25
maj
Seneste opdatering: 28/5-24 kl. 2347
79 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Var Ruslands ‘specielle militære operation’ uprovokeret?

Rusland tilbød i går Ukraine våbenhvile. Et  par dage før donerede det meste af Vesteuropa milliarder af Euros i militærhjælp. Danmark gav 5.6 mia kroner til en krig, der har været tabt lige fra starten, og som kan være ovre her i sommer. Pengene går desuden i landets korruption. Den 22 maj bad udenrigsminister Blinken præsident Biden om lov til at ophæve Ukraines forbud mod at sende amerikanske missiler ind over russiske mål.  Omtrent samtidig udløb Zelenskys præsidentperiode, således at han nu er en illegitim leder af noget, der er alt andet end et demokrati, hvilket kan betyde noget for russernes tilbøjelighed til at sende et missil i hans retning.

Hele tiden eskaleres der. Hverken offentligt blandt politikere eller i medierne, er der nogen nøgtern debat om det rationelle i det USA-Nato foretager sig. I Folketinget er der  ingen. Er det så farligt at kritisere EU og Nato’s officielle linje, at ingen vover at tale fornuft? Er der efterhånden noget af virkelig betydning, der diskuteres i Folketinget? Hvorfor stemme på en forsamlig, der ikke tør mene noget om de vigtigste emner? Prøv at læs Europa Kommissionens udlægning: Sandheden bag 12 myter om Ruslands krig i Ukraine.

“Den omfattende invasion,” som Kommissionen skriver, var i virkeligheden en mindre, begrænset operation, hvis hensigt var at vise ukrainerne, at russerne ikke bluffede, når de sagde at deres grænse gik ved et Ukrainsk Nato-medlemskab. Ukrainerne forstod en hentydning, og ville forhandlede fred, hvad Vesten med sendebuddet Boris Johnson hurtigt fik forpurret. Der står ikke et sandt ord i EU Kommisionens udlægning. Hvorfor vil Kommisionen have krig? Det har kun skadet Europa og hverken Nato eller EU har hverken konventionelt eller nukleart en chance for at hamle op med Rusland, så hvorfor spiller de med muskler, de ikke har?

I virkeligheden begyndte denne krig i 1989. Hele verden troede, at nu sluttede den kolde krig, men USA benyttede i stedet for at konsolidere freden i Europa, lejligheden til at udvide sit magtområde og militære overtag, ved de kommende år at lade Nato ekspandere med 12 lande og tusind kilometer mod øst, selvom udenrigsminister Baker i februar 1990 havde lovet Gorbatjov, at de ikke ville udvide med en tomme. Er man uenig i det, begyndte den i hvert fald med den CIA-støttede Maidan Revolution i 2014. Nato er altså en “forsvarsalliance,” der hele tiden ekspanderer.

Selv Angela Merkel, der forstår russisk, har kaldt Nato-invitationen til Ukraine, for “en ren krigserklæring mod Rusland.” Vi ved, at Macron også forstår situationen helt anderledes, end det afsløres i hans retorik, så hvad er det egentlig EU og Nato er ude på? Vesten har isoleret sig, foruden at vi har drevet Rusland og Kina i armene på hinanden. Det er inkompetent og hovedløst.

Den kolde krig er således ikke slut, den er ikke kold mere, den er lunken og truer hele tiden med at blive brandhed, fordi USA har  brug for den krig, og de kunne ikke være mere ligeglade med, at 600.000 ukrainerne er døde af den. Det samme med Danmarks umoralske støtte til den. Selv Dansk Folkeparti støtter den ligesom Sverigedemokraterne.

Det er meget svært at gennemskue, hvad der virkelig foregår, og hvis vi ikke have alle de kompetente komentatorer i alternativpressen og på nettet, ville det være endnu sværere, for MSM er ikke til nogen hjælp. De vidt forskellige  ‘alternative’ er ret enige i deres analyse, så noget kunne tyde på, de har ret.

En af dem er oberst Douglas McGregor. I et nyt interview undrer han sig højlydt over Sveriges Nato-medlemskab, der ville have givet mening i 50 og 60’erne, men i dag forekommer fuldstændigt irrationelt. Tror svenskerne på deres egen propaganda, at Rusland har territoriale ambitioner i Sverige eller Europa, som nogle prøver at bilde os ind? “Forstår de i det hele tatt hva de gjør?” spørger Document.

