6
apr
Seneste opdatering: 7/4-24 kl. 1319
110 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Israelske grænsesoldater: “7 oktober 2023 var et inside-job”

Jeg har hidtil og af mange grunde holdt mig fra emnet “Israel-Hamas krigen,” men efter nu et halvt år, tegner der sig et stadig tydeligere billede af, hvad der foregår. Jeg har hele tiden syntes, at beskrivelsen af selve dagen Hamas angreb, var for usandsynlig til at være sand. Israelske grænsesoldater har bestyrket mig i den antagelse, og i denne helt nye dokumentar, både ser og hører vi, hvordan verdens måske bedst bevogtede grænse tager sig ud. Hvor godt bevogtet er den normalt? Ikke så helt lidt.

Allerede efter ti minutter er man klar over, at Hamas’ angreb ikke kan være foregået som medier og politikere har fortalt. Der stikker noget under, der gør historien mere kompliceret end som så. Det har krævet samarbejde fra israelsk side. Der er alt for mange faktorer, der gør den officielle beskrivelse aldeles utroværdig.

Filmen ‘October 7 Was An Inside Job’ af John Hankey virker ikke som en professionel dokumentar. Den indeholder privaterier, som ikke er professionelle, men til gengæld er den fuld af overbevisende videomateriale og vidnesbyrd, der vidner om Nethanyahu-regeringens indblanding i angrebet.

Nethanyahu’s Union of Right-Wing Parties Jewish Home, Tkuma og Otzma Yehudit har blandt andet financieret Hamas med angiveligt milliarder af dollars til våbenkøb, og Hamas har altså givet disse partier et alibi for at starte en krig mod Gaza, der hidtil har kostet 33.019 palæstinensere livet, heraf 13.000 børn. Mindst 60 procent af Gazas bygninger er ødelagt, det er tydeligvis ikke meningen, at nogen arabere skal komme tilbage hertil.

Nøgterne venner af Israel kalder det stadig mere for “et folkemord og en etnisk udrensning,” og uanset hvem der foretager folkemord, så er det ikke noget der kan støttes af mig. Ingen folkemord er bedre end andre. Holocaustoverlevere i Israel kalder Nethanyahu “værre end nazisterne,” og ser man israelske aviser ved man også, at mindst halvdelen af befolkningen ikke støtter det barbari, der foregår nu.

Filmen har også påstande, jeg ikke kan vurdere. F.eks. at 94% af de dræbte israelere 7 oktober, blev dræbt af den israelske hærs tanks og kamphelikoptere. Man ser ganske vist optagelser fra en kamphelikopter, der med missiler dræber gæster på den kendte musikfestival. Sandsynligt er, at en hel del blev dræbt af IDF, hvor imod de “spottere”, der bevogtede grænsen, hvis militære beskyttelse forsvandt, blev dræbt af Hamas, der efter filmens påstand ikke var ude efter at slå civillister ihjel, kun militære og kun at tage gidsler de kunne handle med.

Er det virkelig tænkeligt, at Nethanyahu og Mossad ville ofre 1200 israelske liv for at have et påskud til at indlemme Gaza i Israel, smide 2 mio. palæstinensere ud og snuppe deres olieforekomster? Det ville i så fald ikke være første gang i verdenshistorien, det skete.

USA er ved at opføre en midlertidig havn i Gaza “til nødhjælp.” Den er færdig om to måneder, mens folk sulter i dag. Jeg tror, den er beregnet til evakuering af befolkningen.

Men vurder det selv. Jeg synes, billederne viser, at der er store huller i den officielle historie. Ikke mindst hvad angår muligheden for overhovedet at kunne overskride en så voldsomt bevogtet grænse. Man må nødvendigvis anfægtes af en del af det, man ser, også set i lyset af, at Gaza foruden Ukraine, er et af de steder, en storkrig kan starte, og Israel er altså en nation med mellem 80 og 400 atommissiler, og de vil bruge dem, hvis et konventionelt nederlag truer, hvad det i dag med naboernes styrke sagtens kunne. Det hedder The Samson Option.

Her er det meningen, man skal se billederne, ikke høre så meget på mig, der i virkeligheden forlod evighedskrigen “Mellemøstkrisen” for mange år siden af bare opgivenhed. Jeg vil blot ikke bindes for store løgne på ærmet af de i forvejen hæmningsløse politikere og medier. Der er en grænse for, hvor idiotiske, de kan betragte os.

Israeli forces shot their own civilians, kibbutz survivor says

To israelske grænsesoldater

Netanyahu ordered the Israeli military to STAND DOWN for 7 HOURS during the Hamas invasion.

Former IDF Commander: ISRAELI GOVERNMENT Has Gone Rogue and is Killing It’s Own People

3.7 12 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

110 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Margrethe
Margrethe
25 days ago

Jeg holder ikke med nogen af parterne. Vi skal holde op med at gøre alle andres konflikter til vores egne. Vi er i forvejen ved at sivebløde ihjel af 117 andre påtvungne grunde.

H.P.
H.P.
25 days ago
Reply to  Margrethe

Lige mine ord. Det er os så inderligt bedøvende ligegyldigt om negre, arabere eller jøder slår hinanden ihjel af utallige grunde. Det helt store problem er at vi har tilladt dem at komme ind i europa for de tager deres konflikter med sig.

Mads kering
Mads kering
23 days ago
Reply to  H.P.

Man kan tage negeren ud af junglen. Men man kan ikke tage junglen ud af negeren!

