2
maj
Seneste opdatering: 3/5-24 kl. 1658
45 kommentarer - Tryk for at kommentere!

 

Ingen krigsforbrydelser og folkemord er bedre end andre

Nethanyahu regeringen er allerede anklaget for folkemord og krigsforbrydelser. Det næste og forhĂĄbentlig sidste bliver “etnisk udrensning.”

‘Connecting the dots’ er et udtryk, der giver mere mening her end i de fleste andre sammenhænge. Lad os prøve:

Bidenregeringen har bevilliget en lille halv milliard dollars til blandt andet genbosætning af palæstinensere i USA. Danmark åbnede i februar for opholdstilladelse for palæstinensere.

1000 amerikanske soldater bygger i øjeblikket pĂĄ “en midlertidig havn udenfor Gaza.” Den er 50 % færdig. Den koster 300 mio dollars og er angiveligt til “humanitær hjælp,” men den kan tage meget store fragt- og containerskibe, og den er uforstĂĄelig fordi alt kunne gøres meget lettere ad landvejen, fortæller BBC. Mon ikke den ogsĂĄ kan tage olietankere? Mere om dem om lidt.

Nu lægger vi et punkt til: Gaza’s meget store og næsten ikke omtalte olie- og gasforekomster.Vi mangler dernæst at forbinde yderigere tre punkter, nemlig det der var det første i den begivenhedsrække, vi ser nu:

Hvad skete der egentlig den 7 oktober? Hvorfor blev IDF holdt tilbage i syv timer, inden de greb ind? Hvorfor har vi videoer fra  israelske helikoptere, der beskyder flygtende festivalgæster? Hvorfor bliver festivalen kun to dage før flyttet lige op ad grænsen til Gaza?

Hvorfor ofrede man “spotterne” ved grænsen, der kunne se hvad der kom seks kilometer ind fra Gaza, som advarer og trygler om hjælp? Det var mest kvinder, og de blev dræbt. Overlevende er øjenvidner i den film, jeg henviser til. Andre grænsevagter vidner om, at det vi fĂĄr fortalt, ikke pĂĄ nogen mĂĄde kunne lade sig gøre i den virkelige verden. Ikke en kat kunne krydse grænsen, og alligevel slap biler igennem.

“Hamas’ grusomheder” den dag, som hele krigen hviler pĂĄ, er sĂĄledes en sandhed med en del mulige modifikationer. Man er nødt til at undersøge dem for at have en realistisk forestilling om hele krigen og forløbet. Hvis man ikke forstĂĄr Israels uhellige forbindelse med Hamas, forstĂĄr man ikke samarbejdet om 7 oktober og bedraget, der ligger til grund for krigen. Det er ikke nyt og svært, det skal bare bedrage os, og det lykkes hver gang over forventning. De der køber historien, kan ikke tale med dem, der ikke gør.

Og de sidste to punkter: Israels bygning af en kæmpe-lejr i Sinai indhegnet af meterhøje betonmure. 70 % af Gaza’s huse er udbombede. Enhver kan se, at det aldrig har været meningen, der skal bo palæstinensere der mere. Hvad peger alle punkterne lagt sammen sĂĄ logisk hen imod?

Hvad er sandheden om denne krig og nĂĄr vi frem til den?

Jeg mener, det meste taler for, at 7 oktober var en false flag operation, og vidnesbyrd og filmbeviser fra stedet taler for det, men ingen som “holder med Israel” vil have noget med dem at gøre. Alt hvad der ikke flugter med deres forudindtagede, ofte følelsesdirigerede meninger, vil de ikke se eller læse. Kritik af Nethanyahu-regeringen er – som han jo ogsĂĄ selv flittigt siger – “jødehad.”

Det er her vore veje skilles, jeg er kun interesseret i fakta, ligegyldigt hvem de skader eller gavner, jeg “holder ikke med nogen af dem,” og desuden er det billede der tegner sig ikke andet end regeringens længe udtrykte ideologi om et Storisrael, og det er tydeligt at se, at det let kan have været meningen at gennemføre det lige siden den 7 oktober.