Sweden Sold itself to Fight Russia

Ukraine War, NATO and American Decline

Lad os høre en historiker, f.eks. Mark Weber, der forleden udlagde Churchill. Mon nogen hørte det, inden den begyndte at skælde ud på mig? Han hæfter sig blandt andet ved mediernes sædvanlige krigsivren. Interviewet er fra 2023.

Tucker og Jeffrey Sachs

Der er siden kommet en meget kompetent og detaljeret forklaring på, hvorfor USA er ved at drive os ud i 3 verdenskrig med denne samtale. Den var der ikke forleden, da denne post kom til.

2.1 25 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

79 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Kristian
Kristian
2 months ago

‘Danmark gav 5,6 milliarder til en krig….’ Så sent som i går eller forgårs sagde Troels Lund Poulsen, at Danmark nu har givet 50 milliarder i militærhjælp til Ukraine. Derudover har vi givet mange milliarder i såkaldt humanitær og anden social støtte. Så vidt jeg har forstået, har Danmark givet mere end dobbelt så meget som Frankrig, Italien og Spanien tilsammen, rige lande med 174 millioner indbyggere. Vi kunne have løst alle Danmarks indenrigspolitiske problemer med relation til økonomi for disse penge. I stedet har vi brugt dem til at sabotere muligheden for en fredelig fremtid i Europa. Vi har… Read more »

Regeringens politik er radikal og landsskadelig
Regeringens politik er radikal og landsskadelig
2 months ago
Reply to  Kristian

Jamen med tre genier i spidsen for “demokratiet” træffes der jo
kun kloge, fornuftige og fremsynede beslutninger. Og 50 milliarder
er jo kun småpenge i forhold til hvad genierne Mette, Lars og Troels
agter at bruge på indvandring, co2 og blodrød omstilling samt næste
“pandemi”. Så vær nu ikke så vranten, bare fordi man har sendt det
enorme beløb langt væk. Man kunne selvfølgelig have brugt pengene
til gavn for hospitalsvæsnet og syge danskere osv., men danskerne
skal jo alligevel udskiftes/ udryddes, så de er da ikke værd at bruge
penge på.

Dan Christensen
Dan Christensen
2 months ago

Der er kun ét at sige til Mette, Lars og Troels:
I fart in your general direction, your mother was a hamster and your father smelt of elderberries!
(frit efter John Cleese’s film “Monty Python og de skøre riddere”.)

H.P.
H.P.
2 months ago

Stort set alle europæiske politikere ,ikke mindst de kvindelige, lever i en fantasiverden. De har for det første ingen erfaring med hvad krig er da det er 75 år siden der var krig i Europa. For det andet har de hele deres liv kunnet gøre hvad der passede dem, træffe aldrig så menge forkerte valg uden at det har haft rigtigt alvorlige konsekvenser. De opfatter det hele som en slags leg eller et spil hvor det er ligegyldigt hvor dumt eller forkert man opfører sig så kommer der altid nogle andre, læs skatteslaverne, og rydder op og betaler regningen. De… Read more »

Jakob
Jakob
2 months ago
Reply to  H.P.

Men hvem rådgiver dem? Det er det virkelige problem!

H.P.
H.P.
2 months ago
Reply to  Jakob

Det var et godt spørgsmål. Der sidder nogen bagved og trækker i trådene, det sammenholdt med at det reelt er ca. 500 mennesker der er de virkelige magthavere gør at det er i den retning vi skal se.

Dan Christensen
Dan Christensen
2 months ago
Reply to  H.P.

Retningen du skal se i, er nok retningen mod Wall Street i New York. Der er kapitalisternes Mekka, hvor man kan finde guden Mammon, den eneste og sande gud for bananrepublikken USA.

H.P.
H.P.
1 month ago

Jeg ved godt at det ikke er de 500 magthavere i danmark der styrer showet globalt set men det er dem der er tæt på vore ledende politikere.

Bo Kolman
Bo Kolman
1 month ago
Reply to  Jakob

Det gør WEF! De danske politikere tænker ikke selvstændigt! De følger blot skjulte retningslinjer fra globalisterne. Det er jo progressivt! De vil have OneWorldGovernment kommunisme. Putin er en sten i skoen. Derfor! De vil have ham væk for enhver pris. Tilsvarende med Trump. Begge er de anti-globalister og derfor fjenden. Mette F og Lars Løkke er bare ivrige medløbere. De indsmigrer sig lige som de øvrige danske politikere. Ingen tør sige fra. Ingen tænker selvstændigt. Det er alt sammen floktænkning. Krigsbegejstringen er som før 1.ste verdenskrig.

Dragen
Dragen
2 months ago
Reply to  H.P.

