13
apr
Seneste opdatering: 12/4-24 kl. 2210
51 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Kan du förklara vad ni gör här?” Den fhv. statsminister Magdalena Andersson ilede til mordstedet, og mødte den dræbtes søster. Det skulle hun ikke have gjort.

Når civilcourage belønnes med en kugle i hovedet, dør hele samfundet

Af: Jelena Bonner

Mikael Janick (39) var ude at cykle med sin 12-årige søn. De var på vej til svømmehallen. Men de nåede aldrig frem. Ved en fodgængertunnel i Skärholmen begik Mikael den fatale fejl at konfrontere en gruppe unge mennesker. I stedet for at tage i svømmehallen med sin far, måtte sønnen ringe 112 efter at have set sin far blive skudt i hovedet og dø.

Nu er det sket igen. En svensk mand og familiefar er blevet brutalt myrdet af én eneste grund: Han udviste civilcourage.

For et par dage siden var det to år siden, at Fredrik Andersson blev skudt ihjel i Delta Gym i Stockholm. Fredrik forsøgte at forhindre et mord, da han blev offer for en kugle, der var tiltænkt en anden. To svenske mænd, der er opdraget til at sige fra, når nogen gør noget forkert, og som er overbeviste om, at det er vigtigt at gribe ind, når det er nødvendigt. To svenske mænd, som ønskede at være gode rollemodeller for deres børn og for andre. To svenske mænd, som udviste netop den personlighed og drivkraft, som vi betragter som ideel, og som fremhæves af priser som “Svenske Helte“.

Men Fredrik og Mikael fik ingen titel, ingen prispenge og ingen mediedækning. I stedet fik de hver en kugle i hovedet.

Fredrik Anderssons morder, den dengang 17-årige armenier Frunze Saghatelyan, blev til sidst idømt fire års ungdomsfængsel og blev belønnet med svensk statsborgerskab i processen. Vi ved ikke, hvem der myrdede Mikael på dette tidspunkt. Måske får vi det aldrig at vide. Måske vil personen aldrig blive straffet, hvis det er muligt at betragte et par års ungdomsfængsel som “straf” for at have myrdet et uskyldigt medmenneske. Det vil fremtiden vise.

Men vi ved, at evnen og viljen til at udvise civilcourage – noget, der engang nærmest blev betragtet som en borgerpligt – snart vil høre fortiden til. For hvem tør gribe ind for at stoppe et overfald eller en voldtægt, eller bare bede nogen om at fjerne deres mudrede sko fra sædet i metroen, hvis risikoen for at blive belønnet med en kugle i hovedet eller en kniv i maven er overhængende? Sandsynligvis ingen uden udprægede selvmordstendenser.

Da jeg var barn, var der tanter med total kontrol i hver anden trappeopgang. Gud hjælpe det barn, der opførte sig dårligt, de råbte fra et vindue “Jeg skal tale med mor og far om det her”. Vi lærte hurtigt at opføre os som mennesker og at skamme os, når vi ikke gjorde det. Til sidst, da vi voksede op, kom dagen, hvor vi indså, at vi var blevet arvtagere til disse tanter. Mange af os har derfor afbrudt mobning i skolegården, stoppet butikstyve i ICA-butikken og set testosteronfyldte teenagedrenge i øjnene og erklæret, at “det gør du ikke mere!”.

Og hvorfor? Jo, fordi vi har lært, at det er sådan, det skal gøres. Vi ved, at vi har brug for voksne, der kan sige fra. For det er sådan, man opdrager yngre generationer til at blive gode samfundsborgere, og det er enhver persons forbandede pligt at gribe ind, når noget går galt.

Indtil nu.

Der er børn og unge i det nye Sverige, som ikke er tilfredse med at plukke æbler, stjæle deres klassekammerats hue eller klatte ejakulerende penisser på skolens toilet. Børnene i det nye Sverige tager imod mordordrer via TikTok og tøver ikke med at sætte en kugle i panden på et uskyldigt medmenneske – også selv om det er foran hans børn.