Det er ikke kønt, men det er sandsynligt, påstår jeg. Det gode ved påstanden er, at vi allerede inden et års tid ved, om den er sand eller falsk. Den hviler på faktiske begivenheder, som jeg linker til her, og endelig til min tolkning af dem, som blot er en logisk sandsynlighedsberegning. Den kan være forkert, men ikke meget tyder på det:

Araberne skal ud af Gaza og Vestbredden. Det er Nethanyahu’s “Endlösung,” Det fĂĄr man ud af at ‘connecte’ disse ‘dots.’ Det er det, amerikanere og europæere støtter: Folkemord, krigsforbrydelser og etnisk fordrivelse. Alle udgifter betales af USA og Israels overtagelse af Gaza’s olieforekomster.

De kalder det selvfølgelig noget andet: “Selvforsvar og humanitær hjælp.” Vi leverer de fly og bomber, der slĂĄr jer ihjel, men I kan til gengæld blive genbosat i USA, Canada og Europa, hvis I overlever. Foreløbig har 35.000 ikke overlevet. 70 % er kvinder og børn.

Endelig er jeg imod ethvert folkemord, der er ikke nogle, der er bedre end andre. Grunden er den enkle, at den dag det måtte banke på min dør, vil der ikke være nogen, der protesterede hvis jeg godtog det.

Der var ingen grund til at lave en blog, hvis man blot gentog politikere og mediers løgne og hykleri. Jeg er ikke følelsmæssigt engageret i dette, så jeg gribes ikke af den sædvanlige hysteri, hver gang der er krig i området. Det er et moralsk spørgsmål, ikke først og fremmest et politisk. Støtter man en forbryder som Nethanyahu, har man afsløret sin moralske habitus, og hvor man vil befinde sig, når det kommer til stykket: Nemlig blandt fanatikerne.

Når dette er overstået, skal der ikke stå på denne blog, at jeg har støttet folkemord, folkefordrivelse og krigsforbrydelser, hvis det er sandt, hvad man anklager Nethanyahu for.

Jeg spørger kun mig selv: “Men hvad er sandheden?” Og rent statistisk: Jeg har oftere ret end uret, og de kritikere jeg har, er mennesker der ikke engang tør skrive sandheden om mĂĄske 20 mio vaccinemord. Hvordan har de det i det hele taget med sandheden?

MĂĄske de hellere skulle skrive romaner end opinion og journalistik, nĂĄr de køber Nethanyahu og MSM’ s eventyr. De kan ofte godt se, hvordan medierne lyver om Trump, Ukraine, vaccine og “klima”, men nĂĄr det kommer til Israel, sĂĄ tror de hvert et medieord er sandt, og at Nethanyahu selv er et sandhedsvidne. Det er ønsketænkning og psykologi mere end det er analyse, men som allerede sagt, det meste af sandheden vil uvægerligt ĂĄbenbare sig inden alt for lang ventetid. Vi ‘de endnu levende,’ kan vente sĂĄ længe.

Der findes en anden dokumentar, DR har sendt: Massakren på musikfestivalen (eller Supernova, The Music Festival Massacre). Alt blev jo mobilfilmet. Den er udmærket, men den er et israelsk partsindlæg der ikke adresserer nogle af de ting, jeg har nævnt her. Duki Dror hedder ham, der har lavet den.

Om hĂĄbløsheden i at ville ‘vække sine venner.’ Ja, bare at diskutere med dem

Karl Olaf Arnstberg har netop i dag en lille kronik om, hvor håbløst det er, at forsøge at overbevise faste i troen om noget andet end det, de har vænnet sig til at tro/mene. Den er aktuel hvad angår dette emne, måske endda særlig aktuel.

I Arnstbergs tilfælde førte det til brud med to ungdomsvenner. Han ville nu ikke “omvende” dem, han mente bare noget andet om indvandrngen til Sverige i de bøger og artikler, han skrev, og han troede at han kunne diskutere sig rationelt frem til et fælles syn med dem, og at de ville sætte gammelt venskab højere end politiske uenigheder. De var trods alt intellektuelle og veluddannede. Men det kunne ikke lade sig gøre, og han mistede dem. Jeg tror, mange kender til det, han fortæller her.

