19
maj
Seneste opdatering: 26/5-24 kl. 1020
30 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Canadiske Kayla Pollock havnede i en rullestol efter vaccineskade. Jeg havde hendes historie den 28 marts:Covid-vaccinerede Kayla Pollock fik rygmarvsskade.Her er hun hos Jim Ferguson, der er overbevist om, at de ansvarlige kommer til at betale for deres ugerning.

Også virologen Geert vanden Bossche er fuldsstædig sikker på, at de ikke slipper ustraffet fra det. Han har jo en teori om, at den næste virus kommer inden for få måneder, og vil ramme alle vaccinerede særlig hårdt, da deres immunforsvar ikke kan forsvare dem imod død og sygdom. Han siger, at politikerne må udskrive Ivermectin og andre antivirale midler for at undgå massedød, og at denne skal indtages øjeblikkeligt som virus debuterer, om det så er på den anden side af jorden. Man må ikke håbe, han får ret, men vi ved det snart, og han har sat al sin hæder ind på det.

Sasha Latypova hos James Delingpole

Så ny at jeg ikke har hørt det endnu. Man kan læse mere om det her: Sasha Latypova: My interview with James Delingpole Delingpod Podcast: “All vaccines are poisons, including the so-called traditional ones, historical “pandemics”. They were not pandemics.

“20 % af befolkningen kan tænke, de næste 30 % kan, når de får lidt hjælp, og resten vil hellere dø end tænke.”

“Jeg tror ikke på jeres åndssvage konspirationsteorier”

Danske politikere konfronteres med vaccineskader. Messerschmidt, Van Opslagh, Lars Løkke. Det er måske ikke de mest elegante interviews, men de illustrerer meget godt, hvor megen lyst politikerne har til at beskæftige sig med de døde og de skadede. Utroligt så travlt Messershmidt får med at studere sin mobiltelefon. Vi skal håbe, at der tilkommer dem den retfærdighed, som vanden Bossche og Jim Ferguson er så overbevist om.

5 4 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

30 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Michael T
Michael T
25 days ago

Interviews: fin pointe, men kontraproduktiv form. Ligesom Glistrup. Han have ret, men skadede sagen og budskabet. Desværre.

Svend Giønge
Svend Giønge
25 days ago
Reply to  steen

Glistrup var ægte opposition. Glistrup smed ikke det hele væk men blev orkestreret og systematisk knust af etablisimentet

H.P.
H.P.
25 days ago
Reply to  Svend Giønge

Helt rigtigt. Som jeg har skrevet før, INGEN virkelig opposition får lov at blive valgt ind i folketinget. I Glistrups tilfælde blev magthaverne, altså de virkelige magthavere, taget på sengen. Nu har de lært lektien så det sker ikke igen. For ikke så mange år siden udgav Anton Grau Larsen og Christoph Ellersgaard bogen Magteliten. Der findes en magtelite i Danmark. Denne bog fortæller, hvem den består af, og hvem det dermed er, der styrer Danmark. De 423 mest magtfulde danskere træffer de tungeste beslutninger i politik, erhvervsliv, fagforeninger og kulturliv. Til sammen danner de et lukket netværk i toppen… Read more »

H.P.
H.P.
24 days ago
Reply to  steen

Ja teksten er fra bogen undtagen det sidste afsnit “Glem alt om demokrati og valgene er bare et teater beregnet på at fastholde masserne i illusionen om at de har noget at skulle have sagt.” det blev af en eller anden grund med samme skrifttype som den tekst jeg havde kopieret fra bogen.
Du kan finde detaljerne på www. magtelite.dk

H.P.
H.P.
24 days ago
Reply to  steen

Rettelse. Teksten er taget fra en hjemmeside ved navn magtelite.dk
Jeg hørte for et par år siden om bogen og syntes at den lød interessant og jeg har selv i mere end 10 år gjort mig de samme tanker. Men jeg har aldrig fået købt og læst den af den simple grund at jeg er sikker på at den bare vil bekræfte den opfattelse af tingene jeg har i forvejen.