Jeg tror Mette Frederiksen , leger at hun leger. Hverken hun eller de øvrige veninder på legeborgen magter at vågne op nu. Istedet fortsætter hun som hidtil . Og gør det eneste hun kan – at lege.

DavidK
DavidK
2 months ago
Reply to  H.P.

Hvis blot du ikke havde fremhævet “de kvindelige” som særligt slemme, så kunne vi have været enige. Det er ikke en særlig politisk “kvindelig” dyd at være naiv og dyrke narrativer eller massepsykoser, det er nærmest forudsætningen for at være moderne politiker indenfor det såkaldte “liberale demokrati”. Alle styreformer, uden undtagelse, ender med at forvitre. Og ingen styreform har historisk vist sig at være dokumenteret bedre end nogle andre, det handler udelukkende om hvem der forvalter styreformen. Her har vi så historisk en situation, hvor det såkaldte demokrati tilfældigvis er forvitret (forudsigeligt) i samme periode som kvinder, tyende og dumme… Read more »

Regeringens politik er radikal og landsskadelig
Regeringens politik er radikal og landsskadelig
2 months ago
Reply to  DavidK

Du forsvarer de politiske kvinder, men du overser vist at de fleste af dem ikke er normale kvinder, men aggressive, lunefulde, selvhævdende, navlepillende og faktaresistente super-egoister. 19 af 20 er uduelige snakkehoveder og 20 af 20 konspirerer mod mændene. Og 19 af 20 har storheds- vanvid på lilleput-statens vegne. 19½ af 20 har ikke gennem- skuet den store co2 løgn Lars Løkke er ikke en rigtig mand, men en feminiseret radikal pjalt. Borgerlig er han slet ikke. Nærmest alle inde på Borgen er noget andet end de udgiver sig for at være. De kalder sig folkets venner, men er i… Read more »

Jakob
Jakob
1 month ago
Reply to  DavidK

Helt enig!

Dragen
Dragen
1 month ago
Reply to  DavidK

Veninder i alle køn. Legekammerater og selvcentrede / selv-servicerende i alle køn. Og der er en hel del køn i disse år , ved du nok.

H.P.
H.P.
1 month ago
Reply to  DavidK

Uanset hvor man undersøger det i den vestlige verden er der stor forskel på hvordan mænd og kvinder stemmer. Kvinder stemmer overvejende på pladderhumanisme, går ind for indvandring og i det hele taget kandidater der siger det der kilder i ørerne. Kvinder er altovervejende følelsesstyrede det ligger simpelthen i deres natur og det er farligt at lade følelserne styre i ting af virkelig betydning i stedet for at lade fornuften afgøre ens valg. Mænd er overvejende mere rationelt tænkende. Så det var en stor fejl at give kvinder stemmeret. Men du har ret i at alle styreformer, uden undtagelse, ender… Read more »

Margrethe
Margrethe
1 month ago
Reply to  H.P.

Nu er det inderligt ligegyldigt, hvordan kvinder stemmer. Dem, der sidder med den virkelige magt på de afgørende områder og trækker i trådende bag teaterdemokratiet, er stort set kun mænd. Men det beviser intet om mænds sande natur, efter din mening?

H.P.
H.P.
1 month ago
Reply to  Margrethe

Menneskets natur uanset køn er en blanding af godt og ondt. Men det er en kendsgerning at kvinder er langt nemmere at manipulere med følelsesporno end mænd. Så nu skal de mænd der har bevaret den sunde fornuft ikke kun kæmpe imod de onde mænd som der er men også mod de mange “”moderne, selvstændige, stærke, frigjorte osv. kvinder” Den såkaldte kvindefrigørelse som blev igangsat af de virkelige magthavere/bankstere havde 2 primære mål nemlig at gøre den halvdel af befolkningen, kvinderne, som gik hjemme og passede hus og børn, som hidtil ikke havde kunnet beskattes, til skatteslaver ved at få… Read more »

Last edited 1 month ago by H.P.
H.P.
H.P.
1 month ago
Reply to  DavidK

“I disse dage kan man bare kigge op i lygtepælene. En masse håbefulde kandidater kæmper om nogle lukrative EP-pladser, som Danmark har 14 af, ud af 705. De lover os allesammen det som narrativerne fortæller os er gode ting: Bedre vejrudsigter, fri abort, mere natur osv. Massepsykosernes emner, eller for at sige det mere firkantet: Brød og skuespil til folket.” Enig. Her hvor jeg bor hænger disse plakater alle vegne, der er plakater med ansigter fra moderaterne, danmarks demokraterne, venstre, liberal alliance, konservative og Cirkus Arli, klovneansigtet på Cirkus Arlis plakat er faktisk det pæneste så dem tror jeg jeg… Read more »

