18
apr
Seneste opdatering: 18/4-24 kl. 2335
41 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Now trust me, these are all bad guys”

The 7 minute film opens with a Silicon Valley CEO-type delivering a product presentation to a live audience a la Steve Jobs. The presentation seems innocuous enough at first—the presenter seems to be unveiling some new drone technology—but takes a dark turn when he demonstrates how these autonomous drones can slaughter humans like cattle by delivering “a shaped explosive” to the skull.The audience eats it up, clapping and laughing along with the CEO as if they hadn’t witnessed anything more dangerous than the unveiling of the iPhone X. The CEO goes further, showing videos of the tiny killer drone in action. “Let’s watch what happens when the weapons make the decisions,” the CEO says, as the bot executes a number of people on the massive screen behind him. “Now trust me, these are all bad guys.”

Slaughterbots betyder sådan noget som “dødelige, selvstyrende våben.” De minidroner, vi ser her, kan trænge ind i et privathjem og dræbe beboerne. Eller nogle udvalgte af dem. –  Vi lever nu under en regering, der støtter USA’s umoralske, helt unødvendigede Ukraine-krig alene fordi det nuværende globalistregime vil have den krig af økonomiske grunde. Så sent som i dag har Mette Frederiksen talt for at sende flere luftforsvarssystemer til den forlængst tabte Ukraine-krig.

USA har arbejdet for den krig i tyve år, der er  kun eskaleret og Europa har ladet sig gøre fattigere af den, ikke mindst Tyskland, så landet nu nærmer sig recession. USA’s globalistregering er aldeles ligeglad med Europa, hvad North-stream angrebet med al tydelighed viste. Så hvad tænker den danske regering, hvis den overhovedet kan tillade sig sådan en luksus? At agere lydstat af USA, uanset hvad den militært og økonomisk  fallerende supermagt og dens senile marionet af en præsident foretager sig?

Når vestlige, især amerikanske politikere siger, at “Vi ikke kan tillade at Rusland vinder,” siger de i virkeligheden, at de vil presse Rusland helt frem til atomtærsklen. Bortset fra at de slet ikke kan forhindre, at Rusland vinder.

Vi må sandelig håbe, at det kun er retorik til ære for de milliardærer, der financierer dem, og som tjener milliarder på krigen nu og forventede milliarder, hvis den som de tror vindes. Vi må håbe, at kongressen mister endnu mere appetit på at financiere dette vanvittige projekt. Hvor længe endnu vil Mette Frederiksen lade USA skubbe os stadig nærmere atomkrig?

USA har kurs mod ydmygelse

“Rusland ville vinde en konventionel landkrig mod Nato i dag”

Oberst Mcgegor kommenterer Ukraine og Israel

Også deres nukleare overlegenhed er betydelig. Er det lutter inkompetence, at Danmark er med til at spille så aggressivt op imod et Europæisk naboland?

Der lyves helt ubehersket i krig, derfor er Douglas Mcgregor noget sjældent mediebilledet: Han er både uvildig og fagmand. Det samme gælder hans kommentarer om Nethanyahus folkemorderiske opførsel der også er en etnisk udrensning af arabere fra Gaza. Hvad angår den, er han tilmed en ven af Israel. Det ene folkemord er ikke bedre end det andet, og man kan nok sige, at et jødisk udført folkemord har helt særlige undertoner.

“En ven af Israel” kan man også sige om mig, endda i en grad jeg slet ikke ønsker at begrunde offentligt. To gange har jeg ytret et pip om Israel-Gaza, og med det samme blev jeg kaldt “antisemit” af hysteriske ignoranter. Jeg ønsker ikke at deltage i et skænderi af den kvalitet, hvilket også er grunden til, at der ikke vil være megen diskussion af den krig her.

Jeg mener som tidligere skrevet, at meget taler for, at 7 oktober var et false flag angreb. Mange øjenvidner og mange videoklip, om end begge dele er undertrykt.

Historien har masser af krige, der er startet på den måde, og mener man noget andet, så må man i al fald tage stilling til de vidneudsagn og videoindicier/beviser, der taler for false flag, det må være minimum. Og man kan begynde med at se disse argumenter for. Udløser Gazakrigen en regional storkrig, er Israels eksistens alvorligt truet. Militært er det helt andre naboer Israel har i dag end for bare tyve år siden.