Reaktionerne på onsdagens mord strømmer nu ind. Statsminister Ulf Kristersson kalder mordet “helt forfærdeligt”, SD’s partileder Jimmie Åkesson siger, at det er på tide at “erklære fuld krig” mod bandekriminelle, og KD’s Ebba Busch skriver på Facebook, at “den nytteløse vold må stoppe”. Mest pinlig af alle var dog Magdalena Andersson, som så tragedien som en PR-mulighed og i går tog til Skärholmen for at posere for mediekameraerne – blot for at blive skældt ud af den myrdedes pårørende.

– “Vi var også til din debat, da Adrianas mor spurgte, hvad du ville gøre ved volden,” siger Mikael Janicks søster til Magdalena Andersson.

– Efter debatten, da kameraerne døde… “Du kom ikke igennem til hende. Du undskyldte ikke og viste ingen følelser. Hvornår var det? Det er et år siden, vi stillede spørgsmålet. Og nu er min bror død. Men kameraerne er vigtigere, så jeg vil lade dig være i fred.

Magdalena Anderssons svar?

– Det ville være godt, hvis du måske kunne slukke [kameraerne] …

De pårørendes vrede og skuffelse er forståelig. Politikere, medier og andre magthavere har brugt et halvt århundrede på at forsøge at skabe en multikulturel utopi. Men det eneste, de er lykkedes med, er at forvandle nationen Sverige fra et homogent, trygt velfærdssamfund til et splittet og opløst gangstermekka. Denne gang var det Mikael Janick og hans familie, der høstede frugterne af denne politik. Hvem er den næste? Det kan være hvem som helst af os.

Vi ved nu, at alt for mange af os ikke vil overleve mødet med det nye Sverige, som magthaverne har skabt. Men vi kan forbedre chancerne for at se vores børn vokse op ved at forblive tavse, konstant kigge væk, aldrig gribe ind. Alt sammen ud fra princippet om hellere dig end mig. Det forstår vi nu.

Men konsekvensen af at tie for at overleve er et endnu mere voldeligt samfund, hvor kriminelle kan bevæge sig endnu mere frit, og hvor fremtidige generationer ikke lærer at vide, hvad de skal gøre af voksne med mod og moralsk rygrad.

Den barske virkelighed er, at det ikke kun er os, vores familiemedlemmer og vores venner, der bliver ofre for dødelig vold, når kuglerne flyver. Civilcourage ånder i øjeblikket sit sidste åndedrag i Moder Sveas arme – og når det ikke længere er hos os, dør vores samfund.

4 5 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

51 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Anders Bo
Anders Bo
1 month ago

Helt rask er Jelena Bonner jo ikke?
For hvilket sammenlingingsgrundlag er der – om nogen – mellem svenske ungdommera og bevæbnede teenagermuslimer fra -85-IQ-segmentet!

Så både Mikael og Sara begik – som minimum uagtsomt selvmord, eller hvad mener du?

Ole
Ole
1 month ago

Jeg har læst den i skrivende stund 135 sider lange tråd på Flashback igennem, og kan korrigere med at drabsofferet var etnisk polsk og hed Michał Janicki. Søsteren Aneta er gift med en syrer med efternavnet Demir, og hu har udtalt at gerningsmændene nok følte sig ydmyget og truet. I bemeldte tråd synes halvdelen at det var Michałs egen skyld at han blev dræbt, for skulle jo bare have ædt somaliernes lort og være cyklet videre, som en rigtig kastreret svensk mand ville have gjort. “De fleste indvandrere er gode” skriver flere igen og igen i tråden. Bavl. Hvis de… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
1 month ago
Reply to  Ole

Hvad havde uagtsomselvmorderen regnet med?
Selv hvis de ikke havde haft våben, havde de jo bare BASKET ham ned…
Men i stedet for at “tage dén”, skulle han liiige puste sig bred overfor sin søn – SIKKEN EN IDIOT!
Det er jo BINDE GALT – gående mod socialdemokratisk! – når man forestiller sig, man kan argumenterer rationelt men IQ-85-teenagere fra det huhamedanske herrefolk.

Ham der gerne vil standse ulykken
Ham der gerne vil standse ulykken
1 month ago
Reply to  Anders Bo

Det er okay at give op på forhånd når man er en taber i forvejen.

At du finder en ægte mands handlinger selvmorderiske fortæller nok mere om dit eget mod end om hans – og istedetfor at tage til genmæle over det sikre internet bør du nok bare “tage den” selv.