Jakob
Jakob
2 months ago

Du skal ikke fucke med banksternes pengemonopol, du skal ikke knægte dollaren. Det er ikke ny viden det har udspillet sig siden 1800-tallet. Når scammet når endpoint og de skal kickstarte en ny æra så kommer krigen og de er pisse ligeglade med om der dør 100 mill eller en mia., de vil have kaos så de kan genstarte scammet og tyvstjæle andre folks penge som de plejer. De har magten de ejer stort set alt hvad der er værd at eje gennem sjove virksomhedskonstruktioner. De holder sig i baggrunden og søger aldrig rampelyset, de figurerer ikke på Forbes liste(de… Read more »

Dan Christensen
Dan Christensen
2 months ago

Stop Nato, før Nato terminerer verden for at behage den maniske pauseklovn i Kiev. I den russiske globale nyhedstjeneste kan man i dag læse: “NATO-chefen støtter Ukraines brug af vestlige våben til at angribe Rusland.” Sådan noget er Stoltenberg naturligvis blevet instrueret i at udtale, af sin ‘Führer’ i “Det sorte Skur” i Washington. Hermed er verden nu rykket helt hen til kanten af ww3 afgrunden. Ukraine har nu fået tilladelse til at sende atommissiler i store mængder direkte til Moskva. Skridt for skridt sørger galningene i Nato og EU for, at vi nu er ca. 2 sekunder i midnat… Read more »

Den europæiske dårekiste
Den europæiske dårekiste
2 months ago

Pauseklovnen i Kiew er uden betydning han er blot en skuespiller indsat af USA.

Den europæiske dårekiste
Den europæiske dårekiste
1 month ago

Helt udenfor emne, jeg beklager, men læg mærke til den skønne betegnelse “nye tyskere” 😁

https://www.fla.de/tyskland/nyheder/70921/antallet-af-nye-statsborgere-blev-det-hojeste-i-mere-end-20-ar

Margrethe
Margrethe
1 month ago

God bedring.

Den europæiske dårekiste
Den europæiske dårekiste
2 months ago

Jeg tror desværre at vi bevæger os hastigt frem mod en atomkrig. USAs regering har intet ønske om forhandlinger tværtimod har de gjort alt hvad det står i deres magt for st provokere Rusland og sabotere en aftale. Forhandlingerne i 2022 i Tyrkiet blev undermineret af USA, som sendte Boris Johnson for at overtale Ukraine om at de med USA(NATOs) hjælp kunne vinde krigen og flytte grænserne tilbage til hvor de var før 2014. Selve den konventionelle krig har Ukraine tabt for længe siden selvom de har trænet og forberedt sig siden 2014 og haft CIA rendende og bygge baser… Read more »

Jakob
Jakob
2 months ago

Du drømmer:-) en moderne krig foregår helt anderledes heldigvis måske! En atomkrig er forældet og vil kun bruges som sidste skanse mod aggressive Nato. Afhængig af Nato’s ageren så vil svaret være derefter. Sender de styrker ind så vil de blive udslettet med små atommissiler, det var derfor vesten var så forarget over Ruslands øvelse tidligere i denne måned hvor de øvede netop det scenarie. Måske russerne så troppeopbygning i Polen og agerede derefter med en øvelse der havde mindst 3 formål og måske flere. At fortælle Nato at de udenmærket vidste hvad de laver, at fortælle Nato at de… Read more »

Den europæiske dårekiste
Den europæiske dårekiste
2 months ago
Reply to  Jakob

Det var sådan set også min pointe. Jeg afskriver dog ikke “den totalen Krieg” henset til hvem, som sidder i Washington

Jakob
Jakob
2 months ago

De kommer ikke til at tage Rusland og dele af Europa, det var min pointe ellers er jeg enig:-) Europa vil være dårligere stillet end i Flintstone når Emp’en er smidt og Nato kommer aldrig i nærheden af Rusland som i aldrig, kan ikke ske i en moderne krig, alle mand vil blive dræbt med taktiske atomgranater. Hangarskibe er ubrugelige og spild af penge og materialer.

Den europæiske dårekiste
Den europæiske dårekiste
2 months ago
Reply to  Jakob

Helt enig.

H.P.
H.P.
2 months ago
Reply to  Jakob

Enig.

