanted” with Alex Jones “Took His Money Away”.

Det er ikke kun James O’Keefe, der anvender skjult kamera. Noget der kalder sig Sound Investigations gør også, og med mennesker med en sådan moral, er det også det eneste der er at gøre. Vi kender Alex Jones og 6 januar historiere fra “den anden side.” MSM medierne, selv de danske, har spist af CIA’s hånd og ageret megafon for agenturet. CIA har også ved to valg anvendt deres evner for at forhindre Donald Trump i at blive valgt. Også her er CIA indirekte danske mediers kilder, og de kalder det stadig “journalistik.” Jeg kalder det “politisk propaganda.”

Her løftes noget af sandheden om deres kilder, og man kan tilføje: Hvad blev der af danske medier og journalisters moral, og forresten – jeg tror også denne syngende fugl er en homoseksuel, der er lokket i en honey-trap, men brug endelig den dybe stats metoder mod den selv.

The Great COVID Cover-Up EXPOSED by Senator Rand Paul

Sars-Cov 2 er hentet op af en hule i Wuhan og ændret til at blive smitsom for mennesker og  farligere i et laboratorium. Det hedder gain of function forskning, og er forbudt fordi det er farligt. Derefter blev den sluppet løs på hele menneskeheden – med eller uden vilje. Dette har danske medier ikke overraskende ikke fortalt deres brugere.

Det har ikke engang fortalt dem, at den højtstående Pfizer-direktør Janine Small den 10.10.2022 på spørgsmål fra medlemmet Rob Roos, måtte fortælle hele verden, at Covid vaccinen ikke var undersøgt for om den virkede, om den forhindrede smitte eller videresmitte. (Albert Bourla havde forståeligt nok meldt afbud.)

Historiens mest dødelige, medicinske eksperiment er ikke et emne i “frie vestlige medier”

Det eksisterer slet ikke som journalistisk tema. Historiens værste, mest dødelige medicinske skandale er ikke et emne i “frie vstlige medier.” Virologen Geert Vanden Bossche sagde forleden, at den vil blive husket og talt om meget længere end den tid, vi har brugt på at diskutere første og anden verdenskrig (hør det korte uddrag her). Var det fordi globalistejede Reuters straks var ude med dette forkølede forsvar? Hvis side er disse medier på? Eller rettere: Hvad koster det at købe dem, hvad er dagsprisen?

Sen. Rand Paul: 15 Federal Agencies Knew in 2018 that Wuhan Lab Was Trying to Create COVID 19 – NOT ONE PERSON Came Forward and Spoke the Truth to the American Public.

Fauci Lied, People Died. Rand Paul exposes the SHOCKING Cover-Up of COVID-19

Zee Germans did not follow Zee Science

186 million doses administered in Germany have likely killed 186,000 Germans.

More on the braking German equivalent of the “Pfizer documents” begins to blow wide open.All the lockdown measures in 2020 in Germany were based o the personal opinions of a fw non-qualified bureaucrats, pressured by Gates and the WHO to pave the way for “vaccines” that were know IN ADVANCE to be as useless as the other measures..

Meanwhile 186 million doses administered in Germany have likely killed 186,000 Germans. There is yet to be a discussion and analysis of excess deaths to be undertaken. As with politicians everywhere, the genocide caused by politicians will nt be discussed BY those same politicians.. These politicians re-enacted the Holocaust and need to be put on trial – as do judges that deny public hearings. Individuals – Corbin/Drosten and Gates also.Zee Germans did not follow Zee Science .. so what makes you think Australia did.

3.7 3 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

23 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Dragen
Dragen
21 days ago

“Hvad blev der af danske journalisters og mediers moral ?”. Der er ingen . Der er ingen moral eller indefra kommende impuls til personlig eller faglig integritet. Det er vel derfor , vi har de pølsefabrikker der kaldes journalist uddannelser . Derfra udspys de ens-artet-gjorte forusigelige kontrollerbare konforme og tomhjernet propagandister. Cancellerings kulturen tager sig af resten , hvis der skulle være en smule selvstændig tænkning og vilje tilbage. Der er sandsynligvis heller ingen skyld, at spore i den enkelte – over hele corona-løgnen , med dens enorme konsekvenser også for deres helbred . Jeg gætter på , at de… Read more »