Anders Bo
Anders Bo
1 month ago

Ægte mand = Død mand…

Vi bliver umiddelbart ikke enige, men hvis du efterfølgende orienterer mig om hans kommende sejre, må jeg jo nok bøje mig. 😉

Ham der gerne vil standse ulykken
Ham der gerne vil standse ulykken
1 month ago
Reply to  Anders Bo

Nå så du tog til genmæle alligevel, troede det var dumt iflg dine egne kommentarer?

Men du havde nok ikke været så “modig” i virkeligheden fordi du er jo typen som synes man “bare skal tage den”.

Hans mod som resulterede i hans død kommer nok til at gøre mere godt for europa end hele din kujonagtige tilværelse vil – og hvis du ikke kan se sejren i det, så bøj dig mod mekka fordi så har du allerede givet op.

Den Europæiske Dårekiste
Den Europæiske Dårekiste
1 month ago

Det er kvinderne, som har skabt disse uhyrlige forhold. Kvinder duer ikke som ledere af noget som helst, de er ikke kloge nok, de bliver båret frem af historier om at de er nødvendige og dygtige, men faktum er at de er uduelige og ofte har snydt sig til poster de ikke er kvalificerede til.

Ethvert samfund, som positivt sæbebehandler kvinder går til grunde.

Dagens eksempel:

https://www.dr.dk/nyheder/seneste/norges-sundhedsminister-gaar-af-efter-sag-om-plagiat

Viktor børge
Viktor børge
1 month ago

Thatcher, Magrethe D.1., Katarina D. store. og Queen Elizabeth, siger mig noget andet. Hvis vi skal vinde over Islamfascismen og neokommunismen er vi nød til at være et alternativ og have kvinderne med, men det får vi ikke ved at storsvine dem dagligt. Kvinder er absolut lige så kapabale som mænd og desuden kan vi ikke leve uden dem. Det kan godt være, at du er en af de “mænd” der kan få børn, men det er jeg ikke og jeg kan ikke forestille mig en fremtid og et liv uden en ligeværdig partner, der tænker lidt anderledes end mig.… Read more »

Cat Girl
Cat Girl
1 month ago
Reply to  Viktor børge

Dr Shiva som præsident. Det var kvinderne som stemte på socialisterne/marxisterne og kvinderne som kørte Norden i sænk. Det var mændene som opdagede forræderiet/infiltrationen på højrefløjen

Kvinder kan være som engle, men også som djævle
Kvinder kan være som engle, men også som djævle
1 month ago
Reply to  Viktor børge

Her hopper kæden vist af for Børge. Det er rigtigt at der er mange kvinder som fortjener respekt, anerkendelse og taknemmelighed, men omvendt ser det ud til at politik-kvinder gennemgående er uduelige. De har en tilbøjelighed til at udvikle sig til woke og rabiate feminister og pladderhumanister, og de er oftest lunefulde, navlepillende, egoistiske, irrationelle og ulogiske, og de konspirerer alle mod mændene. Mange af dem er utrolig kyniske. Noget tyder på at de fleste politiserende kvinder knap nok er rigtige og normale kvinder, men mere er nogle magtsyge, halvforstyrrede og kortsynede overambitiøse snakkemaskiner der først og sidst dyrker sig… Read more »

Kristian
Kristian
1 month ago

Problemet startede grundlæggende med, at samfundet – ikke kun kvinderne! – gav kvinderne ‘fri abort’. Altså retten til at slå egne børn ihjel efter forgodtbefindende. Når man ad alle kanaler bilder kvinder ind, at dette er deres naturlige og rimelige ret, gør man dem samtidig moralsk sindssyge. Enhver gruppe, der fik givet en sådan ret sammen med indoktrinering om dens rimelighed og gav sig til håndhæve den en masse, ville gå moralsk til grunde.
Det er den værste kvindemishandling i menneskehedens historie.