Frankly Frank
Frankly Frank
2 months ago
Reply to  Jakob

Enig langt hen ad vejen, men brug af atombomber betyder ikke, at et areal ikke kan anvendes igen:
https://ing.dk/artikel/bomben-det-er-ikke-straalingen-der-draeber-det-er-eksplosionen

Dan Christensen
Dan Christensen
2 months ago
Reply to  Frankly Frank

USA har mellem 7000 og 8000 A-bomber i dag. Ham oldingen som affyrer dem er heller ikke rigtig klog og ved knap nok hvad han foretager sig. Der findes adskillige typer nukleare bomber til meget forskellige formål. Neutronbomber – som er indrettet på maksimale strålingsdrab og småt med tingsskade. Trykbomber – som skal blæse hjerner ud og smadre alt i en begænset radius; især de store glasfacader. Brintbomber – som destruerer alting indenfor mange kvaratkilometer. Den kraftigste bombetype svarer til 3000 bomber af Hiroshima typen – altså nok til at brænde hele London, Washington eller Berlin totalt af. Bagefter vil… Read more »

Jakob
Jakob
2 months ago
Reply to  Frankly Frank

Enig, men graden af brug bestemmer russerne, hvis de mener området skal være ubrugeligt så vil brugen blive derefter, Du kan også bruge brint og få området til at ligne Grand Canyon så det er umuligt at gennemtrænge. Under den kolde krig var man i sidste instans parat til at ofre DK med et par brintbomber som ville forsinke russernes udgang mod vest. Scenarierne er mange og kan bruges på mange forskellige måder, nogle mere tåbelige end andre.

Frankly Frank
Frankly Frank
1 month ago
Reply to  Jakob

Ja, det er spændende tider, vi lever i lige nu!

https://www.youtube.com/watch?v=w_-gSr97QOE&ab_channel=ConsortiumNews

Jakob
Jakob
1 month ago
Reply to  Frankly Frank

God tale, en mand af ære og intelligens, de er desværre få i dag.

Nielsen
Nielsen
1 month ago
Reply to  Frankly Frank

Ray McGovern er et godt menneske.Og som Jakob sagde: Der er alt for få af den slags.
En kommentator linkede til en artikel på Ingeniøren.
Filmen The Atomic Cafe der linkes til er her:
https://www.bitchute.com/video/N1ptTTWOBr5r/

Den europæiske dårekiste
Den europæiske dårekiste
2 months ago

Og nu vi er ved det, så rabler det totalt for Løkke, det kan du læse om i denne artikel:

https://www.dr.dk/nyheder/politik/loekke-vil-have-eu-landene-til-optage-faelles-laan-der-er-behov-nye-kollektive

Dan Christensen
Dan Christensen
2 months ago

Untermenschen und unterbuxen:
Lars Løkke har altid købt sine underbukser, før han fandt nogen til at betale for dem – men det sidstnævnte var han til gengæld også ferm til.

Politik-kvinder og feminiserede mænd=katastrofe
Politik-kvinder og feminiserede mænd=katastrofe
2 months ago
Reply to  steen

Hvis man giver Ukraine lov til at bombardere Moskva
og Kreml med tungere våben leverett af Nato, ved da
ingen hvad det næste bliver. Magthavere og politikere
reagerer tit irrationelt eller på overraskende ikke-forudsete
måder. Det virker både åndssvagt og sindssygt at man bliver
ved med at optrappe fra Engelsk, Tysk og Amerikansk side.
Sveriges og Finlands kvindelige statsministre meldte sig ind
i Nato efter at have tænkt over det i ca. 5 sekunder, og Mette
Frederiksen har nærmest erklæret krig mod Rusland selvom
intet forsvar og ingen civilbeskyttelse er tilbage i Danmark.

Frankly Frank
Frankly Frank
2 months ago
Reply to  steen

Måske ved “vores” politikere m.v. godt, hvad de har gang i. Kriminokratiet startede “The Great Reset” med “Pandemien”. De sagde alle “build back better” (det er der underligt nok ingen, der siger mere?). Det gik ikke helt, som det skulle. – Nu kan verden, med et ordentligt brag af en krig, få noget andet at tænke, så de slipper for at blive stillet til regnskab. De er alle mere eller mindre sovset ind i “Pandemien”. Mange af kriminokraterne har adgang til gode bunkers.

Dan Christensen
Dan Christensen
2 months ago

Hvis det har undgået nogens opmærksomhed, skal jeg ikke undlade at informere om, at Mette Frederiksen i 2020 erklærede ubegrænset krig mod mink og danskere i Danmark – og nu også mod Rusland. Hvad gør man ikke for at blive øverste galning i Nato’s rablende galehus.

