25
apr
Seneste opdatering: 25/4-24 kl. 1601
33 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Naomi Wolf: ‘Historiens værste medicinske forbrydelse’  “The beast is in us. Actually the nazis never died, and I have no patience with people, who do not consult the evidences. I would rather clean floors, than participate in the murder of other human beings. I can never publish in legacy media again. I am training with guns, and I am married to my body-guard.”

Johannes Åbenbaring kapitel 20 om Satan og kapitel 13. Naomi Wolf og intervieweren forklarer “Dyret” (The Beast) alleførst i interviewet.

Det er ikke taknemmeligt at påpege. De hovedskyldige, myndigheder og politikere, vil lyve ind i det sidste som Edward Dowd har begrundet med forbrydelsens størrelse. Der er forbrydelser, der er for store, til at blive opklaret, ja til at menigmand overhovedet tror på dem. Det sagde bla. en svensk minister om Palme-mordet. Jeg har måttet høre dette to gange, hvilket sjældent sker, og det skyldes også den brilliante, hollandske interviewer.

De skyldige i alle institutioner ved, at ingen af dem vil overleve hvis sandheden bliver almindelig kendt. Deres tjenere og slaver, medierne, adlyder og følger trop. Det er vigtigt, hvad Naomi Wolf laver, fordi hun havde så stort et navn inden hun kastede sig over sandheden om “vaccinerne” med Pfizer-rapporten.

Begge kommer til at bruge ethvert middel imod dem, der vil afsløre dem. Ethvert! Derfor kan man gribe sig i at tænke, at det at skrive sandheden er at invitere politiet – igen. Men kom venligst denne gang, når jeg er vågnet, og ikke i Gestapo-timen, som Ulrik Høy kaldte den morgen i december 2018. da jeg blev arresteret for at skrive en sandhed.

Da jeg fandt sandheden om Lars Hedegaards attentatmand i en tyrkisk avis år forinden, nøjedes de med at nedlægge navneforbud. Hvad bliver det næste middel totalitaristerne vil forsvare sig med? Det vil med sikkerhed vise sig, for vi ser en optrapning af sanktionerne hele tiden efterhånden som demokrati og borgerrettigheder forrådes af først og fremmest politikerne. Dem alle, der er ingen at stemme på efter dette. (Den kan endnu søges på Google, så længe det varer.)

Vi har ingen intellektuelle, der tør noget når det kommer til stykket

Det næste nærliggende middel bliver svær censur af internettet, som jeg ser Google allerede bruger mod mig. Om et år eller to, bliver det slet ikke muligt at skrive dette. Det er næsten ikke nødvendigt at forbyde – der er igen såkaldt ‘intellektuelle’, der tør skrive det alligevel.

Vi har ingen af dem, der tør noget når det kommer til stykket. Vi der gør, har ikke andet tilbage at miste end livet, derfor vi føler det som en pligt overfor først og fremmest de dræbte og de skadede, men også over for de sørgerlige rester af demokratiet og  mod det globalistiske statskup, vi befinder os midt i. Ingen i Folketinget taler imod det. Ingen i medierne, naturligvis.

I højden hænger de fast i islam, som er importeret fordi det er meningen vi skal hade dem, ligesom de hader os, og det gør de så lydigt. Der er grund til at kritisere islam, men der er først og fremmest grund til at kritisere dem, der har brugt islam som våben imod os. Det handlede om, at skabe kaos, og islam er kun et af de våben der bruges mod nationer og demokratier.

Hvis jeg kunne give interviews og dokumentarer stjerner, ville jeg give dette maksimum, så godt er det. Her er alt, hvad den der insisterer på at forblive borger og ikke slave, behøver vide om den fare de og demokratiet lever i behøver at vide. Det er så fremragende.

Det indgiver en håb om, at ligegyldigt hvordan dette kup imod verdens mennesker vil forløbe, vil der altid være mennesker, hvis modstand ikke kan knuses. Mennesker, hvis hjerner ikke er ødelagt i Michael Nelhs forstand.

For det må vi jo tage i betragtning i dag: Er de feje, udvidende, uintelligente, psykologisk forhindrede eller har de taget intellektuelt skade af vaccinerne via hypocampus? Det er næsten umuligt at afgøre, og de der har taget skade, kan i al fald ikke afgøre det. Til fortrøstning er de nok feje, for det har altid været det almindeligste, selvom vi er nødt til at indse, at 5.5 mia mennesker er “vaccinerede.”

Intervieweren er i særklasse. Læg mærke til den hollandske kanal, det er den samme, der interviewer Pelle Taylor nedenfor.