Marcus
Marcus
25 days ago
Reply to  Margrethe

Just got a bit of blue sky, and 9, 10 airplains spread chemtrails. So now there is no more sun.
Is it possible to send a public letter to “Miljøministeriet” and ask a public answer regarding the chemtrails?
Or…we just look up…see what is happening and then go back to Netflix?

Marcus
Marcus
25 days ago
Reply to  Marcus

Do you know if somebody tried this before?
I know that roles are changed now…from public servents, politicians are now masters of the land.
But, if we don’t learn to unite and react when they pee on us…then we will have the same fate as pigs in the slaughter house.
100 years ago, in all Europe milions died fighting for the rights we have today.
Very soon we will be again serfs, if we sleep.

Film, fotos og lyd kan manipuleres 100%
Film, fotos og lyd kan manipuleres 100%
25 days ago
Reply to  Marcus

At angrebet 7. oktober lykkedes, er på nettet blevet forklaret med at Hamass havde held med at holde forberedelserne hemmelige, at vagttårnene blev sat ud af spillet som det første, at der aldrig før var sket et sådant angreb, at kibbutserne havde slækket på bevogtningen, og at der havde været fredeligt i det område i flere år, så en vis søvnighed og feriestemning havde indfundet sig. I de små parcelhus-kvartererne sov næsten alle kl. 5 om morgenen. Ingen vagthunde gøede, ingen sirener gik i gang. De små byer havde forsømt hjemmeværnet. Ingen patrulje var ude, ingen droner var oppe. Selvom… Read more »

Marcus
Marcus
25 days ago

Abraham….Isaac…Ishmail… De er i krig fra bibelens glemte tider. Lige som i dag. De er familie. De hedder hinanden med passion. Isaac ville have Ishmail død. Ishmail ville have Isaac død. Jeg ikke ville involvere mig i den konflikt. Ikke er min konflikt. Og, til sidst…jeg ved ikke hvis det du påstå er lige som alt skete den der. Har du været i området da alt skete? Er vi sikker at Hamas ikke har venner i Mosad? Eller omvend? Jeg har set flere år tilbage en lille film optaget med skjult kamera. Netaniahu og en flok judaiske fundamentalister. De sager… Read more »

Marcus
Marcus
25 days ago
Last edited 25 days ago by Marcus
Anders Bo
Anders Bo
25 days ago

Steen er blevet jødehader lige som Lone.

Marcus
Marcus
25 days ago
Reply to  Anders Bo

Læs Talmud. Som ikke-jøder, der er ingen grund at tro du kan være ven med dem som laver alt i følger Talmud.
Når du er overbevist om det, der ikke er hadet som definer følgeslet. Der er instinktiv at ville beskytte dig selv og dem som dig.
Det samme er gyldig for Koran,

Last edited 25 days ago by Marcus
Anders Bo
Anders Bo
24 days ago
Reply to  steen

Hvor mange jøder i Danmark, vil have Talmud sidestillet med Grundloven for at kunne udøve overhøjhed over alle andre?
Hvor mange muhamedanere i Danmark, vil have koranen sidestillet med Grundloven for at kunne udøve overhøjhed over alle andre?

Muhamedanerne har ALTID været, og vil ALTID være en P E S T I LÆ N S for alle andre – også muslimerne!

Anders Bo
Anders Bo
24 days ago
Reply to  Marcus

Fundamentalistiske jøder er introverte.
Fundamentalistiske muhamedanere er ekstroverte.

Er det fordi du ikke kan, eller fordi du ikke vil forstå forskellen!

Marcus
Marcus
25 days ago
Reply to  Anders Bo

Light-dark
Cold-warm
Good-evil
Sanity-craziness
Kind-savage
Love-hate
Trust-fear

These things are in our blood.
Your reaction is according to external events and stimuli.

H.P.
H.P.
24 days ago
Reply to  Anders Bo

Har du nogensinde hørt om goodwins lov ,(efterhånden) Som længden på en online-diskussion vokser, vil sandsynligheden for en sammenligning med Hitler eller nazisme nærme sig 100 %.”.
Du mener altså at Steen er Hitler himself, nazist osv.. ?
Du har hermed diskvalificeret dig fra enhver yderligere debat om emnet.

Anders Bo
Anders Bo
24 days ago
Reply to  H.P.

Sikken en fin stråmand du strikkede mig dér, smartaCe!, hvor mange big baller brugte du?
Hvordan skulle jeg mene Steen var Adolf, når han har giftet sig med Lone, og derfor har måtte konverterer til iSlam???

Din sidste linje glæder mig USIGELIGT. For nu ser jeg frem til – livet ud – ikke at skulle døje med/lide under dit lavintelligente nonsens under mine velanbragte kommentarer.

Af hjertet TAK! :-*

Lone Nørgaard
Lone Nørgaard
24 days ago
Reply to  Anders Bo

Kære Anders Bo, Klap lige hesten. Hverken Steen eller jeg er jødehadere, og jeg sympatiserer med de israelere, der går på gaden og kræver Netanyahu fjernet. Prøv at holde tungen lige i munden. Hamas-angrebet var et false flag i den globalistiske mafias dagsorden, og vi skal stå last og brast med civilbefolkningerne over hele kloden mod the global banksters. (https://newspeek.info/okkultokratiets-redskab-false-flag/) Paul Cudenec (Winter Oak) Speaking at the Real Left Conference Det er vigtigt at sige højt og tydeligt, at et enkelt verdensomspændende kriminelt netværk, kriminokratiet, bag kulisserne kører alt fra WEF til WHO, FN til EU, BlackRock til Verdensbanken –… Read more »

Film, fotos og lyd kan manipuleres 100%
Film, fotos og lyd kan manipuleres 100%
24 days ago
Reply to  Lone Nørgaard

Hvorfra véd Lone at Hamass angrebet var et false flag? Og
kan lille Danmark overkomme at stå last og brast med 200 andre
landes befolkninger? DK er ca. 1/3000 af jordens overflade. Og
f.eks. Rusland er 400 gange større. Vi er enige om at det er slemt
at en del danske politikere har meldt sig ind i WEF og ligger på
maven for WHO, FN og EU mv. Politikere som Lars Ulykke, Troels,
Ida Auken, Brian M. med flere.

