21
mar
Seneste opdatering: 21/3-23 kl. 1527
24 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Skylden og ansvaret er blevet for stort”

siger Dominique Samuels her hos Mark Steyn. 3 mio amerikanere er invalideret omkring en million er dÞde, det er tal, der er ved at cementere sig, og en dag kommer de europÊiske tal ogsÄ frem*. Det gÄr ikke vÊk med  mediepropaganda eller ved at stikke hovedet i busken.

Det var ogsÄ det vi sÄ i det engelske parlament forleden, da de udvandrede under Andrew Bridgens tale. Den skÊndige taktik er en stakket frist, for det bliver kun tungere jo lÊngere de udskyder det. Episoden omtales ogsÄ i Mark Steyn Show, ligesom man kan se interviewet med sygeplejersken minut 47. Se hele interviewet med Dominique Samuels pÄ 15 minutter her.

*Der er endnu tvivl om europÊiske tal, fordi vi ikke ha pÄlidelig, Êrlig statistik, men der kommer hele tiden bud pÄ dem: UK Government confirms 1 in every 310 people died within 48 days of receiving the first COVID Vaccine Booster.

Klima-alarmisterne slÄr til igen

Af Lars Hedegaard

FN har atter udsendt en alarmerende rapport om det menneskeskabte klima beregnet pĂ„ at skrĂŠmme Vestens befolkninger til at acceptere en nedgang i levestandarden og mere statskontrol – og samtidig styrke lande, der som Kina giver pokker i propagandaen mod fossile brĂŠndstoffer.

Heldigvis har professor emeritus i fysisk geografi ved Oslo Universitet, Ole Humlum, netop udsendt sin seneste og meget grundige rapport om klimaets sande tilstand.

Her er nogle af hovedpunkterne:

Lufttemperaturen er de seneste 40 Ă„r steget med 0,17 grader pr. Ă„rti. Hvis denne tendens fortsĂŠtter, vil temperaturen i 2100 vĂŠre ca. 1,3 grader hĂžjere end i dag. (Dvs. at temperaturen vil vĂŠre nogenlunde som i vikingetiden, min kommentar, LH). Imidlertid, skriver Humlum, kan stigningen ende med at blive mindre.

Havenes vandstand er typisk steget med 1-2 mm pr. Är, og der har ikke vÊret nogen nylig acceleration. Hvis udviklingen fortsÊtter, vil vandstanden i 2100 vÊre 8-16 cm. hÞjere end i dag. Samtidig vil visse omrÄder opleve et fald i vandstanden.

Den nedsatte Þkonomiske aktivitet i 2020-2021 som fÞlge af coronaen har ikke haft nogen mÄlelig effekt pÄ mÊngden af atmosfÊrisk CO2. SÄledes, konkluderer Ole Humlum, har naturlige variationer langt stÞrre effekt pÄ mÊngden af CO2 end bidrag fra menneskelig aktivitet.

SĂ„ vidt professor Humlum.

Det stĂ„r naturligvis enhver frit at betragte den forventede udvikling som sĂ„ katastrofal, at den nĂždvendiggĂžr drakoniske indgreb i hele vores Ăžkonomi og levemĂ„de. Mere besindige mennesker vil imidlertid afvise klima-alarmismen for hvad den er – nemlig et redskab til at pĂ„tvinge os statsdirigeret ensretning.