Vi er langt mere emotionelle, end vi bryder os om at tænke på.

2.6 17 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

45 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Oslo/Norge
Oslo/Norge
14 days ago

Det var ikke et false flag i den egentlige betydningen: det VAR jo faktisk Hamas som angrep, derimot er det meget gode grunner til ĂĄ mistenke at israelske myndigheter var godt orientert om at angrepet var under oppseiling og LOT DET SKJE.

Det er ikke en naturlov at vi må støtte Israel bare fordi vi har sterk motvilje mot islam, ei heller bør vi føle oss forpliktet på grunn av gamle profetier.

H.P.
H.P.
14 days ago
Reply to  steen

Alt tyder på at Hamas er zionisternes ( Netanyahus) tæskehold der udfører det beskidte arbejde.

Andy
Andy
14 days ago

Fy for satan – vi kommer jo aldrig af med dem igen.

H.P.
H.P.
14 days ago
Reply to  Andy

Nej, det er jo netop det der er meningen. Først hjælper “vi” dvs. nato og usa, med at dræbe 10.000 vis af araberne og ødelægge deres land, derefter inviterer “vi” dvs. nato og usa, de overlevende til at flytte ind i vores hjem. Hvad kan gĂĄ galt ?

Margrethe
Margrethe
14 days ago
Reply to  H.P.

Og nĂĄr nu billeder fra alle de store Georg Soros finansierede pro-palæstinenser-demonstrationer i Europa er endt ude i hele verden – ja sĂĄ er det lidt svært bagefter at komme og sige, vi ikke ikke vil have de samme pestilenser inden døre, nĂĄr “Vi” nu lige har eksponeret, hvor stor omsorg, vi har for dem.. Mange sĂĄkaldte frihedskæmpere er desværre hoppet pĂĄ den, i stedet for at blive hjemme og signalere “ikke-vores-bord!”

Løgn og sandhed udkæmper allerede 3. v-krig
Løgn og sandhed udkæmper allerede 3. v-krig
14 days ago
Reply to  Margrethe

Hvad vĂ©d vi i grunden? Der nævnes et tal pĂĄ 35.000. Er det ikke et Hamass tal? Det antydes eller menes at der var et lyssky samarbejde med Hamass. Men der kan jo ogsĂĄ have været tale om sløvhed, slendrian, tankeløs dumhed og bureaukratiske rutiner. Med fuld sikkerhed kan det fast- slĂĄs at de smĂĄ byer lĂĄ og snorksov da angrebet begyndte. Der var intet hjemmeværn, ingen vagter, ingen droner. Det var kortsynet, men nĂĄr intet er sket i mange ĂĄr, begynder folk at tro at faren er drevet over og at intet KAN ske. Og ved de byer var… Read more »

Løgn og sandhed udkæmper allerede 3. v-krig
Løgn og sandhed udkæmper allerede 3. v-krig
14 days ago
Reply to  Margrethe

PS: Folk kan være utrolig træge og tungnemme. Tag
danskerne. Utrolig mange har efter ĂĄrtier stadig ikke
opdaget at en folkeudskiftning er i gang, at EU er et
udemokratisk og risikabelt projekt, at familiepolitikken
er kommunistisk, familie- og børnefjendsk, at borgens
partier og MSM pisser pĂĄ dem ĂĄret rundt. TĂĄberne, de
uvidende og historieløse udgør et solidt flertal, især
efter de røde skolereformer. Fremtiden kan næppe
undgå at blive et totalitært og grusomt mareridt. Men
alle advarsler preller af på flertallet. Læs Rasmus
Dahlbergs bog “Den menneskelige faktor”.

