30
apr
Seneste opdatering: 2/5-24 kl. 1109
26 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Vor tid kan gå over i historien som den, hvor vi ikke behøvede at blive invaderet af fremmede hære, men hvor en korrupt elite inviterede dem og lod os betale”

CPAC-konferencen i Budapest den 27 april havde deltagelse af blandt andre Victor Orban, Geert Wilders, Melanie Phillips, Jack Posobiec, Hans Georg Maassen (tidligere Bundesamt für Verfassungsschutz) og den filosofiuddannede, hollandske Eva Vlaardingerbroek ovenfor. Hun er skarp som en ragekniv, udtrykker sig kort og siger aldrig en kliche. Det hun her siger, er vel ikke egentlig nyt, men hun får det til at lyde, som om det var det.

Man kan læse de 12 minutters tale på Gateway Pundit, hvis man hellere vil det: Eva Vlaardingerbroek Delivers Historic Speech “The Great Replacement Reality” at CPAC Hungary and Euro Elites Are Losing It. – Torsdag har over 50 millioner set Vlaardingerbroek’s tale.

Da hendes tale i høj grad handler om EU og dets ødelæggelse af Europa, kan man passende supplere den med disse tyve minutter om den gamle kommunist og opportunist, Ylva Johansson, der nu er ved at påføre hele Europa den samme fremmedpolitisk, hvis effekter Sverige nu vrider sig under og spekulerer sig gale på, hvordan de skal overleve. Ylva Johansson och massmigrationen, dokumentar.

Onsdag den 1 maj følges hun op af et 25 langt besøg hos Steve Bannon

4.5 8 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

26 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Finn A. Skov
Finn A. Skov
20 days ago

Det er længe siden jeg tabte min barnetro, og holdt op med at betegne politiske opportunister som “Elite” Der findes ikke nogen “Elite” i dansk politik, det er en fortærsket og misvisende betegnelse! Hvis man under lup, betragter de politikere vi er belemret med, falmer ordet “Elite” ret hurtigt. En samling politikere som har valgt en nem levevej, med høje lønninger, betragtelige pensioner og dertil hørende forskellige fordele, som de der betaler lønnen, aldrig kommer i nærheden af. En samling halv studerte røvere, uden relevant erhvervs og livs erfaring, og ude af kontakt med den øvrige del af befolkningen. At… Read more »

Den Europæiske Dårekiste
Den Europæiske Dårekiste
19 days ago
Reply to  Finn A. Skov

Du sætter ord på tanker jeg har haft længe. Elite rimer ikke på Troels Lund, Løkke, Fredriksen. Kig på dem, fede, usunde og med makrelmadder og billig papvin hængende fra mundvigene. Halvfærdige uddannelser i indianer og neger, aldrig haft et arbejde.

Kris Martin
Kris Martin
19 days ago

Apropos usund, her er et eksempel. Han minder lidt om Peter Brixtofte.

alkohol-manden
Last edited 19 days ago by Kris Martin
Margrethe
Margrethe
19 days ago
Reply to  Kris Martin

Det billede afspejler mere reglen end undtagelsen, når det gælder affaldet på Christiansborg. Det skal nok, hvor paradoksalt det end lyder, betragtes som et sundhedstegn hos flertallet af befolkningen, at de ikke mistænker deres politiske ledere for at være så mentalt forskruede og afstumpede, at de er villige til at ofre eget folk for egen vindings skyld. For det er så langt fra al normal mental sundhed og tankegods, som det kan være. Men vi er nødt til at erkende, at så sådan er det, og vi skal handle og agere ud fra den erkendelse:

https://www.youtube.com/watch?v=K6LPai6M_j8

Nielsen
Nielsen
19 days ago
Reply to  Margrethe

G. Edward Griffin, forfatter og foredragsholder stillede et spørgsmål, som ingen sjovnalister=mikrofonhpldere også kaldet talkng heads ( tænk Morten Løkkegå/aard og afdøde Ellemann Jensen) vil stille: Hvad i al verden spreder de ud over os?
Ser må være mere i det end, at de tømmer lokummerne, som togene og skibene gør.