Pladderhumanisterne har sejret ad helvede til
Pladderhumanisterne har sejret ad helvede til
21 days ago
Reply to  Dragen

Det er livsfarligt at være historieløs og uvidende om totalitær
politik, for så kan man ikke modstå massemediernes propaganda
og deres løgne og halve sandheder. Man kan godt leve i en løgne-
verden et stykke tid, mens ens borgerrettigheder, tryghed og frihed
vil langsomt men sikkert blive taget fra en, og man vil ende med at
være i et samfund hvor uretten, ondskaben og døden vil ligge på lur
næsten overalt. I et totalitært samfund er der ikke megen livsglæde,
men masser af trusler, frygt, frustration og stress.

Dan Christensen
Dan Christensen
21 days ago
Reply to  Dragen

De kan heller ikke stave, kun falde i staver. Alle oversættelser klares med google translate – det ses tydeligt i det oversatte.
Hvorfor mene noget selv, når man gratis får de politisk korrekte meninger serveret af den senile gammelfar i Det Hvide snits Hus?

Dragen
Dragen
21 days ago

….” det hvide snits hus…” ha ha ha ha. Den var virkeligt go’.

Danskernes fremtid ligner et fascistisk mareridt
Danskernes fremtid ligner et fascistisk mareridt
21 days ago

At Pfizers og Modernes covid-vacciner IKKE var testet for om de virkede ok, for om de havde bivirkninger, for om de kunne hindre smitte, er i sig selv horribelt. At heller ikke danske politikere, myndigheder og eksperter under- søgte “vaccinerne” eller holdt øje med om de kunne være giftige eller kunne danne blodpropper, er også horribelt. At Søren Brostrøm fortalte usandheder og siden blev forfremmet, er også en skandale. Og at S, M og V nu vil samarbejde tæt med WHO der svindlede med definitionen på en pandemi, er aldeles hårrejsende. Hvad tænker Mette, Lars og Troels dog på? Er… Read more »

Viktor børge
Viktor børge
21 days ago

Det bliver mere og mere klart at politi og efterretningstjenester er fyldt op med hævngerrige og ondsindede bøsser, der ophidses af at ødelægge gode borgeres liv.

Man kan fantasere om at kaste dem ud med faldskærm over Iran, den dag vinden vender.

Last edited 21 days ago by Viktor børge
Pladderhumanisterne har sejret ad helvede til
Pladderhumanisterne har sejret ad helvede til
21 days ago
Reply to  Viktor børge

Nu er bøsser og transpersoner kun noget med 1-2% af befolkningen,
hvorimod der er massevis af radikale og forskruede typer, af woke
feminister og afsindige rødfascister. Det er den slags ekstremister
der har ødelagt Sverige, og som nu er ved at afrikanisere, islamisere
og totalitært forkrøble resten af Europa.

Nielsen
Nielsen
21 days ago

Lyndon B Johnsons venner i CIA fik held med at myrde John Fitzgerald Kennedy, blandt andet fordi han planlagde at nedmontere CIA.. Det lykkedes for dem, og de har stadigvæk hold om de fleste politikere i Congres. Alle organisationer, som har Federal som præfix, er en trussel mod borgere og truer frihed og ytringsret. CIA er en mere elle mindre privat hær, som har udryddet adskillige uønskede elementer i Amerika. Department Of Defence – DOD har fået flere penge til at forsvinde i den (blå) luft, end fjolsetinget og kommunerne tilsammen. -For at gøre en sammenligning. Som Edward Griffin har… Read more »

Pladderhumanisterne har sejret ad helvede til
Pladderhumanisterne har sejret ad helvede til
21 days ago

I Nazi-tyskland, i Sovjet-unionen, i Mao-kina og i diverse bananstater kunne man netop sætte enhver i fængsel. Ja, der stoppede det ikke. For ikke alene satte man enkeltpersoner i fængsel….. for hele folkegrupper – omfattende tusinder og atter tusinder af mennesker – kunne blive indfanget og sendt afsted til fængsler, KZ-lejre og dødslejre. Tusinder ad gangen blev sendt afsted, blot fordi de boede i en bestemt egn, havde et bestemt erhverv, var byboere, brugte briller, ejede en skrivemaskine eller et par smarte cowboy bukser importeret fra Vesten. Når fortielser, løgne og korruption vinder frem i medierne, brolægges vejen til statsterror,… Read more »