Løgn og sandhed udkæmper allerede 3. v-krig
Løgn og sandhed udkæmper allerede 3. v-krig
13 days ago

Ud fra hvordan regeringer generelt opfører sig, kan man god frygte at Steen har ret i at der er begĂĄet et stort forræderi den 7. oktober. For der er uhyggeligt mange eksempler pĂĄ at politikere kan være kyniske, onde, tossede og vanvittige ud over alle grænser. Men det beviser jo ingen- ting i den konkrete sag! Hvad med Stockholms politik overfor svenskerne? Hvad med Christiansborgs behandling af danskerne? Tusinder og atter tusinder af svenskere og danskere er ofre for politiske, ideologiske og bureaukratiske forbrydelser. Her kan man 100% sikkert tale om svigt, skandaler og forræderi. Samtidig kan man konstatere at… Read more »

Dan Christensen
Dan Christensen
11 days ago
Reply to  H.P.

Der vil gå det galt, da de inviterede allerede ved ankomsten til Vestens gyldne socialkontorer er førtidspensionister.
NĂĄr de har anbragt sig solidt med sugerør i kommunekassen, vil de fĂĄ familiesammenføring med deres forældre, svigerfamilier og børn, som alle bliver førtidspensionister ved ankomsten her til DovenLars’s førtidsparadis.
Alle flokkens efterkommere vil blive født som førtidspensionister.
I tidens fylde vil alle erobrerne og deres afkom erstatte os danske skatteslaver, som er udpeget af magthaverne til at være opvartere og skaffedyr for alle de invaderende førtidspensionister, fra Fuppistan i mellemøsten.

flinke
flinke
14 days ago

Hmm. De 7 timer var faktisk ogsĂĄ det allerførste jeg hang mig i, i forbindelse med 7 oktober. Ikke som sĂĄdan false flag, men ‘laden noget, ske, som man kunne have afværget’ Jeg er ikke i tvivl om at Hamas angreb, ligesom jeg heller ikke er i tvivl om at Israel kunne have afværget det, hvis de ville, og dermed indirekte bærer ansvaret for de dræbte og torterede israelere. Uanset dette, kan jeg alligevel ikke komme udenom at det var Hamas, der udførte handlingerne. Helikopterne har jeg ikke hørt om i tilstrækkelig grad til at danne mig et indtryk. Hele… Read more »

flinke
flinke
14 days ago
Reply to  steen

Man kan hvad man vil. Jeg synes der er meget spekulation i den video, jeg har vist set den før.
Jeg tror ikke pĂĄ Israels information eller pĂĄ Hamas’ – eller pĂĄ film, der bygger pĂĄ samme.

Jeg tror med andre ord ikke pĂĄ ret meget fra regionen.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
14 days ago

Danmark begik helt samme fejl som Israel at holde grænsen ĂĄben, med Danmark ved vi allesammen hvordan det endte i islamisk vold, voldtægter, mord og terror. Israel trods alt kun ĂĄbne grænser i 7 timer, havde Israel holdt grænsen permanent ĂĄben, var det gĂĄet Israel ligesom det gik Danmark gik Sverige i et blodbad i etnisk udrensning, som vi ser det ske et nordisk folk der nu slet og ret løbes over ende af islamiske horder, en nĂĄdesløs kamp en dødelig konflikt, med myndigheder i psykose der fremstĂĄr med tabt virkelighedsopfattelse, nu de til vores egen undergang overfortolker Konventionen. Israel trods… Read more »

Jakob
Jakob
14 days ago

Hør hvad en Hamasleders søn har at sige i UN efter 7 okt. Den tale gjorde stort indtryk på mig.

https://www.youtube.com/watch?v=pjOEJumoABg

Roland Salomonsson
Roland Salomonsson
12 days ago

USA bygger alltså en hamn åt Palestinierna. Då blir detta inkörsporten för att beväpna Palestinierna. Eller . . .
SĂĄ utgĂĄngspunkt för alla de “flyktingtransporter” som skall tömma Ghaza pĂĄ folk. Snart kommer Europa att översvämmas av Palestinska “flyktingar”.

Dan Christensen
Dan Christensen
14 days ago

NĂĄr USA bygger molen i Gaza, svarer det til at en omstrejfende gadekøter strinter op ad en lygtepæl. Ligesom gadekøteren har USA et latent behov for at markere sit ‘territorium’. En slags “Old Joe was here” forkyndelse.
Det er en af Odd Joe’s forskruede demente idĂ©er, ligesom hans panikflugt fra Afghanistan, sprængningen af NordStream2, den beskidte proxykrig i Ukraine mod Rusland, hans vidtĂĄbne grænse til Mexico og hans galopperende inflation. Gammelfar vil gerne huskes, inden han stiller træskoene og freden igen falder over den af USA perverst befamlede jordklode.