Anders Bo
Anders Bo
24 days ago

Se mit svar til den, og bliv klogere på dens “karakter?

Anders Bo
Anders Bo
24 days ago
Reply to  Lone Nørgaard

Jeg høre din stemme udtale “kære” & “venlig”. Dem der stopper Netanyahu nu, er som MINIMUM indirekte medskyldig i massemord næste gang Hamas går amok i BLODRUS. Du benægter – 13. marts* – Nazitysklands industrialiserede massemord – der indtil Pfizisk Pharmageddon var verdenshistoriens største – på egne uskyldige borgere! Husker du i ´94, da du havde forklaret 2 x 05 og 1 x 03, jeg ville dumpe i Engelsk B, de sad – SKADEFRO! – og ventede på mig som selvstudent? Du blev HELT-OG-ALDELES-BALSTYRISK-R A S E N D E da censor ikke ville lade dig gå længere ned end… Read more »

Film, fotos og lyd kan manipuleres 100%
Film, fotos og lyd kan manipuleres 100%
25 days ago
Reply to  Marcus

Chemtrails, er det ikke bare striber af iskrystaller
der opstår i fugtig luft når et jetfly flyver igennem ?

Marcus
Marcus
25 days ago

Contrails…condens … forsvinder i max 3 minuter
Chemtrails…chemicals…på Doppler radar eller høj højde vejret stationer (ballon med kamera) du kan følg chemtrails produceret over Denmark indtil de gå over Polen eller Hviderusland. De spreder på ekstrem store arealer i stratosfære.

Anders Bo
Anders Bo
24 days ago
Reply to  Marcus

Har du overvejet, at kigge på himlen, med et stoppeur i hånden?
Eller er det ALLE fly! 😀

Anders
Anders
24 days ago
Reply to  Anders Bo

Stoppeure er umulige at opdrive.
Kan et stopur mon bruges?

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
25 days ago

Ikke onde jøder men FN der planerede og gennemførte angrebet på Israel den 7. oktober, bevises også af de mange hundrede døde FN NGO’er allerede i de første timer efter Israels angreb på Hamas, viste sig at være en blanding af FN’s NGO’er og Hamas i et sammensurium af islamisk ondskab. FN kommer også at angribe Danmark alle de andre nordiske lande, ingen tvivl om det, hvor er PET hvor er SÄPO hvor er den militære efterretningstjeneste, glimrer helt ved sit fravær, snart står alt i flammer, Israel er ikke et isoleret tilfælde, hvad der gælder for Israel, gælder også… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
24 days ago

Mon ægteparret Lone & Steen antager jøderne hjalp Nazityskland med Det Industrialiserede Massemord På Egne Uskyldige Medborgere for at få omverdenens medfølelse efter WWII?

Ham der gerne vil standse ulykken
Ham der gerne vil standse ulykken
24 days ago
Reply to  Anders Bo

Tænker ikke at du kender til haavara aftalen aka the transfer agreement?

Altså aftalen mellem nazisterne og zionisterne om at fordrive jøder fra Tyskland og bosætte dem i Israel.

No conspiracy needed, det er veldokumenteret alle steder, bare ilde talt om og sjældent hørt om.

Ole
Ole
25 days ago

orfærdeligt at vi sandsynligvis får en stor del af affaldet herop, fordi Israelerne ikke gør jobbet ordentligt.
INGEN vil have pestilenserne. INGEN!

Anders Bo
Anders Bo
25 days ago
Reply to  Ole

Du bliver ikke inviteret med til brylluppet!

der Adler
der Adler
24 days ago

Der er flere ting der undrer mig. Det er en kendsgerning, at Israel har et af verdens dygtigste efterretningsvæsener, hvordan kan man så tage dem med bukserne nede? Hvordan kan Hamas lave de lange og komplicerede tunneler som de har gjort, uden at Israels kontakter i Gaza striben har observeret noget, og meldt tilbage? Nogle af tunnelerne er så høje, og beklædt med beton sider, så en bil kan køre derinde, hvordan får man betin siderne ned hvor de skal være, og hvordan får man jorden væk, uden at israelerne opdager noget? Det er mig ubegribeligt. Og iøvrigt, palæstinenserne ligger… Read more »

Film, fotos og lyd kan manipuleres 100%
Film, fotos og lyd kan manipuleres 100%
24 days ago
Reply to  der Adler

Israel har da vidst det med tunnellerne, men hvad kunne
de gøre ved det? Ud over at bombe dem i ny og næ. Nu hvor
de prøver at ødelægge dem alle, med havvand eller bomber,
kritiseres de af FN g Biden etc. Israels efterretninger har
flere gange været meget fejlagtige, f.eks. i 1973.

Cat Girl
Cat Girl
25 days ago

GEDANKEN ÜBER DEUTSCHLAND – THOUGHTS ABOUT GEMANY
https://www.bitchute.com/video/vy4mAzTUfmxE/

Dan Christensen
Dan Christensen
25 days ago
Reply to  Cat Girl

Now these filthy huns get a taste of their own medicine. For centuries the Germs have pestered their neighbouring countries with their primitive imperialism – let them now pay reparations for the next couple of centuries. They have paid absolute nothing back to Denmark until now, for the destructive harm committed through centuries.
Aa a minimum they should give up their unlawful occupation of southern Slesvig.

