19
apr
Seneste opdatering: 20/4-24 kl. 0412
21 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Kriminelle mĂĄ miste statsborgerskabet og sendes ud af landet. Ligegyldigt hvorhen”

“De skal have taget sociale goder fra sig. Indvandringen har fundet sted i denne skala for at rive det nationale fællesskab ned. Der er 62.000 i kriminelle klaner i Sverige, der udelukkende er kommet for at begĂĄ kriminalitet.”

Det var i lørdags den 13.4. Der findes desværre ikke noget lignende Swebbtv i Danmark, selvom vi har  DK Dox tv. Jeg har set det i alle otte ĂĄr, og jeg mĂĄtte blandt andet bede Wilgert tage en tak med til Stockholm til Lars Bern. Det var hans fornuftige ord fra 2020, der gjorde at jeg tøvede med at blive vaccineret. “Vänta nu  lite och se.”

I arrangementet  nu ogsĂĄ en af Sverigedemokraternes bedste, Richard Jomshof, Mikael Jalving og DF eren Mikkel Bjørn, som jeg ikke kendte da jeg i høj grad har forladt Christiansborg som det ligegyldige antechambre til klimakommunisternes teknokrati i Bruxelles og videre til deres globalistiske overlords, det er, og ikke stemmer i teaterdemokratiet længere. Danskere burde efterhĂĄnden lære, at sige “Sverigedemokrater” uden “s” – “Sverigesdemokrater,” som det lyder. Nu har de haft 14 ĂĄr til det efter at de kom i Riksdagen.

Er det os, der vælger vores statsminister?

Vælger vi overhovedet vores statsminister mere, eller skal denne ikke snarere godkendes af disse nye verdensherrer, der arbejder  på Aganda 2030, en ikke-valgt verdensregering og demokratiets død? Jeg tror det ikke. Tror Fanden jeg stemmer på sådan nogle pseudoparlamentarikere, der lyver om alt af nogen betydning, og gladeligt forærer folkestyret bort som om det tilkom dem, at foretage dette skjulte systemskifte.

Det blev et kært gensyn med gamle venner i de smukke lokaler fra 1699, – blandt andet Tordenskjolds hjem- hvor der har været sĂĄ mange fantastiske oplevelser siden 2005 og det allerførste arrangement, der ogsĂĄ handlede om smertensbarnet Sverige. Med Jan Milld og sociologen John Järvenpää pĂĄ mit forslag.

Jeg tog fejl i 2001

Jeg har tit tænkt på, at jeg tog noget fejl, da jeg i 2001 begyndte at skrive om Sverige, men ikke på den måde, næsten enhver bebrejdede mig. Alt hvad jeg forestillede mig, blev meget, meget værre. Jeg fik mere ret, end jeg havde fantasi til at forestille mig, hvilket har lært mig, at man også kan komme bag på sig selv.

Det samme mĂĄ jeg nu tænke om de nuværende emner, jeg beskæftiger mig med. Det er, hvad der kan ske i denne omgang ogsĂĄ. “Hvor intelligent er du, hvis du tager en sprøjte fra en mand [Bill Gates], der har sagt han vil slĂĄ dig ihjel,” spørger Steve Falconer, der i 2013 beskrev alt det, vi oplever nu. (Surviving agenda 2030, minut 19:50).

Jeg gjorde det ikke, ogsĂĄ i dag lader det sig gøre at informere sig om, hvad det nuværende, globale statskup vil med os de næste ti-tyve ĂĄr. Hvis man altsĂĄ vil, og det vil et flertal ikke. Hør f.eks.  Steve Falconer, der bor i Danmark. “Jeg er ikke en profet, jeg har bare læst de forbandede papirer.” Demokratiernes tidligere borgere i romersk forstand, er ved at blive slaver, og højst ti procent har opdaget det.

Ikke mindst tænkte jeg i lørdags på alle de mange arrangementer med Lars Vilks, der første gang optrådte i lokalerne i 2007,  og blandt andet fejrede sin 70 års dag i København. Han er så savnet, at jeg vil gøre mit for at holde hans minde i live. Der kommer givetvis en video af det hele,  den bliver lagt her.

