26
dec
Seneste opdatering: 27/12-21 kl. 0106
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Oliver taler om julen og hĂ„bet, som ingen af os kan leve uden. SĂ„ taler han om “Levanten”, som jeg sejlede pĂ„ i slutningen af 60′ erne, og som jeg troede betĂžd Middelhavet, men som betyder “Middelhavslandene Ăžst for Italien”  fra latin “levare” – den opgĂ„ende sol eller bare Ăžst.

Gunnar Sandelin og PÀr Ström: Vi Àr mesigast i vÀrlden! Sluta vara naiva!

I kender Gunnar. PÀr Ström er en forfatter til flere bÞger, debattÞr og civilingeniÞr, der var meget aktiv for tyve Är siden. Derefter holdt han en lÊngere pause, men nu er han her igen og ikke uden en vis humoristisk snert, der ikke var der i  Är 2000. Eller er det mig der er i et sÊrlig mildt julehumÞr? HÞr selv:

5 2 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Margrethe
Margrethe
2 years ago

De ansvarlige er kravlet ind i en Äleruse, der ikke er nogen vej ud af igen. Dem i toppen af fÞdekÊden, vil sandsynligvis, kaster deres slimede tjenerstab, alias det syge apparat til vores statsminister, Heunicke og resten af halehÊnget, for ulvene, nÄr opgÞrets time oprinder De store gÄr fri. Hadet bobler pÄ de alternative kanaler:

https://www.bitchute.com/video/rUyxlLgrVh9M/

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
2 years ago

Gunnar Sandelin gĂžr dagligt et helt uvurderligt job i forsĂžget at redde Sverige, redde det svenske folk, men hvor er folket? Det samme gĂžr PĂ€r Ström her med sit opfriskende videobudskab. Hvor mange gange skal Gunnar og PĂ€r blive ved at gentage, folket burde Ăžjeblikkeligt reagere, kaste muhamedanerne ud af Sverige. Gunnar Sandelin formodentlig i sĂŠrklasse Sveriges allerbedste journalist, sammen med PĂ€r Ström gĂžr de ikke dette gigantiske arbejde for egen skyld, men for svenskernes skyld, selv om livet virker at gĂ„ det svenske folk forbi. Kunne Ăžnske at svenskerne ville pĂ„skynde Gunnar Sandelin og PĂ€r Ström der kĂŠmper, ikke… Read more »

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
2 years ago
Reply to  steen

Selv om MSM dagligt med lĂžgn fĂžrer os bag lyset, findes der endnu gode og ĂŠrlige skribenter og journalister, som ikke giver kĂžb pĂ„ sandheden. Morsomt her om dagen da Document.no i direkte sending skulle komme pĂ„ nogen dansk nyhedsformidling der ikke fĂžrer folk bag lyset, med en fri en fair en sand nyhedsformidling, som flest er dansk MSM nu havnet i lommen pĂ„ globalisterne og new world order, sjovt nok kunne Dokument.no kun komme pĂ„ at nĂŠvne en ĂŠrlig dansk nyhedsformidling: Snaphanen. Herligt at se/gense PĂ€r Ström, som en trold i en ĂŠske har han holdt sig gemt i… Read more »

Last edited 2 years ago by Jan Ulrik Friis
Nielsen
Nielsen
2 years ago

Hvorfor skal jeg altid komme efter Mrgrethe? Er hun furudvalgt til at blive til hende der der kan sy faldskĂŠrm?

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x