Mcgregor siger i et interview om false flag teorien: “Vi har endnu ikke nok beviser” og lige bagefter siger han, “men jeg hælder til, at det var et sådant angreb.” Lad os nøgternt få det be- eller afkræftet af hensyn til de mennesker, der ikke har højere priotiteter end sandheden. Det er jo vigtigt, for 7 oktober er jo udgangspunktet for det hele, der foregår nu. Er forællingen løgn, er vi næsten alle røget med på en vildmand.Det er ikke så få af dem, system medierne spreder. Det er blevet deres vigtigste opgave, og det er blevet næsten umuligt at have en diskussion med mennesker, der er “informeret” af dem.

Der ligger erfaringer bag så komprimeret et udsagn af Frank Zappa

Der præcist dækker den tid vi lever i lige nu

Mere om dansen på atomtærsklen: “Wipe the Soviet Union Off the Map”

The Hiroshima Nagasaki “Dress Rehearsal”: Oppenheimer and the U.S. War Department’s Secret September 15, 1945 “Doomsday Blueprint” to “Wipe the Soviet Union Off the Map”

4 4 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

41 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Den Europæiske Dårekiste
Den Europæiske Dårekiste
12 days ago

Ja det er udenfor emne, det vil jeg undskylde, men jeg forstår ikke hvad der sker i vores land:

https://jyllands-posten.dk/politik/ECE17030050/nu-kommer-moderaterne-og-stine-bosse-med-opsigtsvaekkende-melding-danmark-skal-tage-tusindvis-af-euflygtninge-hvert-aar/

Jeg er efterhånden ikke chokeret, men alligevel forbløffet hvordan sådan noget bare glider igennem.

Den Europæiske Dårekiste
Den Europæiske Dårekiste
11 days ago
Reply to  steen

Helt enig Steen. Jeg forslår følgende lovgivning: Et medlem af folketinget, eller en minister eller chef eller departementschef i et ministerium eller styrelse kan indtil 10 år efter fratræden af sin stilling ikke tage ny ansættelse hos EU, WEF, FN, WHO elller organisationer kontrolleret af disse.

Vi ved jo at de alle som en lefler for at komme videre i systemet og med mit forlag er det en større sikkerhed for at de tjener Danmarks interesser.

Jeg vil ikke kapre denne tråd, det kræver en tråd formsig selv.

Dragen
Dragen
11 days ago

Super godt forslag. Stine Bosse er vanvittig.

H.P.
H.P.
11 days ago
Reply to  Dragen

Et endnu bedre forslag er at alt hjælp til flygtninge skal gøres personlig. Hvis man synes at en eller anden fremmed skal hjælpes skal man selv betale alle udgifter forbundet hermed. Transport hertil, indkvartering, forsørgelse, lægehjælp, tolkebistand, undervisning m.m.
Det er faktisk nøjagtig det man kan læse beskrevet i beretningen om den barmhjertige samaritaner.
Stine Bosse og alle de andre der har travlt med at binde tunge byrder sammen og lægge på andres skuldre ( også glimrende beskrevet i Biblen ) er ikke vanvittige , de er onde ! Biblen kalder dem farisæere.

Dan Christensen
Dan Christensen
11 days ago
Reply to  steen

Den stenede Bisse render nu rundt blandt de ‘moderate’ ekstremister. Madammen har nok fået besked fra partiejer Lille Lars om, at hun skal knytte sylten. Ellers risikerer det lille islamslikkende hyklerparti at miste stemmer.
Danmark er ved at gå i spåner, fordi danskerne skal frelse alle verdens mennesker og alle ukrainere fra dem selv. Hvad med at frelse Danmark først fra EU’s og NATO’s bzættelse – det er lissom politikernes første prioritet; men det kan de heller ikke finde ud af.

Sandheden er krigens første offer
Sandheden er krigens første offer
11 days ago

Hvis man studerer den militære verdenshistorie,
vil man støde på mange beretninger om både politikeres
og generalers utrolige uduelighed. Og efterretningsvæsner
har tit fejlet pga. bureaukrati, flere års fred, feriestemning,
sløv selvtilfredshed, rivaliseren, misforståelser, aflednings-
manøvrer fra fjendens side osv. Hamass terrorangrebet
den 7. oktober var ikke en false flag operation, og at der
blev reageret langsomt fra Israels side er der nok mange
årsager til, herunder for megen rutine tænkning plus at det
forud for angrebet så fredeligt ud i området. At Hamass
tallene er overdrevne og upålidelige, er der artikler om
hos Hodja.