950.000 danske børn aflivet fordi de var ubekvemme
950.000 danske børn aflivet fordi de var ubekvemme
1 month ago
Reply to  Kristian

Ja, kommunisterne og feministerne er rå, stupide
og blodtørstige. Og de er fulde af selvmodsigelser.
De klager året rundt over at danske, svenske og
europæiske mænd undertrykker dem. Samtidig ønsker
de den størst mulige indvandring af muslimer, jihadister
og islamister. Det kan nemt ende med 100 gange mere
undertrykkelse. Er feministerne skøre, tåbelige og
sinke-agtigt dumme, trods deres evner i retning af at
snakke uafbrudt i timevis? Man skulle næsten tro det.
Deres politik skader både nationen, familierne og dem
selv.

Den Europæiske Dårekiste
Den Europæiske Dårekiste
1 month ago
Reply to  Viktor børge

Gå i seng Børge.

Jodle Børge
Jodle Børge
1 month ago
Reply to  Viktor børge

Kvinder lige så “kapabale” som mænd? Hvis det er kapable, du mener, så tager du grueligt fejl. Det er kun en feministisk myte.

Jem
Jem
1 month ago

I Storbritanien er der ret få kvindelige ‘ledere’ alligevel er SB i en overlevelseskamp hvis landet/ene skal overleve ude at blive overtaget af det muslimske segment.
Så alt kan ikke skyldes kvinderne.

Ham der gerne vil standse ulykken
Ham der gerne vil standse ulykken
1 month ago
Reply to  Jem

Lige præcis.

Har faktisk lidt ondt af de mænd som frygter feminister på den måde som læses om her, de er jo ikke farlige – problemet er de underkuede mænd som lytter på hvad de siger.

950.000 danske børn aflivet fordi de var ubekvemme
950.000 danske børn aflivet fordi de var ubekvemme
1 month ago

Een statsminister kan skade mere end titusind
naive, glemsomme og historieløse vælgere. Og nu
har der været kvindelige statsministre i Sverige,
Norge, Danmark, Finland England og Tyskland,
og i alle disse lande skabte de kaos og forringet
velfærd, økonomi og sikkerhed. Oveni sørgede
de for mere bureaukrati og mere kriminalitet. Men
det er da rigtigt at feminiserede mænd der lefler
for politik-kvinder også er med til at destabilisere
landene.

Ham der gerne vil standse ulykken
Ham der gerne vil standse ulykken
1 month ago

Og problemet er igen de kujonagtige og fordummende mænd som støtter op om kvindelige ledere – hvis kvinder selv kunne komme til magten så var det nok sket andre steder end vesten hvor mænd støtter dem i det.

Problemet er onde mandlige kujoner, kvinder gør kun hvad de får lov til af mændene i deres samfund.

Viktor børge
Viktor børge
1 month ago

gangstermekka” er vist det rigtige ord.
Det islamiske paradis på jord ser vi udfolde sig.
Monah Salin havde ret “det gamle Sverige kommer ikke tilbage” medmindre Svenne virkelig tager sig sammen.

Dragen
Dragen
1 month ago
Reply to  Viktor børge

Og det er det sidste vi mangler . At Svenne tager sig sammen . Sætter igang.

Svenskerne kan blive tabere i borgerkrigen hvis de
Svenskerne kan blive tabere i borgerkrigen hvis de
1 month ago
Reply to  Dragen

Ja, svenskerne må ruske op i sig selv. Og Jelena Bonner
oversér måske en ting. Man behøver jo ikke være ubevæbnet
overfor flokke af aggressive og voldsparate migranter. Hvis de
dræbte i de seneste mordsager havde været bevæbnet, havde
de måske kunnet nå at skyde først. Eller morderen havde ikke
turdet trække sin pistol frem. Når bander terroriserer, overfalder
og myrder, er befolkningen vel i sin gode ret til at forsvare sig?
(Hvorfor er Jelena så unødvendigt vulgær ind i mellem i sine
skriverier. Lider hun også af mangel på opdragelse?)