Cat Girl
Cat Girl
21 days ago

For mig – Cat Girl – ser det mere ud som, at katte har mange hatte og de kan lide at pjatte, og hvis du ikke det kan fatte, så må du tage en latte- Ejerne af verdens guldbeholdning har åbenbart skabt alternativpressen på grundlag af observationen af at pressens vanvidslogik ikke kunne overbevise et tænkende væsen om en eneste løgn mere og det er CIA som bruger metoder mod os og ikke omvendt, dvs Alex Jones er CIA, hvilket jeg godt vidste allerede 🙂

Ham der gerne vil standse ulykken
Ham der gerne vil standse ulykken
21 days ago
Reply to  Cat Girl

Enig.

PSYOPS, nyttige idioter og limited-hangouts hele pisset.

Hvis du må høre fra/om en person via fakebook mm, så er personen ikke “farlig”.

Mads kering
Mads kering
21 days ago

Husker ellers tydeligt af de få, at den første udmelding var at virusset fra sluppet ud fra et laboratorium i wuhan! Efterfølgende truede kommuniststyret vesten med alvorlige konsekvenser hvis de fortsatte deres anklager. Og så hørte man eventyret om at virusset kom fra et af deres utallige madmarkeder med alverdens kryb og kravl, og at de mente det stammede fra flagermus!

Ham der gerne vil standse ulykken
Ham der gerne vil standse ulykken
21 days ago

Der står i ovenstående tekst: “Det har ikke engang fortalt dem, at den højtstående Pfizer-ansatte Janine Small den 10.10.2022 på spørgsmål fra medlemmet Rob Roos, måtte fortælle hele verden, at Covid vaccinen ikke var undersøgt for om den virkede, om den forhindrede smitte eller videresmitte.” Nu så jeg lige hele videoen på siden der linkes til, og jeg kan ikke høre at der bliver nævnt noget som helst i den retning. Jeg har selv læst udviklingsrapporten som ikke engang er hemmelig, så jeg ved godt at det er sandt, men når man skal overbevise en flok sheeple om at phizer… Read more »

Cat Girl
Cat Girl
21 days ago

Det var et spm stillet ved høringen i EU. Klippet er postet og refereret til utallige gange

Ham der gerne vil standse ulykken
Ham der gerne vil standse ulykken
21 days ago
Reply to  Cat Girl

Jeg forstår ikke fransk, og der er ingen undertekster – derudover mener jeg ikke at phizer-damen nævner noget som helst med test ifm udvikling.

Jeg har også set rigeligt med folk fortælle om det og poste videoer med det samme klip som jeg så nu – kan stadig ikke se hvornår det siges?

Kan du give mig et timestamp på hvornår det vises i videoen eller måske linke til en bedre video med det klip og gerne undertekster (engelsk)?

Last edited 21 days ago by Ham der gerne vil standse ulykken
Cat Girl
Cat Girl
21 days ago

Skal kigge efter det for dig. Hun blev spurgt om Pfizer havde undersøgt om vaccin2en hindrede transmission og hun svarede: nej vi måtte arbejde med videnskabens hastighed

COVID JABS – TGA KNEW THAT LIPID NANOPARTICLES WENT TO ALL ORGANS INCLUDING THE OVARIES
https://www.bitchute.com/video/XUQxzFhH5DsB/

Ham der gerne vil standse ulykken
Ham der gerne vil standse ulykken
21 days ago
Reply to  steen

Tusind tak for hjælpen 🙂

Ham der gerne vil standse ulykken
Ham der gerne vil standse ulykken
21 days ago
Reply to  steen

Den del havde de vist også fjernet kan jeg se, det er nu både delt og gemt 🙂 igen tak

Last edited 21 days ago by Ham der gerne vil standse ulykken
Ham der gerne vil standse ulykken
Ham der gerne vil standse ulykken
21 days ago

haha, vildt at folk giver thumbs down på det her, det er jo bare udveksling af information?

Nielsen
Nielsen
21 days ago
Reply to  steen

Nej, det kan man nemlig ikke. Og man kan heller ikke stole på hvad danske myndigheder bilder os ind.

Last edited 21 days ago by Nielsen
23
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x