Cat Girl
Cat Girl
24 days ago
Reply to  H.P.

Jeg vil mene at det er selve mentaliteten om at acceptere at der er en elite med vigtigere meninger end andres og den målbare sandhed, som skaber problemet. Repræsentationen er et eksempel på denne mentalitet og bogen vil ved læsning utvivlsomt præsentere andre eksempler med en endda mere udbredt repræsentation end folketingets

Ole
Ole
23 days ago
Reply to  H.P.

Tak for tippet. Den vil jeg høre som lydbog, når jeg farer landet rundt i min dieseldrevne arbejdsbil og gavner plantevæksten med CO2

Nielsen
Nielsen
25 days ago
Reply to  Svend Giønge

Yup. Det hedder justitsmyrdet. De begravede ham i papir, som netop han var så god til at finde hovede og hale i. Det var søm til både hans og Lenes kister.
Øret være hans minde.

Cat Girl
Cat Girl
24 days ago
Reply to  Nielsen

Det er sandt, de tog pusten fra ham, yderst effektivt, når man tænker på hans ihærdighed. Vi så alle forkert, vil jeg mene.via den sædvanlige mediemanipulation

Last edited 24 days ago by Cat Girl
Margrethe
Margrethe
25 days ago
Reply to  Michael T

Det ligner et kronisk paradoks. Det er de mest skæve hjerner og personligheder, der altid, som de første, fanger mislyde og kommende katastrofer, årtier før alle andre kan se, noget er helt galt. Det gør desværre også, at omgivelserne stirrer sig blinde på den ofte aparte budbringer, og overhører budskabet. I det her tilfælde ser jeg ingen undskyldning. De konfronterede politikere kan ikke under nogen omstændigheder afslå sig fra at forholde sig til de katastrofale konsekvenser af deres, i bedste fald, apatiske accept af de giftige injektioner og efterfølgende folkemord. Når de fortsat nægter at forholde sig til det, bøjer… Read more »

Margrethe
Margrethe
25 days ago

OG NU TIL NOGET HELT ANDET: Midt i al elendigheden må vi ikke glemme, det er Pinse. Det er godt for sjæl og helse at kunne slippe tøjlerne og opsøge begavede oplevelser, kliniske renset for Disney støj, og andre globaliststyrede påhit. Lidt for sent i forhold til den danske Pinse, kan jeg fremadrettet anbefale at deltage i en Gudstjeneste i den engelske St. Alban Kirke i Churchillparken i København. Den ide havde min egen lunkne, kulturkristne sjæl aldrig fået. Men en veninde, der er aktivt Kristen, har aldrig opgivet håbet om at vække mig af døsen og havde i den sammenhæng nok… Read more »

Gudrun
Gudrun
25 days ago

Er “209.000 vaccineskadede danskere” officielle tal?
Hvis ja, hvor findes de?

H.P.
H.P.
25 days ago
Reply to  Gudrun

Ja det ville være rart at vide.

Gudrun
Gudrun
24 days ago
Reply to  H.P.

Vi få nok heller ikke at vide, hvem intervieweren er.

Cat Girl
Cat Girl
24 days ago

Latypova er en meget begavet person. Hun bevæger sig på et højere plan end de fleste og spider virkeligheden når hun pointerer at politikernes intention afgøres af deres løgne. Der er kun deres magtinteresser i spil når de taler. For at parafrase: De ved godt at de godt ved, at de lyver

Last edited 24 days ago by Cat Girl
Dragen
Dragen
25 days ago

Ken Nielsen gør en super insats med de konfrontationer af vores politikere . Det var også ham der tog rundt på klinikkerne der var åbne i week-enderne , så folk endlig måtte få taget deres aflivnings og helbreds-ødelægger-sprøjter , også hvis det var svært , at få tid i en i forvejen alt for presset hverdag . Han gav god info til almindelige mennesker og forsøgte , at stoppe vanviddet mens det udfoldedes. Det synes jeg – er og var – meget modigt. Det her er ALT for alvorligt til alt det fintfølende snidder-snadder. Vi bliver folkemords myrdet . Lige… Read more »

trackback

[…] henter disse to videoinnslagene fra det danske nettstedet Snaphanen. Særlig det siste intervjuet med den belgiske virologen, Geert vanden Bossche, er skremmende både […]