Nogle fotos © Snaphanen.dk. Klik for helskærm.






Lars Vilks’ 70 ĂĄrs dag i Trykkefrihedsselskabet, 21.6.2016, Fem Taler og fotos

Thomas Nydahl skrev om det i Firandet av Lars Vilks

Lars Vilks i København i 2007

Vilks 70 ĂĄr 2016 (3)

4.2 5 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

21 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Cat Girl
Cat Girl
13 days ago

Vældig fin tale. Det centrale må være at forstå hvordan nogle få trillionærer og virksomhederne i samarbejde med de syge i hovedet politiske partier i over 70 år har formået at få os alle til at tro på noget idiotisk i modstrid med alle observationer og få alle til at gå i den forkerte retning, herunder destruere alle vestlige nationer i processen

Peer
Peer
12 days ago

Willgert og Bern har givet mig mange gode timer fremfor skærmen, stort tak til dem.

Dan Christensen
Dan Christensen
12 days ago

I tidens fylde, nĂĄr levevilkĂĄrenegør det umuligt for svenskerne at udholde deres selvskabte udenlandse plager, vil de henvende sig til Danmark og anmode om en genoptagelse af Kalmar-unionen. Bagtanken er at ligesom danskekongen dengang, Erik af Pommern, var en svoren fjende af de holstenske røverbander og den tyske Hansa-mafia, skulle et forenet Skandinavien renses for udenlandske fribyttere og migranter. Danmarks historiske erfaringer med invaderende griske germanere, kunne overføres til bekæmpelse af det ulykkeligt fejlslagne eksperiment med import af islamiske horder. Genopret derfor en moderne udgave af Kalmar-unionen, som standsede de germanske horders kolonisering; da Skandinavien nu Ă­gen er blevet udsat… Read more »

Nielsen
Nielsen
12 days ago

De stupide svenskere er lige sĂĄ dumme som os danskere. Roger Richthoff advarede mod at melde vores naboland ind i Nord Atlantisk Terror Organization.
Mange af os på både venstre- og højrefløjen advarede mod at melde Danmarks befolkning ind i nEUropas forenede staater, som har været et planlagt projekt siden Khlargi. Nationers opløsning er banksters og globalisters middel til at opnå større mammon.

Dragen
Dragen
12 days ago

OT. Danny Kruger MP speech on Excess Deaths 18. April 2024. youtube 13-14 min ialt. A Bridgen sidder i Salen , men bliver ikke nævnt ved navn i talen. jeg spekulerede pĂĄ , om det er resultatet af en oplysning Ed Dowd kom frem med for 2-3 døgn siden i et interview med Greg Hunter fra USA Watch dog. bitchute ialt ca 36 min. Her fortæller Ed Dowd , i slutningen af interviewet , at han nu fĂĄr henvendelser fra dele af erhvervslivet , der gerne vil betale mange penge for de informationer Ed Dowd og hans team ellers forærer… Read more »

Margrethe
Margrethe
12 days ago
Reply to  Dragen

PĂĄ Twitter lagde jeg mærke til, at en “klimabevidst” klagede over, at EU i et eller andet nyt klima og miljøudspil, slet ikke har nævnt problemet med Co2, og hvordan vi reducerer det. Hvis det er sandt, kan jeg godt forstĂĄ klimafrelserens fortvivlelse. Tør vi andre til gengæld vejre morgenluft?. Var løgnen ved at blive lidt for tyk, den meget kvalificerede og veldokumenterede globale modstand, taget i betragtning? Ikke at jeg holder vejret, men vi har lov at hĂĄbe.

Margrethe
Margrethe
12 days ago
Reply to  Dragen
Dragen
Dragen
12 days ago
Reply to  Margrethe

jeg kendte ikke den forening. tak for link.