Marcus
Marcus
25 days ago

In this moment, conflicts inside Europe between Europeans during the history,
are not important.
We are now at a point of European death danger.
Let’s solve the bigger problem first, and after we can argue.

Dan Christensen
Dan Christensen
24 days ago
Reply to  Marcus

Den europæiske dødsfare er dannelsen af EU. Denne infame fascistiske organisation er intet andet end nazismens genopstandelse i forklædning. Tyskland og Frankrig sidder hårdt på EU og har allerede delt Europa mellem sig. Alt nord for alperme er tysk territorium – alt syd for alperne er fransk ejendom. Hvorfor skulle de to førende nazistater i Europa føre væbnet krig med hinanden og resten af Europa, når de kan beherske hele kontinentet med bureaukrater bag computerskærme? Med tiden bliver Danmark ædt op af frådende tyske bueraukrater, som vil tyvstjæle den del af Danmark de ikke fik med i 1864. Så skal… Read more »

Oslo/Norge
Oslo/Norge
25 days ago

Jeg får ikke sett denne filmen før i kveld, men jeg skal se den. En umiddelbar betraktning: Hvis dette faktisk var en hendelse av typen «Let It Happen On Purpose» eller endog «Make I Happen On Purpose» er det slett ikke sikkert at statens formelle ledelse var orientert på forhånd i det hele tatt. Hele prinsippet med «dyp stat» går langt forbi det faktum at det permanente byråkratiet har stor makt og kan ønske en annen politikk enn de valgte politikerne, det er snarere så at et eller annet kontor som knapt noen har hørt om (og som neppe har… Read more »

Oslo/Norge
Oslo/Norge
25 days ago
Reply to  Oslo/Norge

Hankey gjentar «Mossad» hver eneste gang han henviser til mulige israelske konspiratører men Israel har en militær etterretningstjeneste som kalles Aman og som har mye større ressurser enn Mossad. Aman sorterer under forsvarsministeren, dette i motsetning til Mossad som sorterer direkte under statsministeren. Like etter 35 minutter sier Hankey noe som jeg finner fullstendig usannsynlig og nærmest sinnsykt, nemlig at det etter hans syn antagelig var «færre enn 50» fra Hamas som deltok i angrepet fra Gaza inn i Israel…! Epilogen er Rothschild, Rothschild, Rothschild og litt Balfour. Denne filmen er absolutt interessant men jeg velger kritisk distanse, når dét… Read more »

Folkeudskiftning=folkemord iflg. FN 1963
Folkeudskiftning=folkemord iflg. FN 1963
24 days ago
Reply to  steen

Hvad med det folkemord på danskerne som der
længe har været lagt op til?

Folkeudskiftning=folkemord iflg. FN 1963
Folkeudskiftning=folkemord iflg. FN 1963
24 days ago
Reply to  steen

Længe før 2040, måske allerede om to-tre år, kan
det begynde at gå løs for alvor. “Svenske” tilstande
kan vi have allerede om to-tre år. En slags hverdags-
terror med knivstik og vold m.m. er begyndt, og listen
over danskere som er dræbt eller invalideret af de
importerede berigere er meget lang. Hvortil kommer
andre konsekvenser af indvandringen, herunder et
stigende skattetryk og voldsomme nedskæringer på
hospitals-området osv.

Folkeudskiftning=folkemord iflg. FN 1963
Folkeudskiftning=folkemord iflg. FN 1963
24 days ago
Reply to  steen

Du har sikkert ret i at danskerne ikke kommer
i mindretal før om 15-20 år, men når 179 plus et
par tusind journalister og kønsforskere kan udnytte og
undertrykke danskerne, så kan en million indvandrere
nok også. Og den sidste undertrykkelse vil antagelig
blive endnu værre. Og danske byer kan sagtens blive
krigszoner om kort tid, ligesom Malmø og Stockholm
osv. er blevet det.

Preben Møller Jacobsen
Preben Møller Jacobsen
24 days ago

Fuldstændig korrekt – vi skal ikke glemme at EU-diktaturet 2018 på TV meddelte: “At der vil ankomme 60 mio. muslimer til EU i tiden fra nu (2018) frem til senest 2050 til fordeling i medlemslandene. De skal ikke arbejde kun forbruge, de skal tildeles samme sociale ydelser som de enkelte landes befolkninger ligesom gratis boliger samt gratis adgang til hospital og undervisning”.
NB: Mette Fup meddelte på TV 2022 ” Vi mangler boliger vil derfor iværksætte nybyggeri af 20.000 nye boliger.”. Mon ikke disse 2 begivenheder har noget tilfælles?

Oslo/Norge
Oslo/Norge
24 days ago
Reply to  steen

Problemet med såkalte konspirasjonsteorier er gjerne at de begynner et sted der alle fornuftige folk bør kunne kjenne seg igjen men så har en tendens til å fortsette ut i det paranoide…derav begrepet «Rabbit’s Hole».

Hvorvidt jeg vet mer eller mindre enn deg om det ene eller andre skal være usagt men vi har kommunisert pr mail ihvertfall 2 ganger: først 30 november 2019 om en mindre feil i en artikkel og så 9 april 2020 om det mulige motivet bak drapet på en ung svenske i 2000.