Michael Nehls: Neuro-Warfare: Engineering Consent for a Totalitarian Future. The global war on humanity’s mental immune system.

The beast henviser foruden til Biblen, til Naomi Wolfs seneste bog Facing the Beast: Courage, Faith, and Resistance in a New Dark Age.

Dr. Campbell: Organisms

Jeg biføjer den seneste dr. Campbell, da den også er i særklasse skønt lang

Man kan også høre ham i

Excess Deaths in the United Kingdom: Midazolam and Euthanasia in the COVID-19 Pandemic

4.5 8 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

33 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Den Europæiske Dårekiste
Den Europæiske Dårekiste
1 month ago

Alle, som seriøst kommer på tværs af den internationale globalistiske elite vil blive slået ihjel. Det vil mange af os almindelige menigmand også, blot ikke målrettet den enkelte, men mere som ofte for en kampagne fx. vaccination. 2030 er sat som det årstal hvor den første ægte verdensregering skal kåres, derfor må vi forvente at der er meget mere guf på vej. Den falske pandemi, udviklet til formålet, den falske vaccine, som slet ikke er en vaccine men derimod en mRNA/GMO terapi var en test, som skulle bruges til forskellige effektivitetsmålinger bland andet befolkningernes lydighed, propagandaens effekt mv. Hvad er… Read more »

Last edited 1 month ago by Den Europæiske Dårekiste
Cat Girl
Cat Girl
1 month ago

AMERICANS THAT BELIEVE THE GOVERNMENT WANTS TO HELP THEM ARE MAKING A FATAL MISTAKE – BE PREPARED !!
https://www.bitchute.com/video/XTzxLTRi8YjM/

UN PLANS TYRANNICAL FUTURE FOR YOU – ALEX NEWMAN
https://www.bitchute.com/video/v2e5ZHsegcVV/

C(L)OWARD PIVEN STRATEGY: THE CONTROLLED DEMOLITION OF THE AMERICAN EMPIRE
https://www.bitchute.com/video/3pJpp4mW4629/

Margrethe
Margrethe
1 month ago

Lad os nu beskæftige os med mere livstruende problemer, danskerne kan forholde sig til. Et vakuumfænomen, mere kraftigt end universets sorte huller. Jeg har spurgt ind til sagen og her seks år efter kæmper de stadig. Som Thors kamp mod Midgårdsormen i jordens sidste dage. Sakset fra Twitter:

Ingeborgs-pebernoedder
Pebernødder i sort hul....tilkald EU, NATO og FN
Pebernødder i sort hul....tilkald EU, NATO og FN
1 month ago
Reply to  Margrethe

Pudsigt og kuriøst. Er det noget som EU tager sig af? For det
er naturligvis et meget seriøst problem for dem som putter de
lækre pebernødder ned i lignende glas og så ikke kan få dem
op igen. Det kan jo gå ud over familiens ernæring. Og det er
da en menneskeret at kunne få noget at spise. Den her sag
bør indbringes for menneskerettigheds-domstolen og dansk
institut for MR. Og hvorfor ikke også lade en videnskabs-komité
se på problemet? Måske der alligevel kan findes en løsning?

S Jakobsen
S Jakobsen
1 month ago
Reply to  Margrethe

Godt men skræmmende eksempel på hvor lavt mennesker kan synke.
Netop som man tror bunden er nået!

Den Europæiske Dårekiste
Den Europæiske Dårekiste
1 month ago
Reply to  steen

Du fik det hele med i en kort sætning. 100 % korrekt.

Last edited 1 month ago by Den Europæiske Dårekiste
Dragen
Dragen
1 month ago
Reply to  Margrethe

Og så er det ikke engang løgn .

der Adler
der Adler
1 month ago

Jeg savner i høj grad Ulrik Høy, og hans spidse pen.

Klodshans
Klodshans
1 month ago

Til dem af jer som er bibeltroende!
Læs åbenbaringen kap 13. Focus på vers 16 – 17. Vilddyret som bliver omtalt er det politiske system. Det er hvad vi har i vente.
Hvis ikke vi gør som de politikerne siger, vil vi blive betragtet som fjender.

