17
maj
Seneste opdatering: 17/5-24 kl. 0823
17 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Solen kan igen skinne i Holland”

Det er en stor, glĂŠdelig dag for Holland og mĂ„ske for Europa. Europas strengeste asyllovgivning, udtrĂŠden af EU’s asyllovgivning, redningen af de hollandske bĂžnder, skattelettelser, udvisning af kriminelle indvandrere med meget mere. Mens Europas sĂ„kaldte borgerlige, men helt globalistdirigerede medier, glĂŠder sig over, at Wilders formentlig ikke bliver statsminister, hvilket han burde, er det alt i alt meget glĂŠdeligt for os andre, som er borgerlige i praksis. Man kan ikke vĂŠre borgerlig uden at forsvare nationalstaten og dermed demokratiet, selvom vi har en hĂ„ndfuld partier i Danmark, der bilder vĂŠlgere det ind. Da jeg mĂždte ham i MalmĂž i oktober 2012, sagde jeg til ham: En dag lykkes det. Det har unĂŠgtelig vĂŠret 12 lange Ă„r og et hestearbejde for Wilders. Lad det inspirere resten af Europa til at overleve EU’s mordforsĂžg pĂ„ kontinentet. Den begavede Eva Vlaardingerbroek sammenfatter kort pĂ„ X og Telegram:

After 5 months a right-wing government has finally been formed!

During the first press conference Wilders announced he’ll be introducing the “toughest immigration policy the nation has ever seen”.

His party, the PVV, will govern with 3 other centrist and moderately right-wing parties.

They reached an agreement that included the abolishment of indefinite asylum permits will be abolished. Another big promise is that asylum seekers who have been rejected will be “deported as much as possible, including by force.” Also, status holders will no longer be given priority in the allocation of social housing. Automatic family reunification will also be scrapped.

Furthermore, the government will “seek permission” from the European Commission to opt out from the European asylum and migration policy.

With regards to the farmers: the government pledges to “pull out all the stops” to change the European directives targeting farmers.

The coalition wants no forced shrinkage of livestock. Nor should there be any forced expropriation. However, they think there still should be “generous voluntary buyouts” and full commitment to innovation in agriculture.

Other measures include lowering taxes, building 100.000 new houses per year, making childcare effectively free and many more.

Of course, nothing in politics is ever perfect: For instance, we’ll continue to send support Ukraine and the government won’t deviate from the already established climate goals – but it is absolutely a huge step in the right direction.

Breitbart har en lang, grundig artikel om det: Netherlands to Create ‘Strictest Migration System Ever’ as Populist Geert Wilders Forms Government

5 3 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

17 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Knud Madsen
Knud Madsen
27 days ago

I sandhed en glĂŠdelig og nĂŠrmest utrolig nyhed midt i mĂžrket med rĂždgardisters og kulturberigeres tromlende fremfĂŠrd. Lad denne opmuntrende begivenhed danne skole. Mit hĂ„b er, at han ikke lader sig presse til for meget socialdiktatorisk idioti for at kĂžbe sig lidt “accept”.

Dragen
Dragen
27 days ago

Det er gode nyheder fra Holland.

Dan Christensen
Dan Christensen
27 days ago

MĂ„ske sidste udkald og feberredning fra islams demografiske udskiftningsplaner ?
HollĂŠnderne og svenskerne vĂ„gner langsomt op fra de syge fantasier om at hele verden er en stor lykkelig familie. Det har den aldig vĂŠret og bliver det aldrig – det garanterer politikerne og prĂŠsterne for.
Krig er blot en fortsĂŠttelse af politik med andre midler – religion blot en fortsĂŠttelse af undertrykkelse med andre midler.

Piotr
Piotr
27 days ago

@ Dan C.: Interessant at du nĂŠvner svenskerne. Jeg hĂ„ber for Wilders at han ikke ender i samme sits som SD/Jimmie Åkesson i Sverige. SD er stort set bundet pĂ„ hĂŠnder og fĂždder, og fĂ„r derfor ikke meget igennem af sin proklameret strikte indvandringspolitik og klimapolitik. M, L & KD lider netop af den syge fantasi du nĂŠvner, “one big happyhappy family” samt en masse andet woke-shit, f.x. retten til hvilket kĂžn bĂžrn ned til 15 Ă„r kunne tĂŠnke sig(sindsygt)! Lad os nu se hvem Wilders fĂ„r/ kan fĂ„ som PM, for det bliver desvĂŠrre ikke ham selv. Det bliver… Read more »