Anders
Anders
25 days ago

7 oktober var orkestreret af mørke kræfter i Israel. At påstå andet, er intellektuel dovenskab.

https://www.aljazeera.com/news/2024/4/5/irgc-warns-israel-attacks-wont-go-unanswered-as-iran-marks-al-quds-day

Film, fotos og lyd kan manipuleres 100%
Film, fotos og lyd kan manipuleres 100%
25 days ago
Reply to  Anders

Der findes vel også dem som mener at amerikanerne selv arrangerede Pearl Harbour, og at den japanske ledelse selv sprængte atombomberne, så den havde et alibi for at overgive sig på ærefuld vis. Og der skal nok være et par stykker som mener at Polakkerne, russerne, de norske og franske selv bad tyskerne om at overfalde deres lande. Er man verdensfjern og naiv nok, kan man jo tro på hvadsomhelst. Har man læst bøger om hvordan tåbeligheder, utrolige svigt og efterretningsvæsner der kiksede fuldstændig, véd man også at mennesket har en fantastisk evne til blindhed overfor indlysende faresignaler. Da “Titanic”… Read more »

Anders
Anders
25 days ago

Som sagt: Intellektuel dovenskab.
Men tro du blot på hvad som helst.

Dan Christensen
Dan Christensen
25 days ago

Det var også amerikanerne som selv arrangerede deres ulovlige oprør mod deres lovlige konge af England, fordi de ikke ville betale beskyttelsespenge til deres engelske beskytter.
Amerikanerne holdt på kolonisternes “folkenes selvbestemmelsesret” og ikke på Englands “territoriale integritet”.
På halvøen Krim i dag holder amerikanerne på “Ukraines territoriale integritet” – ikke på det russiske flertals “folkenes selvbestemmelsesret”.
Når moral er godt, er dobbeltmoral dobbelr så godt = “yankies stink”.

Oslo/Norge
Oslo/Norge
25 days ago

Hvem har noen gang hevdet at USA bombet sin egen flåte i Pearl Harbour?

Det mange sier og som virker plausibelt er at Roosevelts administrasjon var klar over at japanerne ville angipe og valgte å ikke advare admiral Kimmel og general Short, motivet for dette valget kalles «Casus Belli».

De andre eksemplene dine avstår jeg fra å kommentere men ærlig talt: Hvorfor ikke velge deg et fast nick og holde deg til dét?

Hvor mange forskjellige pseudonymet har du brukt her på Snaphanen?

Ham der gerne vil standse ulykken
Ham der gerne vil standse ulykken
24 days ago

Hvem pokker tror at japanerne selv sprængte atombomberne, vel blot nogen som vil skabe splid imellem folk som er ved at vågne op? Og er du så uddannelsesskadet fra folkeskolen at du tror at de gav op bagefter? Japanerne gav ikke op efterfølgende, kun i nyere-vestlig historie, istedet ville de faktisk kæmpe videre, men gav op da Rusland sagde at de også ville gå ind i krigen mod dem hvis de fortsatte. Pearl harbour er blevet bevist som værende noget USA kendte til forud for, det kom frem i freedom of information act her for et par år siden mener… Read more »

Viktor børge
Viktor børge
25 days ago
Reply to  Anders

Siden hvornår er Aljazeera blevet et sandhedsvidne?

Anders
Anders
25 days ago
Reply to  Viktor børge

Hvor har jeg sagt det?
Men de er en part i misæren og de (Iran osv.) har deres intentioner. Og dermed er de værd at holde øje med.
Israel er også en part og er absolut heller ikke et sandhedsvidne. Deres intentioner udfoldes løbende, eksempelvis med folkemordet på palæstinenserne.
Regningen udebliver nok ikke.

Ole
Ole
25 days ago
Reply to  Anders

Forårsrengøring er en god ting, bare de ikke fejer skidtet op på vores gulv, hvor der er rigeligt i forvejen.
INGEN vil have pestilenserne, slet ikke deres arabiske naboer.

Anders
Anders
25 days ago
Reply to  Ole

Og blandt andet derfor, afsætter Israel dem gerne i eksempelvis Europa. Dem de ikke dræber.
Har man kendt mage…

Folkeudskiftning=folkemord iflg. FN 1963
Folkeudskiftning=folkemord iflg. FN 1963
24 days ago
Reply to  Anders

Israel sender dem ikke herop, det er Chrborg
der inviterer dem, eller ligefrem henter dem. (Er
Anders og Anders Bo samme blogger?)

Hvordan kan det være at nogen citerer de tal
som Hamass “oplyser”, som om det er præcise
tal ? De er vist lige så misvisende som de officielle
tal fra DKs statistik ang. migranter/asylanter mv.

Anders
Anders
24 days ago

Jeg tror at du støder Anders Bo 🙂
Hvad med om du selv stod frem med navn, din formummede skælm.

Fru Olsen
Fru Olsen
24 days ago
Reply to  Anders

Det er det debile EU, der vil hente dem, og Biden vil grine. Luther skrev, at muhammedaneren gør sit indtog i Europa som straf over os, og det havde han ret i. Jo mere vulgært og ondt det hele bliver, og jo mere Gudsfjendske nationerne bliver, jo flere vil der vælte ind. Det er ikke Israels skyld, men de skulle aldrig have givet afkald på Gaza, og de skulle have bombet det fladt for måneder siden! Selv saudi arabere ønsker, at Bibi vil udrydde dette folk, og lær lidt historie, fx hvorfor Libanon smed 300.000 af disse voldelige og morderiske… Read more »

Anders
Anders
24 days ago
Reply to  Fru Olsen

Mener du også at Bibi skal udrydde dette folk?