4 4 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

24 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago

Vi ved allerede hvor hurtigt hvor let det gik med islamisk immigration at ĂždelĂŠgge nationalstaten at udskifte folk og kultur med anarki og kaos, tydeligt at FN Ăžnsker os endnu mere anarki og kaos, om det stod til FN en ny istid skyhĂžje priser pĂ„ elektricitet, selv om elpriserne i forvejen er skyhĂžje, at vi sidder i iskolde huse hvor fugten driver fra vĂŠggen, den sidste industri lukker og slukker pĂ„ grund af en lovet klimaĂŠndring som aldrig nogensinde kom, og som aldrig nogensinde kommer, men truslen fra islam er derimod helt reel ad Helvede til, truslen fra islam kan… Read more »

DK: Et land de radikale ĂždelĂŠgger indefra
DK: Et land de radikale ĂždelĂŠgger indefra
1 year ago

FN er ikke hvad det har vĂŠret. I dag domineres FN af muslimske
og islamistiske lande som har et negativt eller fjendtligt syn pÄ
Vestens lande, og det giver sig udslag i at de vedtager en masse
resolutioner, “verdensmĂ„l” og direktiver som er til skade for Vesten.
Korrupte eller svagt begavede politikere accepterer derefter FNs
usaglige pÄstande og skadelige krav som var de guddommelige
forskrifter. Tag f.eks. Marianne Jelveds og andre radikales evige
og evindelige vrĂžvl om “konventionerne”.

Fordrukken Taber
Fordrukken Taber
1 year ago

Apropos den nye overskrift: “Hvorfor gemmer politikerne sig for vaccineansvaret?”, sĂ„ skal vi aldrig glemme denne artikel af Thomas Aastrup RĂžmer, hvor der samles op pĂ„ de mange fortalere for vaccinetvang og vaccineapartheidsamfund, for det var ikke kun politikere, der talte varmt for et sĂ„dant totalitĂŠrt mareridtsamfund, der var ogsĂ„ en masse offentligt kendte mennesker, der ikke stod tilbage:

http://www.thomasaastruproemer.dk/oversigt-over-tvangsvaccinationens-stemmer.html

Last edited 1 year ago by Fordrukken Taber
Danmark, pÄ vej i massegraven
Danmark, pÄ vej i massegraven
1 year ago

Fantastisk god oversigt og flot arbejde af RÞmer. Det er jo en perlerÊkke af personer jeg i forvejen brÊkker mig over. Jeg vil opfordre alle til at gemme oversigten lokalt, sÄ har vi den til senere brug.

Fordrukken Taber
Fordrukken Taber
1 year ago

Det er utroligt, sĂ„ nemt klimaalarmisterne har det. Svindel med rapporterne ignoreres af de betalte FN-favoriserende medier og den antikapitalistiske destruktive verdenskontrol-dagsorden har nĂŠrmest flere fortalere end nogensinde fĂžr, samtidig med at det er blevet god borgermusik overalt i Vesten at vĂŠre en god “klima”-soldat og skĂŠlde andre ud, i bedste kinesiske kulturrevolutionsstil for ikke at vĂŠre “klimakorrekte”, eller med det nye brĂŠkfremkaldende udtryk, “klimakĂŠrlige”, sĂ„ man dermed signalerer sin egen dyd og samtidig kan sĂŠtte et stempel med “klimahader” eller “klimabenĂŠgter” pĂ„ alle dem, der opfattes som “ikke-klimakĂŠrlige”. Ja, propaganda virker i dĂ©n grad. Og seneste eksempel er ikke… Read more »

DK: Et land de radikale ĂždelĂŠgger indefra
DK: Et land de radikale ĂždelĂŠgger indefra
1 year ago

MĂ„ give fordrukken taber ret. Massemedierne er gĂ„et helt amok med skrĂŠk-propaganda om co2. VĂŠrst er nok DR P1 som styres af hysteriske kĂŠllinger fra EL og andre rĂžde overdrev. LĂžgne om co2 og klimaet vĂŠlter ud af hĂžjtalerne i stride strĂžmme. Og mange danskere har ladet sig smitte af hysteriet, fordi de aldrig har vĂŠret sĂ„ kvikke at de har sat sig ind i hvad co2 er for noget. Sandheden er at det er en komplet uskadelig og tillige nyttig og nĂždvendig del af luften. Uden co2 ingen planter, blomster, grĂŠsplĂŠner eller trĂŠer. Sidste nye er at en kommune… Read more »