Dan Christensen
Dan Christensen
19 days ago
Reply to  Margrethe

Affaldet på Christiansborg bliver skam også sorteret.
De ubevidst dumme til venstre, de bevidst uvidende til højre og de dumt uvidende kællinger i midten. Så er der gjort rede for hele affaldsspandens indhold til de naive vælgeres genbrug.

Dragen
Dragen
18 days ago
Reply to  Margrethe

Det er en meget informativ video. Jeg tror , de – “kom til det” ,- det med sprøjterne . Virkeligjeden kommer jo ikke rigtigt vores politikere ved . Den går ud over nogle andre end dem selv . Er det ikke præcis det Mette Frederiksen sagde med ordene “jeg vidste det ikke”.

Den Europæiske Dårekiste
Den Europæiske Dårekiste
19 days ago

Og her er jo faktisk et foto fra dr.dk lige nu netop af de 3 idioter jeg omtalte:

1000001181
Kris Martin
Kris Martin
19 days ago

Ja, den såkaldte “elite” tiltrækker også psykopater, mange af dem er kvinder.

Løhdes rædselsregime: – Det er psykisk terror

Der er titusindvis af psykopater iblandt os, men de er svære at afsløre

psyko-Sundhedsminister
Kris Martin
Kris Martin
19 days ago
Reply to  Kris Martin

udpluk fra videnskab.dk:
Mennesker med psykopatiske personligheder tiltrækkes af lederstillinger og politik.
»Det er nok, fordi de godt kan lide opmærksomhed og medieomtale. Mere ressourcestærke mennesker med psykopati kan have gode taleevner og kan tåle at stå midt i en mediestorm.

Derfor er kvindelige psykopater svære at spotte

Last edited 19 days ago by Kris Martin
Dan Christensen
Dan Christensen
19 days ago
Reply to  Finn A. Skov

Det hedder ikke mere ‘politikere’, men ‘ansvarsflygtninge’ og ‘abekastere’.

Nielsen
Nielsen
20 days ago

Om Frankrig, vores konges fars hjemland:
Sagt af en fransker Arthur de Watrigant, som gerne udtaler sig:
Vi har nu en række hændelser med mordofre, der er på det forkerte sted på det forkerte tidspunkt. Men nu er det forkerte sted hele Frankrig, og det forkerte tidspunkt er det tidspunkt, der til enhver tid vises på dit ur. Dette er historien om en republik, der lader sine børn blive myrdet af en kriminel indvandringspolitik, af en uansvarlig straffepolitik og af politiske ledere og medieledere, som gennem deres ideologi og fejhed lader de skyldige krydse ofrenes vej.

Politik og propaganda har skabt verdener af løgn
Politik og propaganda har skabt verdener af løgn
20 days ago

Eva V er vel en af de sjældne politik-kvinder som via egen tænkning forsvarer sandheden, friheden og den sunde fornuft, medmindre hun mest er gallionsfigur for en kreds af national konservative og ægte humanister. Men ihvertfald gør hun det godt og hun er lysår bedre end Ylva Johansson, Ursula von der L og typer som Stine Bosse, Pernille Weiss, Pernille Skipper, Ida Auken, Rosa Lund osv. Og Eva V har ret i at politikernes og mediernes politik kan føre til millioner af europæeres og danskeres ruin, undergang og død. Men er der tale om eliter? Er der ikke mere tale… Read more »

Jakob
Jakob
20 days ago

Hun kalder folk som dig naive:-) Jeg giver hende ret, men det er okay at vende ens tanker på skrift og danne sig sine forestillinger, men der er bare så mange sammenfald i den pludselig opståede elendighed og pressens vanvittige tavshed som får en til at tvivle på tilfældigheder. Der er mange nyttige idioter blandt politikere der ikke evner en selvstændig tanke, men nogen af dem er ikke dumme og de træffer bevidst et valg der modarbejder folkets interesser og med tiden vil de blive straffet herfor……history repeat itself. Hvordan kunne alle flygtninge finde til DK så hurtigt, selvom de… Read more »

Berigelsen er tit en blodig omgang
Berigelsen er tit en blodig omgang
20 days ago
Reply to  Jakob

Der er interessante videoer hos Hodja lige nu, om at
danskerne arbvejder hårdt for at forsørge “velfærdsstatens”
mange unyttige bureaukrater – – – og om at vi uafbrudt
vildledes ang. antallet af indvandrere m. m. Og så er der
også noget om en 13-årig der blev myrdet med sabelhug.