Dan Christensen
Dan Christensen
11 days ago

Det eneste som afholder de iskolde seriemordere i Nato’s sataniske helvedeskældre fra at tæppebombe Rusland med A-bomber, er den garanterede gensidige udslettelse de første 2 timer efter starten på WW3.
Ikke fordi de vanvittige generaler synes det er synd for os, men fordi deres egne fede bagdele er i frontlinien og når de stikker deres syge hoveder op af deres atombunkere, ser de de kun rygende ruiner og døde sjæle overalt.
Brænd Nato af før Nato brænder dig af.

Anders Bo
Anders Bo
11 days ago

Begyndte man med dragespiret?

Dan Christensen
Dan Christensen
11 days ago
Reply to  Anders Bo

Børsens nedbrænding viser hvordan København vil brænde, når NATO smider en præventiv brintbombe over København; for at blokere for den russiske flådes vej gennem Øresund under næste verdenskrig.
UK har selv indrømmet, at NATO under den kolde krig havde planlagt at smide brintbomber over sund og bælt for at lukke russerne inde i Østersøen, hvis NATO startede ww3.

Sandheden er krigens første offer
Sandheden er krigens første offer
11 days ago

Man kan tilføje at det var dumt af de små landsbyer at stole på at politikerne ville beskytte dem. Hvorfor havde de ikke et hjemmeværn ved byerne og musik og dans festen? Folk som overlader alt til staten bliver ofte snydt så vandet eller blodet driver af dem. Når byerne var så tæt på grænsen til Gaza, burde de have sagt sig selv at de før eller siden kunne blive ramt af terror. Nogle vagtfolk med maskingeværer og et par private droner med kameraer kunne have reddet langt de fleste. Nu lå alle i stedet og sov da angrebet startede.… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
11 days ago
Reply to  steen

“OP til 50% af alle arbejdspladser”?
Der vil – STADIGVÆK – mangle arbejdsdelingen individer når Pfizersk Pharmageddon har racet færdig! 😈

Viktor børge
Viktor børge
11 days ago

Ang. Stine Bosse`s habitus.
Jeg kender en assurandør der arbejde under hende, den gang hun var boss i forsikringebranchen.
Under ombygning af hendes lade på godset hendes, faldt taget ned over naboens dreng, der døde på stedet.
Byggerelementet var ikke fulgt, men alligevel klarede hun frisag hos myndighederne og fik udbetalt forsikringen.
Historien har aldrig været omtalt i medierne og hun giver den stadig som moralist.

H.P.
H.P.
11 days ago
Reply to  Viktor børge

Er der virkelig sandt. DET burde da være forsidestof på alle mainstreammedier.
Kan der findes oplysninger der bekræfter det, jeg mener, rapporter fra for eksempel politi o.l.

Viktor børge
Viktor børge
11 days ago
Reply to  H.P.

Jeg tror at der blev skrevet om ulykken, men ikke om overtrædelserne af byggerelementet.
Hvis jeg havde tid og kræfter ville jeg selv undersøge sagen, men…

Man skulle søge aktindsigt i forsikringsvurderingen og politirapporten. Jeg tænker, at når der er et dødsfald indblandet skulle man tro, at staten også mødte op med en bygningssagkyndig, som man kan søge aktindsigt hos.

Assorandøren er yderst pålidelig, et langt mere ordentligt menneske end jeg.
Vedkommende var selvfølgelig provokeret og af hændelsen og fortalte den selv uden fiskeri fra min side.

Poul
Poul
12 days ago

Ang det folkemord i gaza, så får de i det mindste lov til at tage på stranden imens: https://youtu.be/erNIIK_jYT4?si=z1slRiopXwpmyqlK Apropos det der med at forholde sig til video beviser og alt det der.. Ligner det en befolkning der bliver slagtet i den grad som du og medierne påstår? Og husk i den forbindelse hvor lille et område gaza er, der er altså ikke tale om at de sidder flere hundrede km væk fra krigszonen. Kig på de billeder, og sammenlign selv med hvad du og medierne skriver om folkedrab. Man skulle næsten tro at det var hamas der driver deres… Read more »

Jakob
Jakob
12 days ago
Reply to  steen

To ting vi lige korrigerer i “skrivet”. Tyskland er teknisk set i recession og den anden men vigtigere ting i samme afsnit bare for at få det helt på plads, politikere og deres embedsmænd har ikke hjerne til at tænke så det kan du glemme alt om:-) Som Svend Gønge skriver vil kun et højere bevidsthedsniveau løse menneskets primitive adfærd, men måske der er håb. Flere og flere vender sig mod krigen og søger det rationelle og erkendelsesledende gennem det spirituelle paradigme og jeg må sige at jeg er overrasket over hvad det faktisk kan tilbyde intellektuelt på alle niveauer.… Read more »