Dragen
Dragen
1 month ago

Hun var MEGET stejl og krigerisk i den tidlige start af covid . Meget firkantet og mastodontisk i håndhævelsen af reglerne osv . Dukkedrengene rinder i hu . Men også hende der “på en ikke-voldlig måde” – ville smadre byen . Det var tydeligt begyndelsen på helt – samvittighedsløst , uden hverken skam eller anger – at “weaponize” vores retssystem . Og det virkede. Det lammede og fik os til at makke ret . “Frivilligt” , selvfølgeligt – som Mettemor vil have det . Men var det virkeligt , allerede på det tidspunkt med blikket stift rettet på “den videre… Read more »

Dragen
Dragen
2 months ago
Reply to  steen

Jeg tror vores politikere, embedsfolk mm – KUN læser MSM. Jeg tror , ikke de kan deale med anden virkelighed, end den virkelighed de selv skaber eller finder på. Via mediestøtten digter , opfinder og kontrollere de helt selv ,hvad der foregår og hvad vi andre skal tro på. Tror de . Men korthuset svajer og vakler . Fundamenterne opløses og går i skred , som muddermasser der trækker alt med sig i retninger de ikke havde forudset.
C-sprøjternes konsekvenser ligger som det mareridt “a biblical crime” betyder for den nuværende baggrundspuls de panikslagne forsøger at overdøve og løbe fra.

Danske mænd: feministerne griner ad dem
Danske mænd: feministerne griner ad dem
2 months ago
Reply to  Dragen

Måske har Dragen ret. Men det er mest sandsynligt at danskerne, svenskerne, tyskerne og englænderne indordner sig og finder sig i det hele. Globalisterne og politikerne har intet at frygte. Det var noget andet i 1700-tallet. Men den moderne hvide mand er siden da blevet til en tam og tandløs kagekone og tøffelhelt der går i eet med tapetet og ikke tør rejse sig fra den polstrede lænestol, medmindre han først har fået lov til det af konen og svigermor og et par stykker mere. Mændene har underkastet sig det skørte-regime og matriarkat som politiserende kvinder har udviklet siden de… Read more »

Margrethe
Margrethe
2 months ago
Reply to  steen

Da Maria Krarup meddelte på Twitter, at hun forlod folketinget for at vende tilbage til sit kald som gymnasielærer, fløde kommentarsporet over med, ufrivilligt morsomme, kommentarer som “Åh nej, skal du nu tilbage og hjernevaske gymnasieelever om Rusland”…

Last edited 2 months ago by Margrethe
DavidK
DavidK
2 months ago
Reply to  steen

Er stor fan af Maria Krarup. Hun (og hendes far) er nærmest arketype-eksempler på den biasede vinkling i politik og medier. Hvis man nu er “islam-apologet”, og har siddet nede i “Det Danske Institut” i Damaskus, taler flydende arabisk og “nuancerer” over terror, så er man ekspert og har nærmest patent på sandheden. Ja, tænker på Jørgen Bæk Simonsen. Men hvis man er “russer-apologet”, har boet i Rusland og taler russisk, så er man åbenbart en slags løgnespreder eller misinformant. Det afhænger ikke af om det man siger er sandt eller giver mening, det afhænger af, om det flugter med… Read more »

Dragen
Dragen
1 month ago
Reply to  steen

“Hvis dumme mennesker ikke kan……….heller ikke identificerer virkelig kvalitet …” Det er en god overvejelse. Det giver mening og er værd at tænke over. Dan Christiensen kom med ordet “en ansvarsflygtning” som en betegnelse for vore politikerer. Og din bemærkning her fik mig til at tænke på , om ikke det også gjaldt ifht ansvar. At hovedeparten af vælgerne bakker op om ansvars-flygtninge på borgen , – fordi det er vejen de går selv. Ansvar/frihed er jo det samme , og hvis man ikke stopper op og tænker selv , men overlader alle “beslutninger” til folk , der jo aldrig… Read more »

Dragen
Dragen
1 month ago
Reply to  Margrethe

Det er utaknemmeligt arbejde , at være en vidende , ansvarlig og hårdt arbejdende politiker idag. Man kan jo godt forstå , at så få stiller op med hendes kvalitet i indsigt og dybde . Den ansvarlighed en god politiker som hende udviser , ender op med at blive brugt imod hende. Og det er jo meget opslidende. Jeg ville ønske de mennesker – der skriver som de gør , kunne bringes til at forstå , at de er ufrivilligt komiske . Men jeg gør mig ingen illusioner i den forbindelse.