H.P.
H.P.
13 days ago

“den af USA perverst befamlede jordklode.” Et rigtig godt udtryk.

Dan Christensen
Dan Christensen
13 days ago
Reply to  H.P.

Som nissen Fritz flere gange ytrede i TV-serien “The Julekalender”:

That’s a good vending, maybe we can use it in another afsnit.

Claus E. Petersen
Claus E. Petersen
12 days ago

Jeg er ikke sikker pĂĄ hvad problemet er? Israel er det eneste land i mellemøsten som vi har noget tilfælles med. Hvis Israel ophører med at eksistere som stat mister det der kaldes den “vestlige verden” et stĂĄsted i mellemøsten. Man skal, som vestlig, nærmest være psykotisk debil og kognitivt afkoblet for at ønske at dĂ©t sker. Jeg bemærker desuden (fra min tid pĂĄ NNTP) at hvis folk vil fylde dig med løgn, sĂĄ bruger de ikke 10 liniers tekst pĂĄ at fortælle hvad de vil, men 500 liniers tekst pĂĄ at bortforklare indlysende sandheder og fortælle hvor onde de… Read more »

DavidK
DavidK
13 days ago

SĂĄ, øh – Hamas skulle samarbejde med Israel om at fjerne de palæstinensiske omrĂĄder fra landkortet, for at indføre et Storisrael?

Okay 🙂

Margrethe
Margrethe
13 days ago
Reply to  DavidK

Præcis som Mette Fredriksen, og de 178 andre blændende skuespillere, arbejder ihærdigt for at afskaffe danskernes eneste lille plet pĂĄ jorden. Intet nyt eller usædvanligt i den adfærd. De har kun Ă©n ting i sigtekornet, deres egne interesser, aldrig deres folks. NĂĄr bare pengene og det medfølgende nemme liv overstiger det ubekvemme økonomiske og fattige liv ved at gĂĄ mod globalisterens agenda, sĂĄ er det, hvad du fĂĄr. Det samme gælder palæstinenserne, tyskerne, svenskerne – ja alle folkeslag bliver udsat for samme, hvor der er en økonomisk genvist eller et magtpotentiale at rage til sig, om det sĂĄ koster deres… Read more »

Fru Olsen
Fru Olsen
12 days ago
Reply to  DavidK

👍🤣🤣 Godt skrevet, DavidK. Det er sĂĄ vanvittigt, at jeg ikke kan tro, hvad jeg læser. . . Jeg har læst snaphanen i nok 12 ĂĄr (men næsten ikke i den seneste tid, og den nye vinkel gør, at jeg vil stoppe med at læse – han er gĂĄet over pĂĄ islamisternes side, sĂĄ han bør revidere sit arkiv!) og jeg tror, at Steen er blevet zombificeret. . . Seriøst! Jeg vil ikke spilde mit liv pĂĄ sĂĄdan noget. GĂĄr iøvrigt og overvejer, om jeg skal tage til Israel til sommer, for at hjælpe til i en moshav, jeg har… Read more »

Last edited 12 days ago by Fru Olsen
Margrethe
Margrethe
12 days ago
Reply to  Fru Olsen

Det lyder spændende med en ferie til Israel. Men det lyder som om, din viden om områdets tilstand er hentet i turistbrochurerne. Måske var det en god ide at blive opdateret ved at se den pågældende dokumentar om, hvad der virkelig skete den 7. oktober. Hvis du tør. Det er nok det, der kniber. Det er absolut heller ikke rart, og kræver mod at se og erkende, når ens verdensbillede falder fra hinanden. Intet er, hvad man troede det var. Men det er dét værd:

https://rumble.com/v4l4oqw-october-7-was-an-inside-job-documentary-2024.html

Fru Olsen
Fru Olsen
12 days ago
Reply to  Margrethe

Jeg er mere oplyst om Israel end de fleste. Du ser en video og vælger at tro netop den, men er du mon ikke forudindtaget og kan grundlæggende ikke fordrage jøder? En video behøver ikke at have nogen form for sandhedsværdi, for den kan vinkles og genfortælles i løgnens ĂĄnd. Det kaldes (had)propaganda, hjernevask, journalistik. Ganske som de har løjet om pandemien og andre ting. I, der gĂĄr imod Israel, jeg kan garantere jer, at I en dag vil angre! Der findes ingen undskyldning for de lede muhammedaneres ĂĄrhundredlange had og grundløse krig mod lørdagsfolket og søndagsfolket, og der findes… Read more »

Last edited 12 days ago by Fru Olsen
isradane
isradane
14 days ago

Konspiratorisk idioti. Snaphanen rammer et nyt hidtil uset bundniveau. Beskæmmende.

isradane
isradane
13 days ago
Reply to  steen

Jeg agter ikke at indgå i en debat baseret på konspiratoriske præmisser. Moralske mennesker støtter Israel, fordi den nuværende konflikt repræsenterer det klarest tænkelige valg mellem godt og ondt. I denne konflikt er det kun dem, der er moralsk afstumpede, der har svært ved at skelne mellem rigtigt og forkert. Den ene side elsker livet. Den anden elsker døden.

Fru Olsen
Fru Olsen
12 days ago
Reply to  isradane

Enig, Isradane! Jeg følger fx Amir Tsarfati og IsraelToday pĂĄ Telegram, og især Amir’s side er oplysende. Han har nyligt udskammet dem, der tror pĂĄ disse sataniske konspirationsteorier . Sandheden er jo, at video overvĂĄgningen nær de smĂĄ byer, der lĂĄ 3 km fra Gaza, var ca 10-20 ĂĄr gammel, og ingen havde forestillet sig et sĂĄdant angreb. At ondsindede pro-islamister udspreder løgne om Israel viser blot, at verden er totalt gak! Jeg har et link til hamas massakren, men jeg lægger den ikke, hvor nazister og andre lignende læser med. Jeg er kristen, og jeg elsker Israel og det… Read more »

Last edited 12 days ago by Fru Olsen
Fru Olsen
Fru Olsen
12 days ago
Reply to  steen

Argumenter?? Hvad er lige DINE argumenter, Steen?? Ikke andet end hear-say! Du har ikke bevist noget som helst, blot fordi du udvælger een eller andre videoer, som kan være blevet manipuleret mange gange af fx Soros betalte kontorassistenter! Skal jeg vise dig nogle klip, der er sĂĄ grusomme, at folk er besvimet af at se dem?? Nogle mĂĄtte have akut beroligende medicin – selv araberne i Knesset fik det frygteligt af at se det! Hvis du nu selv havde været i fx Be’eri den 7 oktober og havde filmet det hele OG i skyndingen havde interviewet 1-2 Hamas monstre og… Read more »

Fru Olsen
Fru Olsen
12 days ago
Reply to  steen

Hvorfor tror du pĂĄ medierne lige netop denne gang, Steen, men ikke da de fortalte om pandemien og masker? Israel gĂĄr ikke efter at slĂĄ kvinder og børn ihjel, og Hamas, børnehalshuggerne og lemlæsterne, er sjovt nok de samme, der kommer frem med de tal. De kan kun fremkomme meden liste pĂĄ 10.000 navne, sĂĄ 10.000 er antallet af dræbte. En skam, at de ikke fik frie hænder, men den dag disse afstumpede individer oversvømmer Europa, da fĂĄr folk andet at tænke pĂĄ end at pege fingre ad Israel. Det er fuldstændigt ufatteligt for mig, at folk tror pĂĄ muhammedanere,… Read more »

H.P.
H.P.
13 days ago
Reply to  isradane

Fantastisk argumentation….Du er sandelig dygtig.

Den Europæiske Dårekiste
Den Europæiske Dårekiste
14 days ago

De bygger en havn så de nemmere kan stjæle de naturressourcer der måtte være. Når skibene sejler retur fra USA medbringer de maskiner og byggematerialer thi den fantastiske kystlinje skal udstykkes og bebygges.