Dan Christensen
Dan Christensen
11 days ago
Reply to  Jakob

Hvis politikerne holder op med at lade som om, at vælgerne er hjernedødt stemmekvæg, man kan indbilde alt – så vil vælgerne nok også lade som om, at de valgte siger og gør det rigtige for alle rigtige danske statsborgere.
Vælgerne kan let gennemskue de forfjamskede EU-marionetter og spytslikkende NATO-lakajer, som spilder vælgernes tid med narcisistisk ordskvalder.
Når alle beslutninger alligevel træffes i Berlin, Paris og Washington, behøver Danmark ikke 179 dummernikkende tumper i Folketinget. 49 må være rigeligt.

Svend Giønge
Svend Giønge
11 days ago
Reply to  Jakob

Hvor du udtryker dig smukt. Ja der er håb. Ja ånd, filosofi, intellekt, videnskab med mere hænger sammen på mange planer og måder. Ja menneskeheden har, med nogle få strålende undtagelser i årtusinder været fanget i et åndsforladt mentalt fængsel hvor negative følelser stortrives særligt efter invasionen af asociale medier, tid og opmærksomheds røvende såkaldte smarte telefoner og nu såkaldt kunstig intellegens som mere er super algoritmer, for slet ikke at tale om den åbenlyse hjernevask disse medier udøver globalt.
Vor sande natur er fred og frihed til at skabe vort eget liv.Jeg istemmer mig dine ord “sæt mennesket frit”

Last edited 11 days ago by Svend Giønge
Jakob
Jakob
11 days ago
Reply to  Svend Giønge

Tak for dine fine ord, som tak sender jeg dette link. Denne podcast har interviewet mange kendte mennesker a la lex Fridman, har kun set noget af det og ikke alt er jeg lige vild med, men dette afsnit er vildt som i vildt, så det først for et par dage siden, men den rammer ganske godt ind hvad menneskeheden har “tabt” om det er helt sandt er mindre vigtigt, det vigtige er forståelsen af og for helheden, det holistiske(et begreb der er blevet totalt misbrugt) koncept.

https://www.youtube.com/watch?v=wLfL9J6SNjU

Svend Giønge
Svend Giønge
9 days ago
Reply to  Jakob

Ja ja ja, tak for gaven.

Poul
Poul
11 days ago
Reply to  steen

Både du og jeg kan finde fotos og videoer og artikler med tal og statistikker på nettet som understøtter lige den vinkel vi ønsker at belyse, og som afsenderen får noget personligt ud af at viderebringe. Noget vil være sandt, noget vil være løgn, og det meste et sted midt imellem. Men det er fandeme absurd så ukritisk mange herhjemme tager imod pressemeddelelser fra det palæstinensiske selvstyre som er HAMAS og viderebringer det som den absolutte sandhed, imens hamas selv ligger på stranden sammen med civilbefolkningen, og griner af vesterlændingens tendens til at græde over ting som enten aldrig er… Read more »

IMG_1423
Svend Giønge
Svend Giønge
12 days ago
Reply to  Poul

Kære Poul. Det starter med at du skuer indad og tager et dybt blik i spejlet, det er da muligt at få en holistisk tilgang til tilværelsen og erfare det falske venstre højre paradigme . Vi kan ikke få andre til noget som helst,vi kan kun støtte medmennesker på deres vej til selverkendelse. Den dag vi er nok med erfaringsbaseret selverkendelse og medfølgende højere bividsthed vil vi opnå målet Fred og meget mindre lidelse for Liv her på Jorden

Last edited 12 days ago by Svend Giønge
Den Europæiske Dårekiste
Den Europæiske Dårekiste
12 days ago
Reply to  Poul

Fornægter du også holocaust?

Svend Giønge
Svend Giønge
12 days ago

Gaza holocaust eller holocaust holocaust ?

Ole
Ole
11 days ago
Reply to  Svend Giønge

Hollywood holocaust?
Der boede ikke engang 6 millioner i hele Europa

Den Europæiske Dårekiste
Den Europæiske Dårekiste
11 days ago
Reply to  Svend Giønge

Holocaust Holocaust.

Svend Giønge
Svend Giønge
11 days ago

Tak. Poul trænger til lidt opbakning det hjælper med at højne bevidstheden.