Jørgen
Jørgen
2 months ago
Reply to  steen

“Det virker som om, politikernes prmære informationskilder er propagandamedierne.” Siger manden som i månedsvis har citeret pressemeddelser fra HAMAS, og blåstemplet deres falske oplysninger ved at henvise til andre som citerer fra præcist den samme kilde. Og NATO’s forsvarsalliance udvides frivilligt af de lande som kan se en ide i at tilslutte sig den, for at have noget backup i tilfælde af eksempelvis invasioner fra fremmede magter eller nabolande. De fleste normale mennesker ville mene at det er en ret logisk tankegang at søge at forsvare sig selv, især for små lande som er naboer til en psykotisk diktator med… Read more »

Svend Giønge
Svend Giønge
2 months ago

Tak for de 12 myter. fra europa kommisionen det kunne være skrevet i Nord Korea eller af Goebbels. Med løgn og fortielse må disinformation fordrives, jeg siger ikke at Rusland ikke gør noget tilsvarende men det overrasker mig at eu ikke holder sig for gode til sådan afvigelse. Tænk at der føres “valgkamp” for noget så undergravende i Danmark. Eu ligner mere og mere det 4 rige. Stoltenberg har jo osse været ude og sige at vi må have Krig for at kunne få Fred. Minder om “Kill for Peace” 1966 The Fugs. https://www.youtube.com/watch?v=JvA1bKLQtbM deres “cia man” er osse stadigvæk… Read more »

Last edited 2 months ago by Svend Giønge
jan toft hansen
jan toft hansen
1 month ago

nato=nazi

Den europæiske dårekiste
Den europæiske dårekiste
2 months ago

Der er nu investeret så mange penge fra EU i projektet hvor mere end en halv million ukrainske og russiske mænd er blevet slået ihjel, at EU nu vil ud og optage lån i fællesskab.

Med andre ord kassen er tom og nu skal der lånes.

Jeg går ud fra at det vil ske ved udstedelse af obligationer eller lignende, som så alle EU lande hæfter solidarisk for.

Det lader til at vanviddet fortsætter

Svend Giønge
Svend Giønge
1 month ago

Ja og oprustningen er samtidig med til at give kunstig åndrdræt til U.S.A.s trilliard store underskud, udskyde det uundgåelige.

Svend Giønge
Svend Giønge
1 month ago
Reply to  steen

God Bedring. Fædrelandsmand !

Den europæiske dårekiste
Den europæiske dårekiste
1 month ago
Reply to  steen

God bedring kære Steen. Vi glæder os til at du vender tilbage for fuld styrke.

H.P.
H.P.
1 month ago
Reply to  steen

God bedring Steen.

Margrethe
Margrethe
1 month ago
Dan Christensen
Dan Christensen
1 month ago

For de illegale migranter er Danmark ligesom en pengemaskine – hvad de får ud af maskinen afhænger af hvilke knapper (læs politikere) på maskinen de aktiverer.
De eneste værdier i Danmark, som de illegale migranter meget gerne vil antage, er Danmarks pekuniære værdier. Fra deres synsvinkel er borgerkrig ikke dumhed, hvis den vel at mærke først startes når de er blevet mange nok.

Kristian
Kristian
1 month ago

Sommetider kan der pludselig falde et uventet sandheds ord fra overraskende kant: For et par dage siden sagde kansler Olaf Scholz pludselig, at Anders Fogh Rasmussen har fråde om munden, når han taler om Ukraine. Det fremgik af konteksten, at det var ham, han mente.

Nielsen
Nielsen
1 month ago

https://peterkirby.com/my-story.html David R. Griffin spurgte om hvad i alverden de oversprøjter os med. Vi konspirationsrealister har kendt til den skjulte plan længe. Nu er den til at få øje på: Mennesker skal fjernes fra verden, så at kun de værdige til at befolke verden er tilbage. Rockefeller, Gates, Bush og en håndfuld navne vil være de sidste til at befolke jorden. Men hvad fanden i lede lorte forpulede helvede vil det hjælpe verden, hvis de allerede har slået alle andre dyr ihjel, end dem de selv er? Vi synger i kor: Og manden gik ud efter øl. Eller vi synger… Read more »

Dragen
Dragen
1 month ago

God bedring Steen. De bedste ønsker for dig.

