16
maj
Seneste opdatering: 17/5-24 kl. 0810
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Hvis de er efter dig, fĂĄr de fat pĂĄ dig”

Dette er, hvad hemmelig tjenester kan allerede i dag, og du tror ikke det du hører i disse 20 minutter kan være sandt. “Har du været overvĂĄget? Har du været arresteret?” Mon ikke? De kan læse din krypterede mails, de kan læse og kontrollere dine tanker pĂĄ afstand. De kan fĂĄ dig til at høre stemmer og de kan pĂĄføre dig psykiatriske sygdomme. Mind control ekperter – blandt andre Edward Snowden – fortæller, hvad man kan gøre ved folk allerede i dag. Videnskabsfolk blev efter anden verdenskrig hængt for mindre end dette.

Hvis du tror, du kan foretage dig noget som helst digitalt, som er sikkert, tager du fejl. Jeg var arresteret den 8 maj 2019 for nærmest ingenting, fik mit hjem ransaget uden kendelse og blev lagt i håndjern og kørt på Bellahøj Politistation, man beholdt mine to laptops, scannede min telefon mens jeg var anholdt, fik taget DNA og fingeraftryk og blev fotograferet som om jeg var en farlig forbryder med en lang kriminel fortid. I virkeligheden har jeg aldrig stjålet så meget som en salmiakstang.

Jeg havde blot benyttet min pĂĄstĂĄede ytringsfrihed endda pĂĄ en diskret mĂĄde, der stod i forhold til den grove forbrydelse, jeg omtalte. Læser jeg det i dag, er jeg stolt over det, jeg skrev, hvad jeg ogsĂĄ sagde i retten i efterĂĄret 2022, da jeg endelig kunne blive dømt. Det var en politisk sag, og jeg regnede aldrig med frikendelse eller “retfærdighed” i den gode tid, jeg havde til at tænke over det. En uengageret domstol skulle bare køre bunkedommene igennem. Det lærte mig, at vi har et politisk retsvæsen, hvad jeg ikke rigtig troede pĂĄ inden. Jeg begyder at forstĂĄ, at anholdelsens formĂĄl ikke bare var at skræmme mig fra at skrive det jeg gør, men ogsĂĄ at indsamle alle mine data.

Jeg mener nu det samme om retsvæsnet som juristen Carl Madsen mente indtil sin død i 1978, og det er ikke fordi jeg er blevet kommunist som han. Jeg græd da også knastørre tårer over justitsministeren i 2019, Søren Pape, da han mødte sin skaber på grund af sin egen vaccine, det kan næppe undre nogen. Man er kun et svagt menneske. Aktionen dengang kunne umuligt ikke have været forbi hans skrivebord.

Jeg har intet ulovligt i mine 25 års mails eller nogensinde før i mit liv, jeg var ustraffet og jeg mente, at jeg sagtens kunne tåle at blive gennemlyst af politiet, men jeg havde ikke forestillet mig, hvad man allerede da kunne gøre med den mængde data, de skaffede sig adgang til dengang. I dag har jeg ingen grund til at tro, at den danske stat i dag har sørget for, at jeg ikke kan vippe med ørerne, uden at  staten ved det. Vi lever allerede i en potentiel Stasi-stat i Vesten, selvom der ingen lovhjemmel er for det, og folk generelt tror, de har et sikkert privatliv bag firewalls og krypterede emails.

Man kan sige, at jeg egentlig burde slutte alle ytringer online, og tilfredsstille mig skrivekløe på brevpapir. Der er bare dette, at det bliver sværere og sværere at leve ikke-digitalt efterhånden som alt går over nettet. Nødvendige apps man som patient har på telefonen, ja alle kontakter med det offentlige. Elektriske biler på app, som jeg er nødt til at kunne bruge, kørekort, sygesikringskort, bank og så videre og så videre.

Da internet kom for små 30 år siden, så vi det som et fantastisk, demokratisk tilskud, men vi glemte at tænke på, at det var udviklet som et overvågningsinstrument, og jeg skal da love for, at det er i fuld misbrug uden at vi ser nogen tilsvarende, politisk interesse for at forhindre det. Fra EU kommer nærmest kun nye forslag til begrænsninger af vores frihed og mere overvågning. Snart med det digitale ID, som WHO og EU har udviklet sammen. Se de tyve minutter, du tror ikke det er muligt.

Yderligere et interview: Viktigaste Mind Control intervjun med Reptilexperten Simon Parkes, aetherimplantat, skalärvågor

Scalar wawes = en slags elektromagnetiske bølger.