Fru Olsen
Fru Olsen
24 days ago
Reply to  Anders

Og du tror på al Jazeera? Har du været udsat for massiv shedding, Anders? Siden hvornår er folk begyndt at tro på dem, der nærmest har patent på løgn og terror og mord?? Siger ordet ‘taqqiyah’ dig noget?

Anders
Anders
24 days ago
Reply to  Fru Olsen

Jeg tror på Irans intention, som beskrevet i artiklen.
Har du læst den? Det lyder ikke sådan.
Det skader kun den ubefæstede sjæl, at læse information som man ikke er enig i, eller finder frastødende.

Flere lande får atomvåben, det er ildevarslende
Flere lande får atomvåben, det er ildevarslende
24 days ago

EU lovede i 2018 at mindst 60 millioner muslimer/islamister
skulle transporteres til Europa (og Skandinavien). Ligner det
ikke et livsfarligt kæmpeangreb på vores sikkerhed, økonomi,
kultur og fremtid? (Mange svenskere er nu fanget i deres egne
hjem, fordi de knap tør gå ud, eller ikke tør lade deres børn lege
udendørs. Mange tør heller ikke tage til stranden, i skoven eller
hen til forsamlinger) (Nogle gange hjælper det ikke at blive
hjemme, pga. indbrud, hjemmerøvere, påsat brand eller
bombesprængninger)

Den Europæiske Dårekiste
Den Europæiske Dårekiste
24 days ago

De fleste gidsler / jøder blev skudt af de israelske sikkerhedsstyrker. Et ubehageligt faktum, men se fx. Scott Ritter om emnet.

Israel begår folkedrab og angriber bevidst hjælpearbejdere for at sulte palæstinensere ihjel.

PS Steen er ikke jødehader men forholder sig kritisk til faktum, kan man ikke tåle det så find et andet forum.

Last edited 24 days ago by Den Europæiske Dårekiste
Fru Olsen
Fru Olsen
24 days ago

En totalt vanvittig kommentar, og her er det omsonst at komme med modargumenter. Du agerer som tyskerne op til Krystalnatten. De troede også på Hitlers udtalelser.
Tag du da bare ned og hjælp de ‘stakkels palæstinensere’. Lad os se, hvor mange dage de lader dig blive i live.

Anders Bo
Anders Bo
24 days ago
Reply to  Fru Olsen

Jeg tror vi spiller tiden på den…

Sønderjysk Kaffebord
Sønderjysk Kaffebord
23 days ago
Reply to  Fru Olsen

Tja, måske Krystalnatten var berettiget. Bare en tanke.

Torstein
Torstein
25 days ago

Akkurat som 9/11 i 2001 da World Trade towers ble angrepet av den amerikanske staten selv for å sette i gang sin War Against Terrorism, A False Flag Operation.

trackback

[…] mener som tidligere skrevet, at meget taler for, at 7 oktober var et false flag angreb. Historien har masser af krige, der er startet på den måde, og mener man noget andet, så må man […]

trackback

[…] **** Var 7. oktober et teater? […]

Flemming Lau
Flemming Lau
24 days ago

Man er på vagt i 75 året for Israels genrejsning og 50 året Yom Kippur slaget i 1973. Det var Israel ikke, hvorfor? Islamisk våbenhvile varer kun 10 år. Sidste konflikt med Hamas var i 2014, så en konflikt var at vente. Sandheden vil komme for en dag. 15 000 arbejdere fra Gaza tager hjem fra arbejde i Israels kibbutzer torsdag d 5 okt for at holde fredagen hellig. Lørdag d 7 okt vender 3000 fra Gaza tilbage i et infamt ærinde. Hvorfor har man overhovedet givet arbejds visum til 15 000 arabere fra Gaza, og 200 000 arabere fra… Read more »

Ole Ørslev
Ole Ørslev
24 days ago

Du har da vist ikke set HAMAs egne videor og praleri af voldtægt, tortur, drab og kidnapninger? Og hvordan er de resterende gidsler kommet til GAZA? Selv FN har måttet indrømme at de har fingrene i fedtefadet! Men den er jo også blevet en forening af diktaturstater. Og videoerne af bøsser arabere smider ud fra højhusene? !40 milliomer arabere mod 11 milioner Israelere? samtlige arabiske diktatuer mod en lille demokratisk stat. Der ovenikøbet holder valg midt under en krig? Hvis jeg var dig ville jeg se at få spidste min pen og skrevet Israelerne en uforbeholden undskyldning for at fremme… Read more »

Nielsen
Nielsen
24 days ago

Jeg har har den opfattelse, at det lignede “angerebet” på Crapitol Hill.

Epson Grand
Epson Grand
25 days ago

“Let both grow up together until the harvest…”

DK er en bananstat og politisk galeanstalt
DK er en bananstat og politisk galeanstalt
24 days ago
Reply to  Epson Grand

Ole mener at INGEN vil have dem fra GAZA. Og det er
nok rigtigt, stort set. Men Pernille Weis fra K vil dog gerne
have ti millioner afrikanere og arabere til Danmark. For det
har vi plads og råd til, siger hun.

Film, fotos og lyd kan manipuleres 100%
Film, fotos og lyd kan manipuleres 100%
25 days ago

Nu må vi jo ikke glemme, at med kunstig intelligens kan
man nu fremstille videoer der viser lige nøjagtig det man
vil have dem til at vise. Vi kan ikke længere stole helt på
videoer og fotos. Allerede for 75 år siden brugte man
filmtricks, så små figurer og dukker på film kom til at se
ud som var de 25 meter høje. Der er også dem der mener
at de to tårne i USA blev bombet af amerikanerne selv,
selvom der er masser af indicier/beviser for at det var
arabiske fanatikere de fløj fly ind i skyskraberne.