Anders Bo
Anders Bo
1 month ago

Du ved PET læser med her? (Hej drengene 😁)

Endelig godt nyt om de mange mord
Endelig godt nyt om de mange mord
1 month ago

I alle EUs lande har muslimer/ islamister slået europæere ihjel. I et lokaltog på vej til Hamborg blev 7 passagerer knivstukket af en muslim. To af dem overlevede ikke, fem er svært skadet. I en australsk by blev elleve kunder i et stormagasin stukket ned, 5 døde. Det var i går. I Skandinavien er hundredvis af mennesker blevet knivstukket, skudt …… eller smadret af vanvidsbilister….. flere gange mens de gik på et fortov eller i et fodgængerfelt. I Sverige blev en lille skolepige skudt på vej hjem. Og i Danmark er flere drenge/unge mænd eller kvinder blevet alvorligt lemlæstet af… Read more »

Nielsen
Nielsen
1 month ago

Der fik hun sandheden at høre. Ikke kun af fulde folk. Nogen burde sige den ti Ulf Kristersson.
Og den skulle være sagt til uunderbukse fadbumsen da han stod ved Krudttønden og forsvarede islam og muslimer med hans dyre floskler.

Søren Jakobsen
Søren Jakobsen
1 month ago

Hvis ikke det var så alvorligt, så er det faktisk til at grine over!
Alle i Sverige/eu kan se hvad problemet er, men ingen kan se en løsning.
Det er socioøkonomiske udfordringer, de har haft en hård barndom, vi har ikke taget godt nok imod dem, det er vores skyld, tænk på hvilke oplevelser de har haft. Det har intet med kultur og islam at gøre 😀. Ham der skød har det sikkert også skidt med det som er sket!
LØSNINGEN ER HER: SEND MINDST 95% UD AF EU, UANSET OM DE ER FØDT I EU!

Søren Jakobsen
Søren Jakobsen
1 month ago
Reply to  steen

Ingrid Kristina Carlqvist er højreekstremist som har udviklet tætte bånd til det hvide overherredømme i Sverige og i udlandet. Wikipedia.

Hvis man sætter egne landsmænd “ eller hedder det landspersoner “ først, så bliver man udråbt til landsby-tosse eller det som er være.
Hun er sikkert også racist, trumpist, putinist, nazist

H.P.
H.P.
1 month ago

Kort sagt er Ingrid Kristina Carlqvist et anstændigt og tænkende menneske.

H.P.
H.P.
1 month ago
Reply to  steen

Jeg har faktisk et eksemplar af dispatch international og har mødt Ingrid, hun er en god pige.

Dragen
Dragen
1 month ago
Reply to  steen

Så kan du hilse fra mig også.

Anders Bo
Anders Bo
1 month ago

Forældresmål & forældresland? 🥳

Dragen
Dragen
1 month ago
Reply to  steen

Hjemsendelser, remigration, rundsendelse, væk-herfra-sendelser, what ever-sendelserne nu skal kaldes – er ikke til at komme udenom . Jo før man kommer igang jo bedre. Og så mange som muligt . Ingrid Carlquist har sikkert ret .

H.P.
H.P.
1 month ago

AMEN ! Den der med at der jo er flinke og velfungerende negre og semitter er det rene nonsens.
Deres loyalitet vil ALTID være til deres egne. Der findes næppe en semit eller neger som ikke vil argumentere for at det skam er helt i orden at der kommer flere af deres egne til europa.

Anders Bo
Anders Bo
1 month ago

EJ ALTSÅ!
Se nu hvor mange minusser jeg får.

Piotr
Piotr
1 month ago

“Alle i Sverige/eu kan se hvad problemet er, men ingen kan se en løsning.”

Du skulle stå: “Alle i Sverige/eu kan se hvad problemet er, men ingen vil se en løsning.”

Problemet er at alle dem med magt til at løse problemet, i Sverige/ Danmark + hele EU tænker mere på sig selv, endelig ikke forbryde sig mod Int´l Konventioner, det kunne jo skade ens egen karrieremuligheder i fremtiden.

At nogle borgere bliver stukket & skudt rager regimet en Papand, bare de selv sidder sikkert.

P.

Samuel af Ugglas
Samuel af Ugglas
1 month ago

Det hemskaste utav allt är att varken Andersson eller Kristersson kan ställas till ansvar för dådet!!!
Den socialistiska statens s k MAKTMONOPOL som de lurat svenska folket med EXISTERAR inte längre annat än mot stackars medborgare som opponerar sig mot att bli plundrade på SKATTER
Vi svenskar har ingen möjlighet att sparka eller avpollettera KORRUPTA POLITIKER!
Inte ens i ALLMÄNNA VAL.
Kom med förslag den som törs.