5 2 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

13 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Erling Olesen
Erling Olesen
25 days ago

Fjernstyring af tanker og handlinger

Max Igan har lavet en særdeles spændende dokumentarfilm om terrorangrebet i Christ Church, New Sealand,hvor 49 mennesker blev dræbt. Max Igan mener at han kan dokumentere at gerningsmandens tanker og handlinger er fjernstyret. Og at fjernstyringen nødvendigvis må være foretaget af en efterretningstjeneste /regering.

https://www.bitchute.com/video/fEXGEUQYoB18/

Svend Giønge
Svend Giønge
25 days ago
Reply to  Erling Olesen
Dan Christensen
Dan Christensen
27 days ago

“scalar waves” er en myte, opfundet i krydsfeltet mellem ægte naturvidenskab og poetisk sci-fi. Derfor er det omkostningsfrit at udkaste spekulative antagelser og teorier om de mystiske bølgers egenskaber og udbredelse. Noget analogt til sort masse og sort energi.
Maxwells ligninger udtaler sig alene om elektromagnetiske bølger, hvis udbredelse dog ikke kræver noget medium at udbrede sig i.
Mekaniske bølger forudsætter tilstedeværelse af fysisk masse af en vis minimum tæthed, hvor det typisk er lydbølger der spredes.
Derfor er Starwars film fup og svindel, når de skal gengive lydeksplosioner i det tomme rum. Det kan bare ikke lade sig gøre.

Nielsen
Nielsen
27 days ago

Klart. Vi har observeret solar flares. Og det er det.Lyd i rummet, lader sig gøre, fordi rumskibet (udenfor strobosføren) er et trykkammer. Det er ubådsfantasier.

Dan Christensen
Dan Christensen
25 days ago
Reply to  steen

Hvis man vil studere noget naturvidenskabeligt langhåret, kan man sætte sig ind fysikeren Richard Feynmans teorier. Han udviklede de kendte Feynman diagrammer. Disse diagrammer beskriver hvad der kan ske på atomar skala med elementarpartikler, der rykker sig indenfor Planck-tiden og Plank-rummet.
Det viser sig at, her pĂĄ disse bittesmĂĄ skalaer er det undertiden muligt for tiden at gĂĄ baglæns – uden at man derved overtræder de fysiske love.

Cat Girl
Cat Girl
27 days ago

Ytringsfrihed i EU

EU TO CRIMINALISE ANTI MIGRATION SPEECH
https://www.bitchute.com/video/lYGQVnqhBDo/

Mahyar Tousi
Mahyar_Tousi

Cat Girl
Cat Girl
27 days ago
Reply to  Cat Girl

Ytringsfrihed i USA

AMERIKA: YOU ARE CONDEMNED FOR SPEAKING THE TRUTH!
https://www.bitchute.com/video/SJP3uKLN3rk/

Gerald Celente
GCelente

https://www.bitchute.com/video/T5hoJ6Pgpsg/

Ytringsfrihed i Irland / Canada

SCRIPT FLIPPED – THE POWERFUL NOW CLAIM VICTIMHOOD – UPDATES ON GEMMA O’DOHERTY, HEALTH, TWC
https://www.bitchute.com/video/uW8Hez2TQXfA/

Last edited 27 days ago by Cat Girl
Svend Giønge
Svend Giønge
27 days ago

Det er et stort og gammelt emne du smider pĂĄ bordet her, tak. Spænnende oplysninger. Mange vil nok springe fra ved “pĂĄført demon besættelse” men krigen mod mennesket føres pĂĄ mange planer. Det her er virkelighed https://en.wikipedia.org/wiki/MKUltra mens det her er noget mennesker bilder sig ind https://en.wikipedia.org/wiki/Electronic_harassment ifølge sandhedens fyrtĂĄrn wikipedia. Det kræver en indsats at sætte sig ind i denne viden.
Hvorfor demokrati fører til Tyrani. En Forårs gave til Snaphanen. https://academyofideas.com/2024/03/why-democracy-leads-to-tyranny/ 17 minutter.

Last edited 27 days ago by Svend Giønge
Svend Giønge
Svend Giønge
26 days ago

Fat det nu ! Du skriver til blinde øjne, døve øre og fortabte sind.

Nielsen
Nielsen
26 days ago

Døve øren er sundhedenstyrelsen. Ser du havets brusen?

trackback

[…] Targeting The Brain: Neuro Weapons, Mind Control  (pĂĄ dansk – Snaphanen) […]

13
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x