Dragen
Dragen
1 year ago

…vĂŠlter ud af hĂžjtalerne i stride strĂžmme….Er det ikke et udtryk for : 1 – det – altsĂ„ propagandaen – ikke virker/ ikke har virket? 2: at de ikke har nogen argumemter ? Og 3: heller ikke nogen anden eller egentlig dagsorden? . Den dagsorden der er , – er vel bare magten . Og den fulde kontrol. Som totalitĂŠre altid Ăžnsker . SĂ„ mĂ„ske er det et udtryk for , at det sejler for dem? At “projektet” glider dem af hĂŠnder? Er gledet dem af hĂŠnde?

Fordrukken Taber
Fordrukken Taber
1 year ago
Reply to  Dragen

Jeg hÄber, du har ret i den antagelse. Det er bare ikke mit indtryk at de har mistet kontrollen med narrativet, isÊr ikke i Danmark.

Allan G larsen
Allan G larsen
1 year ago

Jeg synes at medierne skal tage sig sammen, og give andre end ,e.eks. Sebastian Mernild adgang til mikrofonerne. Jeg kan nĂŠvne professor, Henrik Svensmark, som har en helt anden tilgang til det med klimaet. Bl.a.nĂŠvner han det med solens og sky mĂŠngdernes indflydelse. Al Gore, politiker, ikke ekspert, kom ganske vidst med en historie om at pĂ„ fĂ„ Ă„r ville havene stige med ti til tolv meter, er det sket, nej, og jeg tror nĂŠppe at det nogensinde sker. Co 2, jeg har tidligere nĂŠvnt at det kan vi ikke undvĂŠre, sĂ„ hvorfor bliver vi ved med at fĂŠlde skov,… Read more »

DK: Et land de radikale ĂždelĂŠgger indefra
DK: Et land de radikale ĂždelĂŠgger indefra
1 year ago
Reply to  Allan G larsen

Allan G Larsens kommentar kan man kun vĂŠre enig i. Uden co2 ingen foto-syntese som er den proces som sĂŠtter planterne i stand til at vokse. Uden planter ville der ikke vĂŠre ret meget liv pĂ„ planeten, kun nogle bakterier og vira. Chrborgs forrykte plan om at fjerne co2 fra luften over Danmark er rendyrket galskab. Det har intet fornuftigt formĂ„l, og desuden blĂŠser den “rensede” luft vĂŠk nĂŠsten med det samme. Og pĂ„ bĂ„de lokalt plan og pĂ„ globalt plan er det komplet ligegyldigt om danskere spiser steg og bĂžffer eller kun plantemad. Propagandaen kvĂŠrner, men der er tale… Read more »

h.nielse
h.nielse
1 year ago

RĂždgardisterne elsker dystopi og dommedagsprofetier. SĂ„ kan de indfĂžre deres facistiske tyranni. Historien bekrĂŠfter dette

Ole Larsen
Ole Larsen
1 year ago

Ole Humlum er da vist pĂ„ alarmisternes side, med de tal. Det siger jeg bare for sjov. Men FNs forrige rapport sagde at temperaturen er steget 1,09 grad siden 1850, og hvis de havde kunnet pĂ„vise en voldsommere temperaturstigning de sidste 50-75 Ă„r ville de hellere have gjort det, end usle 1,09 grader pĂ„ 171 Ă„r. Og sĂ„ vidt jeg ved svinder Indlandsisen med 270 kubik km. pr. Ă„r. Og det er nogenlunde det eneste sted havstigningen kan komme fra. SĂ„ kan man selv regne ud at det fĂ„r havet til at stige 0,7 mm. pr Ă„r. Et tal jeg… Read more »

Roland Salomonsson
Roland Salomonsson
1 year ago
Dragen
Dragen
1 year ago

Youtube har vist taget den ned.