Dan Christensen
Dan Christensen
1 month ago

I Malmö tæller det som selvmordsforsøg for hvide mennesker at gå en aftentur i Rosengården”.

Nielsen
Nielsen
1 month ago
Dragen
Dragen
1 month ago
Reply to  Nielsen

Jeg elsker achmed. Og walter . Og ham den lila-farvet .

Sluger et filter nogle af kommentarerne?
Sluger et filter nogle af kommentarerne?
1 month ago

Et indlæg med minus 6 placeres af most voted på førstepladsen?

Sluger et filter nogle af kommentarerne?
Sluger et filter nogle af kommentarerne?
1 month ago

Svar til Søren Jacobsen ang. Wikipedias
røde redigering er ikke kommet på??

Anders Bo
Anders Bo
1 month ago

ENDNU en pind til Pfizers kiste! 😈
Nedenunder er linket det det officielle England klippet er bygget op om.

Jeg hæver min forventning til “gående mod 100” for at Pfizersk Pharmageddon BREAKER på danske MSM i år… 🥳

https://m.youtube.com/watch?v=rnVTj2Uy9yc&pp=ygUQZHIgam9obiBjYW1wYmVsbA%3D%3D

Ham der gerne vil standse ulykken
Ham der gerne vil standse ulykken
1 month ago

Folk herinde elsker at give feministerne skylden for Europas udvikling, men det er altså løgn. Feminister er som spædbarn, de skriger og hvis du gør som de siger bestemmer de, hvis du ignorerer dem længe nok dør de – fordi de kan ingenting selv. Skylden ligger alene hos alle de underkuede beta”mænd” som er bange for at blive kaldt skældsord eller blive upopulære på diverse klamme og/eller latterlige online medier. Fordi det er mænd som giver feministerne styrke, hvis feministerne alene havde nogen som helst styrke så ville vi nok se feminister i andet end de få lande som har… Read more »

H.P.
H.P.
1 month ago

Den eneste grund til at vestlige kvinder har det så godt som de har det er de vestlige mænds VELVILJE.
Hvis den forsvinder finder de vestlige kvinder meget hurtigt ud af hvor lidt de har at have deres grandiose selvforståelse i.

Ham der gerne vil standse ulykken
Ham der gerne vil standse ulykken
1 month ago
Reply to  H.P.

Præcis – det er os mænd som skal indse at de ingen magt har før det er for sent, ved at give magten væk er “magten” forsvundet fra vores eget samfund og istedet blevet givet væk til islam. Vi har i realitetn sat vores kvinder forrest i kampen mod islam og undrer os over at vi taber..

http://educaremm.wordpress.com/
http://educaremm.wordpress.com/
1 month ago

Det lite märkliga är ÄNDÅ (jag blir tydligen alltmer skeptisk!) att HELA själva “skeendet” eller HELA själva “händelsen” ju faktiskt (kanske otroligt nog!) ju KAN vara s.k. “tillgjord” eller konstruerad”?  Eller det KAN vara en s.k. “politisk psykologisk operation” (ett “mord” i en dold gångtunnel?), för ATT kunna skapa en politisk agitations-situation och som en “opinions-bildnings-möjlighet”? Många som låtsas vara eller är “journalister” blir plötsligt “aktivister” och aktörer? De som tacksamt “förstorar och blir “eld och lågor” i det som (“utan minsta tvivel”!), då tilltros vara “ett mord”, (men som alltså KANSKE faktiskt även kan vara FEJK-nyheter?)  (Inte minst verkar man bli saliga… Read more »

Nielsen
Nielsen
1 month ago

Kim møller statueredes som eksempel på at vi ikke må dokumentere indvandrervold.

Ole
Ole
1 month ago

Kræver du et billede af Michał Janickis blodige lig som bevis?

Og prøv lige at skrive mere skandinavis på et dansk site for fremtiden, de edderspændt rasende danskere, der dyrker indforståede tredjegrads konspirationsteorier, er svære nok at forstå i forvejen, når de da ikke bare dumper links til BitChute eller YouTube uden nogen som helst forklaring om hvad vi øforventes at bruge 45 minutter af vores tid på at se.

51
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x