Poul
Poul
11 days ago

“Fornægter du også holocaust?” Nej, fornægter du begrebet “whataboutism?” Jøderne er blevet angrebet af muslimer dagligt siden koranen som kalder dem “efterkommere af aber og svin” blev skrevet. Denne konflikt er bare en ud af mange hvor muslimer følger koranens opfordringer til at slå jøder ihjel “hvorend man finder dem”. Men jeg ved at holocaust og hitler er en stor inspiration for mange palæstinensere, så måske skulle du spørge dem istedet og se hvad de svarer? Gør det gerne personligt istedet for på internettet, det lærer man ofte mest af. Lige nu er jeg egentlig mere bekymret for det her:… Read more »

H.P.
H.P.
11 days ago
Reply to  Poul

Det er nemlig rigtigt. Det eneste vi kan lære af historien er at vi INTET lærer af historien.

Dan Christensen
Dan Christensen
11 days ago
Reply to  Poul

Både jøder og arabere er ‘semitter’. Så når jøderne er efterkommere af aber og svin, hvad er så arabere? Det er ikke ligefrem den allerhøjeste intelligens der belaster de ikke-jødiske semitters øverste hovedskal.
Fra søgning på nettet:
Mens man i Danmark og resten af Europa diskuterer den stigende antisemitisme, har det samtidig været en udbredt antagelse, at arabere ikke kan være anti-semitter, fordi de selv er semitter. Tesen holder imidlertid ikke i mellemøstlig sammenhæng.

Nielsen
Nielsen
12 days ago
Reply to  steen

Jeg tror godt, jeg kender dine Israel sympatier og jeg deler dem i nogen grad (Lars Enarson). Vedrørende emnet, så er jeg kun kommet til Chussodowsky linket. (Starter fra neden) Jeg kiggede lidt efter ham og The Second Manhattan Project. Men er ikke endnu stødt på noget. Er det noget vi kan samarbejde om? Jeg har åbnet min egen substackkonto under eget navn tilføjet et 2. Men har ikke skrevet der endnu, så jeg vil kunne nås der, men jeg er ikke logget ind permanent/automatisk.

Nielsen
Nielsen
11 days ago
Reply to  steen

Nej, det er ikke de samme vi kender. Men der er som vi nok begge ved gode og onde af slagsen.
Desuden har første indlejrede film gjort et markant indtryk. Det vil nok wære et par stykker af dem der i den nærmeste fremtid vil gøre kål på antiwaxxers og konspirationsteoretikere, som os. Ordet konspirationsteoretiker blev for øvrigt opfundet af CIA efter mordet på John F. Kennedy, som samme CIA var ansvarlige for og som L.B.J. med største sandsynlighed var vidende om, og muligvis også iganggsætter af.

Svend Giønge
Svend Giønge
11 days ago
Reply to  Nielsen
Nielsen
Nielsen
11 days ago
Reply to  steen

Fra stratoenergetics – Defending the Future:
GLOBAL COVERAGEWe offer worldwide support to governments and peace-keeping agencies to ensure the safety of troops and citizens.
STRATEGYSwoop in. Take out the enemy. Get out. No troops necessary. No friendly casualties. Our Autonomous anti-Personnel Systems (APS) do all the heavy lifting.
REMOTE AUTONOMYControl from anywhere in the world. Just program your target into the system and the APS do the rest. Attacks can be launched from any location and target any location. No global limitations.

Cat Girl
Cat Girl
11 days ago
Reply to  Poul

Hvis tabstallene opgives til omkring 30K i Gaza, så svarer det da meget godt til den anslåede mængde af mennesker der kan skønnes at opholde sig permanent i bombekrateret inden invasionen, børnesoldater, IDFere forklædt som frihedskæmpere, diverse statister i den 70 år gamle propagandafilm om ikke-konflikten mellem perkere og jødiske perkere på støtten til understøttelse af det falske narrativ der får våbenkontrakterne til at fortsætte indtil Messias dukker op igen

Cat Girl
Cat Girl
11 days ago

Never forget at krigen startede med forrædernes krigserklæringer mod befolkningerne under lockdowns og tvangsinjektioner i 2020, som også nåede folketingets 1.behandling, kun afværget af de vågne danskeres massive og konstante demonstrationer i København, som viste at tinget let kan skræmmes og helt lukkes ned af danskerne, hvis de vil

Her historiske øjebliksbilleder fra yderst hårdt ramte Australien:

THEY’RE TRYING TO MEMORY HOLE ALL OF THEIR CRIMES
https://www.bitchute.com/video/50NJffo9pZAU/

Escape From Zombie Island
Escape From Zombie Island

Nielsen
Nielsen
11 days ago
41
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x