Nielsen
Nielsen
7 days ago
Reply to  Dragen

Ed Dowd synes som en ærliig afhopper fra Manhattan moneyprinerwatch club. Han handler stadig pĂĄ børsen som jeg forstod. men han har flyttet til Hawai. Jeg ved det rejser mange sprgsm, men sĂĄ mĂĄ du stille dem ham til hm selv. Hvad ville du spørge andre aktieejere om? Jeg kan svare, at jeg har aktier i Ă©t benzinkompagni og Ă©t tobakskompagni (gæt selv hvilket) Og hvis jeg havde rĂĄd, ville jeg investere i samtlige andre oliefirmaer, især gasprom og sælge tobaksaktierne. Desværre er kasssen tom. Og jeg ville nske at det aldrig ville have været muligt, at købe banker. Banker… Read more »

Dragen
Dragen
13 days ago

Ingrid Carlquist kom op med et godt forslag fra salen også ang hjemvendelser. Om at gøre det til en win win win situation. Det bliver gennemgået på hendes og Marias nyhetshelgen .

Dragen
Dragen
12 days ago
Reply to  steen

den er publiceret d 15. april 2024 . den første nyhetsveckan de udkom med lige efter mødet d 13. april

Cat Girl
Cat Girl
13 days ago
Reply to  Dragen

Ligesom at integrere er det noget vrøvl at man kan sortere muslimerne. Enten fjerner man alle ellers ingen

Dragen
Dragen
12 days ago
Reply to  Cat Girl

man mĂĄ jo starte et sted.

Dan Christensen
Dan Christensen
12 days ago
Reply to  Cat Girl

En lille mugplet på rabarbergrøden vil uvægerligt gøre hele grødfadet uspiseligt og grønt med tidens fylde.

Cat Girl
Cat Girl
12 days ago

Netop. Muggen er endda godt kamufleret til at begynde med, da det er mennesker og ikke mug

Ole
Ole
12 days ago
Reply to  Cat Girl

Det er jo sĂĄ let at de ikke ligner os, sĂĄ det er let at sortere kernerne fra avnerne.

Dan Christensen
Dan Christensen
12 days ago

Grundlovens § 77. “Enhver er berettiget til pĂĄ tryk, i skrift og tale at offentliggøre sine tanker, dog under ansvar for domstolene. Censur og andre forebyggende forholdsregler kan ingensinde pĂĄny indføres.”
EU har besluttet at at forbyde distributionen af indholdet af ‘Sputnik’ og “Russia Today”, hvorved EU bryder den danske grundlov. Danmark har hermed ogsĂĄ overtrĂĄdt sin egen grundlovs §77. Der mĂĄ derfor være grundlag for at anklage Danmark for den europæiske menneskeretttighedsdomstol for eklatant brud pĂĄ egen grundlov – eller tillader EU generelt medlemslandende at bryde deres egne grudslove???
Modtrykket til ‘Eundertrykkelsesselskabet’ er naturligt nok ‘Trykkefrihedsselskabet’.

Samuel af Ugglas
Samuel af Ugglas
12 days ago

Ingen har kommit på idén att göra dem som orsakat den svenska förödelsen STATSLÖSA, dvs Carl ESTONIA Bildt, Fredrik Reinfeldt, Stefan Löfven och några stycken till?
Svenska FOLKETS dom kommer de aldrig att fĂĄ!

Viktor børge
Viktor børge
12 days ago

Uden for skiven:
Berlingske “Unge rammes i stigende grad af
kræft. Her er, hvad du selv kan gøre

Tjaa, mĂĄske skulle du have sagt nej tak til Morder Mette`s barmhjertige tvangs-vacciner.

http://educaremm.wordpress.com/
http://educaremm.wordpress.com/
12 days ago

Religionshistoria är någonting mycket intressant att studera?

Den kan förmå minska en fanatism?

En fanatism som kan uppstĂĄ överallt och hos alla? Detta om bara de “rätta” förutsättningarna förefinns och om bara en “riktig, rätt och korrekt” propaganda vill föresprĂĄkas?

DETTA föredrag är mycket informationsrikt:

https://www.youtube.com/watch?v=ZftML6pAv7E&t=7574s

21
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x