Vindheksen
Vindheksen
1 month ago

Problemer der ikke kan løses af de uduelige politikere, trods penge ad libittum forsvinder som regel fra mediebilledet. Dummere og dummere skolebørn, uintegrebare sandaber og sejr til Ukraine. At støtte rest-Ukraine bliver for dyrt, så naturligvis ophører informationsstrømmen på sigt.
Det er dog ret bekymrende, at det er blevet sådan at militærpersonel, skal have de rigtige meninger, hvis de skal stige i graderne. Dvs nærmest per definition totalt inkompetente. Det ender tragisk, hvis det dansk militær sendes afsted mod en modstander med et minimum af kompetencer.

Gudrun
Gudrun
2 months ago

Uden at have set/læst, må svaret være “nej!”
Et par Vesteuropæiske organisationer, havde lovet at holde sig på “deres side” af Jerntæppet – hvor mange hundrede kilometer er der fra Jerntæppet til grænsen mellem Ukraine og Rusland?

Svend Giønge
Svend Giønge
1 month ago
Reply to  Gudrun
The Old Man
The Old Man
1 month ago

Hej Steen. Jeg går ud fra, det er dig der har skrevet indlægget. Jeg kan ikke forstå det anderledes, end at du støtter Putin og Rusland mod Ukraine og NATO. Du skriver, at Rusland tilbyder våbenhvile, mens NATO sender våben. Fredselskende Rusland og krigeriske NATO. Du ser ingen røde lamper, og du spørger ikke til Ruslands motiver. Du kalder Zelensky en illegitim præsident, idet hans valgperiode er udløbet. Hvordan skulle man holde et præsidentvalg i Ukraine i dag, med de udfordringer, krigen giver? Faktisk giver den ukrainske forfatning mulighed for at udskyde præsidentvalget, til krigen er forbi, men den slags… Read more »

Svend Giønge
Svend Giønge
1 month ago
Reply to  The Old Man

Slavens største drøm er selv at vælge sin undertrykker. Kun slaver vil regeres !

Jakob
Jakob
1 month ago
Reply to  The Old Man

70% og nogle steder 90% af befolkningen i Østukraine er russere, der siden 2014 efter kuppet er blevet undertrykt og udsat for fysisk og psykisk afstraffelse af dragqueen’ens nazihær…….der er intet at tage fejl af, de bærer emblemer med nazisymboler. Amerikanerne havde biolabs i Ukraine(står eller stod på udenrigsministeriets egen hjemmeside, nok ved en fejl, men bare rolig er slettet så du kan leve videre i din osteklokke). Proxy-krig er noget CIA har brugt i årevis(læs Hitman), at få andre til at nedkæmpe dem der står i vejen for deres agenda, de har nu valgt at bide skeer med selveste… Read more »

H.P.
H.P.
1 month ago
Reply to  Jakob

Godt indlæg.

Svend Giønge
Svend Giønge
1 month ago
Reply to  H.P.

Tak for anbefalingen af Jacobs indlæg.

Svend Giønge
Svend Giønge
1 month ago
Reply to  Jakob

He he. Skide godt Jakob. Pentagon har efter sigende udtalt at de ser IMF som deres økonomiske våben..

Last edited 1 month ago by Svend Giønge
Svend Giønge
Svend Giønge
1 month ago
Reply to  steen

Tak er igang med den. Finder det vigtigt at Putin deltog i WEF nogenlunde samtidig med Angela Merkel. Desuden er Professor Anthony Cyril Suttons velunderbyggede forskning et vigtigt perspektiv i den såkaldt geostrategiske udvikling. 40 minutter https://www.youtube.com/watch?v=zTDvLmEBESY

H.P.
H.P.
1 month ago
Reply to  The Old Man

Du har tydeligvis end ikke den ringeste anelse om hvad der sker i Ukraine og hvorfor det sker. Hvis man ikke har fulgt udviklingen i Ukraine/Rusland siden starten af 1990 erne ved man intet som i intet om hvad der sker derovre.
Du er storforbruger af det propagandamateriale, USA og NATO stiller til rådighed for vor tids nyttige idioter.

Dan Christensen
Dan Christensen
1 month ago
Reply to  The Old Man

The Old Mans svada minder om den gammelkendte ‘sandhed’:
Alle mennesker er enten R..huller eller Idioter. R..vhullerne er der dem, som er klogere end dig – Idioterne er dem, som er dummere end dig eller uenig med dig.

Frankly Frank
Frankly Frank
1 month ago
Reply to  The Old Man
The Old Man
The Old Man
1 month ago

Du har slettet mit indlæg. Jeg kan forstå, at dissens ikke er velkommen her. Du lærer stedse mere af Putin.

79
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x