Bliver terror-staten næste kapitel i DKs historie?
Bliver terror-staten næste kapitel i DKs historie?
1 month ago
Reply to  steen

Hvis man studerer den hykleriske højborgs samlede politik, vil man opdage at den er absolut katastrofal. Den fører os mod fattigdom, ufrihed, diktatur og hverdagsterror. Højborgens politik er tæt på at være en slags stedfortræder krig mod danskerne. Man støtter kræfter som foretrækker barbari fremfor kultiveret civilisation, man undergraver systematisk demokratiet med fjernstyring udefra, man giver milliarder til medier som manipulerer befolkningen, og man planlægger totalitære tilstande ved brug af en lang række tvangsordninger, digitale projekter, kunstig intelligens, stikkeri, censur og afskaffelse af kontanter, af folks privatliv og af deres ret til selv at bestemme hvad de vil spise, hvor… Read more »

Klodshans
Klodshans
1 month ago
Reply to  Klodshans

Det er på ca samme tidspunkt, at politikerne verden over forbyder religion.
Biblen taler om, at Babylon den store ( al falsk religion ) vil blive udslettet.
Husker ikke skriftstedet! Lang tid siden jeg har læst i den!

Fru Olsen
Fru Olsen
1 month ago
Reply to  Klodshans

Det er i Johannes Åbenbaring kap 17. Det kan meget vel være pavekirken. Her er en god udlægning, og der er også dem, der mener, at det kan være New York. https://ca.thegospelcoalition.org/columns/ad-fontes/who-is-the-whore-of-babylon-and-why-does-it-matter/ I New York ligger UN’s hovedkvarter, og byen er verdens handelscentrum osv. USA har overdænget verden med sine perversioner: LGBTQ, syge og sataniske film, børneporno, drugs, ‘vaccinerne’ osv. Læs iøvrigt den gamle oversættelse, den før 1991, hvor der i det allersidste kapitel nævnes ‘giftblanderne’! Det er ufatteligt mange ting, som usa har proppet gift i, og jeg tror ikke, vi er klar over en brøkdel af det, men… Read more »

Last edited 1 month ago by Fru Olsen
Cat Girl
Cat Girl
1 month ago

Jeg sætter også frihed øverst. Da jeg i 12 blev forsøgt myrdet med dødelige injektioner psykofarmaka uden grund, så gik det op for mig, at jeg havde ingen frihed, hvilket fik mig til at engagere mig 100 i at se nyheder og skrive politiske kommentarer om alle de løgne der havde samlet sig i politik

Last edited 1 month ago by Cat Girl
Danskerne har al mulig grund til at frygte Borgen
Danskerne har al mulig grund til at frygte Borgen
1 month ago
Reply to  Cat Girl

Ja, forsvinder friheden, forsvinder også alle andre værdier. Men se nu hvordan politikerne og partier som S, SF, R, EL, V og M vil til at indskrænke friheden ved brug af voldsomme indgreb i den enkelte borgers økonomi, husholdning, spisevaner, familieliv, transport- muligheder og og erhvervsmuligheder. Man vil tage kvælertag på både landbruget og tusindvis af mindre virksomheder med co2-afgifter og en masse besværlig og unødvendig administration. Og i røde København er der opstået et had til alle bilister der ønsker en parkeringsplads. Og man hader også alle bilister der ikke kører i el-bil, selvom el-biler er dyre, kører kort… Read more »

Danmark er et misregeret og misrøgtet land
Danmark er et misregeret og misrøgtet land
1 month ago

Det er ved at være meget tydeligt at Borgen har en arrogant, negativ eller fjendtlig indstilling til danskerne. Det viser sig på talrige områder. F.eks. i den måde hvorpå regeringen tromlede afskaffelsen af en fridag og helligdag igennem, uden at rådføre sig med andre. Og i den hårdkogte hensynsløshed hvormed man skærer ned og skærer ned på sundhedsvæsnet, ambulance-beredskabet, psykiatrien og antallet af læger og sygeplejersker. Hundreder af kræft- patienter er blevet svigtet, og psykiatrien er i en skandaløs tilstand. I forvejen rammes danskere i dag langt oftere end tidligere af magtmisbrug, overgreb, uretfærdigheder, social ulykke, kriminalitet, familietragedier, nye sygdomme,… Read more »

Den Europæiske Dårekiste
Den Europæiske Dårekiste
1 month ago
Reply to  steen

Som regel går det langt bedre når et land er uden regering, din henvisning til Belgien er helt korrekt og et glimrende eksempel.

På det mere lokale plan ville det også gå bedre hvis kommunerne lukkede i en periode hvert år. Mit forslag er at kommunerne holder lukket fra fra 1.1. til 1.12 hvert år, derved forstyrres og irriteres borgerne mindst muligt.