John schlander
John schlander
1 year ago

SelvfĂžlgelig pĂ„virker menneskelig aktivitet klimaet. Udfordringen bestĂ„r i, at der er alt for mange af os – (mennesker).

DK: LĂžgneland, galeanstalt og syg bananstat
DK: LĂžgneland, galeanstalt og syg bananstat
1 year ago
Reply to  John schlander

Hvis du mener at der er for mange mennesker, er du sÄ
selv en af dem, eller er du undtagelsen?

Dan Christensen
Dan Christensen
1 year ago
Reply to  steen

Mange, mange flere betyder ogsÄ meget, meget stÞrre belastning af jorden.
Erfaringen viser, at mennesket kan have en ekstrem negativ indvirkning pĂ„ sine omgivelser. Hvad er pointen med at stopfodre verden til sidste stĂ„plads? Der er jo efterhĂ„nden kun de ugĂŠstfri omrĂ„der tilbage – sĂ„ det bliver dyrt.

Dan Christensen
Dan Christensen
1 year ago

Den stÞrste klimabelastning hidrÞrer fra den eksplosivt voksende bestand af én bestemt invasiv tobenet dyreart; nemlig den eneste, som dog er i stand til at pÄvirke jordens naturlige klimatisk-Þkologisk-zoologisk-botaniske balance i forudsigelig retning og i et totalt kontrolleret omfang.
GĂŠt hvilken dyreart det er – den farligste og mest destruktive pĂ„ kloden – og ingen gĂžr noget. Nogen skal gĂžre noget og guderne gĂžr intet; selv hvis du orker at bede dem pĂŠnt.

DK: LĂžgneland, galeanstalt og syg bananstat
DK: LĂžgneland, galeanstalt og syg bananstat
1 year ago

Du plejer at vĂŠre fornuftig, men det er ikke mennesker der har
skabt klimaet, og vores pÄvirkning af klimaet er meget lille. Vulkaner,
havstrÞmme og ikke mindst SOLEN pÄvirker klimaet en million gange
mere end mennesker og co2. Klima-propagandaen er ren svindel.
En svindel der tjenes mange penge pÄ. Det er derfor den fortsÊtter.

Dan Christensen
Dan Christensen
1 year ago

Pardon monsieur – men jeg er under det indtryk, at ingen snakkede klima fĂžr efter industrialiseringen tog fart omkring 1800, hvor verdens befolkning rundede 1 milliard. Lige sĂ„ snart bĂžnderne blev unaturlige ved at vandre fra landet til byens fabrikker, dampmaskinerne og kulafbrĂŠnding blev udbredt, byproletarerne formerede sig og forvandledes til maskintilbehĂžr – sĂ„ bredte giftig rĂžg og stank sig, langsomt men sikkert, fra det meste af verdens fabrikker. Kemikerne er ved at sprĂžjte mad, vand og luft i uhyggeligt giftigt omfang. Vi har nu rundet 8 milliarder. Ingen skal bilde mig ind, at denne 8-faktor i befolkning pĂ„ kun… Read more »

Danmark, pÄ vej i massegraven
Danmark, pÄ vej i massegraven
1 year ago

Sjovt nok faldt temperaturen konstant under hele industrialiseringen, hvordan vil du forklare det?

Dan Christensen
Dan Christensen
1 year ago

Min enkle pointe er den, at alle menneskeskabte udledninger, i luft, vand og jord pĂ„virker luft, vand og jord – bĂ„de Ăžkologisk, klimatisk og potentielt skadeligt.
Min simple bondelogik tilsiger mig, at jo flere mennesker, desto mere udledning. Eksempel: bĂžndernes pesticider, kemiske gĂždningsmidler og kemisk foder er ved at smadre vores drikkevand og mad.
Er det virkelig sĂ„ svĂŠrt at forstĂ„, at 8 milliarder pĂ„virker mere end 1 milliard – isĂŠr nĂ„r de 8 sandsynligvis sviner meget mere end 8 gange, med vores avancerede teknologi?

24
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x