Dan Christensen
Dan Christensen
19 days ago

I dag er det Store Krigsalarmdag, hvor sirenerne vil hyle kl. 12 for at fortælle danskerne, at nu har USA’s zomBiden, Canada’s Truedum, Tysklands Fjoltz samt Frankrigs bundMacron startet den tredje verdenskrig.
Som sædvanligt skyldes det heldigvis kun “the usual suspects”, som elsker at aflede opmærksomheden fra deres egne bizarre forulempelser af den sunde fornuft.

Dan Christensen
Dan Christensen
18 days ago

Lige for lige, når fjendskab skal holdes.
Der bør installeres identificerbare videokameraer på alle offentlige kontorer og korridorer, inklusive Hoppeborgen – med internetadgang for offentligheden således at alle vælgere altid kan overvåge hvad de offentligt lønnede foretager sig i arbejdstiden på udvalgte steder.
Magthaverne har jo selv installeret videoovervågning på offentlige steder, hvor det passer dem; uden at spørge om offentligheden synes det er interessant at blive overvåget.
Der er vel procentvis lige så mange forbrydere på offenlige kontorer som på gader og stræder?

Jari Norvanto
Jari Norvanto
19 days ago

Paul Weston, i sin senaste monolog, radar upp politik i Väst som medborgarna aldrig röstat för, och som trotsar allmänhetens bästa (men man kan fråga sig om röstdeltagandet i detta återkommande bedrägeri, inte är att samtycka i bedrägeriet):

Western Politicians Are At War With The West – YouTube

Dan Christensen
Dan Christensen
19 days ago

På nettet kan man læse, at: “Von der Leyen udtalte begejstret: Starten på en ny EU-æra.”
Måske er det tættere på sandheden at forstå dette som: “Starten på nyt EU-ævl.”
EU er en lukket klub af selvglade bureaukrater i forvaring, med urokkelig overbevisning om egen fortræffelighed. EU er sandsynligvis en islamisk frontorganisation, som skjuler sine uhyrligt destruktive gerninger under foregivelse af hvidvaskning af ukrainske oligarkers stjålne dollars.

http://educaremm.wordpress.com/
http://educaremm.wordpress.com/
20 days ago

På DGS idag finns en idyllisk bild av en o-färgad västerländsk tvåbarnsfamilj. Jag funderade kring de olika idealen mellan ett Västerlandets kvinnoideal och andra kulturers kvinnoideal. Enligt följande: Den idylliska bilden på den västerländska familjen, med de o-färgade barnen, den o-färgade frun och den o-färgade äkta maken och deras lycka, är dock kanske trots allt en aning idylliserad? Detta mot bakgrund av alltför många västerländska och nordiska, söndrade ett, två-barns-familjer? Där många unga föräldrar, kanske i 20-28-årsåldern skiljer sig efter endast ett enda barn? Detta för att modern måste ta upp sin yrkeskarriär för att inte hamna bakom sina kollegor… Read more »

http://educaremm.wordpress.com/
http://educaremm.wordpress.com/
16 days ago

Jag lyssnade på Eva Vlaadingerbroek. Men blev mycket besviken… Att vilja använda sig av definieringar som VIT eller SVART, eller ICKE-VIT kontra VIT, och uppställa en ARGUMENTERING där dessa identifieringar av människor vill PROPAGERAS är nog ett MYCKET riskfyllt såväl förmodligen också tänkbart FÖRÖDANDE sätt att argumentera? DET BÄSTA vore att istället inte alls använda sig att dessa särskiljande och utpekbara och för alla människor lättidentifierade FÄRG- uppdelningar? ATT helt enkelt både fullkomligt, totalt och helt naturligt BESLUTSAMT STRUNTA i sådan s.k. FÄRG-identifiering av människor? NÄR man vill använda sig av FÄRGER för då kunna kategorisera och kunna MOTSÄTTA s.k.… Read more »

Nielsen
Nielsen
18 days ago

>Steen
Den der Douglas Mac Gregor video passer fint til https://www.youtube.com/watch?v=X7v7OsQM7qQ

Nielsen
Nielsen
19 days ago
26
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x