De offentligt ansatte sendes hjem på sofaen, der hvor de i forvejen trives bedst

Last edited 1 month ago by Den Europæiske Dårekiste
Nielsen
Nielsen
1 month ago

Det har vi gjort siden vi første gang satte fod på den. Mødende Uffe Elbæk i en elevator.

Så ville Fanden selv skræmtes på hans vej til talerstolen.
Der så han siddende statsmedister, og stak straks af mod dybet.

Den Europæiske Dårekiste
Den Europæiske Dårekiste
1 month ago

Måske lidt udenfor emne, men så alligevel ikke.

Meget, meget interessant artikel fra Tyskland hvor de grønne helt åbenlyst taler om at de vil ændre læreplanerne i skolerne fordi for mange unge sympatiserer med AFD. Dvs. hel åbenlys indoktrinering og politisk skoling:

https://www.welt.de/politik/deutschland/article251219376/AfD-bei-Jugendlichen-beliebt-Gruenen-Politiker-will-Lehrplaene-anpassen.html?source=puerto-reco-2_ABC-V38.1.B_sameplusquota#Comments

Preben Møller Jacobsen
Preben Møller Jacobsen
1 month ago

Ekstremt uhyggeligt – AFD er netop det eneste parti der tydeligt både taler og agter handle på vælgernes ønsker, at stoppe den islamiske invasion og tømme Tyskland for de skadelige skadedyr den biologiske masse af muslimer De gamle partier befinder sig mentalt stadig i år 1934. .

Jakob
Jakob
1 month ago

Yep vi er færdige! Måske N.S. Lyons har ret. Manden der talte på den konservative kongres i Bruxelles og forklarede hvordan det er muligt at nedkæmpe socialisme, fascisme og teknokrati via det han kalder “skabelse af Parallel-samfundet” og viser hvordan det skete i Indien, og Ungarn. De er ganske fremme i skoene og angribe det globalistiske system som ifølge ham er dømt til at mislykkedes. Vi skal samles, skabe et stærkt fællesskab, tage os af dem der har brug for det, prædike og uddanne de unge, finde stærke ledere og klargøre dem til tjeneste, have eget politi der beskytter alle… Read more »

Sorte, uhyggelige og blodige tider venter os
Sorte, uhyggelige og blodige tider venter os
1 month ago
Reply to  steen

Her skal vi huske at skelne mellem “konservative” og ægte konservative. I partierne er der næsten kun radiGALE typer tilbage. Alle partierne i fjolsetinget er domineret af uduelige snakkehoveder. Kolbøtter, bedragere og feminister m/k er i klart overtal. Fra Christiansborg kan vi ikke forvente nogen hjælp. At dens politik vil ende med at slå os allesammen ihjel er indlysende. Masseindvandringen, den flerdoblede kriminalitet. folkeudskiftningen, udryddelsen af ubekvemme danske børn, (970.000), “vaccinerne”, nedbrydningen af sundhedsvæsnet, udhulingen af den sociale velfærd, den rabiate feministiske familiepolitik, den stigende import af heroin og opioider, det stadig større pres på bolighavere og vanskeligt stillede, det… Read more »

Den Europæiske Dårekiste
Den Europæiske Dårekiste
1 month ago
Reply to  steen

Præcis kære Steen, i min håbefulde naivitet stemte jeg NB ved sidste valg, det blev også sidste valg for mig da jeg ikke deltager i fremtiden.

Jakob
Jakob
1 month ago
Reply to  steen

Fair nok, skulle have defineret hvad conservatisme er set i mit perspektiv. Konservatisme i traditionel forstand ikke-eksisterende og har ikke været det længe. Men pointen i artiklen er sådan set ret god, at du skal opbygge bottom-up som de har gjort i andre lande der var træt af diktaturet i forskellige former, men det er åbenbrt ikke det rigtige forum at bringe det på bane.

Nielsen
Nielsen
1 month ago

Det eneste jeg kan bidrage med, er at Al Gore skulle spærres inde og ALDRIG lukkes ud. Naomi Wolf har et godt syn på verden, men hun mangler at se sammen hængene.
-for det jeg for alvor tror

trackback

[…] **** ‘If Europe does not wake up, you will all be dead’ […]

trackback

[…] Det ene link er at finde på bloggen Snaphanen, hvor Naomi Wolf taler med en hollandsk journalist: Hvis Europa ikke vågner op, vil I alle være døde.    […]

trackback

[…] Det ene link er at finde på bloggen Snaphanen, hvor Naomi Wolf taler med en hollandsk journalist: Hvis Europa ikke vågner op, vil I alle være døde.    […]

33
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x