Fru Olsen
Fru Olsen
24 days ago
Reply to  steen

Der foregår en dæmonisk massepsykose over hele verden, som med vaccinen, men jeg havde ikke lige forventet, at du ville antage samme synsvinkel som antifa, pro-Hamas folk (demonstranterne) og som Lone Nørgaard. Sidstnævnte har tit på sin blog skrevet, at “hun ved snart ikke, hvad hun længere skal tro – døm selv”, og hendes forvirring er åbenlys. Man skal ikke lade sig drive hid og did som en gummibåd på havet, og det er klart, at man kan vinkle historier og opnå en hjernevaskende effekt. Det overrasker mig virkeligt, at du lader dig manipulere, Steen. Lad mig minde om Jihadwatch.… Read more »

mackety
mackety
24 days ago
Reply to  Fru Olsen

Jeg har været pro israel i årtier og har tilbragt en del tid I Israel omkring årtusindskiftet, men Netanyahu lod masken falde med pfizer vaccinerne og demonstrerede at han gerne myrder sine egne, så da Hamas angreb og fik lov at holde på I mange timer uforstyrret, var min fuldstændig umiddelbare tanke, at de havde fået fri passage. Hvis du som jeg vidste hvor lille Israel er og hvor kort tid det ville tage for hærenheder at nå dertil, så ville du tænke det samme.

Rigtig mange Israelere er iøvrigt helt enige med mig.

Fru Olsen
Fru Olsen
24 days ago
Reply to  mackety

Jeg har selv været i Israel, så jeg ved en hel del om det land. Desuden har jeg boet i et jødisk nabolag upstate New York. Har et gedigent kendskab til Israels historie. Det m Pfizer holder ikke en meter, men det beviser, at der foregår en ond massepsykose via løgnemedierne, for hvad med vores egen regering? Ikke alle har vidst, at de multirige i USA har ønske om stor reduktion i verdens befolkning, og at de narrede folk m en vaccine, som ikke er en vaccine. Vesten er hjernevasket til at stole på statsmedierne, og sådan har det været… Read more »

mackety
mackety
23 days ago
Reply to  Fru Olsen

Vores egen regering er ikke et hak bedre. Men hvis du virkelig tror, at vores regering i Danmark og Israels regering ikke vidste hvad de gjorde, så er du virkelig ikke særlig kvik. Få hovedet ud af røven og forhold dig til virkeligheden.

Film, fotos og lyd kan manipuleres 100%
Film, fotos og lyd kan manipuleres 100%
25 days ago
Reply to  steen

Hvem er det som har set de flykaprerne i live?
Dem alle sammen, eller 1, 2 eller tre? Var de tre
fly uden piloter? Hvem kæmpede passagererne
med eller mod på det tredje fly?

Anders Bo
Anders Bo
25 days ago

Forstår du ikke, at Steen ved det var usanerne, og vi snart får brudebillede af Steen og Lone!

Film, fotos og lyd kan manipuleres 100%
Film, fotos og lyd kan manipuleres 100%
25 days ago

På en ferie i Spanien traf jeg engang en hollandsk pige der var jøde. Hun var sød, smuk, venlig og charmerende. Siden den tid har jeg ikke troet på at jøder er det de af arabere, nazister og muslimer beskyldes for at være. På en anden ferie i Italien traf jeg en mand i en tennisklub. Han var jøde, men spillede tennis på samme måde som en dansker, svensker eller englænder. Forfølgelsen af jøder bygger efter alt at dømme på overtro, misundelse eller old- gammel sladder. Eller to grupper har for 14-1500 år siden været i strid med hinanden, og… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
25 days ago

Hvad kalder man en muhamedaner der har en kamel og en ged?

Bifil!

Ham der gerne vil standse ulykken
Ham der gerne vil standse ulykken
24 days ago

Du har tydeligvis ikke læst talmud.

Desuden er den almene jøde ikke et problem, ligesom den almene kristne ej er det.

Men kigger du på zionister/talmudister og Vatikanet kan vi nok begge to hurtigt finde ting som vi ikke bryder os om – at nyttige idioter så vælger at forsvare det hele når man taler kritisk om toppen er som hvis du gik i det røde felt fordi man talte negativt om Mette, hun er jo DIN leder.

Film, fotos og lyd kan manipuleres 100%
Film, fotos og lyd kan manipuleres 100%
24 days ago

Det er mig bekendt et stort flertal af jøder som ikke
er zionister eller talmudister, og for min skyld kan du
sige hvad du vil om danske politikere. Dem tror jeg ikke
over en dørtærskel. Danskerne flest er ikke fanatiske
med religion eller noget andet, det skulle da lige være
det med co2 og klimaet. Men det skyldes hjernevask.

Ham der gerne vil standse ulykken
Ham der gerne vil standse ulykken
24 days ago

Tror ikke du forstod min pointe.

Folk herinde angriber ikke jøder, de angriber talmudisme og zionisme.

Dit “forsvar” af jøderne er nyttig idioti, som når folk siger islam ikke er et problem fordi de har en flink pizzamand nede på hjørnet.

Den almene jøde er et endnu større offer for talmudisme og zionisme end vi goy’er er.

Film, fotos og lyd kan manipuleres 100%
Film, fotos og lyd kan manipuleres 100%
24 days ago

Man kan vælge mellem most voted, oldest og newest.
Men most voted virker dårligt. De to andre valg byder
på en meget forskellig opsætning som tit er interessant.