DavidK
DavidK
25 days ago

Den mest professionelt imødekommende er faktisk Lars Løkke. Det er utroligt så dreven han er. Messerschmidt, Vanopslagh og Søren Espersen agerer som forventet. Nu tror jeg ikke udspørgerens form er specielt dialog-fremmende, men det er underordnet. Om man så sendte de samme politikere et venligt brev omkring vaccine-skader ville de formentlig aldrig svare. Vacineskader er en realitet for den danske stat, al den stund at der udbetales erstatninger for skader som følge af Pfizer, Asta-Zeneca og Moderna-vaccinerne. Man kan slå op på https://patienterstatningen.dk/presse-og-nyheder/fokusomraader/erstatning-efter-covid-19-vacciner Det burde være en vindersag for en hvilken som helst politiker at holde med borgeren. Det er… Read more »

Dragen
Dragen
24 days ago
Reply to  DavidK

…vindersag at holde med borgerne…. præcis. Og HVORFOR i al verden gør de ikke det ? Hvor sovset ind i det hele er de selv ? . Hvorfor får vi intet af vide , og hvorfor står de ikke ved hvad de ved om de sprøjter ? .

Dragen
Dragen
24 days ago
Reply to  Dragen

Hvis det bare er “carte blanche” til Mette Frederiksen , mens de selv har taget sprøjterne, på lige fod med os andre , så har de jo været i god tro . Også altfor god tro ifht det sæde de indtager ,- men trods alt deler de vilkår med befolkningen , og har selv taget sprøjternes fluidum . Hvis de har taget sprøjterne selv ? . Har vore politikere også været brugt , som forsøgsdyr i sprøjternes eksperiment ? . Som resten af befolkningen . Det vil vi gerne vide.

Dragen
Dragen
24 days ago
Reply to  steen

Jeg tror også , at Pape døde for egen sprøjte. Jeg tror ikke han vidste det . Så det var ikke et “assisteret selvmord”.
Af samme grund forestiller jeg mig , at der må være flere – af de der sad og snøftede ved Papes begravelse der har været klare ovet , at de selv er sprøjtet med de eksperimentelle injektioner . Altså ikke var blandt de udvalgte til – sandsynligvis , “den foreløbige arken”.
Og de , der fik saltvand ved jo sikkert godt – nu , at den er foreløbig. Sandsynligvis.

H.P.
H.P.
24 days ago
Reply to  Dragen

Det er i grunden meget enkelt. ALLE folketingsmedlemmerne er små ubetydelige mennesker der aldrig har udrettet noget af betydning. Det ved magthaverne og bruger det. Giv små ubetydelige mennesker et klap på skulderen, lad dem få adgang til et stort gammelt meget fint slot (Christiansborg) , giv dem en god løn, lad dem lejlighedsvis få lov at være sammen med de virkelige magthavere, hilse på dronningen til nytår, blive fotograferet når de ankommer i deres fineste stads, komme i TV, give dem et fint kontor med sekretær osv. kort sagt få dem til at føle at de virkelig ER noget.… Read more »

Dragen
Dragen
24 days ago
Reply to  H.P.

Når skidt kommer til ære …

H.P.
H.P.
24 days ago
Reply to  Dragen

Præcis. Når skidt kommer til ære og stodder til mønt går hønsene med laksko.

trackback

[…] henter disse to videoinnslagene fra det danske nettstedet Snaphanen. Særlig det siste intervjuet med den belgiske virologen, Geert vanden Bossche, er skremmende både […]

30
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x