Løgn og sandhed udkæmper allerede 3. v-krig
Løgn og sandhed udkæmper allerede 3. v-krig
14 days ago

Nu om dage kan film, videoer fotos, ansigter og stemmer
manipuleres sĂĄ nemt og grundigt, at hvis en organisation
udsender billederne, kan man ikke stole pĂĄ hvad der vises.
Hos Hodja mener man at film om Israel sandsynligvis er
manipuleret i de fleste tilfælde hvor nogen ønsker at
vildlede offentligheden eller verdenspressen.

Claus E. Petersen
Claus E. Petersen
7 days ago

Pallywood ftw.. hvis nogen ellers husker det udtryk.

Fru Olsen
Fru Olsen
12 days ago

Nej, det er til brug for flytning af pestilensere til Europa! VĂĄgn op! Danmark ĂĄbnede i februar for det. Sig farvel til freden. Danskerne skal nok til at bygge bunkere mod raketter og øve benmusklerne for at kunne løbe zigzag nedad gader for at undgĂĄ at blive pløjet ned! “Hisham Khreisat, a Jordanian military and strategic affairs expert, told Anadolu that “the floating port off the shores of Gaza is a humanitarian facade hiding voluntary migration to Europe.” https://www.aa.com.tr/en/americas/us-port-plans-in-gaza-have-hidden-objectives-expert/3160210# Den dag kan meget hurtigt komme, hvor I vil begræde, at I ikke støttede Israel og indsĂĄ, at I er ofre… Read more »

flinke
flinke
13 days ago

Undskyld jeg lige napper en ny trĂĄd, men jeg undrer mig, og behøver nok lidt hjælp. I mange af de film, jeg ser, og noget jeg har læst, fremgĂĄr det, synes jeg, sikkert som amen i kirken at Israel selv har støttet Hamas under opstarten, og det antydes mere end et sted, at denne forbindelse bestĂĄr den dag i dag. Jeg tror, som sagt, pĂĄ at Israel støttede under opstarten – en grund skulle være at man ikke ønskede at de besatte omrĂĄder skulle regeres af en enig ledelse. Men forbindelsen den dag i dag? Hvorfor skulle palæstinensere som flest… Read more »

trackback

[…] har her et indlæg om forholdene i Gaza, hvor han ikke blot bygger pĂĄ det, man plejer at kalde alternative […]

Dan Christensen
Dan Christensen
11 days ago

Gaza bliver et amerikansk ‘Gibraltar’!
En ‘midlertidig’ havn i Gaza kan ogsĂĄ fungere som udskibningshavn for amerikanske stødtropper til brug for amerikansk militær indblanding i mellemøstens evige magtkampe.
En amerikansk ‘Einsatzkommmando’ vil kunne omdanne Gaza toilettet til en fremskudt base for den globale amerikanske ‘Wehrmacht’. Fra denne base vil USA kunne indsætte landstyrker til angreb mod alle lande i mellemøsten. Israel stĂĄr for den indledende udsmidning af de fanatiske Hamas horder og USA fĂĄr et fast udgangspunkt til at beherske mellemøsten.
Verdens korrupte selvudnævnte globale politibetjent USA, får en ny fremskudt politistation:-(

Cat Girl
Cat Girl
13 days ago

@snaphanen: GĂĄ ikke glip af at bringe denne analyse:

TUCKER CARLSON ON X: EP. 99 ALEKSANDR DUGIN IS THE MOST FAMOUS POLITICAL PHILOSOPHER IN RUSSIA.
https://www.bitchute.com/video/ifcFuHCydhHg/

Ole
Ole
13 days ago

Lusitania i 1. VK og Pearl Harbor i 2. VK er eksempler på at man ikke kan lave æggekage uden at knække æggene.

Jeg synes bare at vi har alt rigeligt med ofrede vesterlændinge til at legitimere en komplet udradering af den muslimske verden.

Ole
Ole
14 days ago

Lige med pestilenserne vil jeg nu ikke mene at alle folkemord er lige slemme

45
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x