Ham der gerne vil standse ulykken
Ham der gerne vil standse ulykken
24 days ago

Ja præcis.
Vi andre taler netop om oldest, som er talmud.
Og newest som er den mulige false flag.
Du taler om most voted som er msm dækningen.

John Rasmussen
John Rasmussen
25 days ago

Pas nu på Steen, at denne blok ikke ender som en bodega. At nogle i ramme alvor mener at Isreal skulle have medvirket til selvdestruktion er bekymrende!

Film, fotos og lyd kan manipuleres 100%
Film, fotos og lyd kan manipuleres 100%
25 days ago
Reply to  steen

Efter de videoer der er blevet vist, kan man krydse
den grænse hvis man har bulldozere, traktorer, dynamit,
raketstyr, tunneller og små svævefly eller rygbårne apparater
til at løfte soldater højt op over hegn og mure. At støtte Hamass
vil være skørt, medmindre det har været et forsøg på at købe
sig til fred. Men er der bevis for påstanden? Er Hamass en
fredelig bevægelse kendt for at skabe vefærd og tryghed i
Gaza?

Fru Olsen
Fru Olsen
24 days ago
Reply to  steen

Det er desværre nok sandt, at Bibi har støttet Gaza, bl.a. med gratis elektricitet og vand, jobs og penge. Det er en stor skam, at han – i et ønske om fred – har gjort dette. Nu bør han se at få ryddet op een gang for alle. Det betyder ikke, at han har givet penge for at få ødelagt og massakreret sit folk, og nu bør I slå hovedet ind i væggen og se, om noget falder på plads! Er det så i virkeligheden IDF, der har rendt rundt i Gaza og har skudt hundred tusindvis af store raketter… Read more »

Last edited 24 days ago by Fru Olsen
Marcus
Marcus
25 days ago
Reply to  John Rasmussen

Israel har været skabt med en bestemt mål.
End Times.

Anders Bo
Anders Bo
25 days ago
Reply to  John Rasmussen

“Bodega-Steen”? 🥳

Henrik Wegmann
Henrik Wegmann
25 days ago

Hvad fanden er det her for en blog.
Hader alle efterhånden jøder???

Anders Bo
Anders Bo
25 days ago
Reply to  steen

Er du konverteret til slam, eller bare blevet kærester med Lone?

Anders Bo
Anders Bo
25 days ago
Reply to  Henrik Wegmann

Steen er blevet jødehader lige wom Lone.

Ham der gerne vil standse ulykken
Ham der gerne vil standse ulykken
24 days ago
Reply to  Anders Bo

Og du lyder som venstrefløjen når de råber racister af folk som taler om islam, dog med den forskel at du som kritisk menneske burde kunne se hykleriet i din handling.

Talmudisme og zionisme er farligt for alle også den almene jøde, disse bruges som skjold mod kritik vha nyttige idioter, ligesom islam bruger offermentaliteten i vesten.

Fru Olsen
Fru Olsen
24 days ago

Nej, nu må I stoppe med at tro på de antikristelige kræfter! Var 2 verdenskrig også et false flag?? Skete det virkeligt? Var det ikke blot i folks fantasi, at der løb tyskere rundt i danske gader? Var det arrangeret af den danske konge? Hvad med de massakrer på europæere, der har været rundtomkring? Bataclan? London bombningerne? Madrid? Var det orkestreret for at skabe frygt, så folk flest ville tage vaccinen? Ja! Der har vi det! Det er noget, de har orkestreret helt siden den franske revolution, for at få menneskeheden til at makke ret nogle hundrede år senere, når… Read more »

Last edited 24 days ago by Fru Olsen
Ham der gerne vil standse ulykken
Ham der gerne vil standse ulykken
24 days ago
Reply to  Fru Olsen

Synes du også folk skal lade sig vaccinere? Fordi hvis “de” vinder så vil historien huske os der ikke fik vaccinen som de onde. Synes det er skræmmende når folk tror at det at lyve om hvad der sker er en ny ting, fordi vi er blevet løjet for ligeså længe som der har fandtes nogen som styrede andre. Nej ww2 er ikke opdigtet eller en false flag, men alt hvad du ved om optakten, selve perioden og efterfølgerne er hvertfald nok løgn hvis du tror at alt “skole historie” er sandhed, hvilket du lidt fremstår som typen der gør,grundet… Read more »

Fru Olsen
Fru Olsen
24 days ago

Jeg var een af de første til at advare mod vaccinerne, og det ved Steen.
Se på historien omkring muhammedanere og spørg så, om det er et fredselskende folk, der bringer trivsel, velfærd og godhed ind iblandt de nationer, de bosætter sig i? Det burde være svar nok.

Ham der gerne vil standse ulykken
Ham der gerne vil standse ulykken
24 days ago
Reply to  Fru Olsen

At være kritisk overfor talmudisme er dælme ikke at holde med islam – hvis du vil agere sådan er du ikke bedre end venstrefløjen med deres enten/eller holdning til alt. Talmudisme er farligt for alle andre end talmudister, selv jøder er ofre for deres handlinger og islam er farlig for alle, også deres egne. Hvorfor SKAL jeg holde med den ene eller anden – jeg vil ikke have at man skærer i børn og lemlæster dem kort tid efter fødslen og jeg vil ikke have en krigsreligion fra østen ind i mit land som ønsker at undergrave og ødelægge alt… Read more »

Anders
Anders
24 days ago

Fin forklaring og sundt standpunkt.
Men alt, alt, ALT for mange nuancer til fru Olsen, tænker jeg.
Hold dig hellere til sort/hvidt og op/ned.

110
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x