Dan Christensen
Dan Christensen
27 days ago

DesvĂŠrre har Holland, ligesom Belgien, en lang tradition for at spĂŠnde ben for sig selv. Begge lande fungerede i mange Ă„r som kastebold mellem det spanske imperium, det franske imperium, lejlighedsvis med det engelske imperium og det tyske kejserrige. Resultatet er for begge landes vedkommende blevet en politisk handlingslammelse, fordi Europas stormagter effektivt er reprĂŠsenteret i begge landes regeringer via sympatisĂžrer og lakajer. Belgien, Holland of Skandinavien kunne med fordel skifte fra Eu og Nato til sin egen organisation, mĂ„ske sammen med England. Man kunne kalde sammmenslutningen “North Sea Union” eller NSU. Kun pĂ„ denne mĂ„de kan de nordeuropĂŠiske ‘randstater’… Read more »

H.P.
H.P.
27 days ago

Interessant indlĂŠg.

Margrethe
Margrethe
27 days ago

Ja men dog, sÄ rÞg der endnu en bro. Det mÄ vÊre klimaet, sÄdan som de balrer ind i broer alle vegne:

https://x.com/stillgray/status/1790830411310047238

Dragen
Dragen
27 days ago
Reply to  Margrethe

“Somehow , this keeps happening”.
Alex Jones havde et langt interview om forureningen af fÞdevarer med DNA forandrende virkning , sÄ vores helbred og kroppe svÊkkedes pÄ forhÄnd . NÄr sÄ ogsÄ forsyningsveje iÞvrigt ÞdelÊgges og forstyrres , sÄ mÄ man da sige , at nogen har lagt en plan .

Nielsen
Nielsen
25 days ago
Reply to  Dragen

Havde det dog bare vÊret broen mellem Amager og Mallahmö.
Rettelse Af M i mallahmö. den skrev det ser ud som du allerede har sagt det. Hmm.

Last edited 25 days ago by Nielsen
Dragen
Dragen
25 days ago
Reply to  Nielsen

Ja det havde ikke gjort noget . Det har mange gange undret mig , at der ikke er mere snak om hvad broen betyder mht. kriminaliteten . Der tales aldrig om det .

frederiksen
frederiksen
25 days ago
Reply to  Margrethe

Nederst i dette nyhedsbrev fra zetatalk.com den 28. april 2024 beskrives problemer med broer langs Mississippi Floden: https://zetatalk.com/newsletr/issue920.htm
Årsagen skulle vĂŠre brud/forrykninger langs the New Madrid Fault Line – altsĂ„ i jordskorpen.

Årsagen til kollapset af Francis Scott Key Bridge, Baltimore beskrives i nyhedsbrevet den 7. april 24 nederst: https://zetatalk.com/newsletr/issue917.htm

Der gives mange forklaringer – ogsĂ„ de officielle – sĂ„ vi kan selv vĂŠlge, hvad vi tror pĂ„:)

Den europÊiske dÄrekiste
Den europÊiske dÄrekiste
27 days ago

Det flytter ikke pÄ noget. Nederlandene er som alle andre vestlige lande bundet pÄ hÊnder og fÞdder af diverse konventioner, sÄ rÄderummet er meget lille. Wilders er en typisk karrierepolitiker, uden egentlig uddannelse og uden kompetencer fra erhvervslivet.

Den eneste, som i nyere tid har kunne redde Holland var Pim Fortuyn, en brilliant, begavet person og tilmed elegant i sin stil og vÊremÄde. En mand, som kunne reprÊsentere et land. DesvÊrre homoseksuel, men det ser jeg bort fra her.

Han var sÄ dygtig at de fik slÄet ham ihjel.

Marcus
Marcus
26 days ago
Reply to  steen

Alt det sker nu ligner 1917 med bolsjevik revolution.
Med andre teknologiske midler.
Men, med det samme mĂžrke intentioner.
Slut Europa og europĂŠere.

Cat Girl
Cat Girl
27 days ago

Tillykke til alle
OT – DR.SHIVAℱ LIVE: AMERICA 2024 = GERMANY 1934
https://www.bitchute.com/video/ol7Stv0ORmg/

Cat Girl
Cat Girl
27 days ago
Reply to  Cat Girl
Marcus
Marcus
26 days ago
Reply to  Cat Girl

Jeg tror America 2024=Russia 1917

17
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x